Love my shoes


Skorna igen! Nu utan spännena.
skjorta H&M, skor Wholesale Dress, halsband (under allt hår) Forever21


In love


Jag har hittat min studentklänning! Här talar vi om kärlek vid första ögonkastet! One shoulder, lite gudinnelook, inte kritvit. Precis vad jag hade föreställt mig. Vad tycker ni? Är den studentvärdig?


Crystals


Fullkomligt ÄLSKAR mina nya skor!
Linne Acne, skor Wholesale Dress


You will never be, never be


Var bara tvungen att testa min fjärrkontroll till kameran för någon dag sen. Hade jäkligt bråttom därav den fantastiska bilden!


Poncho och skor H&M, jacka Second hand, kofta Forever 21


Tuff men trevlig helg

Sova tre timmar, promenera, äta middag, sova tre timmar igen, vakna klockan sju, äta hotellfrukost, gå på stan, jobba, ut på middag, sova, jobba...

Återkommer imorgon.

A little bit beauty


Beställde hem lite välbehövda grejer från Beauty Planet. Någon som har erfarenhet av dessa grejer?


Jewellery by Micki

Nu har min lilla hobbybutik öppnat for real! Jewellery by Micki is here och jag tycker verkligen att ni ska gå in och kika! Klicka bara på bilden nedan för att komma dit. Butiken kommer fyllas på med jämna mellanrum nu i början, så håll utkik efter nyheter!


Skin care system


Nytt till ansiktet från Clinique. Är så förbannat less på att vara lika torr som sandpapper i ansiktet så nu får vi se om denna serie funkar.


Runaway

Imorgon ska jag släpa mig iväg till läkaren för att kolla upp mina onda axlar. Sen MÅSTE jag pallra mig iväg och köpa det där jäkla kamerastativet, har tänkt på det i typ en vecka nu. Kan man bli mer lat?

Feather earcuff

Min första earcuff är färdig och jag är verkligen supernöjd med den! Tänkte lägga upp några stycken for sale, vad tror ni? Intresserade?

Chains


Satte mig och knåpade ihop ett simpelt handsmycke med lite rester av kedjor jag hade kvar. Ska köpa mer kedja imorgon eftersom att jag har lite idéer. Vad tycker ni? Enkelt med ganska snyggt tycker jag. Less is more right?


Wassermaxx!


Hahaa! Titta vad jag har köpt! Vuxen och lite töntpoäng va? Jag som gärna klunkar litervis med Loka/Ramlösa kan ju tillverka mitt egna kolsyrade vatten. Lite nöjd! Mamma, visst är du stolt över mig nu?


Boots from China


Har nu lagt en order på någon kinesisk sida med massa härliga kläder. Dog när jag såg dessa skor så dom fick såklart hänga med, lite annorlunda version av skorna som finns på bland annat Modekungen och har setts på många. Känns som att dessa är lite mer... vardagsvänliga. Nu är det bara att vänta och se vad som händer. Ska bli himla kul när detta paket kommer!


Måste ha innan jag dör skor


Surfade runt lite på Sam Edelmans fantastiska Zoe wedge och hittade dom för HALVA priset på en sida. Dom ska klickas hem direkt på fredag när jag får lön! Jag får inga pengar över till Stockholm men vad gör det när man får stomp the runway med dessa snyggingar på fötterna?! KÄRLEK!


Barbra Streisand


Alltså HAHA! Vafan?!


Snart dags


Min kära moder påminde mig för några dagar sen att jag faktiskt behöver en klänning till studenten. Jag hade inte ens tänkt på det! Så nu känner jag pressen och börjar leta så smått efter någon klänning. Känner mig lite kräsen eftersom att jag vägrar ha på mig en axelbandslös klänning för 249:- från Gina Tricot. Klänningen får gärna vara lite "icke-studentig" och helst inte vit. Letade runt lite och blev kär i dessa fyra... Alla är fantastiska om ni frågar mig! Så mamma och alla andra, vad tycker ni? Är jag helt ute och cyklar?

Like a toy soldier


Vogue Italia pic: David Dunan


Svar på tal

Alltså haha, jag måste bara kommentera en patetisk kommentar till inlägget Cross and tassel som jag nyss fick. Anonym hade skrivit "Fyfan vilken wannabe..." och som svar på tal till dig din fega "Anonym": Du har inte sett hur många som går och skapar PRECIS likadana smycken med kors, den ena dyrare än den andra och tror att dom ska tjäna pengar på det. Om du inte sett det så måste du vara fullständigt jävla mongolid och tror att du har ensamrätt på smycken med kors. Jag vill själv ha ett sånt örhänge eftersom att jag tycker det är jävligt snyggt, så istället för att köpa någon annans så gör jag själv.

