We got the beat

God morgon, eller kanske god dag...
Nä, jag orkar inte skriva något för jag har inte ett skit att säga.
Ha en trevlig lördag.

I'm gonna keep on giving you my love

God morgon god morgon.
Idag har vi sovmorgon till 9.35 och min buss går 9.14, måste säga att det var otroligt skönt att få sova till åtta idag, dock hade jag kunnat sova längre för allt gick fortare än jag trodde, men istället hann jag fota dagens outfit som jag ska lägga ut sen. Går bara till 13.05 idag och sen ska jag nog gå på Lindex och spana lite efter en tröja innan jag tar någon buss hem. På kvällen blir det ridning, jag tror bestämt det är bommar och det blir spännande. I helgen har jag bestämt med pappa att jag ska vara där och sova över till söndag, det blir mysigt och så får jag pussla typ ett helt pussel, hehe.

Påtal om ingenting så ser jag på Vakna med The Voice och Josefin har en så otroligt snygg paljettjacka på sig, hon har alltid snygga kläder på sig tycker jag. Men lite avundsjuk är jag på den där paljettjackan, en sådan skulle jag också vilja ha.

Jaja, nu ska jag borsta tänderna och sen gå till bussen. Hoppas ni får en härlig fredag.
Kram.

I <3 T-shirt store


Mmmmh, ge mig. T-shirt store måste ha dom coolaste t-shirtarna jag någonsin har sett. Dessa och många fler får gärna hänga i min garderob.

New bag.

Vandrade omkring på stan idag, hittade inget som jag föll för förutom två par skor, men det får bli till våren. Mamma och Arne kom och hämtade upp mig efter någon timme och vi åkte ut till storheden och gick på Myrorna. Det första som hände var att jag slog smalbenet hårt som fasiken i en kant, så nu har jag ett sånt där jobbigt skrapsår. Hur som helst så gick jag omkring där och hittade faktiskt ett par röda ankleboots med rosetter på. Dock var jag ju inte ute efter skor utan efter en portföljaktig väska, hittade en som jag blev helt kär i, men såklart hade den inget axelband utan bara ett handtag. Precis innan vi skulle åka så hittade jag en jättefin brun väska som hängde helt övergiven vid en spegel, ryckte direkt åt mig den och blev kär. Hundra papp kostade den och med studentrabatt så blev det endast 90:-


Dagens fynd

The soundtrack of our lives

Hemma från konserten, jag är helt slut även om det bara var sittplatser. Hur som helst så hade jag ju aldrig hört dom förut så innan youtubade jag dom och tyckte att deras musik var ganska medioker. På Kulturens hus var det mest äldre folk, 30+ kanske men det fanns några som var i våran ålder också. The Durango Riot öppnade med några låtar och dom var faktiskt väldigt bra, hade aldrig hört talas om dom men jag blev kär i dom direkt. Efter det ändrade dom om lite grann och hade en snabb soundcheck. TSOOL började och fick direkt jättekontakt med publiken, folk gick och ställde sig vid scenen, alla klappade med och jag diggade som en galning, i slutet ställde sig alla upp och stod upp dom sista 3 låtarna. Stämningen var underbar och jag måste erkänna att dom var bättre live än på skiva, jag blev positivt överraskad. Dock fick jag faktiskt ganska ont i öronen eftersom att vi satt på tredje raden, vilket betyder väldigt nära scenen och högtalare, men det borde nog försvinna efter någon dag. Hur som helst var kvällen jättetrevlig, kunde dock inte ta några foton eftersom att min mobil dog, men ni får en låt av TSOOL istället.

God natt :)




Big time

Pew pew!

God morgon kära vänner. Sitter just nu och undviker att behöva jobba, vi har blivit uppdelade i två grupper och ska komma på en TV show om TV. Ganska segt. Det var otroligt jobbigt att stiga upp idag, speciellt när man har en varm pojkvän bredvid en, som tur är så har vi hyfsat kort dag idag (14.45) sen ska jag springa på stan och ikväll blir det Soundtrack of our lives konsert som Christoffer har bjudit med mig på. Dock har jag aldrig hört det bandet xD får lyssna lite senare.

