Ett år äldre.

Då var den dagen över och nu är man sjutton år, ännu ett år äldre... Jag börjar nästan bli gammal, haha nä kanske inte riktigt, men allt går så himla fort! Det var ju nyss jag fyllde sexton, eller? Ja jag vet då inte var tiden tar vägen, hur som helst har dagen varit jättebra bortsett från den långa skoldagen. Kom hem till familjen som väntade på mig med en supergod tårta, vi fikade och jag fick lite söta småsaker plus pengar till balklänningen av mormor och morfar (tack tack tack!) Fick även den underbara väskan av Christoffer, herregud vad det lyste upp min dag, fick den under lunchen och den tog mig fasiken igenom dom tre lektionerna jag hade kvar. Tack än en gång älskling!


Björn Axén repair serum, O.P.I nagellack, USB lampa, tischa från Monki, oversize kuvertväska från Paris, Kate & I (MQ) och såklart lite kort.

Turnén åkte vidare till pappa där det blev ännu mer tårta, denna gång en prinsesstårta med blåbärssmak, mycket gott. Fick pengar av dom som vanligt och det är alltid mycket uppskattat hos lilla Mikaela, sen satte vi oss och kollade på alla Parisbilder och jag måste erkänna att jag fortfarande är ganska avundsjuk, speciellt efter att ha sett alla vackra bilder. Vi glömde bort tiden och helt plötsligt var klockan redan elva, fick skjuts hem och nu sitter jag här och filosoferar i sann Carrie anda. Ett år äldre, fan va tiden går fort...



Förresten mina kära vänner, 23 unika besökare idag, det är ju nästan rekord! (förutom den gången ett av mina inlägg publicerades på framsidan) Tack för alla superfina kommentarer och jag hoppas ni hittar hit igen, puss på er sötnosar!

Kommentarer
Postat av: Nicole

Grattis...och vilken söt blogg du har ^^

2009-04-21 @ 09:48:18
URL: http://xoxonicole.blogg.se/
Postat av: Linda

fina presenter och vilken underbar blåbärstårta!

2009-04-21 @ 11:12:00
URL: http://dailyluxury.blogg.se/
Postat av: Neijlice

Väldigt söt design, verkligen jättesöt!

Grattis i efterskott då ;)

2009-04-21 @ 15:07:16
URL: http://neijlice.blogg.se/
Postat av: malinm.se - en smart brunett!

Oh okej :) mums vad god tårtan såg ut :) sköna bilder!

2009-04-21 @ 16:16:02
URL: http://malinm.se
Postat av: mymbel

Fin tårta :)

SV: Nej, inga avgifter alls. Jag beställde små saker som inte vägde så mycket (ett gulligt armband med en hund på bl a). Men kanske hade jag bara tur som slapp tullavgift. Funderar på att göra en ny beställning.

2009-04-21 @ 16:26:13
URL: http://mymbel.blogg.se/
Postat av: Sara

vilket fint nagellack. :)

2009-04-21 @ 20:13:50
URL: http://smuls.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0