skoldatorn har...

0-1419d12ee3d45092191f6b38acd28b6c.png

skoldatorn har kommit! Nu är vi riktiga datanördar!


Gårdagens födelsedagsfrirande


Vi gick till en superfin italiensk restaurang och såklart skulle det fotas. Inte min favoritdel kanske.


Tog en trerättersmiddag (dock glömde jag att fota förrätten som var tonfisk). Detta var min varmrätt. Oxfilé med färskpotatisspett och lite annat.


Efterrätt, mörk choklad och nutellabakelse. HELT UNDERBAR!


Stor pojke


Grattis till världens finaste pojkvän som blir en myndig man idag.


Jag+Christoffer=Fara för allmänheten




Såhär kan det se ut när jag och Christoffer ska handla godis.


Godistaaaajm!

Dagens outift


Snäll mamma jag har. Skjorta och leggings fick jag av henne idag. Tack mamma!

Skjorta BikBok
Leggings BikBok
Skor Skopunkten
Väska Gina Tricot + Elin Kling för Vecko Revyn

Helt underbart!


Helt underbart Katrin! Tack och lov att jag inte är någon stor blogg för då hade jag väl blivit mördad. Men jag tycker det är helt otroligt skönt av Katrin och faktiskt säga sina åsikter om Kissie, Missie, Pussy och allihopa. Helt rätt tycker jag! Heja Katrin!

My dream mobile.

Jag har ärvt prylgalningssinnet av min kära fader som precis köpt ett nytt hemmabio system. Jag fick ju en Samsung Touchwiz i julklapp förra året och nu har jag blivit galet förälskad i Nokias nya mobil n97. 3,5 tums skärm med touchfunktion och tangetbord är bara några av sakerna som mobilen innehåller. Vad är priset då? Runt 5000:- får man punga ut för denna skönhet. Men nog är den värd det. Ifall någon känner sig generös så kan ni ju skicka en Nokia n97 åt mig.


Onsdag, 26/8 2009

God morgon! Idag bestämde jag mig för att stanna hemma från skolan. Jag har nu varit sjuk i ca tre veckor och det verkar bara bli värre. Jag vill bli FRISK! Så eftersom att lektionerna inte startar förrän imorgon så passar jag på att tillfriskna tills dess. Sitter i sängen och myser, lyssnar på VAKNA! med The Voice och äter frukost. Funderar på om man ska orka plocka ner saker från bokhyllan idag eftersom att vi snart ska tapetsera om i mitt rum. Man kanske ska städa? Det ser förjävligt ut i mitt rum nämligen! Vi får väl se, just nu vill jag bara dreggla över ett par skor från Nelly som jag nästan måste klicka hem. Att klicka eller inte klicka, det är frågan...


Nelly/Sthlm DG, 499:-
Vad tycker ni? Hiss eller diss?

Time for changes!

Efter maten ska jag börja med att totalt omdesigna bloggen. Ska sitta uppe hela natten eftersom att jag inte börjar förrän tolv imorgon. Så håll utkik!

Gives you hell

Första skoldagen avklarad. Kändes egentligen ganska onödigt eftersom att vi bara fick våra matkort och scheman. Tydligen så får våra klasser inte datorer förrän om någon månad eftersom att dom blev stulna från Malmö. Det positiva är väl att vi får helt nya istället för begangade. Mitt schema är väl.. sådär. Det är någon lektion som är till kom. Bland annat psykologin som ska bli roligt. Sen ska jag byta lite kurser för att jag är lat. Ska även försöka ta mig tid att göra om bloggen någon dag. Känns som att det behövs. Nu ska jag tvinga ut Christoffer, det är helt galet fint väder här!

Jag är en stor (läs: större) flicka nu!


Lilla Mikaelas schema för höstterminen i tvåan. Vet inte vad jag ska säga.

Lets have some fun, this beat is sick.

God morgon på er! Vaknade vid halv sex idag och kunde inte somna om. Kaninen lever om och jag hostar som en galning. Hur fasiken ska det gå på skolan imorgon? Hade hur som helst en supermysig dag igår. Fint väder var det också, dock har det blivit helt galet kallt i luften. Snart är det dunjacka som gäller! Sista dagen innan skolan börjar, det är väl bara att njuta. Detta är första året på länge som jag absolut inte längtar tillbaka. Kanske för att jag inte har haft något riktigt sommarlov? Men det är väl bara att bita ihop och göra så gott man kan. Hoppas på det bästa liksom.


