Segt?

Usch va tråkigt jag har! Ute är det riktigt vårväder och jag sitter inne i ett mörkt rum, lyssnar på The Voice, snorar och deppar. Studiebidraget har kommit och jag hade ju faktiskt planerat en liten shoppingrunda, men inte de inte. På lite mer än en dag har jag sett en hel säsong av The Simpsons, det säger väl en hel del om hur mycket jag har att göra? En trevlig sak är ju faktiskt att jag fyller år om 20 dagar, så nu börjar nedräkningen! Heja mig!

Man undgår aldrig en förkylning

God morgon!
Ni anar inte vilken jobbig natt jag har haft, kände redan igår att något inte stod rätt till och jag kände mig ganska hängig, dessutom åt jag som jag aldrig ätit förut hos mormor. Så inatt dunkade huvudet, halsen brann och min mage hade party och bara vred och vände på sig. Kunde knappt sova. Så nu är jag sjuk och snorar som en liten unge! Som tur var piggade tvn upp mig genom att visa repris av One tree hill som jag missade igår och nu ska jag bädda ner mig och kolla på en massa Simpsons. Hoppas ni har en bättre dag än mig. Puss på er!

Wilda goes crazy!

Såhär roligt hade Wilda när vi var där och åt middag, snacka om galen hund. Ni får ursäkta allt bakgrundsprat och även mig som pratar ibland. Ni anar inte hur mycket vi garvade åt henne!


Söt eller vadå?


Som en ny människa!

ÄNTLIGEN mina vänner är min förvandling klar! Efter en superblekning, en tur till Kvantum för att köpa mer blekning, bleka ännu mer och till sist färga håret så ser det nu ut såhär:



Extremt blaskiga bilder, jag ska se om jag kan ta bättre imorgon, men ni ser ju skillnad i alla fall. Från brunett till rödblond, jag är jättenöjd! Om jag trivs med det om någon vecka så ska jag nog boka tid för att sätta in hårförlängingar hos en tjej, det skulle vara otroligt roligt. Men ja, jag är slut av allt färgande och det tror jag min skalle är också. Stort tack till mamma som har hjälpt mig.

Då kommer ju den stora frågan, vad tycker ni?

Dagens outfit

Det var längesen ni fick en dagens outfit, så här är en dålig en. Vi var i Piteå idag och strosade omkring lite, hittade faktiskt en hel del men jag kom hem med ett par snygga Wayfarer inspirerade solglasögon, behövs verkligen eftersom att jag har börjat gå till skolan nu och det är alltid jättestark sol på mornarna. Hur som helst, såhär såg jag ut idag i Piteå.


Lång t-shirt Zara
Väst H&M
Jeans Cheap Monday
Skor Björn Borg

PS. Håller på att färga håret nu, till vad säger jag inte utan det blir en liten överraskning men om allt går bra så blir det nog en ganska stor förändring. När allt är klart lägger jag upp before and after bilder. Puss!

Tidig födelsedagspresent

Fick syn på en orkesterjacka från Ellos i en blogg, kollade ju såklart in den eftersom att jag länge har letat efter en och även provat två stycken på Gina som jag inte riktigt trivdes i. Denna var ju hundra gånger snyggare och hade dessutom ett bra pris så jag frågade ju lilla mamma om vi kunde beställa den, så då fick jag den som tidig födelsedagspresent (fyller ju faktiskt år den 20e april) och då slängde hon även med ett par hallonröda sandaler som jag har kollat på länge. Hoppas nu bara allt passar. Tack mamma!


Some treats to me

Eftersom att jag gjorde otroligt bra ifrån mig på matteprovet och fick ett VG så bestämde jag mig för att belöna mig själv lite grann. Detta fick följa med hem.



Alltså två toppar, en lång väst, en väska och två prydnadskaniner som jag inte kunde låta bli. Allt detta blev mitt för runt femhundrningen, amazing! Är jättenöjd med allt så det kommer bli kul att gå till skolan imorgon, nu fattas bara ett par nya jeans som ska införskaffas när studiebidraget kommer.

PS. Såg att mina unika besökare var uppe i hela 11 personer igår, jättekul! Kommentera gärna så jag vet att ni finns. Puss på er sötingar!

