Det är därför söndagar finns

Hej alla! Känns som att jag har varit ganska frånvarande hela veckan. Det beror på att jag har bott med Christoffer hos pappa och varit kattvakt. Har därför försökt spendera så mycket tid som möjligt med världens finaste pojkvän eftersom att han nu har lämnat mig för en vecka i fjällen. Gårdagen var fab! Mycket uhn-tss! Mer får ni inte veta, men jag fått mig en hel del nya facebook-vänner. haha! Idag har jag bara sovit. Vaknade runt nio, trodde jag var pigg, men efter en timme framför tvn slocknade jag igen och sov till tolv. Såg en film, tog en dusch och lagade mat, sen somnade jag igen. Mycket sömn att ta igen efter all skola och jobb. På tal om jobb så ringde dom från Coop för bara någon timme sen, jobb även imorgon, 11-21.15, världens monsterpass! Men det betyder att jag får lön även i april. Haha, när jag sa att jag kunde jobba så sa hon "ÅH! Du är en ÄNGEL! Jag har alltid tyckt om dig!". Det är väl aldrig helt fel?

Nä, nu ska jag nog krypa ner under täcket i soffan och mysa lite till innan jag måste sova. Ni som har lov får ha det så mysigt och ta vara på ledigheten, ni andra får bara köra hårt! Puss!

Kurirenbilder goes wrong

Detta är nog den enda bilder ni någonsin kommer få se mig le på. Vi höll på att ta lite bilder till Kuriren och ibland blir det ju lite fel. Ny tröja har jag på mig i alla fall. Ganska trevlig dag idag kanske man ska passa på att säga, Tim klagade på att min blogg bara handlade om mode och att han ville läsa lite mer om vad jag gör på dagarna. Så ja, here it comes! Vi har planerat lite inför nästa Kurirenuppslag. Jag ska sammarbeta lite med Fredrik och skriva om Minus 30 festivalen här i Luleå. Men för det mesta har vi väl bara chillat och haft det mysigt. Sista skoldagen imorgon och jobb efter det. Kan inte bli bättre!

 


Whaat?!


Haha! Jag kan inte säga mer än WTF?!

source: msn.se

 


Jag vill aldrig någonsin att det ska bli imorgon

Sitter här i köket med lite Andreas Grega i hörlurarna. Börjar bli lite småtrött. Imorgon är det skola, bara fyra dagar kvar till sportlov. Kämpa Mikaela, kämpa! Förhoppningsvis kommer veckan gå hyfsat smärtfritt trots ett psykologiprov som har jag sån jäkla prestationsångest över. Men när skolveckan är över blir det myspys med folk och sen lov i en hel vecka! Detta klarar jag.

To die for!

Kolla vad jag hittade på H&M igår! Typ världens snyggaste jacka? Provade den men insåg ganska fort att en M var för stor. Med gråten i halsen hängde jag tillbaka den och vandrade iväg, mycket sårad och lite tom i hjärtat. Nä, skämt åsido, men fin var den! Så spring iväg och kolla in den. Tror den gick för 399:-

 


Cuttbullz

Igår var jag och Christoffer riktigt husliga. Vi gjorde våra egna köttbullar! Länge som fasiken tog det och vi fick det ruskigt bråttom till bion. Men det blev faktiskt helt okej! Jag tror vi överlever ifall vi skulle flytta ihop.

 


Lite fredagsshopping

Kunde inte hålla mig ifrån att klicka hem ett par röda Converse på rea, hittade även en snygg tröja, hade fått fina kommentarer och just nu är det ju 40% på valfri vara på Ellos, så jag slog till. Hoppas nu bara skorna passar och att tröjan är snygg!

 


Katter går faktiskt också på toa

Här i huset är vi hövliga och står faktiskt i kö till toan. Alla ska få sitta där ifred, det gäller även katterna. Glöm inte att tvätta tassarna efteråt bara!

 


Som ett litet barn på julafton

Äntligen ramlade det ner en avi i brevinkastet. Det var ju såklart mitt E.l.f-paket som fanns att hämta. Fort som attan sprang jag till kiosken och hämtade det och som en liten flicka på julafton slet jag upp det och pep av lycka över innehållet. Nu är det bara att testa allt, men nog ska jag absolut beställa därifrån igen, finns fortfarande mycket jag vill ha som inte fanns just nu. PIP!

