Pang pang!

God kväll!
Sitter och hör tv.n i bakgrunden, tror dom visar Miami Vice på trean, man hör bara en massa skott. hehe. Ikväll har jag sovit och sett på Stockholm international horse show, mycket kul faktiskt, bästa var ändå när en massa svenska kändisar hoppade, dom var faktiskt väldigt duktiga för att aldrig ha hoppat förut, jag är fasiken sämre än dom, det är illa med tanke på att dom fick typ två månader på sig och jag har ridit i ca 4-5 år.

Tänkte passa på att visa det jag köpte på kvällsöppet för några dagar sen.
Kameran på mobilen har ju dock blivit SUGIG.SE!!! så ni får ursäkta kvallan på bilden, måste verkligen skaffa mig en kamera, tror jag ska önska mig en Ixus av pappa i julklapp.



Grå oversize tröja, Cubus
Stickad sjal, Indiska
Svartglittrig stickad mössa, H&M

Ser ni förresten va mitt hår har växt, det börjar bli riktigt långt nu! Nu väntar jag bara på att luggen ska växa ut och bli lång och fin den med.

1.a advent

Tänk, det är redan första advent. Julen smyger sig på. Idag har jag och familjen varit på skyltsöndag, dock började det snöa en massa blöt snö, så vi köpte lite lussebullar och åkte till mormor och morfar. Det är alltid lika mysigt att vara där, älskar deras lägenhet ^^ Fick dessutom 500:- av mormor till julklappar, det behövdes. Ikväll ska jag mysa och se på massa ridsport, dom sänder från Stockholm international horse show typ hela dagen, just nu är det dressyr, men senare ikväll är det show.

Nu är det minsann middag.
Ha en trevlig kväll!

Friday I'm in love.

ÄNTLIGEN FREDAG!
Ja, äntligen fredag, idag är det kort dag och vi får antagligen reda på matteprovet. GAAAH! Jag kommer att få IG >.< Om vi har tur så kanske vi får veta Excelprovet också, jag hoppas det. Efter skolan ska jag gå hem och följa mamma till vårdcentralen, Marcus ska nämligen ha 4årskontroll och sen bär det av till stallet. Kul kul. Det är alltid lika roligt att flumma med Moa, synd att vi bara ses en gång i veckan, alltså på stallet. Måste börja ses mer!

Jo just ja, jag var på julklappskväll (alla affärer hade öppet till 21) med Doodely, köpte en massa fina grejer som jag måste visa, bland annat en slapp tröja och en ny stickad sjal.

Men nu slutar vi alldelens strax.
Ha en bra fredag cutiepaaaajs! ^^

Snö, snö och åter snö.

Hujja! Jag fick ansvaret att gå ut med Cesar idag, Christoffer hade det lite stressigt. Jag kan ju säga att det inte precis var någon mysig morgonpromenad. Jag typ släpade hundstackarn runt kvarteret så fort som det gick, ändå hann jag bli helt dränkt i snö som faller ner i stora mängder. Dessutom är den sån där minisnöflingor, nästan som dugg, men i snöform. Usch! Det blir inte kul att gå till idrotten idag xD Nä, nu måste jag klä på mig och susa till skolan, vi ska ha energidebatt nästan hela dagen, förhoppningsvis får vi debattera nu på morgonen. Önska mig lycka till :)

Ha en bra dag!

Tuesday's grey and Wednesday too.

Gooooood morgon.
Idag kom jag till skolan ca 20 min innan vi börjar, det är fasiken första gången, brukar komma ganska precis när vi börjar eller 5 min innan. Första lektionen för dagen är mediekommunikation A där vi håller på med reklam och marknadsföring och ska göra en egen produkt eller tjänst som vi sedan ska göra en marknadsplan för och även reklam (det blir efter lovet). Jag och Anna har kommit på Never-ending stiftpenna, alltså en stiftpenna som det aldrig tar slut stift i. Hur bra är inte det?! Jag hade då köpt en om det fanns, det kanske redan finns? :o Men hur som helst så är våran supercool med värsta snygga designen som finns i olika färger och allt. Übersnygg!