Just nu vill jag bara ha MAT!
PEW!

Mediedag på Teknikens hus!

Helvetiskens va kommentarer jag har fått på Önske outfit inlägget, är det måntro våran kära blogg redaktör Karin som har varit och stoppat in inlägget på första sidan? Tack isåfall :) Kul att så många gillade outfiten, det är alltid lika kul att göra önskeoutfits, kanske blanda lite billigare och dyrare saker.

Hur som helst så har halva våran klass varit på Teknikens hus idag och fått prova på deras nya TV-studio där vi fick spela in nyheter. Jag som hatar att vara framför kameran räckte direkt upp handen när hon frågade om någon ville vara nyhetschef. Så under dagen så har jag varit Mikaela, nyhetschefen. Superkul eftersom att det var jag som hade hand om praktiskt taget allt, om folk undrade om något som hade med inspelningen att göra, hur kamerorna skulle vara, vad dom skulle säga så kom dom till mig. Jag sprang runt och domderade hipp som happ och jag tror faktiskt att jag var en ganska hyfsad nyhetschef. När vi väl kom till själva inspelningen så blev ju allt väldigt nervöst. Jag skulle sköta bildbyte och när det skulle komma ett inslag, självklart klantade jag mig ju det första jag gjorde. Men tillslut blev allting faktiskt ganska bra och efteråt fick vi se på inspelningen och vi garvade en hel del eftersom att det fanns några större och några mindre misstag av alla. Men allt som allt så var dagen jätterolig och att jobba på en TV redaktion är absolut något jag skulle kunna tänka mig att göra i framtiden. Ska se om några bilder blev bra så lägger jag upp någon när jag kommer hem.

Men tack en än gång för alla fina kommentarer på Önske outfiten, hoppas någon fortsätter att läsa min blogg och jag lovar att det kommer ploppa upp fler önske outfits.

Ritplatta och neverendingPen

Måndag igen, urk urk. Jag och Christoffer låg och pratade hur länge som helst igår och tiden bara for iväg. Vi pratade om allt, vilket känns väldigt bra nu, vaknade lycklig med trött. Första lektionen är mediekommunikation med min absoluta favorit, Kalle. Jag och Anna ska börja göra reklam för våran NeverendingPen som är fett smart! En penna med stift som aldrig tar slut, jag vet att ni alla skulle köpa den. Lång dag idag, slutar vid 4. Gissar att jag går till Christoffer sen och kanske går och tar en fika, vem vet. Nu håller jag på att somna.
Ha en bra måndag!

That's not my name!

Idag är det lördag, eftersom att jag var hemma igår så har jag hela dagen gått och tänkt att det är söndag, grymt irriterande! Hur som helst så tog jag mig in till stan idag trots vattniga ögon som beror på näsan som kittlar och rinner. Christoffer mötte upp mig ganska snabbt så jag hann bara gå på Lindex men där hittade jag två saker som jag måste gå och kolla lite närmare på till veckan. Vi gick i alla fall på H&M och lämnade tillbaka blusen jag köpte igår och hämtade ut jackan. Den är så gorgeous!! Sen gick vi och fikade, hade ju lovat honom att bjuda på en fika. Dock var jag inte så sugen så han fick äta upp halva min potatisbakelse. Egentligen tänkte vi väl gå hem till honom tror jag men när vi gick förbi Smedjan så gick det en buss precis då, så jag valde att ta den istället, kände mig inte så jättepigg. Så nu sitter jag när igen i min pyjamas. Har sett typ tre avsnitt av Kanadas next top model i brist på annat på TV, nu visar dom repris på Victorias secrets fashion show som jag slötittar lite på. Jag tror nog det blir till att gå och lägga sig tidigt imorgon, och vem vet vad jag ska hitta på imorgon. Christoffer ska iväg och åka skidor, så jag sitter nog hemma och segar.

Vad har ni för planer ikväll?

