Samsung WB550 is mine!

Ja, som ni kanske fattade så har min kamera äntligen kommit. Fick dock stå och vänta i en jäkla kö i hundra år för att få den. Men nu är den här, min nya soulmate som jag ska spendera ett bra tag med, förhoppningsvis. Jag var inte sådär superimponerad vid första titten. Visst, den är ju SUPERSNYGG! Men den verkade dålig, haha. Men nu har jag läst manualen och fattar att det finns galet mycket funktioner och helt plötsligt blev den mycket mer attraktiv. Det kommer nog ta ett bra tag att vänja mig vid den. Men jag ska fulfota så mycket jag bara hinner, och så klart blir det världens bildbomber från sthlm också.


Lite fula bilder som jag bjuder på.

Glad?

KAMERAN ÄR HÄR!
Lägger upp bilder och sånt ikväll när jag kommer hem!

Mimmi goes bloggkatt!


Katter kan faktiskt också blogga.

Girls just wanna have fun.

Gud vilken mysig dag! Såklart var jag ju ledig. Annars hade den ju inte varit speciellt mysig. Hur som helst, vaknade hyfsat tidigt av att Tessan klev runt mitt huvud och kurrade så grannarna kunde höra henne. Låg kvar och drog mig i sängen ett bra tag och lyssnade lite halvt på RixFm Vikarierna. Steg upp, åt frukost, gosade med Mimmi och duschade innan jag drog mig in till stan för att upptäcka att jag hade glömt linnet som jag skulle lämna tillbaka. Seriöst, jag har blivit utbränd av jobbet och glömmer ALLTID saker nu för tiden! Hittade hur som helst en kofta på Monki som var på rea, hela 75%! Så jag fick väl betala ca 60:- för den. Det är aldrig fel. Hade dock gärna handlat lite mer men just nu ska resten av pengarna gå till kameran. Mötte upp Christoffer och tog en fika innan vi promenerade hem till honom och tog det lugnt. Eftersom att vi är feta så bestämde vi oss för att äta fet mat (Såklart). Christoffers vän Danne följde med till Asian Kitchen där jag åt typ nudlar med kyckling och grönsaker. Helt okej. Kvällen fortsätte hem till en annan av Christoffers vänner, Johan. Där bestämde vi oss för att åka och bowla. Eftersom att bowlingen i stan tydligen hade sommarstängt (som allt annat här i världen!) Nu står Mimmi framför mig och vill gosa... Så trots detta bakslag så tog vi oss till Tuna och bowlade. Dock är jag ju helt världelös på att bowla men det var kul ändå. Kvällen avslutades med en smoothie och So you think you can dance alone vilket var väldigt mysigt.

Gud så mysigt, Mimmi har lagt sig i mitt knä och spinner som bara fasiken. Hon är oftast den som försvinner hela dagen och ligger och trycker i ett hörn för sig själv. Hur mysigt som helst!

Höst på H&M



Någon som har sett dessa föremål på H&M? Skulle nämligen behöva dom SO BAD! Om inte, vet någon när dom kommer in? Ge mig information people!!
bilder: Modefeber & Carolines Mode

Ännu en dag med arbete.

God kväll på er sötnosar. Gissa vad jag har gjort idag?! Helt rätt, jag har jobbat! Riktigt skitväder har det varit också. Cyklade till jobbet i duggregn och har jobbat i spöregn. Det är fina grejer det. En rolig sak som hänt är i alla fall att två dagar i rad så har jag hittat en tjugolapp på jobbet. Haha, nu är jag en rik kvinna! Nämen det är ju alltid roligt med såna små överraskningar. Hur som helst 8-12.15 imorgon och sen ledig en dag och förhoppningsvis!!! kommer min kamera på torsdag. Ska bli galet kul att få leka med den. Ikväll har jag bara myst med massa tvprogram, bland annat The Rachel Zoe Project. Snart blir det sängen för min del. Det var en hemsk natt igår, hunden skällde och någon människa ringde och väckte mig mitt i natten men nu är jag back hos pappa och där får man sova i lugn och ro. Lägenheten är min i en hel vecka till. Helt galet skönt, älskar verkligen att vara för mig själv. Är kanske lite av en ensamvarg?


Vem vill inte se ut som Rachel Zoe?

Populär hos fåglarna.


Igår var jag och Christoffer och matade fåglarna vid ankdammen som det kallas. Man blir alltid lika populär och fåglarna är helt galet tama så till slut vågade dom äta ur Christoffers hand. Hur gulligt som helst! Var även på nyaste Harry Potter igår, den var faktiskt inte så bra som jag hade väntat mig. Lite seg. Men helt okej.

Jag är världens sämsta bloggerska.