Nästa lektion är Svenska, kanske har berättat att vi håller på med en energidebatt och idag och imorgon ska vi då debattera, förhoppningsvis så behöver inte våran grupp debattera idag. HOPPAS HOPPAS!

Efter skolan ska jag nog gå på stan, vi får se om jag orkar. Hade tänkt börja kolla på lite julklappar åt Christoffer. Vad ska man köpa åt sin pojkvän egentligen? Någon som har något förslag?

My dream shoes.


Håll tummarna, eller håll ALLA fingrar för att jag ska vinna dessa übersnygga, ombloggade skor från Minimarket som jag har suktat efter länge. HÄR kan du också vara med och tävla om dom!

Winter wonderland.

Igår satte världens snöstorm igång, och den håller i sig idag också, så nu är allting snötäckt. Visst är det fint och allt blir jätteljust när snön kommer, men jag kan fortfarande inte låta bli att ogilla den. Varför vet jag inte.

Såhär ser det ut utanför mitt fönster. Snö, snö och åter snö.

Topshop.

Surfar omkring lite och dregglar över en massa kläder. Var på Topshops hemsida och kollade på lite snygga skor då jag helt plötsligt hittade denna:



GUD SÅ SNYGG! Jag kanske har dålig klädsmak, men jag bara föll pladask för den. Funderar helt seriöst på att klicka hem den. Någon som vet hur Topshop är i storlekarna? Har nämligen aldrig köpt något därifrån förut. Tänkte om man kanske ska ta en medium så man inte ser ut som en korv i den. Är normalt en 36.a i vissa fall 38.a.

Händelselös helg.

Jisses, vill ni veta vad jag har gjort idag? Legat i min säng och sett en hel anime på 25 avsnitt och varje avsnitt är ca 24min långt. Dessutom har jag frossat godis som en jäkla gris i helgen vilket jag såklart ångrar nu. Igår var det hoppkurs på LRK, jag hade Bo Kasper (som alltid), skulle egentligen ha haft Titten men eftersom att han alltid lyckas göra sig illa eller vara sjuk så kunde jag inte hoppa honom, det är typ tredje gången jag är med på kurs och skulle ha haft Titten men fått Kasper istället. Förra hoppkursen gick åt helvete rent ut sagt, vi var ute och Kasper bara toksprang med mig (han gillar att hoppa lite väl mycket xP) så jag var ju inte lite rädd den här gången. Men allt gick faktiskt jättebra och jag var verkligen jättestolt över både mig och Kasper, han gick att kontrollera (trots att han sprang som en galning ibland) men han stannade i alla fall den här gången, själv kände jag mig avslappnad och inte ett dugg nervös. Så det var absolut en lyckad kurs, till och med Marie (ridläraren) tyckte att det gick jättebra och sa att jag var jätteduktig. Stolt stolt ^^ Det kanske är meningen att det ska vara jag och Kasper? hihi.

På kvällen skulle my parents på någon middag så jag fick lägenheten för mig själv. Bara jag och Stjärnor på is, gud så härligt xD När dom kom hem låg jag och kollade på One hour photo men orkade faktiskt inte se klart den, så jag somnade kanske vid elva? Vilken händelselös helg...

Silence.

Vet ni vad?
Det snöar...

PROOOOV!

Ah, snart börjar datakunskapen och då har vi proooooooov, excelprov närmare bestämt. Om jag får MVG på det här så är det stor chans att jag får MVG på hela kursen, så jag hoppas. HOPPAS HOPPAS!

Flitigt städande.

