I just love shopping!




Igår blev det ett par jeans med dragkedja, solbrillor och en jätteslapp tischa från GinaT.


Idag blev det ett par nya converse.

Idag och gårdagen i lite bilder.


Gert Fylking var på besök i Luleå och auktionerade ut lite fina grejer i förmån för prostatacancer.


Kaninen chillar på mattan.


Robert Aschberg och Gert Fylking spelade in sitt program Ystad Hapranda i Luleå denna dag.

It's a good day!

Hej på er! Vilken natt alltså. Vi hade ju filmkväll (utan film) med klassen, eller typ inte ens halva klassen var där men det var kul ändå. En kille hade med sig sitt xbox med Guitar Hero så vi spenderade mycket tid därinne. Sen spelade vi även CS halva natten och satt och skrek som jag vet inte vad. Jag är ganska hes idag. haha! Några av oss gick ut på den lilla gatufesten och såg The coulored office paper. Om man somnade så blev det TUKT! Så jag tog mig runt hörnet och hem till Christoffer vid fyra tiden för att få sova lite och imorse var jag CS-bakis. Ont i huvudet och hes i halsen efter allt skrikande. Vaknade halv ett och sprang lite på stan. Gert Fylking var på Shopping för att auktionera ut lite saker i förmån för prostatacancer. Kul var det i alla fall. Fick faktiskt med mig lite saker hem från stan, bland annat ett par nya solglasögon. WOHOO! Ska fota det lite senare. Just ja, fick veta igår att jag får MVG i Svenska A och VG i mediekommunikation A men det bästa måste ändå ha varit att på listening and writing delen på engelska nationella så fick jag 4 poäng ifrån full pott. HUR BRA ÄR INTE DET?! Superstolt var jag i alla fall! Nu måste jag nog gå och mysa lite med min stackars pojkvän. Hoppas ni har lika härligt väder som mig. Puss på er!

Härliga fredag!

God morgon på er underbara människor! Förlåt för dålig uppdatering. Igår var jag en zombie efter jobbet och dessutom åkte vi till mormor och morfar för att fira min kära morfar som fyllde år. Det var en lång dag igår på jobbet. Som tur var så var det ju superkul även igår! Nu ser jag att klockan är för mycket och jag måste springa iväg till skolan. Har prov idag så önska mig lycka till, det kan jag behöva. PUSS!

Dagens outfit. Haha!


Behöver jag säga mer eller? Coop Outfit number ONE! Sexigt så in i helsike. I verkligheten så gör byxorna faktiskt att mina ben ser jättesmala ut så det tackar jag för! Såhär kommer jag se ut i sommar.

I've got that boom boom POW!

Herregud, förlåt för VÄRLDELÖS uppdatering. Jag håller på att krascha ihop totalt och bara sover hela tiden! Har varit på kassautbildning idag på Coop Forum och jag måste säga att det är fasiken bland det roligaste jag någonsin har varit med om. haha! Jag älskade att sitta i kassan och möta allt möjligt roligt och udda folk. Hon som hade lite kassaintroduktion blev så förvånad över min kärlek till kassan så hon frågade om jag kanske ville jobba extra. SÅKLART JAG VILL! Ska tjata på henne imorgon också. Imorgon börjar vi som tur är inte förrän klockan tio så det blir lite sovmorgon. Hur som helst, jag är proffs på kassan nu och kan en massa PLU-koder till frukt och grönt. Stolt stolt! Efter utbildningen så gick jag på Lindex i hopp om att dom skulle ha mina kära solglasögon kvar. Men icket! Jag gick därifrån med en tår i ögat och en liten klump i magen om vad jag skulle ha för solglasögon nu. Tog en sväng förbi Myrorna och H&M också. På Myrorna hittade jag en grym plånbok/clutch i röd lack. Den fick såklart följa med hem. Surprise så somnade jag efter middagen! Ska försöka krypa ner i säng igen och sova för natten. Imorgon blir det en lång dag. Ska försöka orka fota clutchen imorgon. Tillsdess, PUSS på er och tack för alla jättefina kommentarer!

Doh!