Party party med Markus och Elmo

Jösses vilken trevlig kväll! Jag var där med mormor, Arnes mamma och Arnes brorsas fru (mycket Arne här xP). Galan var till förmån för funktionshindrade och uppträdde gjorde bland annat Markus Fagervall (skriker som en liten flicka!), Elmo och två gubbar från Ersnäsrevyn som var helt otroligt roliga! Markus avslutade såklart kvällen och var ju som alltid supersnygg och jättebra, är lite småkär i Markus Fagervall måste jag säga. tihi då :'D






Ett litet klipp från Markus låt If you don't mean it
(Måste bara påpeka att min mobil har jäkligt bra inspelningsljud, min förra hade bara brusat kan jag säga er)

Gyllene vardag

Fick veta att jag får gå med mormor på någon gala till förmån för funktionshindrade ikväll eftersom att mamma är sjuk och inte kan gå, det kan ju bli trevligt så nu har jag planer för ikväll. Festa med gamlingarna, haha nä men det blir säkert jättetrevligt. Såg förresten en OTROLIGT bra film på skolan idag, The Freedom Writers. Har någon sett den? Om inte så SE DEN! Helt otroligt! Måste se om boken finns att låna någonstans. Nä, nu tror jag att det blir våfflor, det är ju trots allt våffeldagen idag. Ska se om jag kan fixa nå bilder ikväll.

Puss på er!

En sån där lång, jobbig lista

Nu får ni en lång lista om mig bara för att jag har så otroligt tråkigt på svenskan, ni kanske lär er något nytt om mig? Kul att några fler har hittat hit, mina unika besökare har ökat med typ två personer, kul kul :D

Lovar du att vara ärlig? Jag ska försöka!

Du heter: Mikaela

Smeknamn: Micki

Låt som när du är ledsen sörjer till?: Öhm...

Beroende av: Tuggummi!! :'D

Vad tror folk om dig?: Skulle gissa på att folk tror att jag är ganska dryg och barnslig, vissa kanske tycker att jag är en jätteskoj person som är lite fjantig och bara vill skratta hela tiden.

Stämmer det?: Dryg stämmer väl inte, barnslig är jag och jag själv tycker att jag är en jättetrevlig person, lite blyg men jättesnäll.
Vad får du oftast komplimanger för?: Brukar faktiskt inte få så himla mycket komplimanger, det skulle väl vara för mina kläder då, men det är sällan.

Vad säger du för att imponera på någon?: Känner inte att jag behöver imponera på någon, jag är den jag är.
Hur imponerar man på dig?: Ärliga människor med en massa humor (samma humor som mig då)
Brukar du skratta för dig själv?: Absolut xD

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: SMS från Anna som säger att hon nog inte ska åka på Japan Expo.
Var bor du?: Trista Luleå.
Trivs du där?: Det är väl helt okej men jag känner mig smått instängd och när man har gått på varenda skola i Luleå så kan man inte gå någonstans utan att träffa någon man känner, skulle gärna vilja bo i en större stad. Människorna här är så stela.
Äger du några converse: Japp, ett par rosa och ett par låga med mönster på. Ska införskaffa ett par vita nu till sommaren.

Sprit, cider, vin eller öl: Smirnoff Ice är the one and only.
Brukar du bli för full: Blir aldrig full, dricker så otroligt sällan.

Är du allergisk mot något: Jag är helt utan allergier, tack gud!

Hur svarar du i mobilen: Hallå?

Antal timmar sömn inatt: Hmm.. runt åtta timmar.

Brukar du komma i tid: Jag tror att jag har kommit försent till tex skolan typ 2 gånger i hela mitt liv, är väldigt punktlig.
När mår du bra: När jag är lycklig, det kan handla om vad som helst, jag mår bra när jag får en viss härlig känsla i magen.

När blev du fotad senast: Det var läääääängesen.

Hur känner du dig nu: Hyperaktiv och hungrig.

Vanligaste färg på dina kläder: "Jeans" färg på byxor och någon färgglad topp.

Vad tycker du om fötter: Hatar fötter >.<

Vad saknar du: Tiderna i Rosvik.

Hade du en bra kväll igår: Absolut!

Favorit dryck på morgonen: Juice eller smoothie

Rakar du benen: Så ofta jag orkar.

När brukar du oftast gå och lägga dig: Vid tolv på natten.

Är du blyg?: Jag är otroligt jävla blyg, däremot när jag känner mig bekväm någonstans så blir jag nästan lite för galen. haha!

Sysslar du med någon idrott: Jag rider.

