Vårkänslor


Nu får det ta och bli vår och sommar. för då ska jag se ut såhär! Kan inte bli bättre!
H&M, Net-a-porter, Lindex, Asos, Forever 21


Dagens skratt!

Herregud, jag höll på att dö när jag såg det här klippet. HELT underbart!
"Göra små pirättä!"


Myspys med Jäzibabe

Blev kontaktad av Yasmina idag som satt fast på Bergviken och ville gå på stan, så då utvecklades min "en timme på stan med mamma"-dag till en "heldag med Yasmina på stan"-dag. Hade jag inget emot. Det blev strosandes på stan och fika på Wanyes, fick även ett par nya leggings av mamma som present för mitt mvg på diktsamlingen. Hittade även en tröja på rea som fick följa med hem. Sen blev det middag, film och glass hos pappa. Fin fin dag måste jag säga!


Vilket begär!

Rotade runt på internet och kom i kontakt med denna bild på Miley Cyrus. Fastnade direkt för hennes outfit. Så slappt men ändå snyggt, fastnade speciellt för den gul och svartrutiga skjortan som hade varit ett fint tillskott i min garderob. Nu är ju frågan, vart fasiken får man tag på en sån? Några förslag?


Baby don't worry

En rolig dag fylld med alldeles för mycket skratt. Tänk att man kan ha en så otroligt vrickad vänskapskrets. Förutom att jag har känt mig jättesjuk hela dagen och behövt promenera till skolan med gårdagens snöstorm i ryggen så har jag haft en fin dag. På nedersta bilden ser ni Mama Why och Baby me. Lyckas alltid göra samma pussmun på alla bilder. Hur som helst, fin dag. Tack kära vänner!


Mikaela, plugghästen.

Såhär ser det ut hos mig just nu. Jag sitter i sängen med två datorer framför mig. En med Word och Spotify uppe, den andra med msn och blogg.se och en godispåse såklart! Försöker skriva min krönika som ska vara inlämnad på fredag, en krönika som faktiskt ska handla om bloggar. Spännande eller hur?

 


Accessoarer piffar upp allt!

Till slut kom mitt H&M paket och detta fick flytta in hos mig idag. Tyvärr passade inte kläderna alls, så dom åker tillbaka. Men alla smycken blev jag helt kär i och får såklart stanna! Två halsband, ett armband och en ring. Allt förutom armbandet var på rea, så det blev inte många kronor för detta.


Vad tycker ni? Hiss eller diss?

 


Ännu en perfekt dag i Mikaelas liv...

"Tyvärr har Ert paket från H&M AB blivit försenat." Varför ska detta alltid hända mig?
Mamma skulle gå och hämta ut mitt (och hennes) paket från H&M igår. Jag var superpeppad och jättenyfiken på alla saker som låg där i. Det är ändå ett paket för 1084:- Lite smycken, toppar, sånt mysigt. Hon kommer hem, jag springer ut för att ta emot paketet med öppna armar. Inget paket? Vart är paketet? Mamma berättar att de på ICA inte hade fått mitt paket trots avin som skickats till min mobil. Nä, då har paketet skickats fel eller var det nu var och idag fick jag detta brev. Så nu har jag ingen aning om när paketet kommer. Vem är det man ska strypa? H&M eller Schenker?

Outfit.

Fräsig tetriskofta Monki, jeans BikBok, lite armband.

 


ASHER lace up wedge boots


Vill ha, vill ha, vill ha! Så snyggt med lite ljusare skor nu till våren. Ge mig genast!
Ca 500:- från Topshop


Some new stuff


Sakerna som jag har fått med mig hem från stan de senaste dagarna.

Kofta & linne Monki, blus & linnen Indiska, väska BikBok, kjol MQ

 

 


En överraskning om dagen förlänger livet.

Nämen titta vad jag fick av världens sötaste mamma igår! Man blir alltid lika glad när någon kommer med helt oväntade smått och gott. Mamma är expert på det. Hon hade visst läst att Demons & Angels serien skulle vara bra, så då gick hon och köpte ett litet "kit" åt mig med ansiktskräm och läppglans. Ansiktskrämen verkar vara helt okej, luktar lite manligt men det försvinner på någon minut, läppglanset däremot är jag helt totally in love with! Luktar fantastiskt och fram för allt är jättefint på läpparna, riktigt glansigt och en aningens rödrosa färg. Perfekt!
Tack mamma!

