Dagens.

God morgon mina kära vänner! Det är valborg och solen skiner! Ute är det nästan 15 grader och jag ska alldelens strax till skolan, vem vet vad som väntar där? Slutar i alla fall tidigt idag och efter skolan ska jag gå på stan i det underbara vädret. Ikväll vet jag inte om jag ska följa med en vän till en annan vän, vi får väl se om hon hör av sig. Hur som helst så är det en underbar dag. Hur har ni det?


Tischa Zoul/MQ
Jeans Wrangler
Väska Second Hand (Röda korset Kupan)

Lady Gaga bow.

Såg på en blogg att hon hade gjort en Lady gaga bow på sig själv och länkade ett youtube klipp som visade hur man gjorde, eftersom att jag har såpass kort hår så fick mamma sitta hårmodell när jag försökte mig på en egen Lady gaga bow och detta blev resultatet.



Jag blev faktiskt jättenöjd och det var inte alls svårt att göra, dock använde jag ingen hårspray och mamma hade dessutom nytvättat hår, så håret ville gärna glida iväg därför kan det se lite slafsigt ut. Men kul var det i alla fall och enkelt!

Stort problem.

Jag ska ju på bal med Christoffer som tar studenten, problemet är att jag inte hittar någon klänning. Jag vill inte ha en enfärgad, axelbandslös sidenklänning som alla kör på men samtidigt vill jag inte ha en klänning från typ Vila eller Gina Tricot. Kan man vara "mindre" fin om man bara är sällskap eller måste man ha en prinsesstårta till klänning även om man inte tar studenten? Vad är nej och okej när det kommer till studentbaler. Dessutom ska den inte kosta skiten ur en. Någon som har några förslag?


Nej tack!

Noll inspiration

Jag har verkligen noll inspiration om vad jag ska skriva om. Att skriva om min vardag är så otroligt tråkigt eftersom att inget någonsin händer, känner mig bara seg och tråkig. Meningslös. Så snälla säg mig, vad vill ni läsa om?

Hard work work

Fan vilken idrott alltså! Uppvärmning, stafett, styrketräning och sen någon konstig jäkla kinafotboll/krabbfotboll. Det märks att jag inte har speciellt bra kondis, men jag tog mig igenom passet i alla fall. Just nu är det lunch och jag sitter hemma hos Christoffer och trycker i mig en massa glass, nyttig lunch alltså. Sen är det tretimmars medieproduktion och om jag inte minns fel så ska vi börja med bildbehandling i Photoshop. JIPPIE! Äntligen något man kanske kan göra bra? Vad fasiken ska jag göra efter skolan? Jag har faktiskt ingen aning, ska nog gå runt lite på stan om jag orkar, se om dom har fått in lite grejer som jag vill ha från Monki. Vädret är i alla fall kasst idag också. Kallt, mulet och bara allmänt grått. Känns mer som höst än vår, men till valborg ska det tydligen vända. Är det någon som är ledig på torsdag?  Jag har nämligen hört folk som är det men vi är inte det, mycket dumt.

Dagens.


Urk, jag hatar bilderna och mig själv. Måste verkligen skaffa mig en kamera (och kanske ett nytt utseende, går det?) Frågan är ju om man ska köpa en digitalkamera eller en system? Vad säger ni?
Randig tröja H&M, killavdelningen (gammal som stryk)
Jeansleggings Vila
Armband Paris Kate & I
Väska Zoul/MQ

Rapattack!

Jag är ett enormt fan av VAKNA! med the Voice och speciellt Jakobs och Jingelmannens Rapattack, detta är Rapattacken v.17 och vi modebloggare kanske borde lyssna lite extra på den?


Favoritkvällen!

Älskar söndagskvällar, finns så himla mycket att se och allt kommer efter varandra.
18.05 One Tree Hill
19.00 Gossip Girl
20.00 Wipeout
21.00 Herre på täppan (dock är det typ hockey vm idag så herre på täppan sänds inte förrän 22.30, så nu ser jag på en dålig film.)
Fiiiiin tvkväll! Imorgon är det skola igen, herregud. Har dessutom färgat håret ikväll, ljusbrunt typ och på stan köpte jag dom berömda strumpbyxorna från Lindex som tex har synts på Elin Kling (min modeguru!) och Aussie hårinpackning. Nu börjar filmen igen, puss på er och sov så gott!

Någon snäll?

Nu har jag sett den där New York tröjan på en massa bloggar och den kommer ju såklart från Weekday, eftersom att jag inte bor i sthlm så kan inte jag få tag i den. Jag behöver den! Någon som kan hjälpa mig?

Klara klackar

Jag har alltid varit ett stort fan av färgglada skor, det kan pigga upp vilken outfit som helst. Jag hade inte tackat nej till dom superhäftiga, blå Minimarket skorna. Vilka är era favoriter?

