dumdidumdum

Igår skrev jag nationella i engelska och flyttade som en liten gnu. Idag skulle jag jobba 16-20 men blev istället inkallad 8.45-19 och imorgon jobbar jag också hela dagen. Ingen ro här inte. Jag lever, tro mig. Jag kommer tillbaka. Ni måste ju få se min nya lägenhet. Puss på er!

Micki goes to Peace & Love

Igår fick jag ett mejl där det stod att jag har fått en plats som funktionär på Peace & Love festivalen nere i Borlänge. Minns inte ens att jag hade anmält mig, men tydligen. Klart man tackar ja till något sånt. Men det bästa av allt var att området jag ska jobba med är artistservice. Hur coolt är inte det?! Fixa lite bitches and hoes till Jay Z och slå klackarna i taket tillsammans med Lily Allen. Kunde inte ha fått något bättre arbetsområde. Nu får man bara hoppas på att jag inte blir tilldelad jobbet som mattant till artisterna utan kanske som t.ex Logeansvarig. Men man ska nog inte hoppas på för mycket. Kul ska det då bli i alla fall!

Någon som ska dit eller kanske till och med ska jobba som funktionär?

 


Dålig humor

                                Älskar vad stomme heter på finska!

little box

GOD NATT PÅ ER! IMORGON VISAR JAG ER VAD JAG KÖPT IDAG. IMROGON BLIR DETNAGELFÖRLÄNGNING, VI HÖRS SENARE

Stranger stranger


Vad är detta?


Happy birthday

Måste bara tacka alla i min närhet för en fantastiskt fin födelsedag. Tack för alla gratulationer och kramar. Det värmer verkligen! Dagen har bestått av förberedelser inför vernissagen imorgon, bankärenden och tårta hos pappa. Pengar, ett superfint armband, parfymen Paris Hilton Heiress, badbomber och ett presentkort fick man dessutom. Kunde inte ha begärt så mycket mer. Så PUSS på er alla!


Hey baby I'm a rockstar!


Det är ingen vanlig dag, för det är Mickis födelsedag. Hurra, hurra, hurra!
Ett år äldre, ett år klokare och fylld av erfarenheter. Nu är jag inte längre en omyndig liten flicka som behöver mina föräldrars underskrift. Nu är jag en stor tjej som får skriva under sina egna papper, gå på krogen och ringa in till tv-shower där man kan vinna pengar.

Under året har jag varit med om mycket. Både bra och dåligt, konstigt och roligt, gammalt och nytt. Jag är hundra erfarenheter rikare och det är jag glad för. Som nybliven artonåring känner jag mig trygg på vart jag är och vart jag är påväg. Nöjd med livet och nöjd med mig själv. Nu kör vi för fan!


What do you want from me?

Jösses. Inget bloggande på flera dagar. Största anledningen till det är väl att jag inte har haft tillgång till dator och bara jobbat/gått skola hela dagarna. I lördags jobbade jag hela dagen och efter det åkte jag direkt till stan för party party. Så ja, bloggen har blivit lidande. Inte för att så många som bryr sig. haha. Nu är jag i alla fall tillbaka i verkligenheten. Dock blir denna vecka väldigt stressig och fylld med saker.

Måndag: Skola, ungdomsmottagningen
Tisdag: FÖDELSEDAG! Skola, banken, tårta hos pappa
Onsdag: NTI-vernissage
Torsdag: Skola
Fredag: Skola, nagelförlängning, öppet hus, middag och utgång
Lördag: Ledig?
Söndag: Kalas med familjen

Känner mig som Sveriges största bloggerska., hah. Blir mycket springade hit och dit. Men det ska bli kul. Ser fram emot den där veckan och sen är det fasiken inte länge kvar till Stockholm. Bara inte det där jäkla askmolnet ska ligga kvar och göra livet surt för oss. Men det ska vi nog fixa.


System S/S 10


Ready or not


Världens snyggaste Anna Hibbs. Ville bara åka till Stockholm, plinga på hos henne och be henne ge mig hela outfiten. Galet!! snyggt! Vill ha jackan och halsbandet på en gång!