Hujja! Nu har jag äntligen städat klart mitt rum, och vilken städning det blev! Skulle egentligen bara plocka undan mina kläder från min fotölj, men det slutade med att jag städade min "mini walk-in closet", dammsög och ställde in en ny byrå i mitt rum. Detta blev resultatet:



Bilden är jättedålig, tagen med mobilen, måste verkligen skaffa en kamera eller en mobil med bättre kamera. Någon dag ska jag fota min garderob också, dock ska vi göra om den för just nu är det gräsliga gula väggar och en skitful hylla, men det ska ändras, mamma har redan börjat måla dörren ^^

So lately in the day.

Måste berätta en lite skum men rolig grej som hände idag.
Jag, Micke och Anna gick på mattestugan (man får sitta och räkna matte där och en mattelärare finns till hands.) eftersom att vi har matteprov imorgon. När jag lyfte på mitt block så föll det ut en liten lapp där det stod "Call me 070 6865***", tror ni inte att jag blev lite förvånad, dessutom står texten skriven med en ganska tjejig handstil. Mickes kompis ringde och frågade vem det var, tydligen var det någon Joel som sedan la på. Micke testade ringa igen och sa något i stil med "Du ska hålla dig borta från min flickvän, fattar du det?" Oj va vi garvade xD Men man undrar ju, ska man ta det som ett skämt? Eller som något obehagligt eller kanske som en komplimang? Man vill ju veta vems nummer det är i alla fall och om han går på NTI.
Har något liknande hänt er?


Kurr kurr.

Hittade en jätterolig tävling hos Mariamelle, man kan vinna en specialdesignad tisha som kommer säljas på Gina Tricot mot jul. Så var med och tävla, själv vill jag ha den vita tishan ;D


(Klicka på bilden för att komma till tävlingen.)

Time to dance.

Gooooood morning!
Ni anar inte hur segt det var att stiga upp i morse, jag HÖLL på att somna om. Men duktig som jag är så släpade jag mig upp ur sängen. Idag ska vi till Helex och ha pilates eller power yoga på idrotten, ska bli extremt kul att prova på. Någon som har gjort det? Sen är det bara att fortsätta jobba med energidebatten, slutar halv tre idag men jag ska stanna kvar och gå på mattestugan eftersom att vi har matteprov imorgon och jag fattar inte ett skit >.< När man väl kommer ut från skolan är det väl mörkt och tid att traska hem. Tror att jag ska städa i mitt rum när jag kommer hem, det behövs verkligen, halva min garderob ligger på min fotölj, kan ju fota mitt rum sen så får ni se hur det ser ut, jag har faktiskt ett ganska fint rum :)

Vad ska ni hitta på idag då?

I <3 Gina Tricot

Jag måste vara en av dom få som faktiskt gillar Gina Tricot. Okej att man har samma tröja som alla andra om den kommer från Gina, men jag kan inte låta bli att gilla deras kläder som dessutom inte är ett dugg dyra. Sodde ihop ett lite kollage på saker som jag har kollat på ett litet tag, ska nog köpa det när studiebidraget kommer.

Funderar även på att köpa en spetströja eller ett spetslinne, dock inte i svart. Vet ni någonstans där det finns några snygga i kanske lila eller grått?


You could be happy.

Jared Leto och Gerard Way, alltså dom vann det genetiska lotteriet. Hur snygg kan man bli egentligen? Och båda är fantastiska musiker. Är dessutom ett stort fan av båda deras band, har länge varit ett enormt MCR fan och sen upptäckte jag 30 seconds to mars också. Jag har ju haft sådan tur att jag har fått uppleva en MCR konsert innan dom tog en välbehövd paus, dock har jag aldrig sett 30 seconds to mars, min kompis såg dom när dom var förband till Linkin Park i Sthlm, jag fick mig minnsan ett litet samtal då ^^ Men innan jag dör ska jag se dom! hehe.


Gerard och Jared. MUMMA! xP

That's what you get when you let your heart win.