Trevligt sällskap

Hade ju lite "kalas" idag eftersom att jag fyllt år, det blev jag, Anna, Jennki och Christoffer som satt och garvade och hade det roligt. Vi fikade som galningar och sen spelade vi lite roliga spel, bland annat ett där man skulle beskriva ord utan att säga det.
Jag: Öhm.. öhm. Sångaren i Europe!
Anna: ...? CHRISTER BJÖRKMAN? CHRISTER SJÖGREN?!
Alla: Asgarv!
Mycket underhållande spel!

När Anna hade gått spelade vi lite Lets kill som är helt sjukt, ett kortspel som går ut på att mörda "victims" på otroligt roliga sätt. Sen promenerade vi in till stan i det sjukt fina vädret, det är såna här kvällar man vill sitta och mysa på någon gräsmatta och grilla. Hur som helst, jätterolig dag. Tack för det härliga sällskapet! Bilder kommer imorgon då jag har fått dom av Jennki. Ha en supermysig kväll alla!

Just ja! Hemklickat för fasiken!

Jag har ju glömt att berätta att jag inte kunde hålla fingrarna från att klicka hem en sak igår. Nelly.com har ju jordens dunder rea just nu och min kära väska från Friis & Company är på rea, först var den sänkt till typ 300:- och igår när jag kollade så kostade den bara 249:- klick klick sa det och nu är den påväg hem till mig. Det ska bli jättekul att äntligen få den eftersom att jag har suktat efter den så otroligt länge och dessutom är den superfin i verkligheten! Det får bli en försenad födelsedagspresent åt mig själv.


Lite fredags shopping

Fick ju VG på matteprovet idag och så rolig som jag är så belönar jag ju alltid mig själv med lite glad shopping. Idag blev det bara fina accessoarer men det kan man ju inte få för mycket av.


MQ hade halva priset på en massa fint, så denna snygga väska fick följa med hem.


... även detta snygga armband slank ner i påsen, endast 50 spänn.


och detta diadem från Monki som jag har kollat på fick följa med hem, älskar färgen!
(köpte även en vit bh men det känns inte så intressant att visa)

Dagens outfit

Damn va mycket dagens outfits det har blivit på senaste tiden, kanske för att det är mycket roligare med vårkläder? Hur som helst så fick jag inviga ännu ett plagg idag, nämligen min otroligt sexiga orkesterjacka som jag fick mycket beröm för, även av en tjej inne på Nilsons skoaffär, fasiken va glad jag blev :) Ni får skratta åt dom otroligt charmiga bilderna, det är bättre än bilder fotade i spegeln ialla fall.


Cesar ville vara anonym.
Orkesterjacka Ellos
Sjal Gina Tricot
Jeans Vila
Väska Second Hand
Dessutom lite småpåsar, ska visa vad jag handlade för roligt sen.

Thank god it's friday

Jag råkade ta bort allt jag skrev, förlåt men jag orkar verkligen inte skriva om det igen... jag är inte lite korkad...

Dagens outfit


Bikerjacka H&M
Tröja Monki
Jeans(leggings) Vila
Skor Converse
Dessutom målade jag om mina naglar igår med nagellacket jag fick i födelsedagspresent.

Torsdag

Solen skiner även idag och dagen till ära så har jag invigit mina nya converse! Jag känner mig faktiskt hyfsat glad idag förutom att huvudet och ögonen värker, som tur var har jag synundersökning snart. Fasiken va roligt att få glasögon igen eftersom att alla tycker jag passar i det. haha! Jag är även glad eftersom att omsökningstiden till gymnasiet börjar idag, så efter denna lektion så ska jag gå upp till SYOn och be henne låsa upp mitt konto och sen ska jag söka söka söka! Dessutom ska jag och fika med Christoffer i det vackra vädret. Kan det bli bättre?

Puss på er!

Dagens bästa!


Måste ju bara visa sötcesar som var så otroligt gullig i mina solglasögon, helt underbar. Jag och Christoffer kunde inte sluta skratta och Cesar blev nöjd bara han fick en frolic. Jazzdog!

Spendering av födelsedagspengarna.

Tillslut är jag hemma från stan! Kom dit senare än väntat eftersom att ett helt oväntat prov dök upp, hade nämligen missat ett matteprov och idag var det omprovstid vilket jag inte hade en aning om. Hur som helst hann jag springa lite på stan ändå, letade efter ett par jeans precis som jag har gjort dom senaste 2 veckorna så nu idag bestämde jag mig för att köpa ett par likadana jeansleggings som jag hade innan, dom gick tyvärr sönder men jag älskade dom djupt så det fick bli ett par nya såna. Tack vare min framgång på jeansfronten så bestämde jag mig för att även införskaffa mig ett par vita converse som jag har drömt om i hundra år nu, kaching så hamnade dom i en påse också, och slutligen så hittade jag ÄNTLIGEN en tröja från Monki som jag har sett på deras hemsida men aldrig funnits i butik förrän nu (nu väntar jag bara på två linnen och en annan tröja, vart är ni?!), den passade perfekt och även den fick följa med hem. Ja just ja, det var ju inte slutligen där, jag köpte ju ett Aussie shampoo också "Real volume" fick det bli, ska nog tillbaka till Åhlens imorgon och köpa en inpackning också eftersom att det var extrapris på dom. Men nu var det slut kära vänner, matteprovet gick förövrigt SUPERBRA! Puss på er!