 


Mat, mat, mat

Detta åt jag då idag på Allstar. Club sandwich och en virgin daiquiri. Till efterrätt tog jag en jordgubbsmilkshake, måste säga att dom har galet goda milkshakes där. Oj oj. Har du ett Allstar där du bor och inte har varit där ännu, GÅ DIT, annars missar du verkligen något!

 


Fuck me I'm the Allstar

Jag ligger som en strandad val med datorn på magen under det varma duntäcket. Är mätt som en liten gnu efter min och Christoffer jättemiddag på Allstar. Ont från midjan och ner har jag också efter det 30 minuter långa joggingpasset idag på gymmet. Tror aldrig jag har svettats så mycket i mitt liv! Men nu ligger jag i alla fall här! Mätt, belåten och väldigt glad. Nu ska jag bläddra igenom Solo-tidningen som mamma köpte till mig för någon dag sen. Tack mamma!


Omg! Jag ska läsa om Elin Kliiing, waaaaah!


NTI

Yes, såhär snygga är vi när vi ska guida runt niorna på skolan. Nu äger jag hela två NTI-tröjor! Avundsjuka?

 


Väldigt produktiv dag.

Jösses, har varit på vift hela dagen. Först skola till fyra, guidat nior, sprungit på stan, ätit middag på Tallkotten, varit hem, fikat hos Ellen och tillslut handlat lite på Coop. Så nu är jag här. Borde väl egentligen krypa ner och sova, men jag orkar inte riktigt göra det ännu. Hittade mig äntligen ett par skor på stan idag, kan väl tillägga att jag även köpte mig ett par jeans. Så nu är Mikaela nöjd och glad. Middagen på Tallkotten var galet god, åt grillad oxfilé med potatis och vit chokladglass till efterrätt och imorgon blir det middag på Allstar. Jäklar vilken vecka!


Dessa fick följa med mig hem idag, 60% rabatt var det dessutom!


Yesterday.

Ja, jag har en förklaring till varför jag inte har bloggat ett piss igår. Tog kompledigt igår och fick därför sovmorgon till halv elva. Guidade runt nior på skolan, åt hos pappa, guidade en gång till, gick på stan, åt på Salladsbar, åt glass+kollade på American Dad!, somnade sju. Där har ni min dag. Kan väl även tillägga att jag inte var riktigt frisk igår. Kanske därför jag somnade så tidigt. Hade tänkt visa mina små fynd från igår nu när jag slutar engelskan. Har fortfarande köpt varken skor eller jeans som var det absolut viktigaste.

Nu: Engelska med Frippe.

En helt vanlig dag

Tänkte att ni kunde få en liten inblick i hur det kan se ut när jag och Christoffer umgås. Finns nästan alltid godis av något slag på skrivbordet och Christoffer spelar ALLTID poker, oftast väldigt koncentrerad dessutom (som ni kan se på översta bilden). Ifall jag känner mig gosig sätter jag mig i hans knä och låtsas som att jag förstår något, annars sitter jag vid min egna dator. Ibland utbyts inte ord mellan oss på några timmar. Det märks att vi har varit tillsammans alldeles för länge, ingen romantik här inte.

 

Men jag måste säga att det kunde inte ha varit så mycket bättre ändå. Finns ingen i hela världen som jag trivs med så bra som Christoffer. Min honeybunn.


Uhn-tss uhn-tss

Detta är tydligen vad artonåriga killar lyssnar på nuförtiden. Spelas just nu hemma hos Christoffer och har gjort det i några dagar. Varför?

 


Clap your hands!

God morgon!
Ännu en måndag är här. Dock känner jag mig inte lika less och självmordsbenägen som jag brukar göra en måndag morgon. Kan bero på att den här veckan kan bli ganska slapp och skön. Jag ska nämligen gå runt med nior och visa dom skolan hela dagarna, hela veckan. Sen kan det ju också bero på att Christoffer kommer vara här hela veckan, det kommer bli en hel del fika och mys kan jag lova. Så vi får väl se. Jag känner mig peppad! Body Jam idag med Yasmina dessutom. Heja oss! Så nu kör vi hårt! Skolan, here I come!


Ser ut som att jag är trött och osminkad. Jag skyller på webbkameran.