Just a dirtbag

Jösses. Vilka kaosdagar! Igår åkte jag, Yasmina och Fanny runt bland Luleås högstadium för att marknadsföra NTI vernissagen som är om några dagar. Det resulterade i buss, buss och åter bussåkande. Efter skolan skulle jag vandra omkring med Yasmina lite på stan. Då ringer det från jobbet, dom behöver mig omedelbart! Så då var det bara och åka dit och jobba hela kvällen. Drabbades även av en enorm vagel i ögat. Det har gjort ont att blinka, då överdriver jag inte. Idag har jag också jobbat. Coop låg offline mot banken vilket betyder att vid vartenda kortköp får kunden visa leg och skriva under kvittot. Det är lika med en massa! extrajobb! Nu är jag i alla fall vid en dator. Imorgon är det fredag och jag ska iväg och fixa naglarna. Hämtade även ut ett paket från H&M och fick en tidig födelsedags present av föräldrarna. Visar allt sånt imorgon. Nu ska jag krypa ner i sängen och sussa så sött!


H&M Fashion against Aids
photographer: Dan Martensen


Just another day


Skjorta Gina Tricot, leggings Pieces Accessories


Always at Ease

Hårt arbetande på skolan. Hjärnan hänger inte riktigt med. Men jag kämpar på och försöker göra dagen bättre av trevliga människor. Finns inte allt för många av dom. Efter skolan blir det sko och byxjakt.

Jo! Idag är det hela 10 plusgrader (I SKUGGAN!) här i blåsiga och kalla Luleå. Är det våren som verkligen har kommit?


Muse Magazine, Karolin Wolter
Photographer: Ben Toms


Flowers on my pillow

Jag har gjort något... hemskt. Eller inte hemskt. Det var inte riktigt planerat. Vet inte vad jag ska tycka. Ni får se imorgon!

Oversized and flowers


Stickad tröja Lindex, leggings H&M The Garden Collection, skor Vagabond, smycken H&M Glitter Cocoo Lindex Indiska


Stop calling, stop calling


Hejdå snyggingar! Nu drar jag till skolan, följt av en snabbis på stan och sen middag hos mormor och morfar. Återkommer med mer onödig skit ikväll. Hoppas ni får en lika solig dag som mig!


Rainbow Brights

Det är söndag. Snart måndag. Måndag betyder skola. Skola betyder att vakna tidigt. Vakna tidigt betyder lite sömn. Ja, ni förstår. Nästa vecka blir sista veckan som omyndig och litet barn. Efter det blir jag stor flicka! Jag får köpa cigaretter, gå på krogen, köra bil, spela barnförbjudna spel och känna mig lite mer vuxen än vad jag gör idag.

Sista dagen av lovet har spenderats med min sjuka pojkvän. Spelat lite dataspel, sovit och ätit godis. Mer kan man inte begära. Alla dessa lediga dagar fyllda med xbox, mys och jobb har fått mig att börja tänka på hur mycket jag längtar efter att ta studenten. Att verkligen få känna sig fri som en fågel. För mig är det helt absurt när jag hör vänner säga "Men ååh, jag vill inte ta studenten! Det är så läskigt! Jag kommer inte ha något att göra! Jag kommer vara arbetslös! Jag kommer sakna skolan!" Hur kan man inte vilja ta studenten?! Hur kan man inte vilja göra precis vad man vill. Sova till klockan tre, inte duscha på fyra dagar och bara njuta av livet. Själv tror jag mitt liv kommer bestå av ganska mycket jobb. Men det känns fortfarande bättre än att gå i skolan. Förlåt kära klass, men jag kommer inte sakna er ett dugg.


Vouge UK


I'm a rockstar

Har länge gått och klämt på två par skor. Oventandes om vilka jag ska köpa eller om jag ens ska köpa. Nu frågar jag er. Vad tycker ni? Bloggarnas favorit Acnekopia från Scorett eller snyggskorna från Nilson? Eller kanske ingen av dom?