Sitter ännu en gång på medieproduktionen (lyckas alltid blogga på dom lektionerna xP) fast idag är passet 3 timmar långt och vi ska fortsätta jobba med våra förbannade texter som vi ska ljudsätta. Vad ska man egentligen skriva om? Ett ögonblick. Jag vet väl inte vad jag ska skriva om för ögonblick! Just nu vill jag bara gå och lägga mig med en påse chips eller något och Gossip Girl på datorn. Ikväll händer absolut ingenting (som vanligt då!), Christoffer vaknade imorse och var jättesjuk, så han ska man ju inte gå nära. hehe. Nänä, det blir en lugn hemmakväll.

Nu ska jag återgå till att göra absolut inget. Puss!


Vad ska man ha på jul och nyår?

Hallå chocolate chip cookies!
Ligger och kollar på Dog Whisperer och fryser som en gris >.< Ska nog ta och vandra iväg till Christoffer snart, tänkte sova hos honom, dessutom får jag en hel låda med kolor då eftersom att han säljer till hans klass Londonresa. Vi var en snabbis på stan idag, gud va mycket fint dom har fått in överallt, klänningar, paljetter och en massa glitter, det märks att det är jul snart. Ska nog mest troligt till Östersund med Christoffer och fira nyår med hans kompisar, då måste man ju köpa sig något snyggt. Har spanat in lite toppar och klänningar, har dock fallit lite för en topp/klänning från BikBok. Fast den finns i en jättehärlig grön färg som jag gillar. Vad sägs om den, ett par tighta jeans eller leggings och ett par skyhöga klackar? Snyggt tycker jag!

Har ni börjat fundera på vad ni ska ha på er på jul och nyår?


Ett ögonblick.

Tjohoo cookies!
Sitter på medieproduktionen nu och vi har fått i uppgift att skriva en text om ett ögonblick som vi sedan ska tala in och ljudsätta, vi har tidigare fått ljudsätta andra texter men nu ska vi göra våran egna vilket SUGER! Blä, hatar min egna röst xD Hade datakunskap innan det här och tydligen är våran mediekunskap/mediekommunikationslärare hemma med sjukt barn, så vi har ingen medienågot idag, som tur är så är det våran sista lektion, så vi slutar väl vid halv...tre kanske. SKÖÖNT! Sen ska jag nog hem och plugga tror jag, om jag nu kommer igång.

Ska göras denna vecka och nästa:
-NK-häfte om energi  Måndag
- Filmanalys (meko+meku) Någon gång i veckan
- Engelska filmanalys Någon gång i veckan
- Matteprov Torsdag
-
Excelprov Fredag
- Argumentative essay Nästa fredag

Tror att det var allt, men det känns som att jag har glömt något. Mycket att göra >.<

Cherry cupcake.

Söndag. Jag hatar söndagar. Efter söndagar kommer måndagar. Usch. Skulle till pappa idag, men han svarar inte på mobilen, ska prova ringa hem till han, annars ringer jag Christoffer och segar med honom skulle jag tro. Känner stort behov av att baka en kladdkaka, men jag upptäckte att vi inte har nå margarin hemma och det är långt till kvantum, så jag tror att jag skiter i det xP

Vad ska ni göra idag?

Have you forgotten?

Moshi Moshi!
Som ni ser är jag tillbaka med en superfin header och allmänt en ny design. Det har varit skönt att inte skriva på någon dag men nu känner jag att jag saknar att få skriva om mitt meningslösa liv i min blogg som ingen läser ^^ Men det är skönt att få skriva av sig när det behövs. Dock kommer ni inte få speciellt vackra bilder eftersom att jag saknar en kamera. Jaja, nu ska jag fortsätta och lyssna på musik som jag inte har hört på evigheter, bland annat Kill Hannah och gamla Avril låtar.

Blake Lively in W magazine.

Blake Lively ska tydligen pryda W magazines december omslag. Såklart är hon lika stunning som vanligt. Klänningen (eller det kanske är ett linne nu när jag tänker efter, den såg ut att vara så himla kort) är otroligt jättefin, tänk om man hade haft den på julen. Deni!