Mat på Thai Thai!


Liten outfit från igår. Allt är från Sthlm förutom skorna och allt utom det och jeansen är från Urban Outfitters. Love love love!

Bildbomb från Stockholm



Lite turistbilder.


Haha, fin tröja!


Såklart måste man ju stanna på Ben & Jerrys glassbar!


En Stockholms outfit.

Sitter på...

5d2386a9cf53c421c1b47576d49727d8.png

Sitter på Arlanda Express och är påväg mot flygplatsen. Planet går strax efter 21. Ska bli mysigt att komma hem. Behöver bli riktigt frisk till skolan. Tråkigt att lämna min favoritstad dock. Men det är ju som man säger. Borta bra, men hemma bäst. Puss!


ÄNTLIGEN!

Efter två dagars letande i Stockholm av det där förbannade jäkla armbandet från H&M så gav jag upp. En tjej sa att det inte skulle komma in förrän i Oktober. "Jaha" tänkte jag. "Mitt liv är förstört" (I-landsproblem.) Idag satte jag mig vid datorn och kollade på H&Ms hemsida som jag gör varje morgon för att se om det hade kommit in nya armband och gissa vad som hade hänt?! Det fanns! Inge SOLD OUT här inte! Snabb som vinden var jag att klicka till mig ett armband. Det följde visst med lite andra saker också, men jag fick armbandet!! Lycklig, bortskämd Mikaela!

Detta plus två kuddfodral fick ny ägare idag. Dock kommer inte armbandet förrän om ca 1 ½ månad. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.

Ännu ett bildlöst inlägg

Hej på er morgonpigga!
Soler skiner här i Stockholm och jag är sjuk... Japp, ni hörde rätt. Jag har blivit sjuk. IGEN! Ont som piiiip i halsen och runt om, världens huvudvärk, galen feber och illamående. Är det svininfluensa? Vem vet. Detta är andra natten i rad som jag vaknar runt femtiden av att jag skakar av febern. Vet inte riktigt vad jag ska göra... jobbigt är det i alla fall och jag kommer ju antagligen behöva åka hem tidigare än planerat om jag fortsätter att må såhär. Köpte i alla fall två par skor igår på rea. Ska visa allt när jag kommer hem. Hoppas ni är lite piggare än mig och att inte min sjukdom smittar genom bloggen. haha. Puss!

Myser på...

2c7387ce9cb36d471aac86aff0d7c243.png

Myser på här i sthlm. Har varit och shoppat i cocoo.se's lilla butik. Helt underbara saker. Dit ska jag absolut gå igen. En snabb fika sen ska jag strosa på götgatan. Puss på er!


Liten snabb, bildlös uppdatering från huvudstaden.

Hej på er!
Snyltar på Jennifers dator medan hon pratar med sin pappa i telefon. Har sprungit på stan idag också och gick bananas med mitt stackars kort. Köpte två par skor, 3 toppar, armband, väska, jeans och lite hårprylar. Kunde knappt bära alla påsar. haha! Nu ska vi gå och handla lite plus gå på någon grill som har souvlaki. Sen blir det bara till att slöa hela kvällen. Imorgon ska jag försöka hitta till två ställen. Vi får se hur det går. Nu ska vi gå och handla maaaaat!

Puss på er!

Idiot Micki

Blir inget bloggande i veckan, har nämligen glömt strömsladden till datorn hemma. Hur duktig får man vara?! Har i alla fall köpt dom ombloggade Chloé look-a-like skorna idag. Fick springa över hela stan för att få tag i min storlek. Men jag fick dom! Mycket nöjd. Kanske köper en minidator så jag kan blogga? Vi får se. Puss från Stockholm i alla fall.

Problemen fortsätter att välla in.

Idag skulle jag äntligen boka min Stockholms biljett, allt gick precis som det skulle och det gick att betala med mitt egna kort. Jag blev ju såklart helt till mig och började direkt packa. Efter ungefär en halvtimma fick jag ett sms där det stod att pengarna ej kunde debiteras från mitt konto. SÅKLART! Det var alldeles för bra för att vara sant. Vi ringde till SAS där dom sa att jag troligtvis hade ett electronkort och om man har det eller ett maestro så går det ej att betala sin flygbiljett. Jippie för det då! Som tur är så har jag en snäll pappa som ska hjälpa mig att boka om biljetten ikväll. Ska bli kul att se vad för slags problem som lurar runt hörnet.