 


Night after night


Galen shopping-spree för några dagar sen.
H&M, Lindex, MQ


En hög med...?


Vad är allt detta? Det får ni se imorgon!


Roadtrip

Idag bar det av på en liten roadtrip tillsammans med älsklingen. Han har haft datorn nere i Östersund när han har bott där och äntligen har den fått resa upp till Norrbotten igen. Dock hamnade den i Byske så vi var tvugna att åka dit och hämta den. Samtidigt passade vi på att åka förbi Piteå och mysa lite där. Det blev en sallad och lite shopping. Fick även mina Cocooringar idag. Superfina! Tack Cocoo!

Imorgon blir det lite arbete och mys med pojkvännen de sista dagarna av påsklovet. Nu blir det till att spela lite xbox. Kunde ju inte låta bli att överraska Christoffer med två nya spel idag. Zombiespel såklart!

 


Waking up

Blev visst jobb idag. Det är tufft att heta Mikaela. Off to work! Vi syns efter sju!

Jag har blivit mamma!


Yep. Jag och Christoffer har gått och blivit med barn. Ett Xbox 360 Elite närmare bestämt. Eftersom att vi flyttar ihop i maj så pratade vi lite om att kanske köpa en spelkonsoll. Så idag gick vi till Game och shoppade loss för ca 3600:-. Konsolen och sju spel. Så nu är jag och Christoffer stolta och nöjda föräldrar!


M <3 Cocoo


Kunde inte låta bli att klicka hem två ringar från cocoo.se idag. Har suktat efter de hur länge som helst nu. Det får bli en liten påskpresent till mig själv!


All you need is my uhn-tss


Vogue Nippon, Jac Jagaciak

Bara jag som totaldiggar duvan på hennes axel? Fantastisk bild i alla fall. Idag fortsätter slöandet. Inget är ju ändå öppet så jag hade tänkt passa på att röja undan i mitt rum och organisera min garderob. Kanske ska man gå och köpa sig lite godis också? Hörde ju att det är snöyra i allas vårat älskade Stockholm. Men inte här i Luleå inte! Mulet och tre plusgrader. Sug på den Stockholm!


Vårdag med en hel del snö


Passar på att ge er en härlig våroutfit nu när våren äntligen har kommit till Norrland!

Jacka Monki
Linne Urban Outfitters
Leggings Pieces Accessories
Skor ?
Väska Lindex
Smycken Indiska, H&M, Glitter, Lindex

 


Technologic

Lika dålig på att blogga som alltid. Just nu försöker jag bara njuta av några lediga dagar. Drömma mig bort till födelsedag och konsert. Det är fasiken inte länge kvar! 16 dagar till födelsedagen och bara ett par veckor efter det åker jag till Stockholm. Efter det är det ganska prick en månad till sommarlov.

Denna påskdag har bestått av en tur till Kvantum, smoothiemixande och fönstershoppande på internet. Är så jäkla sugen på att klicka hem några ringar från Cocoo, fast det känns ju smått onödigt eftersom jag ska dit och hälsa på söta Maria snart. Men jag vill ju ha ringarna! Vi får väl se...


Såhär ser jag ut nuförtiden, kändes som att det var ett tag sen ni fick se mig.


I just love it





Lindex, Lindex, H&M, Lindex


Same song and dance

Herrejösses. Nu har jag gått skola, jobbat, gått skola, jobbat och jobbat lite till. Imorgon är en ledig dag som kommer att spenderas hos pappa, där blir det påskmiddag och dominospelande (beroendeframkallande spel det där...). Ska försöka hinna fota det jag köpte igår och idag också, blev lite spets, lite stickat och lite fjädrar. Mycket bra! Kroppen är helt slut. Helt slut. Positivt är i alla fall att jag knep en liten plats till Blog Awards turnén i Umeå, så dit ska jag ta mig den 19e augusti. Någon mer som ska dit?

Nu ska jag i alla fall sjunka ner i sängen och somna som en sten. Det är en dag imorgon också. Kärlek!

RSS 2.0