Mycket nöjd med mina köp.

A beautiful day!

Imorse när jag vaknade och såg på termometern så visade den ca 12 plusgrader. Hallelujah! Bikerjackan och sommarskorna åkte på, dock är jag typ slutkörd nu eftersom att jag inte kunde vakna och då även började gå till skolan ganska sent, jobbigt jobbigt. Så nu värker huvudet och det trycker bakom ögonen, mamma ska beställa en synundersökningstid åt mig idag eftersom att jag anar att min syn mår dåligt. Men skitsamma, solen skiner och det är superhärligt väder ute, så efter skolan ska jag på stan och bränna mina födelsedagspengar. hehe

Hur är vädret hos er?

Bloglovin!

Glöm inte att lägga till mig på bloglovin, klicka bara på länken nedanför. Lämna gärna en kommentar sen så kan jag lägga till dig med :)


Vart finns dom?!

Jag ska ju på bal när Christoffer tar studenten, klänningen är beställd och borde komma i veckan, väska fick jag av älsklingen igår och vem som ska fixa mitt hår och make up är klart. Vad är det som fattas då? Jo, SKOR! Jag har länge kollat på ett par skor från Bronx och vet att dom har funnits på Ellos, men idag när jag skulle gå in och kolla på dom så var dom ju SLUT! Såklart är ju just dom skorna perfekta, så nu undrar jag om det är någon som vet vart man kan få tag i dom. På Brandos.se finns dom bara i storlek 40 och så stora fötter har jag inte. Någon som kan hjälpa mig?


I need them!

Ett år äldre.

Då var den dagen över och nu är man sjutton år, ännu ett år äldre... Jag börjar nästan bli gammal, haha nä kanske inte riktigt, men allt går så himla fort! Det var ju nyss jag fyllde sexton, eller? Ja jag vet då inte var tiden tar vägen, hur som helst har dagen varit jättebra bortsett från den långa skoldagen. Kom hem till familjen som väntade på mig med en supergod tårta, vi fikade och jag fick lite söta småsaker plus pengar till balklänningen av mormor och morfar (tack tack tack!) Fick även den underbara väskan av Christoffer, herregud vad det lyste upp min dag, fick den under lunchen och den tog mig fasiken igenom dom tre lektionerna jag hade kvar. Tack än en gång älskling!


Björn Axén repair serum, O.P.I nagellack, USB lampa, tischa från Monki, oversize kuvertväska från Paris, Kate & I (MQ) och såklart lite kort.

Turnén åkte vidare till pappa där det blev ännu mer tårta, denna gång en prinsesstårta med blåbärssmak, mycket gott. Fick pengar av dom som vanligt och det är alltid mycket uppskattat hos lilla Mikaela, sen satte vi oss och kollade på alla Parisbilder och jag måste erkänna att jag fortfarande är ganska avundsjuk, speciellt efter att ha sett alla vackra bilder. Vi glömde bort tiden och helt plötsligt var klockan redan elva, fick skjuts hem och nu sitter jag här och filosoferar i sann Carrie anda. Ett år äldre, fan va tiden går fort...



Förresten mina kära vänner, 23 unika besökare idag, det är ju nästan rekord! (förutom den gången ett av mina inlägg publicerades på framsidan) Tack för alla superfina kommentarer och jag hoppas ni hittar hit igen, puss på er sötnosar!

Idag är ingen vanlig dag för det är Mickis födelsedag, hurra hurra hurra!

Haha, rubriken stämmer så bra! Idag blir lilla jag 17 år och det betyder att det är endast ett år kvar tills jag kan gå på krogen och festa lagligt och röka cigg som någon annan nikotingalning. Dock kan jag inte påstå att denna dag kommer bli så rolig eftersom att jag typ nu måste springa till skolan och går till klockan fyra idag, fem lektioner och superkort lunch. Hur kul är det? Jag KRÄVER att Sverige inför automatisk ledighet dagen man fyller år! Grattis grattis i alla fall, jag uppdaterar när jag kommer hem och har fått lite roliga presenter. hehe Puss på er och överrös mig med födelsedagshälsningar så jag blir lite uppiggad när jag kommer hem!

I love söndagsshopping!

Hej på er! Förlåt för dålig uppdatering men jag har inte haft så mycket på hjärtat och varit borta nästan hela dagen. På bussen in till stan satt jag framför en tjej som hade ett ordförråd som bestod av "Bah", herregud så less man blev på henne. Hur som helst, hade spanat in en jättesöt topp på Lindex igår som jag inte hann prova då utan gjorde det idag istället, satt SUPERFINT! hade dock velat ha en medium bara för att den var liiite längre och jag har fobi för toppar som jag anser är för korta (dom måste gå över mina fettohöfter och gärna nedanför rumpan) men jag tog den ändå för att den var så jäkla fin! Hittade även en svart BH på rea och eftersom att det var tag 2 betala för 1 så hittade jag en fulsnygg tanttröja som var jätteslapp och mysig som jag också fick med mig hem.  Norpade även åt mig en t-shirt från Monki som jag har kollat på länge och hör på detta, det var en LARGE! är det som har blivit jättefet eller Monki som har små kläder? Dock tycker jag ju om när allt är lite oversize så det kanske är därför.