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja, det gör jag.
Har du spytt offentligt: Japp, på en buss till Palma när jag var jätteliten.

Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: Ha sex är väl ganska självklart, sen vet jag faktiskt inte. Ragga kanske.

Är du nöjd med ditt liv: Det är svårt att säga, det växlar från dag till dag. Just nu är jag inte så nöjd eftersom att jag känner att jag har gjort en massa dåliga och misslyckade val men förhoppningsvis går det att fixa.

Är du bortskämd: Det är jag nog, men inte överdrivet bortskämd.
Vad gör du i morgon: Dååå... det vet jag faktiskt inte.

Vilken kändis tycker du är en bra förebild?: Just nu har jag faktiskt ingen förebild så det kan jag inte svara på.
Vad längtar du till?: Sommaren!! och Yran!

Har du bra vänner och äkta vänskap?: Tyvärr inte, just nu är jag ganska vänner-lös. Otroligt tråkigt eftersom att jag mår bäst när jag är med en massa folk som jag älskar och tycker om. Den ändå "äkta vänskapen" jag har just nu är väl min underbara pojkvän.

Vad använder du för shampoo?: PHC volume sensation

Hur gammal är du: 16, fyller 17 den 20 april (Samma dag som Hitler faktiskt)

Tycker du om någon just nu: Ja :)

Gröna eller röda äppeln: Röda är helt okej men gröna är godast, speciellt om dom är riktigt sura.

Gillar du golf: Minigolf :'D

Vilken tid gick du upp idag: 06.50

Har du sovit i din egna säng inatt: Nej

Har du strumpor på dig nu: Japp, svarta med ett litet hål i faktiskt.

Är det okej att gråta: Det är JÄTTEOKEJ att gråta, hellre gråta än att hålla det inne.

När grät du senast: Det var jätte längesen.

Vad skulle du göra om du vann en miljon: Köpa en lägenhet och gå på en jävla shoppingrunda.

Bär du glasögon eller linser: Nej men jag har faktiskt haft glasögon men mitt synfel växte bort.

Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Nej nej nej!

Har du piercing: Öronen och läppen.

Vill du gifta dig: Ja, det tror jag nog men det är inget måste.

Vill du ha barn: Nej, jag vill ha hund xP

Solar du ofta: Inte speciellt mycket.

Är du bra på att laga mat: Om du är sugen på nudlar så ring mig!
Är du flygrädd: Nej, jag älskar att flyga :D

Hur vig är du: Just nu är jag inte ett dugg vig.

Är du musikalisk?: Nej.

Vad dricker du helst när du är törstig: Pepsi eller Loka/Ramlösa

Vilken är din favoritglass: Ojdå, svår fråga. Solero tror jag nog, eller Daim.

Tror du på ett liv efter döden: Ja.

Tycker du om sushi: Nja..
Vad äter du helst när du ser på film: Godis eller chips och en pepsi.

Har du tandläkarskräck: Nej, kanske för att jag aldrig har haft ett endaste hål men jag har däremot dragit ut en massa tänder både uppe och nere för att förhindra att få fula tänder eftersom att mina tänder låg ganska tätt.
Är du morgon- eller kvällsmänniska: Morgonmänniska.

Vilken ögonfärg har du: Mörkbrun

Har du någon gång gråtit dej till sömns: Ja.

Biter du på naglarna: Ja. DÅLIGT!

Röker du: Nej

Hur ofta tränar/motionerar du: Jag tränar när jag rider, ska däremot köpa ett träningskort på Helex eller Nautilus.
Senaste låt du hörde: Tingeling x''D


Chill på hög nivå

Såhär ser det ut hos mig just nu, en pojkvän och en hund som ska ligga och ta plats i min säng. Cesar är mästare på att mysa som ni kanske kan se, det är väl typ meningen med hans liv. Att mysa. Nu ska jag ge vovven mat och sen ska jag schasa upp min käre pojkvän ur sängen, för nu ska det PLUGGAS!


Ännu en önskeoutfit

Jag är helt galen i att pyssla ihop små önskeoutfits, här kommer en vårig sådan. Jag funderar faktiskt på att köpa allt förutom skorna (dom var lite för dyra för min budget, hihi)


T-shirt Monki, jeans Gina Tricot, väska Nelly.com, skor Topshop

We walk

Solen skiner även idag, dock är det lite kallare än tidigare men det ska man väl överleva bara solen stannar kvar. Vi börjar denna vackra dag med en otroligt bra låt.


