Min stora last här i livet...


... är armband. Det är svårt att se hur mycket armband jag egentligen har på den här bilden. För mycket är det i alla fall. Kan ju även tillägga att det finns fler på en hylla som inte syns här. Ska jag kanske öppna ett museum?


Fick ryck, möblerade om.


Skulle egentligen bara städa undan och böka lite. Istället gjorde jag en total makeover i mitt rum. Blev mycket nöjd måste jag säga. Det finaste är ju min kära klädställning som förövrigt fick tillskott idag, ni kanske ser den lilarutiga saker längst ut? Supersnygg skjorta som min kära mamma köpte till mig. Tack mamma!
(Och snälla, ignorera dom bajsgröna väggarna, det ska tapetseras om)


Har jag för mycket kläder måntro?


Är det såhär det går när man har för mycket kläder?


Bryta normer kan vara jäkligt mysigt


Idag var jag, Yasmina, Louise, Ronja och Jenny och åt lunch i rondellen vid Kulturens Hus. Mysigt och dessutom kunde vi bryta våran norm till Psykologin. Myspys med mysfolk och mysmat, dock var vädret inte på våran sida, men vad kan man förvänta sig av hösten i Norrland? Fin fin dag har det varit idag hur som helst. Det mesta verkar gå som man vill just nu, förhoppningsvis slutar inte den turen på ett tag.


Don't try to hate me because I'm so popular.


Gud vilka fina dagar man har haft. Bara en massa mys och asgarv. Det är sånt man har saknat. Idag var våran älskade psykologilärare sjuk och därför blev det ingen psykologilektion. Jag, Louise och Yasmina satte oss istället och myste på Kulturens Hus med våra datorer. Tyvärr började det ju såklart regna PRECIS när jag skulle cykla hem. Kan man ha mer tur? Imorgon verkar det bli till att bryta normer, tidigare fick jag ett sms av Yasmina där hon frågade ifall jag skulle med och ha picknick i rondellen vid Kulturens Hus, vi får väl se hur det blir med det.


Me, I'm a Creator


Multimedia pågår och denna låt dunkar ur mina hörlurar. Grymt bra! Santogold - Creator

Marry me?


Seriöst, har nog aldrig sett en så otroligt vacker människa i hela mitt liv. Ni kanske känner igen han från filmen Om en pojke? Då var han dock några år yngre än vad han är nu. Jag är kär..


Today I'm wearing this


Nämen titta! En liten outfitbild. Tvingade stackars mamma att fota.

Kofta BikBok, jeans Vila, väska och skor (NYA!!) H&M, mössa Gina Tricot


Vilket fredagsmys!

Fan va dålig jag är alltså. Har inte haft orken att blogga något på hela dagen. Har dessutom varit måttligt upptagen med att fika, snacka skit och spana tillsammans med Louizz och Yasmina. BFF's liksom! Pappa ringde även idag på förmiddagen och lät lika allvarlig som alltid. Han frågade om jag ville ha biljetter till Flickan som lekte med elden eftersom att han var sjuk och orkade inte gå. Klart man vill ha gratis biobiljetter! Så nu är jag nyss hemkommen från filmen och jag måste säga att den faktiskt var ganska bra, bortsett från att det var helt värdelöst skådespeleri. Förstörde lite, men helt godkänd! Nu tänker jag faktiskt inte blogga mer utan gå och tvätta av mig sminket och sen sätta mig och göra japanska läxan innan jag kryper ner och ser på The Rachel Zoe Project. Hämtade ut mitt H&M paket idag, ni får se allt plus lite till imorgon. Puss på er nattugglor!

Tidsfördriv

Louizz och Yasmina är små äckliga kryp som anklagar mig för saker. Inte snällt. Fy på er!

Städar ur...

0-2ec2b79b4bd978c820531ae1be311ab2.png

Städar ur garderoben för att rymma alla höstkläder som kommer att inhandlas eftersom. Fan så mycket kläder jag har...


Kom visst...

6955aa47abc70786f3e2b8ecbbc8d0ad.png

Kom visst hem med lite grejer från H&M idag. Vad får ni se senare.


Stolt liten Micki idag.


(hehe nu kan man ju läsa allt, pinsamt!)
Jag tycker inte att jag är den som brukar skryta om mina betyg och sånt eftersom att jag inte har så galet bra betyg. Men jag måste bara dela med mig om vad som hände idag. Till förra veckan hade vi i läxa att skriva om vilka olika roller vi spelar i vardagen. Idag fick vi tillbaka den och våran kära lärare Rickard sa att detta egentligen var en VG uppgift men att endel hade skrivit så bra att dom förtjänade ett MVG. Jag som hade slängt ihop något i sista sekunden trodde på ett G eller i bästa fall ett VG. Får tillbaka det med otroligt mycket kommentarer runt om i kanterna, blir lite nervös, kollar på andra pappret och ser ett stort fett MVG i högra hörnet. Läste kommentarerna och ville nästan fälla en tår av lycka. Haha, det låter så otroligt patetiskt så det är ju inte sant. Men glad som en gnu blev jag! Snacka om att det pumpade upp självförtroendet. Nu blire MVG i Psykologi A för lilla Mikaela. Heja mig!


