Leo loafers

Mycket skor här på bloggen nu men det verkar som att skor är som olyckor, dom kommer aldrig ensamma. Hur som helst har jag alldeles nyss lyckats klicka hem dom här finisarna från Lindex och med 25% rabatt (skicka julkort från deras hemsida och få en kod!) så blev det ju nästan inga pengar alls!

Nly Trend spikes

Nu har mitt fantastiska fynd från Nelly.com landat! Dom übersnygga spikesskorna som i princip ALLA bar i somras. Nu finns dom till halva priset på Nellys galna rea. Funderar på att beställa hem dom i någon härlig färg också...

On a budget: Zara jacket

Vem har inte suktat efter Zaras galet omtalade kappa med quiltade skinnarmar? Har länge varit sugen på den men jag blir lätt snål när det handlar om en så stor summa pengar. Surfade runt på ebay och hittade en EXAKT kopia av drömjackan för inte ens en tredjedel av priset. Tror ni man blir nå sugen eller?! Hittar jag inte någon jacka som toppar denna så blir det fasiken ett köp!

Gangnam style

Man blir ju bara sugen på att dansa loss själv! Titta och njut!
 
http://tv.mtvema.com/video/playlist/2012-gangnam-spoof

Read a book

Summa summarum av min rastlöshet är väl ändå att jag passa på att försöka läsa sista delen av Sofi Fahrmans triologi om Elsa när jag ändå bara sitter ensam på kvällarna medan Victor jobbar. Har saknat böcker!

Bloglovin


Leighton Meester in Flaunt Magazine


Bling bling!

Jul och nyår är snart här och det är väl dags att fundera på outfits till alla middagar och partyn man ska hinna med under december. Ett som är säkert är att jag ska leta efter dom här gobitarna i butik! Örhängerna högst upp till höger och det färgglada halsbandet är stora favoriter! Allt kommer från H&M!

It's a dog!

Mitt nya husdjur från Mio!

Berry lips

Provar något nytt och kör på lite färg på läpparna idag! Lumenes moist lipstick

New everyday shoes

Här är dom... Mina nya älskade, finfina, fantastiska skor. Verkligen över förväntan! Nu ska dom bara användas överdrivet mycket!

There's a party in my tummy, yummy yummy!

Lekte hemmafru igår och städade, lagade mat och bakade. Kladdkaka och hallonmuffins blev det då allt som behövdes fanns hemma. Bara någon timme efter vi hade fikat börjar alla på Instagram lägga upp bilder på kladdkakor. Då visade det sig att det minsann var Kladdkakans Dag. Vilket sammanträffande! Gott blev det då ska jag säga er! Mums!

2012-11-07 Onsdag

Så mycket som händer just nu... För det mesta är det väl bara positivt, men sjukt pirrigt! På måndag har jag möte med mitt jobb och efter det får allt bli "officiellt". Utöver det längtar jag till London (just ja, jag ska till London!) och Stockholm i slutet av november, ladda batterierna lite inför en riktigt jobbmånad. So much to do, so little time...

the perfect jacket?

Dog helt ärligt litegrann när jag såg den här jackan på Nelly.com's hemsida. PRECIS vad jag har letat efter! DEN jackan med DOM byxorna och skorna från H&M som kommer vilken dag som helst. Perfektion... Åh... vill ha nu tack! Kan jag få nu tack? Måste ha nu tack! Snälla tack?!

My Instaweek


acne hero copycat

Missade du Acnes fantastiska sko "Hero" eller kände du helt enkelt att dom var lite för pricey? Då kanske Scorett har ett alternativ för dig! En supersnygg look-a-like från Tiamo för bara 699 pix, inte helt fel va?

the grey concept

Kan inte göra annat än älska H&Ms nya kollektion "The grey concept". Rockigt, oversized, skinny jeans och lager på lager. Precis min melodi! En kofta, skorna, den stickade tröjan och toppen med tryck klickades genast hem! Klick klick!

RSS 2.0