Myströjan och den otroligt fina toppen!


Monki tischa, funkar alltid!



Middag var palt hos mormor och morfar, supergott och jag var jättehungrig, åkte sedan tillbaka till pappa och såg på One Tree Hill i väntan på att dom skulle komma hem. Fick en söt tischa av dom från Esprit i tidig födelsedagspresent (HALLÅ jag fyller ju faktiskt år imorgon!). Nä, nu babblar jag alldelens för mycket, måste hoppa in i duschen och sen ska jag faktiskt krypa ner i sängen, är extremt trött och imorgon är det ju skola, blä blä blä!

Puss på er hörrni och glöm inte att gratta mig imorgon. hihi

Rea hos Nelly

På måndag slår Nelly.com upp dörrarna för sin stora rea, för oss som är medlem på Nelly.com har dörrarna öppnats redan den 15 april och jag måste erkänna att dom hade mycket jag ville klicka hem. Allt från Friis & Company till Converse! Så om ni inte redan har fått tillgång till rean redan så var beredd på att göra fynd på måndag!


Ge mig, ge mig, ge mig!

Talang 2009 Knäckebrödsdansen

För er som inte såg Talang 2009 för någon timme sen så kan jag säga att ni har missat något STORT! Som tur är så finns jag här för er och kan visa er vad ni missade. Meet Knäckebrödspojkarna!



Helt underbart... jag grät av skratt kan jag säga er!

Fredag

God morgon, eller kanske god dag?
Vaknade för ett par timmar sen, åt frukost och sen har vi spelat en hel del Super Mario Galaxy. Jag blir helt galen, sitter och skriker hela tiden, pallar inte spela själv. haha! Blev väckt av Tessan imorse som la sig på mitt huvud och kurrade, hon höll även på med mitt hår med sina tassar, knäpp katt. Det blåser ganska mycket ute idag så vi ska nog inte spendera så mycket tid ute, men vi ska nog gå till en återvinningsmarknad där man kan hitta mycket roligt. Jag har förbannat jäkla ont i armen efter träningen för några dagar sen, man tycker ju att det borde gå över men det blir bara värre och värre, kan knappt använda armen. Vi får väl se hur det utvecklar sig... Hoppas ni får en trevlig fredag. Puss på er!


Dagens outfit

Ännu en vårdag i Luleå, dock lite kallare än igår men ändå vår! Gick och sa hej då till Jesper som åkte hem till Östersund idag, sen bar det av till pappa. Vid middagstid gick jag och Christoffer ut för att handla till våran FAMOUS kycklingsallad som blev lika god som vanligt. Vi hoppas på en lika fin dag imorgon!


Glajjor Sunpocket (mormors gamla)
Bikerjacka, linne H&M
Jeans Cheap Monday
Väska Kupan

Torsdag

Idag har jag så otroligt ont i kroppen efter träningen i förrgår, det känns ju alltid mer efter några dagar och nu känns det en hel del kan jag säga er. Har sovit jättedåligt inatt också, vaknat typ hundra gånger och drömt obehagliga drömmar.Jag tror att det är soligt ute, det hoppas jag verkligen eftersom att jag måste gå in till stan idag och sen till pappa, idag flyttar jag ju in där och det ska bli otroligt mysigt att bara få slöa med en massa roliga saker i några dagar. När skolan börjar är det dags att söka in till John Bauer. Nu blev det mycket babbel om inget, har ingen som helst energi just nu. Hoppas ni får en mysig dag i alla fall, även ni som har börjat skolan igen. Puss på er!

Gårdagens våroutfit

Glömde helt bort att lägga upp gårdagens outfit igår, var så otroligt slut efter träningen och idag kan jag inte röra armarna. hehe. Så här såg jag hur som helst ut igår i vårvädret.


Ursäkta extremt skitig spegel.
MC jacka H&M
Sjal BikBok
Kofta Gina Tricot
Väska Lindex
Jeans Cheap Monday
Skor Vagabond

Trääääääning!

Kom precis hem från Helex, var där med Jesper och Christoffer. Mina ben värker redan, det märks att man är ganska otränad. Sprang på band i ca 25 min och tränade vi lite biceps vilket var GRYMT jobbigt, kommer väl inte kunna lyfta en gaffel imorgon haha. Ska tydligen dit imorgon också, då blir det att träna mage och ben, sen ska jag väl springa lite till, jag har absolut ingen kondis så jag flåsar efter 2 minuter, fan va patetiskt men efter påsklovet börjar jag träna med Anna så det är väl bra att börja lite smått. Nu tuggar kaninen på mattan också, sitter med en lång tråd i munnen, hon är helt omöjlig. Imorgon blir det i alla fall shoppingdag med Jesper och som sagt lite mer gym, det är kul att Jesper är lika galen i kläder som mig. Nu börjar Desperate Housewives igen, puss puss på er!