Enjoy the silence

God kväll. Näsan kittlar och magen är mätt, har precis ätit en stor tallrik med ungsstekt kyckling och sallad, gott gott! Idag gick jag och mamma på stan, jag var inte världens piggaste men shoppingen piggade upp mig lite grann. Dock irriterade det så mycket i näsan så ögonen rann hela tiden och då ser det ju ut som att jag ska börja gråta hela tiden, liten pinsamt. haha. Det blev ialla fall ett par jeansleggings från Vila, en randig tröja från Diva och en blus från H&M som jag är lite osäker på, kanske ska se om jag hittar något annat imorgon. La även undan den snygga bikerjackan från H&M som jag har skrivit om tidigare, så den ska jag hämta imorgon <3<3<3 Ska nog även passa på att bjuda Bunny boo på en fika om han nu inte är upptagen.

Snyggjackan som blir min imorgon!

Friday I'm in love! No I'm sick...

Lika sjuk idag, om inte värre. Nu rinner näsan som bara fasiken och jag börjar gråta stup i kvarten för att näsan irriterar så mycket. Natten var jobbigt, vaknade i ett ryck och började tokhosta, var tvungen att sitta upp ett långt tag för att det skulle gå över, sen har kaninen haft party också så jag steg upp vid halv nio. Trots sjukdom så ska jag och mamma in till stan idag, det är tydligen väldigt härligt väder ute. Lite shopping ska nog kunna pigga upp mig, men det är nog det enda som händer i helgen om jag inte blir radikalt mycket bättre, ska hur som helst köpa mig en feting påse med godis och dämpa min mensvärk med det. Hoppas ni får en roligare helg än mig!

Önske outfit

Eftersom att jag är sjuk och har SJUKT tråkigt så knåpade jag ihop en liten önskeoutfit, ni får säga vad ni tycker om den. Blev lite kär i väskan faktiskt.


blus H&M, Jeans Vila, väska Topshop, armband Angela Gotborn, skor Topshop.

Blusen och jeansen kommer nog att införskaffas på lördag om jag inte ser helt urlöjlig ut i dom.

Host host.

Sjuk sjuk sjuk, idag har även näsan blivit sjuk och jag har börjat snora, typiskt eftersom att jag tänkte på det igår. "Jag har feber, ont i huvudet och i halsen, men jag snorar inte. Gud va skönt!" Haha på mig då. Just nu nyser jag och har mild huvudvärk, men jag blev så mycket piggare när posten kom med en lönspec åt mig på 1240:- för två halvdagar på HS Copy, helt underbart!!! Precis innan det kom mamma in och frågade om vi inte skulle gå på stan på lördag, nu ska vi verkligen det och jag ska fasiken shoppa upp vartenda öre, har redan spanat in lite grejer som jag vill ha.

Fortfarande jättekul att antalet unika besökare har ökat från typ 2 per dag till ca 5-10 stycken, kul att någon gillar min ganska tråkiga blogg. Ni får fortfarande jättegärna skriva vem ni är!

I'm sick.

Jag orkar verkligen inte skriva något idag, huvudet värker, halsen bränner och febern är bara galen. Så ni får tycka jättesynd om mig och svara på min fråga i förra inlägget!

*Sjukling puss*

What whaaat?

Igår hade jag hela elva unika besökare, utan att jag hade gjort något. Supercoolt hörni! Vill fortfarande att ni ska tala om vilka ni är, speciellt om det finns någon som har besökt min blogg fler än en gång. Men ni vill ju inte lyssna på mig! Fy fy! Skriv gärna vem ni är, hur ni kom hit och sånt. Skulle vara jättekul!

Julmust!

Kolla va Arne kom hem med åt mig idag!!

JULMUUUUST!

Haha, konditoriet (som även är en liten affär) som ligger under oss hade tydligen någon flaska julmust kvar, så Arne köpte den åt mig, jag som har tjatat så mycket om att jag har varit sugen på julmust. Det passade PERFEKT nu när jag känner mig sjuk, man blev väldigt uppiggad. Tack Arne!

Min dag.