Häng med Sofi Fahrman till New York

Vem vill inte springa runt med shoppingkassar, ta en liten drink och snacka mode med Sofi Fahrman i New York? Nu kan nog drömmen bli sann. Den 20-23/5 har man chans att följa med Sofi till New York där hon kommer dela med sig av sina favorit shoppingställen och vara personlig guide. I biljetten som kommer kosta "ett finfint pris" ingår flyg och hotell, samt en lyxig goodiebag och såklart hela New York. Låter inte detta för bra för att vara sant? Jag ska då fasiken slåss för en biljett. Detta är något man inte vill missa!

pic: Aftonbladet

Tisdag, 16/2 2010

Tröja & leggings H&M
Ringar (som inte syns) Glitter

 


Hotmails nya look?

Detta möts jag av på hotmails hemsida efter ca sju minuters laddande. Något som inte riktigt står rätt till? Eller så kanske det bara är hotmails nya look? Vad tror ni?

 


Lite sunkig sådär

Bjuder på lite sunkiga sjuklingbilder innan jag springer iväg till skolan och psykologilektionen. Ska nog pallra mig iväg och ta en semla med Christoffer sen. När jag kommer hem lägger jag upp dagens outfit.

 


Fucking inspiration!

Helt bananas outfit! Jag ska råna hennes garderob. Kolla in henne på Lookbook: Renée Sturme
pic: Lookbook

 


I want to wear this


Detta tar jag gärna på mig idag.
Topshop, Cocoo, Asos, Net-a-porter


Kan Dee tävling

Jag är med och tävlar om detta supersnygga linne på Kan Dee's blogg. Tävlingen avslutas imorgon klockan 18.00 så skynda er dit!

 


Eyes lips face

Då har man testat att beställa hem smink från E.l.f också. Kom i kontakt med märket efter jag hade läst detta inlägg i Lindas blogg. Hon verkar vara nöjd med det mesta och dessutom är sminket superbilligt! Då snackar vi om typ en tjuga för en ögonskugga. Gick in på hemsidan och började klicka runt lite. Verkar vara populärt eftersom att mycket var Out of stock, men jag hittade mig lite grann i alla fall: Mineral eyeshadow (Färgerna Mysterious, Partier och Royal), lip stain, under eye concealer and highlighter, corrective concealer, mineral starter kit, eye liner, blending wedges och eye widener (ej med på bild)

Nu är det bara att hoppas att det kommer fram och att allt är fint. Längtar!

Liten efterlysning


pic: Sanna Kumlin

Nu har jag sett det här halsbandet på ett tiotal bloggare och även läst att det kommer från Lindex. Såklart sprang jag dit idag och hoppades på att det skulle finnas även här uppe i Luleå. Fanns det? Haha, no way! Så nu undrar jag ifall det finns någon snäll själ som skulle kunna köpa ett åt mig, ifall jag sätter in pengar. Jag har varit ute efter ett korshalsband så jäkla länge nu och detta är ju bara för snyggt. Så snälla, hojta till ifall du orkar hjälpa mig lite grann.


Cause I do love you

Alla hjärtans dag idag då. Jag tycker bara jag har sett folk som ska "fira" denna överdrivna dag som singel i år. Själv firar man det med samma person som man har gjort i tre år nu. Har inget större problem med det och känner verkligen inte att jag skulle vilja ha det på något annat sätt. Vi tappade bort varandra någonstans i vintras men lyckades hitta tillbaka till varandra nästan lika fort, och det är jag förbannat glad över. Just nu sitter min kära pojkvän och trycker i sig geléhjärtan som vi fick av hans mor, dom kommer nog ta slut fort.

Vad händer idag då? Tja... vi ska väl gå ut på stan och söka ett halsband till mig, sen blir det jättemiddagen med hans familj och så avslutar vi såklart med att gå och se Valentine's day på bio.

Vad ska ni göra på Alla hjärtans dag?