Starta varje dag med en söt sak.

God morgon alla söta människor! Solen skiner även idag så om ett tag ska jag klä på mig och åka in till stan, man måste ju göra något när det är såhär vackert väder. Vi börjar dagen med en MASSA söta saker från Shana Logic, jag vill ha varenda liten grej! Jag har funderat på att beställa, men eftersom att det är från USA så vet jag inte om jag vågar med all tull och sånt, vad tror ni?


Hur söta grejer som helst!

Glöm inte bloglovin!

Hörrni, glöm inte bort att prenumerera på min blogg genom bloglovin', det gör ni enklast genom att klicka på den söta lilla kaninen till vänster. Svårare än så är det inte. Puss på er!

Måndag

Kom nyss hem från mormor och morfar där vi åt middag, hos dom får man alltid nästan en trerättersmiddag, haha. Nämen vi åt lite plockmat och glass med jordgubbar till efterrätt. Gott var det! Fick även ett försenat påskägg av dom, i det låg det en massa gott godis och 400:-, tror ni man blev lite glad? Så imorgon blir det stan, man får ju hoppas att man hittar något fint. Svängde in på Kvantum innan vi åkte hem och jag köpte två tidningar, Vecko Revyn och Glaze så man har något att göra ikväll, tidningar kan alltid rädda liv! Måste smaska lite på godiset också. Kan ju passa på att säga att vädret var UNDERBART! även fast jag inte gick ut förrän vid middagstid så var det soligt och lite ljummet ute, tyvärr så står det att det ska regna imorgon, hur kul är det? Blä för vädret i norrland!


Lifesavers!

Äntligen vår!

Nu mina vänner har våren kommit till lilla Luleå! Hela 12,9 grader visar termometern idag!

Dagens jag

Dagens humör: trött och sur
Dagens borde: plugga *-*
Dagens frisyr: nersläppt och PLATT för en gångs skull..
Dagens klädsel: jeans, tröja
Dagens planer: fan... äta&sova & kanske försöka plugga lite ;s
Dagens vill ha: jag vill ha en moppe men palla ta körtkort bre, annars mobil&kläder!
Dagens längtan: henry's födelsedag(19april) - han får DS o jag kanske få nått? ;) AHHA
Dagens beroende: musiken förtillfället
Dagens tråkigaste: matten, herregud! GLÖMDE LINJAL :D
Dagens personer: hmm.. egentligen ingen men det få bli 92a
Dagens låt: Nirvana - Smells like teen spirit (8)
Dagens dryck: vatten......
Dagens middag: inget
Dagens sämsta: inte fint väder som i lördags & trött ...
Dagens saknad: fetisen :S:S:S:Ss

Galet mycket snygga väskor på Gina Tricot!



Just nu finns det otroligt mycket snygga väskor på Gina Tricot's hemsida, detta är bara ett urval av vad som finns just nu. Den lilla rosa "lådväskan" är ju bara ett måste! På tisdag ska jag på stan och kolla om den finns annars blir det väl till att beställa hem den, hur söt som helst ju! Vilken hade ni velat ha?

Påskdagen

God morgon, eller rättare sagt god dag. Hur har eran påsk varit? Min har varit jättemysig, igår var jag ju hos pappa och åt gott, fick dessutom en "påsknecessär" som innehöll lite Rexona produkter, ett superfint påskägg i metall med chokladägg i och lite pengar. Tack tack pappa! Låg hur länge som helst och kollade på typ tre filmer, läste tidningar och åt glass. Det är så man ska spendera sin tid! På onsdag ska jag och hämta nycklarna till lägenheten och på torsdag är den min, PARTY! Haha, nä. Det ska mysas där med kabel tv och tv-spel, ska köpa smoothiepåsar och annat smarrigt så jag överlever. Idag ska jag och mamma ner i förrådet och leta efter en massa skatter, det ska till exempel finnas en gammal pumaväska där som jag är väldigt intresserad av, vi får väl se om jag kommer upp med något intressant.


Vissa får påskägg, jag får påsknecessär.

Watchmen

Hann inte blogga något mer igår eftersom att jag inte var i närheten av någon dator, men hur som helst så var jag hos Christoffer och åt påskmiddag med hans familj och hans kompis Jesper från Östersund. Dom skulle på bio så då bestämde jag mig för att följa med eftersom att dom skulle se Watchmen, hade sett trailern till den och blivit helt kär. Snacka om att den var bra alltså! Jättekonstig och lång, men otroligt bra! Malin Åkerman var med och spelade Silk Spectre, hon var ju inte lite snygg i sin svarta och gula lackdräkt och långa bruna hår. Två tummar upp till den filmen i alla fall.