Ja, rubriken stämmer fasiken. Vet inte vad det är med mig. Jag skyller väl på jobbet även fast jag inte borde göra det. Jag har bara en sån galen bloggtorka just nu så det är ju inte sant. Funderar på att börja om totalt när kameran kommer. Kanske börja skriva mer om något ämne eller liknande eftersom att det inte finns så mycket intressant att berätta om mitt liv. Jani, jag vet inte. Kan ni inte komma med några förslag? Skulle bli så mycket enklare då. Vi får se hur det blir. Kanske slutar blogga helt. Puss på er i alla fall.

Myskväll.




Igår kom jag hem med jordgubbar från jobbet. Finns det något bättre än jordgubbar och grädde? Tror inte det! Myskväll med jordgubbar och So you think you can dance blev det till slut. Tessan ville såklart vara med. Hon är fan otrolig den där katten. Tror aldrig att jag har varit med om en sån kelsjuk katt. Nu är man äntligen ledig en dag igen. Köpte en tröja idag på stan, ska fota den och visa den sen. Kan ju avslöja att det är nitar på även denna. Jag är helt besatt av nitar!

Middag

Ledig dag betyder god mat. Vi cyklade till en restaurang på Skurholmen som heter Toscana. Blev helt kär i en av deras rätter förra gången jag åt där och har länge varit sugen på att äta det igen. Så eftersom att jag var ledig idag så drog jag med mig Christoffer dit. Såklart blev det min favoriträtt, oxfilé med pommes frites, ruccouasallad, parmesan och bearnaisesås. Mums!


Katt har roligt med tröja

Tessan fattade tycke för Christoffers t-shirt som låg på golvet.

All shopping.


Armband från Glitter och BikBok
Tröjor från Monki
Linne från H&M
Väst från Lindex
Klocka från Ur & Penn
Allt detta plus jeans och lite annat för strax över tusenlappen. Snacka om rea!

Gårdagens outfit.



Detta är lite av det som jag köpte i förrgår.
Tischa H&M
Jeans Vila
Väska H&M

Adrenalinet pumpar!

Vilken dag! Ska gå igenom den grundligt när jag kommer hem från pappa, måste hämta nycklar och skit till imorgon. Shoppat har jag också gjort, som en GALNING! Ska visa allt sen. Puss på er!

Kämpa på!

Ont i axlar och nacke. Stela leder och fötterna gråter. Så mår man när man har två jobb på Coop. Lönen kom däremot igår och det var ju en positiv överraskning. Eftersom att jag bara jobbar till tolv imorgon så ska jag susa in till stan och kanske bränna en hundring eller två. På lördag flyttar jag in hos pappa och bosätter mig med katterna i en vecka och på söndag blir det att njuta av en ledig dag. Desutom väntar jag på två paket som borde vara hos mig nästa vecka. Ett från H&M och ett från Nelly.com, kan det bli bättre? Mjo, om jag hade haft en stor, fet chokladkaka framför mig. Jag jobbar så mycket att jag inte ens har tid att äta onyttiga saker. Haha, då jobbar man för mycket! Råkade dock ha sönder mina converse och slå sönder både stortå och häl idag.

Skulle lägga upp en youtubevideo på spöregnet idag men youtube är dumt och vill mig illa. Så ni får klara er utan det. Istället får ni dreggla över två par skor från Din Sko som jag MÅSTE HA till hösten! Kilklackarna kommer tydligen in i butik nu i juli. Jag ska fasiken slåss om dom!


Bilder: Carolines Mode

It's done!

Nu är det gjort! Kameran är beställd och kommer finnas hos mig i början av augusti. Längtar längtar!!! Hoppas bara att jag har gjort ett bra val. 12,1mp, 10x optisk zoom och 24mm vidvinkel. Det låter fin fint. Samsung WB550 here I come!

Beslutsångest

Shit vilken beslutsångest jag har angående kameran. Ska jag köpa den jag har bestämt mig för? Tänk om jag hatar den? Fan att man ska vara född med denna förbannade beslutsångest. Hjälp mig!

Welcome to my work.



Välkommen till mitt andra hem. Här spenderar jag majoriteten av min tid. Det är ändå ganska mysigt men man börjar ju bli less på jordgubbar vid det här laget. Sväng förbi om ni bor i närheten av Luleå!

Disco heaven.