The ting things-We Walk

Shopping på Monki

Orkar inte leta mer efter min mobilsladd så jag slängde ihop ett litet collage till er istället som visar vad jag shoppade på Monki i torsdags.

Volangklänning 250:-, linne 100:-, oversize-tee 120:- allt detta för endast 470:- det kan man fasiken inte få på många andra stället. LOVE MONKI!

If you like piña colada.

God morgon!
Solen skiner och det är 12 plusgrader här. LIVET LEKER! Läste precis på NSD att redan klockan sju i morse kunde man notera +7 grader här i Luleå vilket var den högsta temperaturen i hela landet. Sug på DEN Sthlm! Jag och mamma ska strax börja promenera in till stan i detta vackra väder och såklart ska min bikerjacka från H&M få åka på. Måste till Christoffer sen och se om jag har glömt min mobilsladd där. Nu ska mamma locka håret på mig, hoppas ni i övriga Sverige får en lika vacker vårdag. PUSS!

Give me some fancy nails!

Maria som äger Xtreme Beauty här i Luleå har en tävling där man kan vinna naglar helt enkelt, eftersom att min nagelförlängning ser ut som fan just nu så skulle jag inte tacka nej till att Maria fixar till dom, så man måste ju såklart vara med! Tävlingen hittar du här!





Grand opening!

Idag invigde dom "nya" Smedjan, Kappahl (TREDJE här i Luleå) och Monki har flyttat in och på Kappahl så fick dom 100 första kunderna ett presentkort på 100:-, jag var ju mest intresserad av Monki men tänkte att jag kunde springa in på Kappahl och få ett presentkort. På Smedjan stod alla och väntade, 98% av alla dom som var där var över 60 år. När dom öppnade dörrarna blev det kaos, alla gamlingar trängde sig fram och nästan sprang till Kappahl, själv gick man till andra våningen där jag möttes av skyltar där det stod "Vi öppnar klockan 12" TYPISKT! men jag sprang ner till Kappahl igen där dom precis höll på att prata lite och skulle klippa röda bandet, jag stod längst bak och orkade inte riktigt leka inlagd sill med alla andra gamlingar, då kommer det en tant och bara tränger sig före och försöker stoppa armbågen framför mig, då fasiken tänkte jag att det får vara nog och van "trängare" (har varit på ett antal festivaler och konserter, hihi) så stoppade jag armbågen framför henne och tryckte ifrån, då upptäckte jag att anledningen till att alla var så galna var att man fick ett presentkort vid ingången, såklart fick jag ett presentkort men jag var omtumlad av hur galna gamla människor kan vara, helt otroligt! Monki öppnade då klockan 12 och jag var där tidigt, folk samlades och när gallret åkte upp så kröp folk under, också ganska galet faktiskt. Min taktik var att ta allt som såg snyggt ut och prova det, snacka om att det var KNÖKFULLT inne på Monki, bara att stå i kö tog ca 30 minuter. Fick tag i en hel del fina grejer. Ett linne, två tishor och en superfin klänning, dessutom fick alla en liten present, det kunde vara Monkipennor, block eller en Monkispegel bland annat, jag fick en spegel och det passade ju ganska bra eftersom att jag stod och funderade på om jag skulle köpa en men då fick jag ju den istället. hehe. La även undan en kjol med hög midja på Indiska som kommer bli jättesnyggt till allt.

Nu är det ju tyvärr såhär att jag inte hittar min mobilsladd så jag kan inte föra över nå bilder, men jag ska leta vidare och så fort jag hittar den så ska jag ladda upp allt. Nu ska jag till min sjukling till pojkvän och se på Top model 12 och äta toblerone. Puss på er sötnosar!

Cupcake goodiebag tävling!


Hittade den här tävlingen på blogg.se hemsida och jag ska såklart göra allt jag kan för att vinna! Haha, jag som älskar cupcakes i alla format. Tävlingen slutar idag så skynda på! Klicka här för att vara med!

Ett, två, tre keso?