Snygga Malin Åkerman som Silk Spectre

Tog en promenad hem idag ganska tidigt eftersom att jag ska till pappa snart och äta ännu en påskmiddag hos honom, på onsdag ska dom till Paris (jag är LITE avundsjuk!) och jag ska vakta katterna, ska bli kul eftersom att han har en enorm tv, kabel tv och två olika tv-spel. Dessutom kommer jag få låna hans mobila bredband så jag kan uppdatera bloggen med lite bilder på sötkatterna. Nu ska jag bättra på mitt smink lite och vänta på att mamma och Arne kommer hem så dom kan skjutsa iväg mig. Glad påsk på er sötnosar!

Få presentkort genom att klicka, bra va?


http://www.gratisbio.se/

Just nu finns det ju minst hundra olika gratissidor där man kan göra olika saker och genom det få poäng som man kan byta in mot presentkort, mat, kläder, biobiljetter, skor. Ja, nästan allt du kan tänka dig. Själv har jag kollat runt på ganska många av dessa sidor men har fastnat för gratisbio, där är det jätte enkelt att samla ihop poäng genom att till exempel besöka hemsidor, ta del av olika erbjudanden eller värva dina vänner. Just nu kan du t.ex:

Få 2 par riktigt sköna strumpor i vintern, 5000 par ska bort. 0kr.*
Få 3nr av VeckoRevyn + Heat Defense + Go Matt Clay + Söt necessär för bara 49 kr (värde 331 kr)!
Prova tandblekning för endast 59 kr och vinn samtidigt solglasögon från GUCCI!
Det finns alltid något för alla smaker.


Sen finns det ju såklart tävlingar också och andra roliga sätt att lätt få ihop poäng och vinna saker på:

Vinn en valfri prenumeration!


Värva medlem och vinn en Asus mini PC!


Blogga om GRATISBIO och få 10-1000 poäng.

Dessutom har du chans att vinna 500:- hos nelly.com


Då kanske du undrar vad du kan göra för alla dessa poäng som du har samlat ihop?
200 poäng
: 1 menybiljett till bion
400 poäng: 1 biobiljett, presentkort på nelly 100kr
500 poäng: Valfri tidningsprenumeration, 200 kr på ditt unibet-konto
1000 poäng:  SuperPresentkort på 300 kr, presentkort på nelly 300 kr
1500 poäng: SuperPresentkort på 500 kr, presentkort på nelly 500 kr
2000 poäng: Superpresentkort på 700 kr

Superpresentkortet är jättebra eftersom att du kan välja och vraka mellan en massa olika företag som t.ex H&M, JC, Din Sko, Vero Moda, Siba, Guldfynd och mycket, mycket mer.


Klicka på bilden och bli medlem genom mig så får du 75 poäng istället för 50 poäng.
Gratisbio kan inte bli bättre, eller hur?

Långfredag=tråkfredag?

God morgon, utanför fönstret snöar det enorma, fluffiga snöflingor medan solen skiner. Jag var så otroligt trött igår så jag minns knappt när jag somnade, vaknade alldelens nyss och vi ska väl gå och äta frukost, känner att det behövs. Idag är det ju långfredag, vad ska man göra då egentligen? Inget är ju öppet. Det är mycket bra filmer idag på tv i alla fall så det blir väl att köpa något gott och ha en filmkväll. Glad påsk på er förresten!

Vad ska ni göra idag?

Svårt problem

Eftersom att jag fyller år om 11 dagar så har jag ju faktiskt börjat fundera lite smått på vad jag vill ha i födelsedagspresent. Jag har redan fått en del presenter och av mormor och morfar önskar jag mig pengar till ett gymkort, men jag brukar alltid få runt 2000:- av pappa i julklapp och födelsedagspresent och för dom pengarna hade jag faktiskt tänkt köpa mig en kamera tror jag, har tittat på lite olika och inser att dom flesta kostar förbannat mycket, har dock hittat en populär en som jag faktiskt funderar på att köpa. Jag snackar ju såklart om en Nikon D40! Det jag skulle vilja veta är vad ni tycker om den, någon som har egna erfarenheter av den eller något sånt? Skulle vara tacksam för lite tips och åsikter. Puss på er!


Ombyggnad pågår!


Jag kan aldrig ha mina bloggdesigner längre än i någon månad, blir alltid less och inser att dom egentligen är svinfula. Så nu är jag igång igen och ska omdesigna bloggen, ska försöka göra en lite mer glad och sommrig design den här gången. Önska mig lycka till!

Påsken är här

Idag när jag kom hem så hade påskharen varit hos mig och han hade lämnat en liten gyllene påskharebebis med ett rött band runt halsen åt mig. Tack påskharen!


Lite billig shopping

Småshoppade lite igår och idag, en sjal för halva priset och en mysig tröja på rea, sen fick även lite sommarsmycken följa med hem. Dom små glass örhängerna är verkligen jättesöta och finns i annan glassform och i andra färger, ett hett tips måste jag säga! Tröjan åker på imorgon när vi ska åka bil.