Update: Okej... IP adressen kommer från Luleå. Kan man gissa att det är någon jag känner? Någon på typ Köpmangatan/Nygatan. Känner ju faktiskt en som bor precis där pilen pekar... Detta är ju nästan lite spännande, haha!

Pugs not drugs!


Känner att jag måste lägga en beställning på Topshop när jag får min lön nästa vecka. Är fullkomligt förälskad i Pugs not drugs tröjan! Inte bra....

Sunday

Jävlar va jag har sovit idag. Vaknade av att det ringde på dörren och då var klockan 14.45. Helgens arbete tog tydligen hårt på mig... Hur som helst, söndag=slödag och jag ska fasiken inte göra ett skit. Tänker typ inte gå upp ur sängen. Ibland måste man faktiskt unna sig en sån dag också!

Du vet


Kan man annat än älska mitt nya påslakanset? Can't wait tills jag kommer hem och får krypa ner under världens sötaste täcke och gosa ner med bredvid fågeln.


Inredningsbeställning


Har spanat på den snygga cherryblossom lampan ett tag nu och idag fick jag ett 50% rabatt mejl från Jotex. Såklart slog jag till och det lyckades slinka ner en liten porslinshäst också. Vad tycker ni om lampan? Mysig va?


New makeup!


Passade på att beställa hem lite nytt från E.L.F när det var gratis frakt. Tror jag betalade runt 170 enkronor för allt detta och det ska bli spännande att få testa allt när det kommer. Ser mest fram emot läppstiften!


Slöa!

Har bara sovit och ätit idag. Pillat lite på min nya kamera har jag också hunnit med. Imorgon far jag iväg till Jula och köper ett stativ, kan knappt vänta tills jag får ställa upp min kamera och får använda min fjärrutlösare jag har beställt. Snacka om att ni kommer få stå ut med mycket bilder!

Spontanpresent till mig själv


Nämen... vad är detta? Helt plötsligt har jag gått och spontanköpt en systemkamera. Expert hade extrapris på kameran så jag slog till. Nu är jag stolt ägare till en Sony a290. Ska bli jäkla kul att få testa den!


A winter outfit

 

Det är så jäkla dåligt ljus i vårat rum. Blir bättre när den nya lampan kommer upp!
Jacka H&M, stor superhärlig kofta BikBok, leggings H&M (NEW), skor Skopunkten

 


Cross and tassel


Idag kom det ett roligt paket i brevlådan. Ni kanske kan lista ut vad jag ska göra? Yes, jag följer strömmen, köper en massa kors och tror att jag ska kunna sälja dom. Fast jag behåller nog lite till mig själv. Dom stora metallkorsen var så jäkla snygga! Beställningen kommer från Pärlfynd, rekommenderar verkligen att beställa därifrån. Trevligt bemötande och ruskigt snabb leverans. Efter jag har varit på stan och införskaffat det sista så ska det sättas igång och skapas här. Mycket taggad!


Rabbit ring gone


Såg nyss en bild på kaninringen som ett tag var min absoluta favoritring och kom nu på att jag inte har sett den på år och dar (inte halsbandet för den delen heller). Därför ber jag er om hjälp nu. Någon som har en likadan ring skräpandes hemma som jag skulle kunna få köpa? Den är så fantastiskt fin och jag saknar den verkligen. Så kom igen, någon måste väl vilja hjälpa mig?


Sen julklapp to myself


Det var förjävla jobbigt att bära hem. Men här är det, 5,5kg ren lycka! Lite vårnyheter blandat med the best of sale at H&M. Nu ska det provas!


Monday


Lanvin for H&M Unicef benefit


Iväg och jobba i tre timmar, hämta ut ett ENORMT H&M paket fyllt med en massa gosaker och sen hem och mysa igen. Ganska lugn start på det nya året, det behövs. Måste visa er lite nyheter som har flyttat in i min nystädade garderob, bland annat två supercoola halsband som jag måste använda så fort som möjligt! Iväg och jobba var det ja, vi hörs senare då!

A few words


2010 var året då jag blev myndig, såg Lady Gaga och flyttade hemifrån. Ett händelserikt men tufft år som slitit mycket på kropp och själ med mycket tårar men tyvärr inte lika mycket skratt. Men nu sitter jag här i Umeå, lite klokare, lite starkare och otroligt taggad på vad 2011 har att komma med. Studenten, resa och ännu ett underbart år tillsammans med min bästa vän och pojkvän. Det som inte dödar en gör en starkare, 2011 bring it on!


Nyårs outfit


Årets sista outfit! Gott nytt år på er!
Linne Acne, kjol Indiska, skor Nelly.com, armband Nelly & Humanity


RSS 2.0