Kunde inte sova en blund inatt, jag somnade vid två och varenda gång Christoffer rörde på sig så vaknade jag och kunde inte somna om på minst en halvtimma. Jag mådde illa och salivet var så tjockt och alldelens för mycket och jag var tvungen att svälja hela tiden. Usch. Hur som helst mötte jag Anna och Sanna påvägen till idrotten, vi gick på upptäcksfärd till Kvantum istället för att spela pingis. Resten av dagen är lite suddig, vi fick sluta en timme tidigare på medieproduktionen för att läraren skulle någonstans, så istället för att sluta tre så slutade jag två. Gick till Christoffer och sen ut på stan, hittade dom omtalade trasiga jeansen från Gina, provade dom och mina ben såg ut som två feta korvar. Inget för mig. Hittade dock minst HUNDRA par snygga skor från Zotano, föll för dessa
 
och ett par till. Var även in på VILA en sväng och hittade två par grejer som jag kanske köper när jag får mina pengar, vi får se om dom ser lika bra ut på mig som dom gjorde på galgen. Sen kom mah päärents och vi gick till banken för att fixa ett nytt konto + bankkort åt mig. Nu sitter jag ihopkurad i sängen och bara hostar, har precis sett ännu ett fantastiskt avsnitt av Gossip Girl och nu ska jag bara mysa.

The Killers till Hultsfred 09

Gick in på Hultsfredsfestivalens hemsida idag för att dom skulle ha ett GIANT bandsläpp, jag möttes av en bild där det stod The Killers, och insåg snabbt att dom kommer joina resten av artisterna till Hultsfredsfestivalen 2009. Hur coolt som helst ju! Jag har pratat med Christoffer och hans kompis om att åka dit i år, och nu måste man ju göra det! The Killers plus Lars Winnerbäck x4 och det är ju fortfarande en massa artister kvar. Heja Hultsfred!


Monki tights!

Alltså, jag bryter snart ihop. Jag måste ha dom krossade velour tightsen från Monki! Det fanns liknande på Gina Tricot, men såklart bara i storlek L. Jag har letat överallt, i affärer, på tradera. Dom finns ingenstans! Nu frågar jag er om det finns någon som har ett par i storlek S som ni inte använder eller om det finns någon vänlig själ som kan tänka sig att köpa ett par åt mig, ni får såklart pengar. Skulle betyda... ja, jag vet inte, det finns inte ord för hur mycket det skulle betyda.


GE MIG!

Charlie the unicorn

Ni som inte har sett Charlie the unicorn och har lika dålig humor som mig MÅSTE se dessa! Jag garvar ihjäl mig varenda gång jag ser dom. Helt underbar! Charlie the unicorn mina vänner!


"Swim away fugufish. Swim away!"



What's your name?

Usch, halsen bara bränner och jag känner att mensvärken är påväg, jättekul. Jag har sovit, druckit té, ätit lite och glott på Lookbook och blir bara jätteavundsjuk på hur otroligt snyggt alla klär sig och vilken fantasi dom har. Just ja, jag har ju spontangjort chokladbollar också, goda som fasiken blev dom. Jag kommer väl inte göra så mycket mer under denna dag, imorgon måste jag dock släpa mig till skolan känner jag.

Darn.

Jag har ont i HAAAAAALSEEEEN!

Mirror error.

Sitter och lyssnar på en massa härlig Gossip Girl musik, måste säga att dom är otroligt bra på att hitta musik till alla dessa ungdomsserier, OC hade också en hel del skön musik och man upptäckte alltid en massa nya band. Denna söndag har varit lika seg som alla andra dagar, gjorde god frukost till mig och Christoffer, sen vandrade vi hem till honom i halvt snöstorm. Om jag har tur så får jag min lön på fredag, plus 150:- för Topshop tröjan som aldrig kom för att den var slut. Så då blir det till att shoppa lite, har sett en hel del fint på BikBok och så funderar jag på att klicka hem lite mer från Topshop nu när dom har fått in så mycket fint till våren. Är även ute efter något plagg med paljetter, bland annat en basker, har sett en fin på Tradera som jag kanske ska ta och bjuda på. Just ja, såg ju ett par superfina röda skor på Zotano som kostade endast 200:- dom säljer ut halva butiken, 60% rea plus ett bord med skor för 200:- om dom finns kvar så ska jag nog köpa dom, men sen får det ju vara NOG med skor, snart svämmar det över. Sen kommer ju studiebidraget i slutet av månaden också, men lite pengar måste jag nog spara.