I've got plastic bags all over my room


Detta fick då följa med mig hem igår och idag.
Två par leggings, tröja med nitar, oversizelinne, oversize kofta, rosettkofta, paljettkofta, tischa, oversizetröja, halsband och två fräsiga bandeau bh:ar.

Vad tycker ni? Hiss eller diss?

 


Shopping spree!


Kom precis hem, ska iväg igen om tio minuter. Aldrig en lugn sekund i The life of Mickilicious, hehe. Har i alla fall spenderat lite pengar på stan idag. Vad som fick följa med hem får ni se när jag kommer hem. Nu ska jag iväg på Happy Friday på Inpuls!

Never say never

Ser ut som att livet är ganska bra just nu. Fetinglönen imorgon, träna med Yäz, pappa betalar mitt gymkort, shoppa, och så kanske Christoffer kommer hit i helgen. Varför ska jag då må illa och känna mig jättehängig? Gud som straffar mig? Fan ta dig isåfall, Gud! Blev väckt av min chef på Coop idag. Klockan var väl... halv åtta och jag hade somnat runt halv tre. Fick i alla fall hoppa in och jobba några timmar idag. Extra pengar tackar man väl aldrig nej till? Skrapade ihop strax över sextusen på de tio dagarna jag jobbade under julen.

Sprang på stan idag innan jobbet. Har lagt undan fyra par leggings, tre tröjor och en kofta. Plus att jag måste hitta mig ett par skor och hämta ut mitt H&M paket. Hur ska detta gå? Mest troligt kommer ni väl få världens shoppinginlägg imorgon, så håll ut ;)

Dagens

Kofta H&M
Tröja Monki
Jeansleggings Vila
Armband Lindex

Vad är skillnaden?

Ingen större skillnad på dessa skor, eller hur? Kan avslöja att det faktiskt finns en skillnad, en som inte syns på bild. Ett par kostar 978:- medan det andra paret kostar 449:-
Vad tror ni? Vilket är det dyra paret?

Nude is the new black


Topshop, Net-A-Porter, Monki

Detta vill jag ha på mig i sommar!


Bildbomb från Östersund


Christoffer och Jesper på nyår. Fråga inte vad dom håller på med, lång historia.



Hahaha, kolla mitt hår! En tapper Mikaela var ute och promenerade i 20 graders kyla.



Psykparet nummer ett! Finare pojkvän kan man inte ha <3

 


Micrad skumtomte!

 


Jordens godaste strawberry daiquri


Resa, resa, resa

Förlåt för att jag inte har uppdaterat idag. Har åkt buss sen åtta och kom fram för någon timme sen och efter det har jag ätit och slappnat av lite. Tänkte blogga på bussen men då ville inte deras internet funka. Såklart. Fick sällskap av Christoffer till bussen, stackarn fick kliva upp tidigt för att gå med mig en kall söndagsmorgon, kanske inte det bästa som finns. Pussade på honom och vi stod och kramades ett bra tag. Kändes helt okej och humöret var väl bra. Satte mig på bussen och då brast allt, började storböla. Satt väl i en halvtimme och tårarna bara rann, jag var väl inte riktigt ledsen utan bara... jag vet inte, alla känslor på samma gång.

Resan gick väl ganska segt. Byte i Umeå och en tupplur mellan Skellefteå och Piteå. Kan väl även tillägga att jag fastnade totalt i Elsas Mode som jag fick av mamma i julklapp. När vi stannade i Piteå började jag se ljuset i tunneln, bara fem mil kvar. Vid det här laget var jag trött, hungrig, kissnödig och hade jäkligt ont i ben och rumpa. Några meter ifrån busstationen stannar bussen och busschauffören säger att det är någon fel med växellådan och dom ska bryta strömmen. Några minuter senare hörs det en röst från högtalarna.

Vi måste tyvärr meddela att bussen har havererat, det kommer en ersättningsbuss. När vet vi dock inte men återkommer med information när vi vet.

I Piteå, i PITEÅ! Sista stoppet innan Luleå, fem mil, 40 minuter från hem! Helvete. Fanns inget annat att göra än att vänta, så jag satte mig med boken och lite godis i famnen. Tiden gick och vi fick veta att en buss skulle komma om ca en kvart. Insåg då att vi hade fått vänta i ungefär en timme. Nu skulle vi ha varit framme i Luleå. Folk kliver av bussen för att hämta sina väskor eftersom att bussen ska komma vilken minut som helst. Minutrarna går och går. Då hör jag chauffören säga att låset till garaget hade fryst, så bussen hade inte ens tagit sig därifrån!