Kan man bli dåligare på att blogga? Jag tror fasiken inte det. Jobbet sliter som bara fasiken på mig. Somnar varenda dag när jag kommer hem och sen går jag lägger mig någon timme efter det. Jobbet är en bloggares värsta fiende säger då jag. Nästa vecka är det ganska lungt. Jobbar bara måndag, onsdag, torsdag och fredag. Dubbel pass på onsdag och torsdag så det ska jag väl klara av. Flyttar in i pappas lägenhet om prick en vecka eftersom att dom ska bila ner till Tyskland och jag ska ta hand om katterna. Ska bli roligt och skönt att få ha lite alonetime. Vi får väl se ifall Christoffer hinner komma hem och göra mig sällskap. Har inte så mycket annat att berätta eftersom att mitt liv består av att jobba just nu. Promenerade hem från jobbet igår och fick sällskap av min otroligt snygga arbetskamrat (hehe), träffade även Jolina och Micke en bit efter vägen. Det är galet kul, saknar mina vänner. Jaja, ska väl ta och krypa ner i sängen snart. Ska ju upp vid halv sju imorgon också. Jobba, jobba, jobba! Hoppas ni har en mysig lördag!


Jag fullständigt avgudar den här bilden. Det var väl två år sedan. Saknar även min kära man. KOM HEM!

Längtar till på onsdag!

För på onsdag kommer nämligen min feta lön som ska gå till bland annat en superfrän digitalkamera! Oj så jag längtar. Har suttit timmar framför datorn och läst om alla möjliga kameror och man blir ju fasiken inte klok. Hur som helst lutar det mot en Samsung WB550 just nu. Om det är någon som har erfarenheter av den så får ni gärna höra av er. Gud så jag ska fota när jag åker ner till sthlm. Visst är det en riktig skönhet? Jag tror vi kommer att komma bra överens jag och kameran. Längtar!!


We'll still have the summer after all.

God morgon på er sötnosar. Ni kanske kan lista ut att jag har sussat så sött i några timmar och vaknade precis. Jag är en hårt arbetande kvinna så vad kan man göra? Som tur är så jobbade jag bara i fyra timmar idag och dom timmarna gick väldigt snabbt och dessutom är jag ledig imorgon. Halelujah! Gick på stan en snabbis efter jobbet eftersom att det var marknad nere i Södra hamnen. Såg en jättesnygg Mulberry kopia som gubben skulle ha typ 449:- för. Jävla rån säger jag! Inte äkta skinn eller någon skulle jag gissa på. Men snygg var den i alla fall. Hur som helst så har jag spanat in en Miu miu inspirerad väska från Bags and fashion som jag kanske ska införskaffa mig när min lön trillar in om en vecka. Jaja, hittade lite rea fynd idag. En tunn blus och en grå basic tischa. Nu behövs bara svarta jeans! Det var väl det jag hade att säga. Mitt liv är inte så jäkla intressant nu när jag bara jobbar. Men på fredag så ska jag och Sandra äta romantisk middag från MAX på Coop. Deni! Puss!

Gimme!


Finns det ingen vänlig själ som har Bianco i närheten av sig som kan shoppa dessa åt mig? Bor man i Luleå så finns det ju inget Bianco. Närmaste är i typ Umeå och det är en bit att åka. Måste ha dessa!

Nowhere, yeah we're going nowhere.

Hej på er. Som vanligt är det en lika trött och virrig Micki som skriver nu på kvällskvisten. Hard work work idag. 8.30-18.00 är inte att leka med säger jag er bara. Jobbar så tre dagar och resten av dagarna jobbar jag 4 respektive 5 timmar vilket sammanlagt blir 40 timmar som motsvarar heltid. Jag är redan trött. Men jag får mycket pengar för det och dom kommer väl till hands nere i sthlm. Shoppingrunda.se! Hur som helst, har varit en ganska rolig dag idag. En av dom som säljer jordgubbar frågade om jag ville gå på bio med honom. Killen är jätteblyg så det var ju roligt att han frågade det. Dum som jag är så kan jag ju inte säga nej, så vi får väl se om han hör av sig. Vad mer kan man säga? Inte så mycket kanske. Jag fortsätter kämpa på och nästa vecka får jag långt hår. Deni! Puss på er!


Sitter som fastlimmad i mitt huvud just nu.

Heja orkesterjackor!


Jag vet inte riktigt om jag tycker att orkesterjackor är inne eller ute. Men jag älskar dom hur som helst. Surfade omkring lite och hittade denna SKÖNHET på Dorothy Perkins hemsida. Den kändes verkligen exlusiv och det borde den vara eftersom att du får punga ut ca 1400:- för den. Men nog hade den gärna fått hänga i min garderob. Oj så snygg.

Totally deppigt och grått.