The Faint-Mirror Error

The uttah!

Varje år sätter dom upp ett enormt isdjur i stadsparken som blir en rutschkana. I år blev det en utter som fick pryda stadsparken. Jag och Christoffer gick förbi där idag och eftersom att det var så fint väder så var det en hel drös barn som var där och klättrade. Som tur är så har dom hjälmregel för dom som ska åka, vilket är väldigt bra eftersom att det kan gå väldigt illa, det vet Christoffer om. Förra året så åkte han, slog i höften och fick ett enormt blåmärke över hela höften, tänk då hur det kan gå för småbarn. Mycket fin liten attraktion som lockar både gammal och ung.


17 januari, 2009

God morgon!
Vaknade idag av min mobil som ville väcka mig 8.20, hade glömt stänga av alarmet och trodde ju såklart att det var skoldag. Jag smög upp och försökte i panik stänga av den då den skriker högt så in i fasiken. Som vanligt så har jag drömt lite knasigt som jag alltid gör. Kungen, min familj och pengaregn var inblandat. Igår klippte mammas kusin mig (hon är frisör) blev inte så stor skillnad, men det ville jag inte ha heller eftersom att jag försöker spara ut. Hon klippte upp håret lite och flikade luggen, ser mycket fräschare ut nu, så nu kanske man kan gå med håret utsläppt istället för i en boll på skallen. hehe. Armarna och benen värker efter gårdagens ridning, som vanligt fick jag en überjobbig häst, denna gång var den lite för snabb till skillnad från Bella som inte vill gå framåt. Hos Christoffer fick jag lite kycklingsallad och sedan somnade jag som en sten. Denna dag vet jag inte vad det kommer att bli av, kanske en fika? Om Jennki hör av sig så ska jag väl träffa henne och flumma runt litegrann. Nu tror jag min kära pojkvän vaknade och vill ha mig tillbaka till sängen. (Han är GALET morgontrött!)

Vad har ni för planer i helgen?

Monki till Luleå


Monki till Luleå, våren 2009!

Idag blev jag väckt av min moder som ringde och frågade om jag inte skulle gå till skolan, sorgligt nog så hade jag ju såklart sovmorgon och blev då väckt 30 minuter tidigare än väntat. Trots detta så var det nästan värt det eftersom att mamma hade en mycket trevlig nyhet att berätta. Monki flyttar in till Smedjan! Det känns lite fjantigt att bli så glad över en affär, men efter den enorma mängd av klagande jag har kastat över Luleå och Smedjan för att dom öppnar ett tredje Kappahl men INGET Monki så kunde jag inte låta bli att jubla lite grann. Så från och med våren så kommer min garderob bestå av ENDAST Monkikläder. haha!



Snyggt till sommarn'


Dessa kan gärna få flytta hem till mig!

Kalla, kalla Luleå

God morgon på er! Ja jag har sovit till nu, det känns som att jag bara blir tröttare och tröttare för varje dag som går. Ligger och slökollar lite på Lars Winnerbäcks dokumentär som går på ettan just nu. Som rubriken lyder så är det förjävla kallt, och imorgon blir det ännu värre, uppemot 20 minus, jag kan ju säga att om det är minus tjugo imorgon när jag vaknar så går jag i ide. Vi fick sluta jättetidigt idag, egentligen skulle vi ha projektonsdag men vi fick bara kolla lite på det nya intranätet och få våra inloggningar. Christoffer slutade ungefär samtidigt som mig, så vi gick lite på stan och kollade på nya kläder åt honom. Såklart hittade jag ju en massa, speciellt på BikBok, men jag är ju totalt jäkla jättepank fram tills lönen kommer. Men sen ska ni få se på lite hardcore shopping, vårkläder måste ju inhandlas!