Självmordstankar

Detta är nu ANDRA GÅNGEN som min lön inte kommer som den ska. Vad är det här egentligen?!?! Lönen ska komma den 15e vilket är på lördag, eftersom att det är en helgdag säger hela min familj att den ska komma imorgon, fredag istället. Vilket betyder att min lönespec skulle komma igår eller idag. Inget kom igår men när pappa ringde så sa han att den nog kommer idag. Posten smög sig precis ner i våran brevlåda, fanns det någon lönespec? Såklart inte. Vad som har blivit fel nu har jag ingen aning om men såhär ska det fan inte vara! En gång är en gång för mycket, men TVÅ gånger?! Aldrig mer jobba på Coop alltså. Det har bara varit skit med lönen. Ingen lön betyder alltså att det inte blir någon resa till Stockholm för mig på lördag. Mitt sommarlov är ganska förstört. Vill bara dö.

I-lands problem

Fan så arg jag blir! Jag går in på H&Ms internetshop för att kolla vad dom har uppdaterat. Ser bland annat en tunika som jag har suktat efter länge och inser att nya grejer har kommit in. När jag sen kollar på en massa såna där "buy my outfit" bilder så ser jag att armbandet som jag kan dö för HAR KOMMIT IN! "SOLD OUT". Helt allvarligt?!??! Hur jäkla fort gick det?! En halvtimme sen var det slut?! Jag är totalt jäkla förkrossad. Jag skulle kunna ge min högra arm för det där armbandet och så tar det slut på en jäkla halvtimma. Om det tar slut så fort på internet hur fort ska det inte ta slut i butikerna då. Fasiken så ledsen jag blev. Kommer ju knappast få tag något på lördag. Suck...


Inge armband för mig.

Don't upset the rhythm.

Damer och herrar. Jag är en fri kvinna! JAG ÄR FRI FÖR FASIKEN! Nio veckors blod, svett och tårar. Nu har jag äntligen en veckas välförtjänt ledighet innan det är dags att återvända till vardagen med skola, plugg och en massa läxor. Även fast det är otroligt skönt att äntligen få vara ledig så känns det konstigt att jag inte ska stiga upp klockan sex på morgonen för att sedan susa iväg på min cykel till jobbet. Dessutom kommer jag ju förlora kroppen som jag har lyckats bygga upp på nio veckor. Benmuskler försvinner och fett kommer tillbaka. Måste verkligen hitta något att sysselsätta mig med så jag inte behöver gå upp i vikt igen. Hur som helst, no more work nu. Verkligen bittersweet. Men nu ska vi inte söra, nu är det Stockholm som gäller om bara några dagar så!

Monki news!

Såg idag att Monki har totalrenoverat sin hemsida och såklart slängt in en massa höstnyheter. En rolig nyhet är att nu kan man se när sitt absolut favoritplagg kommer in i butik. Jag måste ju erkänna att jag dog lite inombords när jag såg allt SNYGGT dom hade! Jag ska köpa hela Monki så är jag nöjd. Helt galet! Dom kör även en favorit i repris nämligen sammets klänningen och tightsen och den här gången ska jag fasiken få tag i ett par tights! Slängde ihop ett litet kollage på mina absoluta favoriter, dom flesta kommer ut redan nu i augusti. Hoppas dom finns när jag kommer till sthlm! Helt underbart!


pics: monkigirl.se

Att köpa eller inte köpa, det är frågan.


Nu har dessa snyggingar kommit in på Din sko. Dom är ju GALET snygga! Men jag blev lite besviken när jag såg att dom hade så spetig tå som dom hade. Har otroligt svårt för spetsiga tår. Men dom är ju så snygga! Måste kolla in dom när jag åker till sthlm. Vad tycker ni om skorna, hiss eller diss?

Det är finfint att vara ledig!





En hel helg har man varit ledig nu och under den helgen har man hunnit med att fota änderna, äta hamburgare och njutit av solen. Känns ju lite småtungt att behöva gå tillbaka till jobbet efter en sån här mysig helg. Kämpa kämpa!

Iskalla känslor.