Dagen börjar plågsamt

God morgon!
Idag kommer typ hela morgonsinlägget att vara en massa klagande! För det första så kom jag knappt upp ur sängen, när jag väl skulle börja röra på mig så glömmer jag först mitt lipsyl, jag går in och hämtar det och går ut, kommer på att jag glömt ge kaninen mat, går in igen. Nu har jag då sprungit in två gånger, denna gång hinner jag komma en bit och drar upp mina hörlurar innan jag upptäcker att jag har glömt min MOBIL! vid det här laget är jag ganska sen och borde vara en bra bit på vägen för att inte komma försent, men ni kanske förstår, man kan inte leva utan sin mobil så jag sprang ju såklart tillbaka och hämtade den. Nu var jag äntligen påväg till skolan när jag inser att mina nya skor från Vagabond manglar sönder mina hälar, tillslut börjar jag halta och man ser verkligen hur folk kolla snett på mig men vad fasiken ska jag göra? Tar mig hur som helst till skolan i enorma plågor och får höra att Kalle våran mediekommunikation/kunskapslärare är SJUK! Dö dagen dö. Fick ett plåster av en annan lärare och väntar på att våran svenskalärare som även är rektor för medieprogrammet ska bli ledig så jag kan gå och tigga plåster till andra hälen också, så nu går jag omkring på skolan utan skor och i vita sockar. Fint...

Hoppas eran morgon har varit bättre än min. Puss på er!

God morgon!

Termometern visar -7 grader, jag ska ta och promenera till idrotten om ca 40 minuter, det känns inte bra. Förutom det då så somnade jag tidigt igår så jag vaknade till och med INNAN alarmet, hoppade upp och duschade så nu sitter jag och ser på VAKNA! med the voice i en rosa, fluffig morgonrock och en skål med gröt i handen. Jag vet inte vad som kommer att hända idag förutom att det är redovisning av våra DST (Digital story telling) även fast jag har för mig att dom ska att vi skulle ta det i mindre grupper, men nu ska tydligen hela jävla klassen se ens film och det känns ju inte så himla härligt, måste nog protestera lite... Nu måste jag rappa på lite granna, jag ska hinna sminka mig och klä på mig, sen bär det av till ett idrottspass med dans, undra hur det blir?

Puss puss på er!

Två saker in, inget ut.

Här är det jag shoppade igår. Ska bli kul att få använda skorna sen, men jag tror jag väntar tills det värsta slasket har försvunnit, tröjan åker på imorgon!


Vila, 200:-


Vagabond, 350:-

Shopping söndag!

Vilken mysig söndag, trots det kalla vädret. Jag och Christoffer promenerade från mig till han innan vi gick på stan, Cesar var med och eftersom att det är slaskväder.se just nu så kan ni ju tänka er hur en cavalier king charles spaniel ser ut efter en långpromenad. SKITIG! Hur som helst så fick jag användning för mina nya solglasögon vilket var ganska roligt, men öronen frös så vi har inget Stockholmsväder här inte, tyck synd om oss norrbottningar! Vi tog en fika på Åhlens och sen gick vi omkring på Smedjan lite där jag hittade en tröja som jag länge har suktat efter som var på rea nu och ett par jättesöta vårskor (tyg) från Vagabond, letade även jeans men man blir så jävla nere när allt ser förjävligt ut på en och benen ser ut som feta korvar. Nu ska jag i alla fall ta tag i det och skaffa mig ett gymkort tillsammans med Anna, dessutom kommer Christoffers kompis hit på påsklovet och han ska hjälpa mig att komma igång lite (han är värsta hälsomaniac), ska bli jättekul! Så det blir nog inga nya jeans förrän jag har trimmat mig själv lite grann. Nu ska vi gå och göra en god grönsallad. Ska fota grejerna imorgon och lägga upp dom för just nu har jag ingen datasladd. Mys på i värmen!

Förlåt allihopa!

Förlåt för att jag inte har skrivit något, det är så att just nu har jag inget skrivbort så jag tvingas sitta på sängen i en konstig ställning när jag ska sitta vid datorn, det har gjort att min rygg har blivit arg och sagt ifrån. Nu är jag stel och har ont på hela vänster sida och upp i nacken och huvudet, ville bara skriva det så ni inte tror att jag har dött. Om jag åker till Christoffer ikväll så ska jag sitta där istället eftersom att han har ett skrivbord. Hoppas ni får en härlig söndag. Puss!