Jobba med InDesign

Mediaproduktion i tre timmar, vi har haft en liten genomgång av indesign och det verkar ganska roligt, men krångligt. Vi ska göra ett tidningsuppslag och jag är redan fast.  epic fail! Efter det slutar vi, då ska jag med Christoffer på stan, vi ska fika, boka klipptid åt honom, köpa tandborste och gå på Gina och HM för att se om en kavaj och en jacka finns. HOPPAS! Jackan som jag pratar om är i bikermodell som fanns förra hösten (?) och kan ses på dom flesta. Nu har dom fått in nya som ser typ precis likadan ut, jag MÅSTE få tag i en, om den inte finns i Luleå så kommer jag nog beställa den typ på en gång.


Världens snyggaste jacka?


Måste även säga wow till att jag igår hade 6 unika besökare, mycket coolt xP dock tycker jag ni är extremt dåliga på att kommentera. Vilka är ni?!

The hamster dance song

Vi börjar denna tisdag men just nu världens bästa låt. Enjoy.


Dagens outfit.


Yeah! En outfit!
Kofta- Lindex
Jeans- CM
Skor- Björn Borg

Golden globe och sömnlöshet

Igår kunde jag ju inte somna, surprise! Dessutom mådde jag jätteilla och kunde inte röra på mig för att jag var rädd för att något skulle komma upp. Mamma tipsade då mig om att Golden Globe var på kanal 9, såklart zappade jag över till det och kollade i kanske 45 min och hann se när Heath Ledger vann för sin roll i The dark knight, alla ni som har sett den kanske kan hålla med om att han är FANTASTISK som Jokern, han gör hela filmen! Jag somnade vid tre-fyra tiden och bestämde redan då att det inte var någon idé att gå till skolan dagen efter, så nu sitter jag när i en stor Luleå Hockey t-shirt och dunsockar och bara myser med kaninen. Funderar på om jag ska ta och koka lite nudlar, känner faktiskt att det kurrar lite i magen. Jag trivs mycket bättre med att vara hemma än att våndas i skolan. (vem gör inte det?) Idag kanske jag springer förbi Gina Tricot och ser om dom har fått in något nytt, såg nämligen en massa fint på hemsidan.

Hoppas alla får en bra dag!

Just another MONKI day

Jag rent ut av HATAR att det inte finns något Monki i Luleå. Varför finns det inte de?! Det finns ju typ överallt! Dåligt Luleå, dåligt! Hur som helst så har jag skrapat ihop ett fult litet kollage så alla får se vad jag suktar efter från just Monki.



Om det är något som har något av detta hemma och känner för att sälja det åt mig eller om det är någon vänlig själ som har Monki i närheten och vill gå en liten shoppingrunda åt mig så skulle jag bli evigt tacksam.

Emptyness

Micki: vet inte, vill inte göra ett piss. har ingen som helst motivation till något, jag vill helt seriöst bara ligga i min säng och stirra. det låter säkert jätteemo och fjantigt, men det är svårt att förklara, känner mig bara helt tom.
Christoffer: så brukar jag känna om jag har fikabrist :P

Ingen förstår antagligen inte, men med min humor så fick han mig såklart att skratta även om jag känner att allt är skit just nu. Jag är otroligt glad för att jag har Christoffer kan jag ju passa på att säga, han är det där lilla ljuset i vardagen som jag behöver just nu. Älskar dig.

I survived a japanese gameshow


Nu börjar mitt absoluta favoritprogram, I survived a japanese gameshow! Om jag fick chansen att vara med så skulle jag absolut ta den, har alltid varit facinerad av japanska gameshows, helt underbara!
MAJIDE!!

Ser ni på 'I survived a japanese gameshow'?


Hawt bowling!

Nu får ni lite onödiga bilder från bowlingen.


Anna och Micke bowlar loss!


Lite suddig bild, men den togs väldigt snabbt och med extremt mycket zoom. Hur som helst så kan ni ju se vem som ägde alla andra HÅRT! Dock är det synd att det inte syns att jag fick två strike.ar i rad i början av en omgång.

Put a banana in your ear!