Sitter och lyssnar på mina kära klasskamrater som håller på att säga "Ett, två, tre keso", förstår inte varför men det lät ju ganska roligt. Solen skiner här uppe i norr och snön smälter fort som bara fan. Om det är lika fint väder imorgon så drar jag nog på mig min bikerjacka. Idag efter skolan ska jag nog gå till ett fik som ska flytta till Smedjan och idag är det gratis fika (kan man tacka nej till det?), om jag hinner så ska jag nog springa lite på stan också men sen måste jag väl tillbaka till Christoffer så han inte typ avlider, igår hade han en feber på 40,6 grader men idag verkar han faktiskt lite piggare. Usch, har verkligen inget roligt att berätta, känner att allt är ganska bajs just nu och jag vill bara byta linje men har inte tillräckligt med poäng för att komma in på det jag vill. Nu ska jag fortsätta "jobba".

Förresten, i födelsedagspresent vill jag ha en Canon EOS 1000D, bara så ni vet.
Puss!

Måndag, ännu en gång.

Knappt sovit något+längsta skoldagen (slutar fyra)=INTE BRA! Åkte till Christoffer sent igår för att ha lite hand om honom eftersom att han var sjuk och ensam hemma, när jag kom dit möttes jag av en feberfrossande, ynklig pojkvän. Jag fick bädda, fixa Ipren och ta hand om honom till han tillslut somnade under ett South Park avsnitt. Under natten har han vridit på sig x antal gånger och har seriöst brunnit upp av feber (jag har aldrig varit med om högre feber!), såklart har ju jag vaknat hela tiden och fått ligga på kanten av sängen med en liten filt. Vid 6 tiden vaknade båda och jag hämtade lite vatten åt honom, sen kunde jag inte slappna av. Somnade någon halvtimme innan jag var tvungen att stiga upp och gå ut med Cesar och fixa mig iordning. Idag känner jag mig som skit, ser ut som det också. Har inget att ha på mig just nu, vill ha en kjol från Indiska men den finns inte kvar i min storlek SÅKLART! Usch, dåligt humör varning. Hoppas ni andra har en bra dag i alla fall.

Bullar hos mormor

Vi var ju hos mormor och morfar och åt nybakade bullar idag, och jag kan med gott samvete säga att mormor gör dom godaste bullarna i hela världen! Kanel och vaniljbullar (jag gillar vanilj mer). Sen busade jag såklart lite med Wilda också, helt galen är hon, men en riktig mysfia också. Direkt man börjar klia henne så lyfter hon på bakbenet. Mysig dag ute i Karlsvik, sen fick man ju en liten "slant" som mormor säger till att shoppa lite på Monki som öppnar på torsdag. WIHOOOO!


Minus 30 outfit

Man fick ju piffa till sig lite igår när man skulle på festival så mamma använde Björn Axén Volumemaster och lockade sedan mitt hår, herregud vilken volym det blev! Mitt hår som alltid är platt och sådär äckligt glansigt, så nu får mamma börja styla mig varje morgon. haha! Outfiten var inget speciellt, tog bara mina jeansleggings och en lång, slapp tröja från Monki och skorna jag köpte i Sthlm.


God morgon!

Vilken trevlig kväll man hade igår, jag och Christoffer gick på Kulturens Hus inomhusfestival minus 30, där spelade bland annat Promoe och Sahara Hotnights. Vi såg en musiktävling där ett awsome band var med och sen fikade vi en otrolig chokladtårta. Resten av kvällen gick vi bara omkring och kollade på allt som visades, golvet gungade när Lazee spelade och vi kom väl hem vid halv ett tiden, mycket trevligt som sagt. Fotade lite, ska se om dom blev helt vidriga eller om det faktiskt finns något man kan publicera. Snart kommer mamma och Arne och hämtar upp mig, vi ska nämligen till mormor och morfar för att äta nybakade bullar. DENI!

Ha en mysig söndag!

Fredag den trettonde.

Nu har jag varit dålig på att blogga igen, fick vakna ganska tidigt idag eftersom att jag var så duktig och gick till skolan. Upptäckte precis att det är fredag den trettonde idag, någon som brukar märka av sådana dagar? Jag brukar faktiskt ha mer tur än otur, konstigt. Idag hade vi i alla fall två lektioner som på alla andra fredagar, mediekommunikation och matte där vi faktiskt hade prov på area och omkrets vilket gick helt okej även om jag var helt oförberedd. Kom nyss från stallet där vi hade longering, väldigt kul faktiskt. Nu var det egentligen meningen att jag skulle till Cristoffer, han skulle höra av sig tidigare idag men gjorde inte det så jag ringde honom och det visade sig att han var med en massa läskiga människor, tråkigt för mig eftersom att jag känner att jag inte riktigt vill vara hemma just nu, men som tur är så är ju mitt rum ganska avsides och det finns ju glass här hemma.