Solen skiner ute även idag. Somnade inte förrän vid tretiden inatt och skulle ha orientering direkt på morgonen. Bra kombination! Jag orienterade själv eftersom att ingen ville vara med mig, men jag rockade! Gick hem till Christoffer och bytte om och susade iväg till svenskan. SOM VI INTE HADE! Läraren var hemma med sjukt barn så jag åkte iväg till Kupan och sen hem för att få i mig lite lunch. Nu har vi medieproduktion och jag gör inget. Dom andra i min grupp sitter och redigerar vårat radioprogram som förövrigt SUGER! Haha, jag är så jäkla positiv. Nä men jag orkar inte göra något, man kan inte sitta 5-6 personer framför en dator och redigera så jag bloggar lite istället. Det känns så jäkla onödigt att hjälpa till när dom ändå inte pratar med en. Min plats i klassen är den som fasiken aldrig syns. Ingen pratar någonsin med mig. Haha, vilket fail jag är! Nämen sen blir det nog till att åka till Storheden. Ska gå lite på H&M och Myrorna. Älskar Myrorna... Hoppas dom är klara snart så vi får sluta! Puss på er!

En dag med mig själv

Nu var måndagen över. NK provet gick bra, fick VG på det. Allt är klart i bilden och våran engelska lärare var inte på skolan idag så jag och Sanna slapp göra nationella. Pappa ringde och ville mötas eftersom att han ville ge mig lite pengar till ett par jeans. 700:- fick jag och det är mer än tillräckligt, speciellt när jag redan hade fått 250:- av honom i helgen. Såklart tog jag mig friheten att ha en shoppingdag då och jag fick med mig en hel del hem.


Rosa sjal Indiska, hippieband Monki, armband Lindex, lång tischa Åhlens, jeans med dragkedja Cubus, ansiktstvätt Parelle, hårfärg H&M och god fika på Waynes Coffee!

I said oh girl!

Är det redan söndag kväll? Vad hände med kristihimmels färd och lång helg? Det sa bara POFF ju! Nu är det måndag om några timmar igen och alla vet ju vad måndag betyder. Skola. Lång dag och TVÅ prov dessutom! I veckan ska jag på kassaträning inför jobbet i sommar, ska bli jättekul och spännande att se vilka man ska jobba med. Hon sa att det är några i samma ålder. Hoppas det inte är någon gammal kompis bara. haha! Vad har jag gjort i helgen då? Jag har varit hos pappa och sett 10.000 BC och Chihuahuan från Beverly Hills. Superbra filmer båda två. Jag kan ju inte låta bli att erkänna att jag älskar Disney filmer som Chihuahuan! Igår var jag med Jennki, Emmeli och några av Emmelis kompisar. Gick till Statoil och köpte lite chips och sen såg vi på någon jättedålig film. Christoffer mötte mig och jag han nästan somna innan jag kom innanför dörren. Jag vet helt galet trött! Idag har jag bara suttit och svurit åt det där jäkla Warcraft 3 spelet. Jag blir helt ursinnig när något inte går bra när det gäller spel. Haha ni ska se mig, jag ser ut som världens datanörd! Skrivit klart en engelska uppsats nu på kvällen och nu blir det nog att krypa ner i sängen. SNART ÄR DET SOMMARLOV! Puss på er sötnosar!




Detta är jag när jag spelar dataspel. Haha! Jag är nästan värre än dom.

Show yourself

God morgon! Eller klockan är ju fasiken ett, så god dag på er! Jag har sovit som en jäkla stock inatt och drömt konstigt som vanligt. Vaknade vid tolvtiden av att solen gassade genom dom stängda persiennerna, dessutom var jag både hungrig och toanödig. Så nu sitter jag här, har precis spelat lite Warcraft men den gick åt skogen. Funderar på om jag ska tvinga med Christoffer till Röda Korset eller något sånt. Det är ju så otroligt fin väder även idag. Hur som helst så börjar vi denna fina dag men min absoluta favoritlåt just nu Kids av MGMT. Ni som har hardcore Gossip Girl fans har nog hört den där. Puss på er!


It's getting hot in here

Hej på er. Trots det härliga vädret har jag faktiskt inte orkat ta mig ut idag. Segt segt och åter segt. Väntar på att Christoffer ska svara på mitt sms angående om jag ska komma eller inte men det tar ett tag. Man vill ju nästan inte gå ut med den här jävla jättefinnen som jag har mitt på hakan. Men jag är desperat efter lite härlig sommarluft! Förresten, det är prat om att vi kanske ska flytta till Sthlm, vad sägs om det va?! Vill ingen bli min lilla guide om jag skulle flytta dit? Jag kan ju åka tunnelbana men Sthlm är så förbannat stort! Skulle hur som helst vara helt underbart att flytta, det är en stor dröm som skulle gå i uppfyllelse. Hoppas hoppas! Puss på er!