Miso happii!

VEM HAR FÅTT LÖN IDAG! hohohoho! Haha, var bara tvungen att avreagera mig lite. Har rörlig bild till strax efter elva. Sen mediekomm och psykologi. Efter det ska jag och kolla mitt blodtryck och sen blir det till att springa på stan. Funderar på om jag ska gå och boka en tid hos Xtreme Beauty för att fixa naglarna. Vi får se. Nu åter till lektionen. PUSS!

Lite sent...

Såg just att min blogg faktiskt fyllde ett år den 26e augusti. Så grattis bloggen! Inte så mycket har väl hänt gissar jag. Jag har fått typ.. två fler unika besökare än jag hade i början. Det är ju trots allt en litet start. Vill dock börja om på nytt. Ny, fräsch och förbättrad blogg. Har lite idéer, får bara klura ut om dom går att genomföra. Vi får se.. grattis till bloggen i efterskott i alla fall!

Dream item of the day


Ni kanske känner igen skorna till vänster? Min kära modeguru Elin Kling äger ju såklart ett par i svart skinn. Dessa är i mocka och är ju helt GALET SNYGGA! Både paren kommer från Whyred och får gärna finnas i min garderob imorgon när jag vaknar. 2800:- respektive 3300:- får man punga ut för dessa gorgeous shoes.
(Tänkte göra ett snyggt kollage i photoshop men min dator bestämde sig för att vägra. Så detta får väl duga)

Ett söndagsäventyr

Blev uppväckt vid halv åtta tiden idag. "Upp och ät frukost. Vi ska åka iväg." säger Arne och jag sluddrar "Vart då?.." "Men till Ikea såklart, om du nu vill följa med." svarar han och innan han hinner blinka så är jag uppe. Såklart ska jag följa med till Ikea för fan! Gick upp, gjorde en mumsig smoothie och tog en snabb dusch. Sedan bar det av till Haparanda och Ikea. Ut kom jag med en hel del smågrejer. Bland annat tyg till gardiner, galgar, förvaringsgrej och min absolut favorit: en laptopbricka! Ett fint litet söndagsäventyr med familjen helt enkelt.


Hur mysig som helst!


Finn ett fel.

Lugn och skön lördag. Snorar fortfarande. Funderar på om jag ska göra mig själv en smoothie och krypa ner för att kolla på lite Sailor Moon. Det är ju mitt största intresse nu för tiden. hehe. Måste bara visa vad som hände för någon dag sen.


Finn ett fel.

Ser ni det?

Haha, det är ju kaninen som kände för att chilla i min bokhylla. Knäppkanin. Ursäkta röran i mitt rum men vi ska tapetsera om och slänga bort bokhyllan. Därav flyttkartonger och sånt skit.

 


Don't you just love it?

Seriöst, kolla skorna! Ge mig några tusen så jag kan köpa dom!
Sweater Topshop, jeans Nelly.com, bag Asos, shoes Marni/Net-a-porter.


Thank god it's friday

God morgon på er alla svininfluensa smittade läsare (och alla andra såklart!). Våran klass är delad på.. mer än hälften skulle jag säga. 70% ligger hemma i sjukdom. Jag snorar och vill gå hem och lägga mig och Christoffer ligger hemma och håller på att dö (har han svininfluensan måntro?). Är domedagen nära? Lite småjobbig dag har jag idag, fast jag ska väl vara glad att jag inte valde historia som skulle ha gjort att jag slutar vid fyra på fredagar och tidigt på morgonen på torsdagar istället för klockan tolv. Av någon anledning har jag börjat knarka Läkerol, speciellt smaken Cassis. Nu babblar jag på här i bloggen istället för att vara med på vårat engelska "glosförhör". Trots min lilla förkylning ska jag nog springa en snabbis på stan efter skolan, eller kanske på lunchen. Anna är sjuk idag, därför känner jag mig otroligt jäkla ensam. Tråkigt. Kanske går och tar en fruktsmoothie på lunchen? Ja, det gör jag nog. Måste även kika efter lite skor som jag vill lägga vantarna på. Shit.. måste ju plugga japanska också!


Supersexiga skor från Vagabond. Vilka är snyggast? Just nu lutar det åt dom till vänster...

Impulsklickande på en torsdagmorgon

Som vanligt fick H&M lite nyheter idag. Måste ju erkänna att jag vaknade lite extra tidigt för att inte missa några guldkorn. Förra veckan blev jag lite besviken men det kompenserade H&M mycket bra till denna vecka. Fanns ju hur fint mycket som helst! Jag blev galet och klickade hem lite saker. Dessutom väntar jag på det omtalade armbandet som kommer v 42. Längtar längtar! Hoppas nu bara att allt är lika snyggt i verkligheten.

Vad tycker ni, är sakerna hiss eller diss?