Jag lyssnar ju på radio varenda dag när jag åker till jobbet. Därför har jag såklart fått uppleva några otroligt bra reklamsnuttar som jag varje gång börjar asgarva till. Har ni lika dålig humor som mig så lyssna på dom här:

Tele2 Backup
MAX

Supersmart uppfinning!


bild: expressen

Hur smart är inte detta? En handväskinsats som passar de flesta väskorna. Så istället för att behöva krångla när man ska byta väska så lyfter man bara över insatsen och får med sig allt i den andra väskan.

Den perfekta accessoaren för dig som har flera handväskor och gillar ordning och reda. Istället för att rafsa över innehållet mellan väskorna flyttar du bara enkelt över innerväskan till nästa väska.
Zip & Switch minimerar risken för att glömma kvar eller tappa saker när du byter väska. Innerväskan har ett eget lock som du kan stänga om du vill flytta den från din handväska till en större bag eller resväska.
Handväskinsatsen  tillverkas i tre storlekar och är anpassad för de flesta handväskor som finns på marknaden. Finns i rött och svart.

Denna extremt smarta uppfinning finns att köpa på Exerro där det finns andra smarta saker som gör vardagen lite enklare. Väskinsatsen finns i röd och svart och kostar mellan 250-270kr.

Smoothiefreak.

God morgon! Man fick ett ganska brutalt uppvaknande då man vaknade av att tvättmaskinen lät av bara helvete. Tydligen så hade någon tvättat ett skärp och det lät ju ganska högt. Varmt och kvavt är det i rummet men sånt är livet. Gjorde såklart en smoothie åt mig och Christoffer, finns inget bättre. Nu för tiden kan jag dricka upp till fyra smoothies per dag. Smoothiefreak? Vad händer idag då? Vet inte riktigt, njuta av att man har TVÅ dagars ledigt. Kanske går ut i värmen? Vi får se, jag tar timmarna som dom kommer. hehe. Hoppas ni har det lika härligt som mig. Puss!


Världens bästa?     bild: google

Control yourself.

Jäklar vilken morgon alltså! Vaknade i värmen och kollade på klockan. 07.28!!!!! Herregud! Jag börjar ju åtta och det tar en halvtimme att cykla till jobbet. Ni skulle ha sett vilken fart det blev på mig. In på toa, tvätta av sig ansiktet, ta första bästa klädesplagg och på med lite mascara. Poff så satt jag på cykeln och cyklade till jobbet på tjugo minuter. Bra jobbat Mikaela. Resten av dagen har varit ganska lugn. Sa hej då till Fredrik som har varit min jordgubbsbuddy hela sommaren. Tråkigt att behöva säga hej då till så otroligt härliga personer. Men men, livet är hårt. En liten kram blev det i alla fall och sen cyklade jag hem i värmen. Ska nog åka till Christoffer ikväll eftersom att jag är ledig hela helgen nu. Vi ses nästan aldrig nu för tiden eftersom jag jobbar. Frågan är ju bara vad man ska ha på sig. Inget? Nästan det som är de enda alternativet. Man får ju bara hoppas att värmen håller i sig till nästa helg när jag drar ner till sthlm. Puss på er!

Snart i huvudstaden!

Om nio dagar så sitter jag på ett plan till våran kära huvudstad Stockholm och ska stanna där i hela åtta dagar! Därför vänder jag mig till er sötnosar och frågar efter tips om vad man måste göra där. Visst, jag har varit där x antal gånger men kan inte riktigt staden, alla söta småbutiker och mysiga fik. Någon som kan ge mig tips på ställen som är värda att besöka? Varesig det är ett fik, en affär eller en park. Jag vill ha alla tips! Ska ju faktiskt ändå vara där i en vecka och jag vill ju inte vandra omkring på SOUK varenda dag. Ge mig tips tips tips!


bild: google

Me so sadie!

Vafaaaaan! Jag har tappat bort min absolut favorit tischa! Vad ska jag göra nu?! Finns ju inget att ha på sig!

I can't stop loving chains.


GE MÄÄÄÄÄJ! topshop.com

hittafamilj.se

Fick nyss meddelande från en tjej på facebook som tydligen var min kusin. Hur coolt är inte det?! Jättesöt är hon dessutom. Henne vill man ju lära känna bättre. Heja Facebook!

Behind the sea

Varm dag idag, jobbade som vanligt 8-12.15. Promenerad hem, drack en smoothie och somnade sedan och sov i ca 5 timmar. Det är lite bevis på att jag jobbar och inte är pigg. haha! Nu sitter jag i alla fall och njuter av härlig musik och läser en massa bloggar. Varmt är det också! Mamma berättade att det kommer bli som varmast här uppe på fredag och lördag och det låter ju jättebra eftersom att jag är ledig på lördag (och söndag) HEJA VÄDRET! Är vädret lite vackert hos er?