Vad tycker ni om omslaget, hot or not?


Argumentative essay

Sitter på engelskan just nu och ska skriva en argumentative essay (vad det nu heter på engelska xP), ska skriva om djurförsök och pälsindustrin, jag är såklart emot det. Eftersom att jag har gjort ett helt projekt om det i nian så jag kan ju en hel del om ämnet. Dock känner jag ändå att jag inte orkar göra ett skit, jag är less på allt och känner ingen ork till att göra något i skolan. Dessutom har jag damp på S-knappen eftersom att den inte vill funka när jag vill det. Grymt irriterande.

Nu ska jag försöka göra något.

If you leave.

Tänkte bara meddela att det nog inte kommer bli så många fler outfit bilder på ett bra tag eftersom att jag inte har någon kamera just nu. Och det kanske är bra, vem vet. Känner verkligen att jag inte orkar hålla uppe ett glatt och pepp blogghumör just, känner att skolan hinner ifatt mig och jag försöker förneka det, just nu vill jag bara ha lov, vara för mig själv och ladda mina batterier. Jag behöver ta itu med saker som ligger och gnager i hjärtat och själen, saker som jag nog egentligen inte vill veta av, jag låtsas som att dom inte finns där, men dom gör ju det. Jag vill lära känna vissa personer, jag vill lära känna mig själv, bli bekväm med den jag är. Jag kanske bara svamlar, har en dålig period som jag har ibland. Det känns som att jag inte passar in någonstans i detta enorma pussel som kallas livet. Endel av mig vill bara sitta inne och vara själv medan en annan del vill vara glad och social med folk som jag tycker om, men det känns ändå som att jag inte gör rätt. Hur gör man rätt? Vad är rätt och fel? Endel av mig är borta, men jag vet inte varför...

Såklart kommer jag fortsätta lägga ut lite fula inlägg och lite fula kläder som jag anser är snygga. Men vänta på mig någonstans där borta vid horisonten, för jag kommer att komma tillbaka, med fart och fläkt!

Bananaphone!

Haha, vi har lunch och sitter i ett klassrum och lyssnar på BANANA-PHONE! Snacka om intressant liv. Hur som helst så slutar vi tidigare idag eftersom att medieproduktionen är inställd och engelskaläraren var snäll nog att flytta upp engelskalektionen, så istället för att sluta 16.25 så slutar vi typ 13.30, mycket trevligt. Efter skolan ska vi iväg på stan, måste nämligen gå på apoteket och sen kanske vi går och fikar om jag har tur.

Ha en bra dag! :3

Dattebayo!

Ännu en seg dag. Måste verkligen börja hitta på saker, känns segt att komma hem och se på anime varenda jäkla dag. Jag vill gå ut och dansa eller något, haha va fjantigt det låter ^^' Men jag vill verkligen socialisera mig lite med folk, det var verkligen hundra år sen jag gjorde något sånt. Dom senaste två åren har jag bara varit med Christoffer, behöver komma ut och flumma litegrann.

Vad brukar ni göra på kvällar och helger?

Crazy frog bros!


Denna film MÅSTE ses av alla som inte redan har sett den.

Det är två småkillar som dansar och mimar till Crazy Frog låten, helt underbart, jag börjar gråta av skratt varje gång jag ser den.

Ny vecka, ny dag.

God morgon.
Det var nästan så jag inte tog mig upp imorse, kunde inte somna och det resulterade i att jag var uppe och kollade på UFC till ungefär ett-halv två på natten. Men jag tog mig upp, så duktig som jag är! Nu är datakunskapen nästan slut och då har vi medieproduktion, dock vet jag inte om vi har något eftersom att jag har hört att vi inte har det från några håll och kanter, men vi får väl se. På lunchen ska jag äta med Christoffer och springa till Vero Moda för att se om min skjorta finns kvar i en ful färg.

Oj, nu slutar vi visst!
Ha en bra dag :3

Veckans låt.