Han tog min oskuld!

Min första taskiga kommentar! Kissie, Blondinbella och Kenza. Watch out liksom! Fick vet att jag behöver en assistent som kan klä mig eftersom att jag tydligen klär mig så fult och inte vet vad som är snyggt. Det visste jag faktiskt inte så tack för det Jocke. Tyvärr så är det ju så att jag tycker inte att jag klär mig så jävla fult som du verkar antyda. Men tack Jocke för din ärliga kommentar. Tyvärr så är det så att jag måste säga att du kan ta dig i röven. Puss!



En trevlig överraskning

Idag är jag sjuuuuuk (igen). Ligger och myser, kollar på Sailor Moon och tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg så ni skulle tycka lite synd om mig. Då möts jag av hel sida av obesvarade kommententarer. Herregud, vad har hänt?! Efter en snabb titt på blogg.se's förstasida ser jag att mitt inlägg om Elin Kling blev publicerat. Man blir ju alltid lika glad över sånt! Kände direkt att jag blev lite piggare. Nu måste man ju bara svara på alla kommentarer... det blir ett heldags jobb. Puss på er!




Dagens


Det var längesen jag la upp en outfit, så här kommer en.

Klänning Indiska
"Sammets"tights BikBok
Kofta Kappahl
Kängor Skopunkten
Sjal H&M (My favourite!)
Väska Second Hand
Armband och ring Indiska och Lindex


I've got some new bling bling

Var och bytte en tröja åt mamma idag, tror ni inte att jag kom hem med lite bling bling? Vad är det med mig och smycken alltså? Herregud, det är ju nästan så man skäms. Någon dag ska jag fota mitt smyckesträd så ska ni få se. Hur som helst, två nya ringar och lite ansiktstvätt fick följa med hem från stan idag. Nu får jag ju ta och skärpa mig!

Förresten! Funderar på att byta till devote, vad tror ni?

Klingan söker assistent


pic: http://stylebykling.tv4.se/

Läste precis på Elin Klings blogg att hon nu söker en praktiserande assistent som kommer att hjälpa henne med bland annat Idol. Seriöst, om jag hade fått det jobbet så hade jag hoppat av skolan och slängt mig på första planet till Stockholm, no doubt. Att ha ett sånt jobb är precis vad jag drömmer om att göra i framtiden. Rachel Zoe Project kommer till Sverige liksom. Synd att man är 17år, läser media och har noll erfarenhet av modevärlden. HÄR kan du läsa om vad som krävs för att just du ska bli Klings nya assistent. Grattis till den som får jobbet säger jag bara, lyckans ost!


Gårdagens inköp




Var ju som sagt i Piteå igår och trots att jag praktiskt taget är pank just nu så kunde jag ju inte låta bli att komma hem med lite saker. Den stora silvriga ringen har jag länge velat ha men har varit slut här i Luleå. Kan man låta bli då?

Ring med stor blå sten och halsband med lila sten Indiska, ring, armband, halsband och linne JC.

On a rainy sunday

Sorry den dåliga uppdateringen. Min påsväska med min kamerasladd är spårlöst försvunnen. Var i Piteå igår och shoppade lite. Har fotat allt och ska lägga upp det så fort jag hittar sladden. Kom nyss hem från pappa, såg Watchmen och fotboll igår. Måste säga att det var jäkla spännande. Efter Family Guy ska jag börja plocka ner saker från min bokhylla eftersom att vi ska tapetsera om nästa vecka. Ser fram emot det otroligt mycket! Men nu: Family Guy.

Well, I've been thinking...

Ah, jag blir rent utsagt gaaaaaalen. Har noll motivation och inspiration till min multimedia uppgift. Sitter istället och dregglar över alla otroliga outfits på lookbook, lyssnar på musik och drömmer om Minimarket skorna jag har velat ha så länge jag kan minnas nu. Min arm värker som bara den efter sprutan. Kan inte spänna den, beror det på att det var i muskeln jag tog den? Hur som helst, förjävligt. Borde väl sluta lektionen typ... nu. Ska ringa mamma och se om vi skulle åka och kolla på tapeter. Vi ska ju ha total makeover i mitt rum! Nu slutar vi tydligen..

Ingen som har ett par av dessa i storlek 38?


Liten fjant

Nu är det gjort! Äntligen har jag tagit den där jäkla sprutan mot livmoderhalscancer. ONT gjorde det! Hela armen värkte ju efteråt för fasiken! Men nu är det gjort och nu tar det några månader innan nästa spruta. Börjar inte förrän tolv idag, så jag ska bara ta det lugnt och se om jag dör eller något. Har ju börjat se på Sailor Moon. Helt underbart!

Såhär går...

0-17941a118c54f1923173c1699051f95b.png

Såhär går det när man har tråkigt. Haha!


Det bästa...

0-6fa83127ad42cd4aefc6984688cb750d.png

Det bästa sättet att slappna av på efter en lång och tung dag är att ta en fika.


RSS 2.0