Hoppas ni får en fortsätt säker fredag den trettonde.
Puss!

Give me summer, önske outfit

I väntan på sommaren så pysslade jag ihop en liten sommar önske outfit som skulle sitta fint en varm dag. Tycker inte ni det?


Extreme blogg makeover

Som ni kanske ser så har jag gjort om min blogg ganska rejält, blev själv ganska nöjd med den men den ska fortfarande finputsas lite, allting är ganska enkelt men det ser fräscht och fint ut tycker jag, hoppas ni också ska tycka det!

Confessions of a Shopaholic

Idag var det förhandsvisning av filmen Confessions of a Shopaholic och gissa vem som fick tag på biljetter? Såklart var dom ju gratis också så jag kunde till och med lura med Christoffer på den. Jag måste ju erkänna att den var superbra! Jag har läst boken för längesen och äger den till och med, men minns inte hur den var fast nu måste man väl läsa den igen. Hur som helst, jättehärlig film med en massa häftiga kläder och Loboutinklackar, Isla Fischer gör ett jättebra jobb som Rebecca och jag kommer drömma härliga drömmar om hennes hår inatt. Ska inte avslöja så mycket om filmen förutom att man nästan alltid kan gissa sig till vad som kommer att hända, ändå skrattade jag ett antal gånger och eftersom att jag är totalt girly så älskade jag den.


bild: google

Spotlights on me

God morgon! Alldelens strax ska jag springa till bussen och åka till tandläkaren och sen till skolan för information om val till tvåan och ett prov i miljö, ganska skön dag egentligen och vet ni vad jag är imorgon? LEDIG! Haha, japp! Vi har något som kallas NTi dagen då vi ska samla in 100:- till något ställe som heter Baldone (om jag inte minns fel) som är ett slags "barnhem" för handikappade barn. Håller även på med en ny header till bloggen men eftersom att jag sitter vid den stationära datorn så har jag inga bilder och jag måste aktivera Windows på laptopen och för det behöver man internet vilket laptopen inte har av någon anledning, så jag måste ta med datorn till Christoffer ikväll. Det kommer bli en hel makeover kan jag lova er!

Nu måste jag borsta tänderna noga och sen springa iväg, hoppas alla får en bra dag!
Puss :*

Puma

Tänkte bara visa vilken parfym jag fick av Christoffers mamma som tack för att vi var hundvakt åt Cesar medan dom var i Österrike. Flowing heter den och är från Puma,  jag gillar inte riktigt att ha parfym då jag tycker att det kan lukta lite för mycket men den här luktar jättegott och fräscht, rekomenderar den starkt.

Som en fruktcocktail på din hud! Kombinera doft och bodyprodukter och upplev flytet. Flowing är en blommig, fruktig och söt doft. Den öppnar med noter av mandarin, hallon och fresia för att utvecklas till viol och iris. Doften avslutas i en träig bas av sandelträ.



Some new jewellry

Har varit på så otroligt dåligt humör idag så jag tröstade mig själv med lite shopping, Ur & Penn har fått in jättemycket fina vårnyheter och har dessutom jättebra priser på allt annat. Hittade ett par jättefina, våriga örhängen och ett halsband som jag har klämt på länge som nu bara kostade 30: Jag är MYCKET nöjd.


Dagens mest underbara!

Hittade bara denna bilden på random när jag höll på att googla bilder till min digitala historia. Höll på att dö när jag såg den, hur söt som helst ju!


bild: google

God morgon!

God morgon allihopa!
I söndags och igår blev det inge inlägg, i söndags kom jag hem strax innan tre och jag hann knappt komma in innan Christoffer kom och hämtade Cesar och då följde jag med honom. Egentligen har jag ingen ursäkt till varför jag inte skrev igår, lång skoldag helt enkelt. En rolig sak är i alla fall att jag har fått låna photoshop CS3 av min medielärare så idag ska det in på datorn och då blir det en ny design DIREKT!

Idag har vi sovmorgon för att våran idrottslärare är på kurs så jag börjar inte förrän 10.05, skönt skönt! Så nu ligger (läs sitter vid datorn) och ser på Vakna! med the voice, love it! Hörde precis att Josefin Crafoord är i Paris med en vinnare av någon tävling, fuskigt eller vadå? Nä, nu borde jag börja göra mig iordning, ska visa en parfym som jag fick när jag kommer hem. Ha en bra dag!