30 seconds to mars-From yesterday

Underbart band, om dom kommer till Sverige så är jag där, det kan jag lova.

Fars dag.

God dag allihopa! Den här dagen har varit SÅ SEG! Vaknade jättesent och åt frukost innan jag och Christoffer gav oss iväg till kvantum för att köpa fars dag present till hans pappa. Själv sitter jag och funderar på om jag borde åka till pappa, det är ju trots allt fars dag, men jag har ingen present åt honom och har inte precis råd att köpa någon. Men jag borde nog i alla fall ringa, om man har tur så är han hemma och då får man god middag hos honom. hehe.

Vad har ni köpt åt era pappor på Fars dag?

Guitar Hero world tour.

God kväll alla härliga människor!
Sitter, eller rättare sagt halvligger vid Christoffer som kollar på Enemy of the state medan jag funderar på att köpa Guitar Hero world tour, och det ska jag nog också, fasiken va roligt alltså! Det kommer ut 21 November, alltså den här månaden, så det blir nog att slösa hela studiebidraget på det. Man har ju testat Rock Band och det ägde ju, så World tour är säkert lika bra om inte bättre.


Gratismode.



Hittade en ny sån här gratissida hos Wysteriia. Gratismode.se heter den sidan. Den är precis som alla andra gratissidor, man samlar poäng och kan byta in det mot trisslotter, biobiljetter eller presentkort på bl.a Gina Tricot och H&M.
Så bli medlem nu! om ni vill vara extra snälla så kan ni använda den här länken så får jag också lite poäng ;D

Deprimerad!

jag är så jäkla förbannad, hade hittat en jättefin skjorta på Vero moda som jag var och provade för några dagar sen, men jag köpte den inte. När jag nästa dag skulle gå och köpa den så var den slut i den färgen jag ville ha och idag när jag var in så var den en jävla gammal kvinna som höll i precis den jag ville ha. Arg eller vadå?! Vi ringde till Piteå och frågade där, men såklart var den ju slut där också. Så nu är jag typ ledsen.. jätteledsen >.<

Tror ni att Vero Moda kan skicka en om den finns på någon annan affär i landet?

Lång dag hos farbror doktor.

Idag har jag då varit hos läkaren, dom klämde och kände på min arm och bestämde att jag nog borde åka och röntga. Så vi ringde morfar som kom och hämtade oss och skjutsade oss till Sunderby sjukhus. Såklart tar det ju hundra år innan man får komma in, grymt tråkigt att vänta eftersom att själva röntgen typ tar 3 minuter. Tydligen var det lunchrast för alla så vi var tvungna att vänta i typ en timme för att få svar. Morfar bjöd på fika medan vi väntade, jag tog en macka och Tropicana juice, mycket gott. Sen väntade vi lite till innan tjejen som röntgade mig kom ut och sa att jag inte hade någon fraktur, så då var det bara att åka hem. Har dock fortfarande förbannat ont och jag har börjat få ett stort blåmärke, men förhoppningsvis så blir det bättre snart.

Glass i stora lass.

Förlåt för den dåliga uppdateringen, kan knappt sitta vid datorn och ännu mindre skriva på den. Men jag lever! Imorgon har jag fått en tid hos läkaren, så dom ska väl få klämma och känna på min arm och bedöma om jag måste röntga eller inte, själv tror jag inte att jag får göra det eftersom att det inte gör ont om man klämmer på benen i armen utan den är bara på sidan av underarmen som gör ont, men vi får väl se, det är ju lika bra att gå. Tröstshoppade lite idag, skulle egentligen köpa en jättesnygg skjorta som jag provade igår, men idag när jag kom in och skulle köpa den så var den SLUUUUT! arg.se eller?! Så då gick jag och köpte en stor och gosig stickad kofta istället. Hittade även en gullig liten väska på Gina som faktiskt var på rea. Behöver köpa mig ett par färgglada strumpbyxor. Lila eller orange, vad tycker ni?