Snacka om seg helg, jag var med Christoffer igår och jag kan ju säga att vi gjorde inte ett SKIT! Vid elva tiden gick vi till MAX och köpte lite nattamat. Vi var även och bowlade med Anna och Micke, jag vann. ÖVERLÄGSET! Bilder kommer ikväll då jag är hemma. Hur som helst har helgen varit jättechill och jag och Christoffer har börjat prata om att kanske flytta till Östersund mot sommaren, det börjar mer och mer kännas som att jag har valt fel linje och börjar bli väldigt sugen på att gå frisör, skulle ju gärna bli stylist av något slag och eftersom att jag är intresserad av hår, smink och sånt så känns frisör som ett ganska självklart val. Jag ska höra med mamma vad hon säger, men hon kommer väl flippa ur totalt skulle jag gissa. hehe. Måste säga att jag blev lite ledsen idag när jag gick in på bloglovin' och såg att min enda prenumerant hade dissat mig. Inte roligt :(

Nu ska vi ut med Cesar på en liten promenad, sen ska jag till mormor och äta chokladpaj. DENI!

Thank god it's friday

Redan fredag, det har varit jäkligt skönt att börja terminen med bara två dagar istället för en hel vecka. Idag hade vi sovmorgon till 9.35 och slutar redan 13.05 vilket betyder att vi bara har två lektioner, mediekommunikation och matte. Efter det ska jag väl vänta på Christoffer och ikväll börjar ridningen. Just nu sitter jag och Anna och bara sover, varken jag eller hon har fått tillräckligt med sömn inatt så vi är inte så arbetsglada.

Hoppas alla får en trevlig helg!

Paket från Topshop

Idag kom äntligen min order från Topshop, det har gått jättesegt pga alla helgdagar, men när den väl skickades iväg så kom den fram väldigt snabbt. Dock kom inte den rosa tröjan med leopardmönster eftersom att den tydligen var slut, lite ledsen i ögat blev man eftersom att det var den jag såg fram emot mest. Nu undrar jag då hur det blir med pengarna? Jag har ju betalat för den tröjan också och borde ju få tillbaka dom pengarna, någon som vet hur det går till? Försökte hitta något om det på Topshops hemsida men utan resultat. Måste man höra av sig till dom eller betalas det tillbaka till mig automatiskt?


Min nya, ursnygga Woodytröja från Topshop. Passade perfekt!

Just do it!



Idag hade jag och Jennki en mysig liten shoppingtur, dock var allt jag hittade i fel storlek ( SOM VANLIGT!!) men jag hittade i alla fall en svart kofta och en lite oversize, blå tröja från Gina. Sen hittade jag ju dessa skönheter, svarta mockastövletter som kommer passa perfekt till vardags eftersom att klacken inte är så farligt hög. Köptes på halva priset för 550:- fynd fynd.

Nya rummet


Här har ni lite småmörka bilder på mitt nya rum. Som ni ser så är det även en liten hall och en ytterdörr som jag gick in i för första gången idag. Detta rum är betydligt större än mitt gamla, känns otroligt skönt. Just nu är ju väggarna gröna, men dom ska bli gråblåa med någon snygg fondvägg.

I have a dream

ÄNTLIGEN har vi bytt rum! Nu lever jag i ett betydligt större rum (dock med gröna väggar, som tur är kommer det att ändras inom den närmsta framtiden) och egen ytterdörr. Tänk att jag kommer få min egna post till min egna dörr, hihi ^^ Ska fota lite imorgon då det är ljusare. Jag och mamma har verkligen kämpat med att flytta över allt från dubbelsängar till bokhyllor, efteråt var jag helt skakis och illamående. Hard work work! Har även funderat på att köpa ett minikylskåp (NÖÖÖRD!), hittade ett fint rött till väldigt bra pris.

Imorgon blir det stan med Jennifer, ska se om jag hittar något på Gina, köpa ett minneskort och leta efter en väst. MÅSTE ha en väst!

Ännu en söndag...

Idag är det ännu en "söndag", måste säga att jag är OTROLIGT less på alla dessa röda dagar, jag som ville gå på stan och shoppa upp mina 700:- på Gina Tricot, köpa ett minneskort till mobilen och hitta en väst (någon som vet vart det finns?) men det får imorgon och då följer nog Jennifer med på stan och på samma gång får jag min tröja från Monki som jag beställde av henne eftersom att hon har varit i sthlm. Idag kommer det inte hända ett piss, jag kanske byter rum om jag får mamma att mäta allt, men jag tvivlar på det.