Take a look into my eyes

Ännu en dag i sthlm avklarad! Idag bar det av till Naturhistoriska riksmuseet där vi kollade på en massa roliga grejer, bland annat på en utställning om homosexuella djur. hehe. Eftersom att det var jättemycket folk där och det tog ca 30-40 min för oss att få våra biljetter så gick vi igenom allt ganska snabbt för att hinna åka in till stan också, vi vandrade lite i gamla stan och åt sedan frozen yoghurt. HERREGUD va gott det var! Jag tog nougatsmak med massa hallon, och vet ni vem vi såg? Blondinbella med sin älskade Nils! Joho då!




Mot eftermiddagen ringde Christoffer och meddelade att han var i Sverige igen (han har varit på skidsemester i Österrike) och jag sa ju såklart att han skulle komma in till stan så man fick träffa honom, men jag trodde absolut inte att han skulle orka, efter någon timme ringer han och säger att han sitter på bussen och är påväg in, tror ni inte man blir lite glad? Min annars ganska lata pojkvän åker buss, pendeltåg och jag vet inte vad för att ses, dom kan faktiskt överraska ibland. Mötte upp honom vid pendeln och vi gick och åt, en romantiskt middag på Burger King blev det minsann. haha! Sen satt vi bara och nöjt av varandras sällskap eftersom att vi faktiskt inte ha setts på en vecka, man tror verkligen inte att man ska bli så glad av att se någon som man praktiskt taget är gift med. Härligt var det i alla fall. Imorgon är det hemfärd tråkigt nog, men I'll be back!!

Starstruck

Jag har groteskt ont i fötterna! Åkte in till stan själv idag eftersom att Jennki skulle plugga, gick över typ hela drottninggatan, götgatan, PK huset, SOUK minst 5 H&M, 3 Indiska och mycket mer, dessutom hade jag mina favoritskor som är second hand och jätteutslitna på insidan, hela sulan är borta så när man har gått tillräckligt mycket så känns det som minismå glasflisor trycks in i trampdynan hela tiden. Plågsamt! Hur som helst hittade jag en hel del fint.


Örhängen från Topshop (såg halsbandet som hör ihop med örhängerna i typ Sofis mode för ett bra tag sen men hittade det aldrig på hemsidan så när jag fick se örhängerna så tog jag dom direkt!), halsband (?) och prickig, ond kanin"nyckelring" från Monki, skor från Din Sko och en oversize tisha från Weekday som jag inte är helt säker på om jag ska ha kvar. Är jättenöjd över allt, men är verkligen supernöjd att jag hittade örhängerna, dom är jäkligt stora också kan jag ju påpeka.

Imorgon blir det nog naturhistoriska museet för att se på någon utställning om homosexuella djur typ, vandra i gamla stan och fika på Muffin Bakery. Åker hem på söndag morgon, BUHUUUUUU! Hade lätt kunnat stanna, VILL stanna, önskar verkligen att vi flyttade hit.

Hurtings in my feets och dunkande puls.

Tillbaka från en heldag i Stockholm med Jennki. Orkar inte börja dra det så långt, men vi var ju på IKEA där jag införskaffade mig lite godis, vi åt även french hotdog och drack en massa läsk. PENISGEGG! (Don't ask xD) Vi satt i en 'Klippan' soffa ett tag och åt godis medan vi väntade på att bussen skulle komma. Inne i stan så vandrade vi omkring ÖVERALLT! eller kanske inte överallt, fick äntligen gå till T-shirt Store och jag hittade min kära t-shirt som jag har velat ha hur länge som helst nu! Middag blev en dubble cheeseburger meny på Burger King innan vi gick mot Sergelsbion, Fredag den 13e såg vi och jag blundade mig igenom hela filmen, satt fan och höll Jennki i handen typ xD den var bara äcklig. Nu sitter vi i hennes rum vid varsin dator och är allmänt osociala med varandra. Måste nog gå och sova snart, vaknade ju kvart i fem idag.



xoxo

Framme i huvudstaden!