Just ja! Våran granne jobbar typ på ICA. Tidigare har vi fått en massa chokladkakor och idag kom han upp med en hel varukorg med olika glassar, bäst eller vadå?! Så jag frossar i glass just nu xP Har hittat en favorit, den heter typ Bubliz eller något, god i alla fall.

Ska försöka skriva imorgon och berätta hur det gick hos läkaren. Nu ska jag fortsätta se på EMA's.
Puss!

Ett stycke skadad Micki comin' your way!

Hej alla härliga människor, har ni haft en bra helg? Själv har min förkylning börjat bli bättre och det är jag tacksam för. Igår hade jag utvecklingssamtal, det var samma gamla visa, jag är så duktig och ambitiös blöhöblöhö, inget jag inte hört förut. Idag fick vi däremot tillbaka vårat svenska novellprov, och tro det eller ej med jag fick MVG. Gud så otroligt förvånad jag blev! Men glad såklart ;D En annan inte så trevlig sak som hände idag tänkte jag berätta om så jag får lite folk att tycka synd om mig. hehe. Vi var påväg till lunchen (vi äter lunch på restaurang Bryggeriet som ligger en bit bort från skolan) då mamma ringer och frågar om jag har halkat något eftersom att det var så halt ute, jag svarade nej och sen la vi på. När vi sen kommer in på Bryggeriet så går vi ner för en trappa (typ en lite svängd brandtrappa i metall eller vad man nu säger), jag går först och är inte så inne i att jag går ner för trappan. Hejsan hoppsan så dundrar jag ner för kanske tre trappsteg och slår i både rygg och arm. FY FAN så ont det gjorde kan jag säga mina kära vänner. Jag försökte att inte tänka på det förrän jag började känna av armen när vi satt och åt, det dunkade och hade sig och när jag tog av mig jackan så var det ett litet jack på underarmen, tänkte väl att det bara ömmade efter som att det var en rejäl smäll och det typ small i hela rummet när jag ramlade. När jag sen började röra på armen så kunde jag varken lyfta upp kniven eller skära i min mat. För att nu göra en mycket lång och tråkig historia kort så fick Christoffers mamma som är sjuksköterska kolla på armen sen och då hade den svällt upp ganska mycket, hon tror att det kan ha blivit en liten spricka i armen men säger att jag ska vänta i någon dag och om det inte blir bättre gå till läkaren. Så nu går jag mer armen tätt intill kroppen och kan knappt röra den. Det är ju roligt med tanke på att jag har ett ganska fullt schema och i veckan skulle jag dessutom börja träna på Helex och hoppa på fredag, vi får ju se hur det blir med den saken. Kan knappt ligga och skriva på datorn >.<

Själv hoppas jag på att det bara var en riktigt härlig smäll och att det gör lite ont för jag har ingen lust att gå omkring med en spricka i armen. Nu ska jag se på anime och tycka lite synd om mig själv.
Puss!

Skräckiskväll.

Tänkte bara meddela att jag faktiskt lever. Har haft en jäkla feber men den har gått ner nu tack vare att jag har knarkat lite Ipren. Näsan är täppt och jag hostar en hel del. Har precis kollat på Stjärnor på is (vilket lördagsnöje!) och nu börjar The Grudge på femman, men jag vet dock inte om jag ska se den eller When a stranger calls som börjar på trean om typ en halvtimma. Man har ju sett The Grudge ett antal gången, men den är ju faktiskt hyfsat bra. Nä, nu måste jag krypa ner under täcket igen.

Hoppas alla får en jättebra lördagskväll!

Sjuk, sjuk och åter sjuk!

Jag blir freakin' galen! Jag är sjuk. IGEN! Hur kan man vara sjuk i typ två veckor? Urk. Blir bara less. Så nu tänker jag skita i detta och sitta och sura. Dessutom strejkar min tv, inte får man se på tv heller.

GÖR MIG FRISK!

RSS 2.0