Fy fan va jag känner mig nere just nu. Vädret kan fan inte bli värre, jag är helt jävla ensam och jag bara jobbar hela tiden. Jag vill göra något! Det enda jag har gjort dom senaste veckorna är typ jobbat 8-19 eller något. Varit ledig någon dag och då har jag legat i sängen och blivit fet. Jennifer tågluffar och Christoffer är och hälsar på vänner och här sitter jag och jobbar skiten ur mig, träffar otrevligt folk som klagar på helt meningslösa saker. Gå och köp jordgubbar någon annanstans då, tvingar jag er att köpa dom hos oss eller? Jag vill bara göra något! Komma bort från vardagen som betyder ständigt jobb för mig. Usch, jag börjar bli så jävla less nu.

Ledig, ledig, ledig!

Idag har jag haft en ledig dag. Dock har jag inte så mycket att säga om den. Vaknade vid åtta av att mobilen ringde. Vet inte riktigt om jag kom åt någon knapp eller om dom som ringde la på. Hur som helst var det från Coop. Dom ville väl säkert att jag skulle jobba extra idag. En del av mig tyckte det var ganska skönt att inte behöva göra det eftersom att jag är helt slutkörd och dessutom har världens mens. Måste hur som helst prata med dom på måndag så dom inte tror att jag typ dissade dom totalt. Man vill ju inte verka oproffissionell. Hur som helst så har jag i alla fall bara slöat som en gris idag och sovit en massa. Det har verkligen behövts och imorgon ska jag nog röra lite på mig. Vädret är så otroligt dåligt här ändå, det är mulet, blåser kallt och är bara ca 10 grader ute. På med dunjacka och uggs säger jag bara! Jag har världens sug efter avokado och fetaost men är verkligen för lat för att cykla iväg och köpa det. Måste lösa det på något sätt. Hur som helst så hoppas jag att ni har finare väder än mig. Puss!

Cocoo.se nyheter

Checka in cocoo.se's juli nyheter! Till alla oss bloggerskor finns ett "I <3 my blog" armband som jag ska klicka hem direkt. Sen finns det även nya versioner av nitarmband, cocoo.se är ju bäst på nitarmband! Finns även jättesnygga halsband med fågelburar, luftballonger och cirkusmaneger. Hur fina som helst!

Just nu får du 15% rabatt om du anger ordet bloggspecial. Så gå in på cocoo.se's hemsida och klicka hem dig något fint! Erbjudandet gäller till den 28e juli 2009.

I'm talking about love, right here.

Nu är man hemma och är ledig i två hela dagar, sen börjar en 40 timmars vecka som kommer bli kämpigt. Har vandrat omkring på stan ett tag och hittade en supersnygg väska som var på rea. 500:- kostade den och hade kostat över 1000:-, äkta skinn kanske? Hur som helst, SUPERFIN! Var nära på att köpa den men jag insåg att jag inte skulle ha råd att hämta ut mina sandaler från nelly.com som kom idag. Dom är så otroligt snabba på att leverera sakerna. Beställde skorna i förrgår, igår fick jag ett mail om att min beställning hade lämnat deras lager och idag fick jag en avi. I love nelly.com säger jag bara! och jag kan även säga att jag ÄLSKAR sandalerna! Tog vita men i verkligheten är dom lite mer... cremefärgade, supersnyggt! Dessutom passade dom perfekt. Kan inte vara mer nöjd. 267:- fick jag pröjsa för dom och det är ju verkligen inget. Love love love! Efter jobbet blev jag hämtad och vi åkte till mormor och morfar där vi satt och smaskade på jordgubbar i solen. Hur skönt var inte det då? Overall en bra dag. Ska bli skönt med lite ledighet. Vad ska ni göra i helgen?


Jordgubbar=sommar!

Hemklickat!

I åratal har jag varit på jakt efter ett par svarta eller vita sandaler eftersom att jag just nu bara äger ett par ceriserosa. Den ena har varit ful och den andra har varit alldeles för dyr. Tillslut bestämde jag mig för att beställa ett par vita nitsandaler från Nelly.com. Men det tar inte slut där. H&M har fått in nya grejer på rean och såklart hittade jag ju saker där också, sen upptäckte jag även att dom har sänkt Matthew Williamson grejerna och sjalen som jag har velat ha länge fanns. Så jag kunde inte låta bli att klicka lite där också.


Vita sandaler från nelly.com



Vit linneskjorta och Matthew Williamson sjal från H&M.

My pretty/ugly ring

Här är den fulsnygga ringen som jag köpte på Indiska igår. Det är en enormtygblomma helt enkelt. Det var svårt att få till färgen med min värdelösa 5mp, autofokus mobilkamera. Mycket bättre bilder kommer den 15e juli då jag får min lön och har införskaffat mig en Samsung wb500 digitalkamera. Promise! Men här är ringen i alla fall, I love it! (Och SNÄLLA! bortse från mina vidriga naglar, har inte haft tid att ta hand om dom.)


RSS 2.0