Nu är jag äntligen framme, jösses vilken morgon. Först ringer inte alarmet (har ställt den en timme fel >.<) så Arne kommer och väcker mig tio i fem, jag SLÄPAR mig upp ur sängen och stressar runt. Väl på flygplatsen är det massa folk och när jag står i bagagekön så säger dom att det är dags för boarding, tror ni inte man blev lite stressad? Som tur var så var det ju en massa annat folk som också skulle med samma plan, jag fick sitta på vingen bredvid en nödutgång, kändes säkert :) Nästa stopp var precis innan vi skulle lyfta då dom var tvungna att spola bort en massa snö från planet/vingarna. Under resan fick vi såklart frukost och ord kan inte beskriva hur mycket jag ÄLSKAR flygplansfrukost! Flygbuss in till city där jag köpte tunnelbanekort innan jag gick vidare till tunnelbanan, LÄNGST NER! Det skulle komma på ca 3 minuter, alla väntade.. och väntade, men det kom ingen tunnelbana, då var det tydligen nå tekniska fel mellan Rinkeby och Hjulsta, på vägen fick vi också stå still ett tag på grund av det. Tillslut, ca en halvtimme senare än väntat så var jag framme, Jennifer ringde och sa att hon kommer och möter upp mig "Gå rakt fram, rakt fram!" Tydligen så har jag och Jennifer olika syn på vad som var rakt fram så jag gick vilse, som tur var så såg hon mig och hann ifatt. Så nu äntligen sitter jag här, vi ska snart iväg igen närmare bestämt till IKEA och ikväll blir det bio.



Puss!

Yeah, here I come!

Imorgon klockan 06.00 går mitt plan till Sthlm, det betyder alltså att jag måste stiga upp ca 05.45 och åka till flygplatsen vid 05. HUR KUL ÄR DET LIKSOM!?!?!?! Jag kommer avlida... Men det bästa är ju att man får frukost på flyget, jag ÄLSKAR flygplansfrukost! Tar med mig datorn så jag kommer kunna blogga en massa och ge er en massa härliga Stockholms bilder. Stannar till lördag kväll, så planen ser ut såhär:
Torsdag: IKEA och bio.
Fredag: STAN STAN STAN!
Lördag: Flumma runt? Museum?
Gud så härligt att få komma till sthlm, det var nästan ett år sen jag var där sist. Måste även spana efter ett par skor från H&M som har funnits i butik i vinter, det är ett par högklackade "boots", lite lackaktiga med pälskant. Dom syns i 3 reklamen med den där tjejen. MÅSTE HA DOM SKORNA!!

Önska mig nu lycka till på resan.
Ha det BÄST! Puss!

Stockholm, here I come?

Jösses jösses! Om allt går som det ska nu så sitter jag på ett plan till Sthlm på onsdag morgon, herregud va kul det skulle vara! Gå på Topshop, Urban outfitters, Beyond retro och allt möjligt mysigt. GÅ I GAMLA STAN! Oj oj! Dessutom är det ju liiite finare väder i sthlm än här i Luleå där det just nu är SNÖSTORM! Har någon tips på vart man bara MÅSTE gå i Stockholm, ge mig förslag och en massa tips. KOM IGEN!


Favoritstaden!
bild: Google

På Leos Lekland

Igår vad vi ju ut på storheden och gick på bl.a Toys R' Us, shoppade lite på H&M men ska lämna tillbaka 2/3 saker, plagget jag ska spara är en helt vanlig, svart väst. Kommer bli supersnygg till sommaren med ett linne/t-shirt och ett par slitna jeansshorts. Idag var det lite svårare att hitta på något eftersom att det är söndag. Jag ville åka till Ikea men tillslut bestämdes det att vi skulle åka till Soumi Soffa (fråga inte varför) och sen till Leos Lekland. Eftersom att jag aldrig hade varit på leklandet så var det ju lite roligt men jag trodde att det skulle vara ett stort rum med massa luftslott (eller vad det nu heter) och inget mer med det, men när vi kom dit blev jag helt facinerad av vad som fanns där. Det var ju en hel djungel med stora rutschkanor, studsmattor och en enda stor klätterställning, HELT OTROLIGT! Varför fanns inte sånt när jag var liten? Rena rama paradiset för barn. Marcus var ju i extas och Arne var ganska glad han också, tillslut gick jag med på att åka en rutschkana med Marcus och jag måste säga att det var längesen det pirrade så mycket i magen. Kanan var lång och det gick verkligen jättesnabbt, haha jag hade själv kunnat klättra omkring där.


RSS 2.0