Min mobil är jättefin förresten, det är fortfarande lite ovant att skriva sms, men det ska nog gå bra snart. Bilderna verkar vara betydligt bättre också, man slipper dom där stora röda pixlarna som var på min gamla mobil när man fotade inne.

Just ja! Jag skulle gärna vilja ha en ny design, så om någon gör så får ni gärna säga till. Jag är less på att göra själv för dom blir då fasiken aldrig bra.

Trettondagsafton.

God morgon!
Orkade verkligen inte skriva något igår, förlåt. Kom hem vid sjutiden, åt lite, såg på I survived a japanese gameshow och sen somnade jag med datorn i knät. Nu blir jag dock tvingad att följa med ut med familjen. Klockan fyra ska jag gå till ICA och hämta ut min kära mobil <3<3

Nä, nu måste jag klä på mig annars blir väl mamma galen. Men ni kan hoppa upp och sätta er på att jag kommer blogga sen ;D

Dagens outfit.

Idag snöar det faktiskt i Östersund, ganska mycket också. Det var ju tänkt att vi skulle gå på stan idag, men killarna fastnade vid Youtube och nu har dom börjat spela Starcraft, så vi kommer nog inte iväg förrän tidigast tre. Själv har jag stängt in mig i extralägenheten som Christoffer och jag sover i, det finns bekväm säng och man slipper Starcraft snacket. hehe. Mamma ringde och väckte mig idag för att berätta att SIM-kort och massor med koder till mobilen har kommit idag, längtar verkligen till på måndag, då kanske man äntligen kan få lite bättre kvalité på bilderna, nu ser dom ju förjävliga ut. Hur som helst, här har ni dagens outfit.


Kofta- Lindex
Linne- Indiska
Jeans- Cheap Monday
Halsband- Pilgrim

Nyårs outfit 2008

Jag vet att det är en urkass bild. Hur som helst så har jag på mig:

Svart spetslinne- Vila
Stentvättade jeans- Cheap Monday
Kilklackar och kofta- H&M
Halsband- Pilgrim
Väska- Second hand

Första januari tvåtusen and nine

Det är inte trevligt att vara bakfull måste jag erkänna. Vaknade vid tiosnåret med huvudvärk och hela kroppen var svag, jag var så vek att hela armen skakade när jag skulle lyfta upp ett vattenglas och dricka ur det. Hur som helst, kvällen var väldigt lyckad. Såklart blev stämningen bättre och bättre när alla hade fått i sig ett glas eller två. Vi satt och skrattade och åt en massa chips, när klockan började närma sig tolvslaget började alla röra sig mot Badhusparken där vi skulle kolla på fyrverkerier. Det var ett enormt kramkalas då alla från festen plus en massa andra kompisar till Christoffer och Jesper kom fram och kramades och sa Gott nytt år. Dock måste jag säga att jag var lite besviken på fyrverkerierna, men det vägdes upp av gott sällskap. Efter tolv så gick vi tillbaka till festen och vid halvfyra tiden tog jag, Christoffer, Linus och en annan tjej en taxi hem, tack och lov måste jag säga för jag hade aldrig orkat gå hem i mina tio centimeters klackar, som jag förresten fick beröm för. hihi. Idag har det varit segt, vi beställde sallad och pizza från Daffys och sen somnade jag som tur var, mådde så otroligt illa och kände verkligen att jag behövde sova lite till. Vid två tiden började vi röra på oss eftersom att Linus kusiner skulle komma, så vi packade snabbt ihop våra saker och tog en dusch och begav oss sedan till Jesper. Nu sitter vi hos Jespers mamma och försöker få igång alla datorer för att senare spela lite Diablo II. Jaja vi är datanördar hela bunten! Imorgon tror jag det blir en sväng på stan och mot kvällen bio, Jesper har pratat om The Spirit som tydligen har premiär imorgon. Vi får väl se vad som händer.

RSS 2.0