Lilla Luleå.

Dagens outfit.


Haha, ni ser ju att jag har ny kamera liksom. Lite överdrivet med bilder. Ni får stå ut i några veckor! Den stora, blommiga oversize tröjan hade jag från början men ändrade mig i sista sekunden. Älskade dock bilderna. haha!
Linne H&M
Shorts H&M
Väska Lindex
Armband Lindex, BikBok och Ms Bijoux
Ring Indiska
Skor Converse
Solglajjor Gina Tricot


Shine on, shine on.

Här kommer en fet och härlig bildbomb! Har haft en otroligt mysig dag även om den också innefattade jobb och sjukdom. Hur som helst. Promenerade hem från jobbet med en Vitamin Well och en chokladkaka i väskan (man måste ju ha proviant till en timmes promenad!) och blev mött av Christoffer. Vi tog en fika på Wayne's och sen åkte jag hem för att byta skor.


Fick följa med Christoffer, hans föräldrar och några vänner till familjen på middag på Arcus camping. Det var någon riktigt fancy restaurang med fin utsikt. Där åt man kycklingfilé med blåbärssås vilket var helt GALET gott!

Efter det så cyklade jag och Christoffer till en strand där det även finns en lång och fin brygga. Där satt vi ett långt tag och bara njöt av den härliga kvällssolen och vattnet som skvalpade mot stenarna. Det var en mysig liten stund trots att det var lite kallt. Såklart åkte ju kameran upp och tog x antal fula bilder.


Härlig dag helt enkelt. Önskar att man fick uppleva fler såna ögonblick.


Presenter

Glömde ju totalt att jag skulle visa vad jag hade fått av pappa och hans sambo från deras bilresa ner till Tyskland. Men nu är det fotat snabbt som vinden i mörkret.


Två par converseliknande skor, ett par från Tyskland och ett par från Danmark och ett linne från Nike.

Style a to zoe


Kan ingen köpa den här boken åt mig? Någon som vet om den finns att köpa någonstans förutom internet?

Back to school outfit.


Liten snabbt ihopslängd outfit som jag gärna hade haft på mig nu när skolan börjar om bara några veckor. Väskan ska jag spana efter när jag åker ner till sthlm.
Skjorta Topshop
Jeans Topshop
Väska Urban Outiftters
Skor Scorett

You'll be right here with me.

God morgon på er!
Gissar att dom flesta ligger nerkurade i sina sängar och sussar så sött. Ni hör till den lyckliga skaran då, grattis. Själv vaknade man för en halvtimme sen och håller på att göra sig iordning för jobbet. Hade gett min ena arm för att få stanna hemma idag och bara kurera mig. Te, honung... allt sånt. Känns som att förkylningen har blivit ett snäpp värre så nu får det SLUTA! Kan inte gå och jobba om jag har någon jäkla svininfluensa! Kämpa kämpa! Jobbar bara till tolv idag som tur är. Sen kommer jag hem och fotar mina presenter som jag fick av pappa från Tyskland och Danmark. Back to reality nu. Sjukling puss på er!

Damn you sjukdom!

Guess what? Jag är sjuuuuuuuuk! Så jäkla sjuk! Märkte redan igår morse att halsen var lite ledsen och att cykla till jobbet
gör nog inte saken bättre. Igår kväll kände jag mig riktigt dåsig och idag så har det satt igång rejält. Halsen är väl värst, snorar lite och ja, allt sånt. Men det var väl på tiden? Har inte varit sjuk under hela tiden jag har jobbat (7 veckor). Förhoppningsvis blir det inte värre. Vill inte ha någon jäkla svininfluensa när jag ska ner till sthlm. Vad kan man göra förutom att kämpa på? Bara två veckor kvar av jobbet nu i alla fall. Det är ju positivt. Såg Hairspray när jag vaknade. Vet inte om jag tyckte att den var sådär galet bra. Bra tidsfördriv i alla fall. Nu ska jag nog krypa ner på soffan, läsa Chic och äta Icas egna mud cake som är UNDERBAR!


Lite fler fina bilder på mig och kaninen. Haha, är man inte vacker så får man flumma istället. Älskar att jag kan bjuda på mig själv!

RSS 2.0