Shopping shopping

ÄNTLIGEN kunde man släpa sig ut på stan, sprang runt lite och upptäckte att BikBok hade halva reapriset på en massa plagg, hittade dock inget som jag trivdes i. Men på "Tag 2 för 99:-" hittade jag minsann en skön tröja som alltid funkar, hittade inget andra plagg men fick köpa bara den tröjan för 69:- och det tyckte jag var helt fair. Gick ju såklart på Monki där dom hade fått in nytt till våren och sommaren och efter hetsigt letande hittade jag den där jäkla tröjan som jag såg på deras hemsida, så jag tog en sån också och passade på att köpa en supersnygg plånbok åt mamma. När dom kom och hämtade upp mig låg den en påse från Myrorna i baksätet, därifrån stack det upp en marinblå skepparjacka som jag provat någon vecka tidigare men inte riktigt orkat köpa, men då hade dom köpt den åt mig. Tack så mycket :)


Ser ni ett mönster mellan tröjorna? (Båda är med hästar på, hälften av mina tröjor har freakin' hästar på sig! haha)

Sånt här ser man bara uppe i Norrland

Luleå har hittat på att dom ska ha något slagt "vårjippo" som är i ungefär en månad, det har varit allt från marknad till dans i stan och under dom senaste tre dagarna så har det stått tre renar i stan (såklart har det funnit folk som har tagit hand om dom) som man ha fått klappa och åka släde med. Ja, livs levande renar i stan, sånt har ni inte i Stockholm va?


Ellospaket till mig!

Idag hämtade jag ut mitt Ellospaket, hade inte så jättehöga förväntningar och trodde faktiskt att jackan skulle sitta ganska dåligt eftersom att dom på Gina Tricot har gjort det. Rev upp paketet och öppnade skolådan, där låg ett par jätteknalliga hallonrosa sandaler som var helt underbara! Mamma blev avundsjuk och jag blev jättenöjd då dom passade perfekt. Rev upp påsen till jackan, och till min stora förvåning så var den mycket finare i verkligheten än på Ellos hemsida, detaljerna var lite mer matta i färgen och det gjorde att den såg lite vintage ut, tunn var den också. Provade den och den satt som ett smäck! Skitsnygg var den också! Så jag är supernöjd med min lilla tidiga födelsedagspresent. Till Anja då som ville veta hur den var i storlek och såg ut på så kan jag säga att den var faktiskt ganska normal, jag är ju en 36-38a men tog 38 för att vara på den säkra sidan, armarna var perfekt långa och den satt bra, så jag skulle säga att dom är normala i storleken.


Lady gaga till Storsjöyran

Kaninen väckte mig tidigt idag och jag kunde inte somna om så jag slog på TVn för att kolla på VAKNA! med the Voice och nej, Jakob har inte slutat det var ett aprilskämt (en jävla taskigt ett men ändå), folk har gråtit, svurit och hotat med att sluta lyssna/kolla på VAKNA!. Men Jakob stannar, ville bara säga det. Hur som helst, dom kollade i kvällstidningarna och började prata om Lady Gaga och nämde att hon kommer till Sverige, då tänkte ju jag "STHLM HERE I COME!" för jag har bara för någon vecka sen sagt att den enda som jag skulle vilja åka och kolla på just nu är Lady Gaga, så säger dom att hon kommer till Sthlm (såklart) och till STORSJÖYRAN. Alltså... mitt hjärta stannade, det är ju sen länge bestämt att jag och Christoffer ska till Yran i Östersund eftersom att han har alla sina kompisar där så vi brukar åka på Yran och fira nyår där. Men helt otroligt alltså! Finns inte ord som beskriver hur otroligt glad jag är just nu, Lady Gaga till Storsjöyran alltså, lördag den 1 augusti. BE THERE!


Party med Lady Gaga i sommar!
bild: Google

Frisk av choklad?

Ja, jag är fortfarande jättesjuk. Ont i halsen, snorar och huvudvärk. Jag måste erkänna att det börjar bli ganska tråkigt nu, vill bli frisk! Två positiva saker som har hänt idag är i alla fall att en post avi från Ellos ramlade ner i brevlådan idag och jag fick en stooor chokladkaka av mamma, så nu MÅSTE jag ju bli frisk, eller hur? Imorgon ska jag i alla fall släpa mig till Piteå där det är tjejkväll med kvällsöppet, skiter i hur sjuk jag är då! Nu ska jag smälla i mig choklad!


Gud så charmigt, blubb blubb jag är en fisk som gillar choklad?

Jakob kickad från VAKNA! ?

Är Jakob Öqvist kickad från VAKNA! med the voice för att skämt och för att tyskar inte har någon humor? Enligt The Voice's hemsida och Maria Lodenborgs blogg så är det faktiskt så det ligger till. Om man ser på kommentarerna på detta blogginlägg så tror dom flesta att detta är ett aprilskämt, vilket det faktiskt skulle kunna vara, ett jävligt dåligt ett men ja, det kanske är så? Om man dock läser på Maria Lodenborgs blogg så verkar det inte vara så. Personligen tycker jag att det är FÖRJÄVLIGT att dom kickar honom, alla verkar ju hålla med om att det är Jakob som håller upp programmet, många tycker att vi ska bojkotta VAKNA! eftersom att Jakob inte är med längre, och det är nästan en bra idé. Tyskarna har ingen humor.

Läs mer om detta i Maria Lodenborgs blogg här

 

Ska vi få vakna utan Jakob från och med nu?

RSS 2.0