 


Jimmy Choo x2

Samma designer. Men verkligen inte samma pris. De gråa går för ungefär en tusenlapp medan man måste punga ut hela sjutusen(!!!!) för de bruna. Visserligen är de ju snarlika. Båda har peeptoe, remmar med nitar och nitar högst upp på skaftet. Det som skiljer dem åt är väl färgen och priset. Vad säger ni? 1000:- eller 7000:-?

 


Heepopawtuhmoose

Vilken fantastisk humor man har då. Det är någon no-life människa som bestämde sig för att göra en video till scenen från Och så kom Polly där den nakna fransmannen (eller vad han nu är) pratar om en flodhäst. Underbar video måste jag säga. "Happy as a hippo." Enjoy!

 


Skynda att fynda!

Äntligen kan jag visa mina små fynd från Östersundsresan! Jackorna var det halva reapriset på, så jag betalade 175:- respektive 150:- för dom. Inpulsköpet.se! Hittade även lite nitar på Panduro, en fin ring på Indiska och den svarta ringen som jag har letat efter ett tag nu, det var den sista dessutom. Jag tvekade inte en sekund. Väskan har jag också kollat på ett tag men inte riktigt vågat köpa, nu slog jag till! Färgen är mycket finare i verkligheten ska jag väl tillägga. Den randiga tröjan var också ett inpulsköp, såg den hänga inne på H&M, poff så var den i min påse, ångrar att jag inte köpte den med röda ränder också. Får väl kolla om den finns i Luleå. Sen tillkom det en till storrandig tröja och ett par leggings med nitar på sidorna. Jag är mycket nöjd måste jag säga.

 


Hemklickat från Asos

Yes. Då blev det visst lite fredagsshopping sådär på kvällskvisten, det kan aldrig bli fel. Den här gången var det Asos som råkade ut för min shoppingglada sida. Koftan har jag kollat på länge och jag kunde inte motstå att klicka hem några snygga ringar. Nu får jag bara hoppas på att allt passar, är osäker på deras storlekar så koftan kan bli lite stor, men förhoppningsvis gör inte det något. Vad säger ni om min lilla fredagsshopping? Hiss eller diss?

 


Wedges for springtime

Sitter och stirrar på dessa skor på Topshops hemsida. Ska jag köpa dom eller inte? Dom kostar ju trots allt bara ca 500:-

Köpa eller inte köpa, vad säger ni?

 


Alexander McQueen död

Designern Alexander McQueen är död. Dailymail.com rapporterar att han tagit självmord bara en vecka efter hans mors död. Vem kommer inte ihåg hans galna skor och döskallesjal? På hans hemsida möts man av texten "We'll be back shortly"

 

R.I.P Alexander McQueen

 

pics: Danny Moloshok, Coutoture

 


Mesh leggings

Fick syn på dessa apsnygga leggings från Whyreds A/W 10 kollektion och kom på att dom faktiskt finns som budgetversion lite här och var. Letade då upp ett par leggings från Asos som liknar Whyreds lite. Finns även liknade på Vila. Men vad föredrar ni? Whyred eller Asos?


Whyred pic: Kristian Löveborg & Fashion Week by Berns


Ett sånt där argt litet inlägg.

Nu sitter jag här, andra kvällen i rad och försöker ladda upp mina shoppingfynd från igår och idag. Funkar det? Ser det ut så? Nej. Så nej, tyvärr. Ni får inte se mina fantastiska fynd. Jäkla blogg.se.

Rättvist godis


Har jobbat hela helgen och när jag packade upp lite godis så upptäckte jag dessa fantastiskt söta godispåsar. Rättvisa söta/sura möss. Vem vill inte äta såna på en lördagkväll?


Acne pre fall


Men ja? Ge mig genast?!

Foto: Carolines Mode


Kämpa kämpa kämpa!

Förlåt för min bloggfrånvaro. Den här och förra veckan har jag kört hårt med pluggande och träning. Känner själv att jag håller på att ta kål på mig själv och är livrädd för att bli sjuk. Men nästa vecka är jag ledig och då blir det andra bullar. Så snälla, håll ut!

RSS 2.0