TILLSLUT kommer det en buss, man kan nästan höra jubel från resenärerna. Nu var jag riktigt jäkla kall, mina skor är värdelösa och värmer inte ett dugg. Satt och frös hela vägen hem och fryser ännu. Upptäckte att mina fötter var genomblöta, inte undra på att jag hade frysit. Nu sitter jag i alla fall i mormors tjocksockar och kollar på Scream. Har precis pratat med Christoffer och berättat om äventyret. Imorgon väntar skolan och jag kan inte vara mer opepp. Vill bli sjuk.


Inlägget in six words:
Bussresa, storböla, Elsas Mode, äckeljäklaskitväxellåda, tjocksockar.

Kall dag på stan

Vaknade ganska sent idag, kan väl inte påstå att man sover speciellt bra i Linus soffa när man dessutom måste dela den med en lång kille som gillar att bre ut sig. Hur som helst, satt och kollade på tv ganska länge. Solen sken och himlen var klarblå så jag tvingade ut Christoffer på en liten stadsrunda. Provade dom där svarta mockakilklackarna från Scorett som alla bloggar om nu för tiden. Helsike så snygga dom var! Men jag känner att jag inte riktigt kan förmå mig själv att köpa ett par skor för tusen spänn även om jag får lön på fredag. Galet vackra var dom i alla fall! Åt sallad på ett mysigt litet ställe innan vi tog bussen hem.


Hittade även ett par liknade leggings på Gina Tricot, har kollat på såna länge, finns på JC och även Lindex. Roffade åt mig ett par direkt och gick till provhytten. Till min stora besvikelse så var dom verkligen inte fina på, i alla fall inte på mina korvben. Stenarna var alldeles för bling bling och det kändes lite Hannah Montana gone bad. Inget köp alltså. Jakten fortsätter.

Ikväll blir det middag med Christoffer, Jesper och någon kompis. Ska bli mucho trevligt. Imorgon bär det av hem till meningslösa Luleå och ännu en skoltermin.


Just another necklace

Dum som jag är går jag ju varje dag in på H&M's internetshop eftersom att dom fyller på varje dag. Idag hade rean fyllts på galet mycket och då såg jag ju det här halsbandet. Tog inte många sekunder innan jag la till det på min beställning, men jag är lite osäker, fanns ett annat halsband som också var på rea som jag har kollat på ett tag.

Vad tycker ni om detta halsband? Hiss eller diss?


God morgon, är du riktigt vaken än?

God morgon, kul att folk faktiskt fortfarande kollar på min blogg. Som ni kanske ser så är den inte riktigt klar ännu, men på söndag lovar jag att det kommer en ny header! Vaknade ganska nyss, ska väl vänta på Christoffer som jobbar och sen ska vi ta bussen in till Östersund (just nu är vi i en by som heter Stugun.) Det blir min sista helg här och jag sörjer redan. Men det är bara att tänka positivt, i Februari kommer han upp i två veckor och myser med mig. Nu är det skolan som gäller och jag vill bara spy på den. Urk.
Går ni skola? Hur känner ni inför skolstarten isåfall?

Nu: Frukost

Klick klick från H&M


Kan väl passa på att visa min enorma beställning från H&M som väntas komma i slutet av denna månad. Tänkte att jag ska unna mig lite nu när jag har jobbat som en liten gnu under julen. Blev lite allt möjligt. Rea, Sonya Rykel pour H&M och accessoarer plus ett par galet snygga skor som kommer användas flitigt i sommar. Förhoppningsvis behöver jag inte skicka tillbaka så mycket, men något kommer det väl bli.

Vad tycker ni? Bra beställning? Vad var snyggast?

Big news!!

I'm back bitches! Yes, helt sant. Jag är tillbaka efter ett giant blogguppehåll. Orkar inte dra alla anledningar till varför jag inte har bloggat på flera månader men jag kan väl kort och gott säga att livet har haft sina ups and downs under hösten. Så det är väl därför. Men nu är jag back on track och är så galet bloggsugen! Vet dock inte riktigt vad jag ska göra av bloggen så kom gärna med förslag! Ska börja med att göra om den när jag väl är hemma. Hoppas någon läsare finns kvar, puss på dig isåfall!

RSS 2.0