Just another sunny day

Tiden har gått snabbt idag. Kanske för att jag sov till tolv? Jag vet inte vad det är med mig men alltid när jag sover hos Christoffer så kan jag sova hur länge som helst! Båda var i alla fall hungriga när jag vaknade så vi klädde på oss och gick iväg in till stan och tog en macka på Börje Olssons. Gott gott var det. Det är fasiken bara torsdag idag, glömmer alltid bort det! Torsdag betyder Hjälp jag är med i en japansk tv show. Can't wait! Dagen har varit seg i alla fall, solen skiner ute så jag vet inte vad vi gör inne, både jag och christoffer är så jäkla lata. Ska nog börja cykla hemåt snart, håller på att somna framför datorn. Vad ska ni göra under långhelgen?

Såhär söt var jag igår. ÄLSKAR min nya tröja som syns lite på bilden.

Bloglovin!

Glöm inte att lägga till mig på Bloglovin. Klicka på den söta kaninen till vänster för att göra det. Puss på er och tack för alla underbara komentarer!

From day to night


Linne Topshop, jeans BikBok, väskor Asos, skor Converse och Urban Outfitters, leggings Forever 21, armband Urban Outfitters.

On the radio, like oh oh oh!

Äntligen hemma! Har gått på stan hur länge som helst och letat jeans, men tror ni att jag har hittat några? NEJ! Jag har jättekonstig form på mina ben. I midjan är jag 27, men mina lår är så tjocka så jag får knappt på mig 27 bara därför. Verkligen jättejobbigt. Hur som helst, hittade i alla fall en superbillig tröja på Lindex och min favorit ansiktskräm. Fick även en present av världens sötaste pojkvän idag. När jag gick hem till honom efter skolan så väntade en väska från GIna Tricot på mig som jag har velat ha jättelänge. Då hade han varit och köpt den åt mig, sötnos! Radioinspelningen gick jättebra idag förresten, det var verkligen jätteroligt! Det kändes som att man skulle spela in för typ RixFM eller något för vi satt i ett rum och fick hörlurar och allt så vi kunde höra allt. Kul var det! Man blir ju nästan sugen på att börja jobba på radio. Nu ska jag strax se säsongsfinalen av Gossip Girl och det är så förbannat jäkla spännande!


Älsklingen gav mig denna väska. Dom där killarna är inte så dåliga ändå. hehe.




Favorit ansiktskrämen <3

090519, tisdag.

God dag på er sötnosar! Tuff morgon ska ni veta, nationellt prov i matte och sen skriva den sista stora svenska uppgiften som kan make or break me. MVG på den=MVG i slutbetyg. HEJA MIG!!! Nu är det dags för medieproduktion där vi ska spela in våran otroligt dåliga radioprogram. Det är tyvärr inte lika varmt och soligt idag men jag tog ändå på mig mina übersöta jordgubbskilklackar. Ska försöka få Christoffer att ta en oufitbild på mig sen, annars gör jag det själv! Jahapp... skavsår har jag. Men ska man vara fin så får man lida pin eller hur? haha. Puss på er hörni!

Din Sko fall 09

Hittade bilder från Din Skos höstkollektion HÄR och jag kan bara säga att det var helt GALET snygga skor! Balenciaga och Louboutin har inspirerat en hel del och det tackar man ju inte nej till. Nu önskar man ju att det blir höst så man kan köpa sig alla dessa snygga skor!


Bilder från Carolines Mode

Kubbkväll på udden

Ännu en supertrevlig kväll. Danne bjöd med mig och Christoffer på kubbspelande på udden. Eftersom att det var så fint väder så kunde man ju inte tacka nej så jag fick snällt fixa mig iordning lite snabbt och cykla iväg till Christoffer. På udden mötte vi Ellen, Elin, Fanny och Jennki. Lagen var jag, Christoffer, Danne och Jennki mot Ellen, Elin och Fanny. Dom vann första ronden men vi utklassade dom andra gången. HA! Eftersom att Christoffer och Daniel är idiotiska killar så bestämde dom sig för att bada näck (vi var ju faktiskt vid en strand) Sen fick Christoffer 1000:- för att bada också så det var väl inte en så dålig deal. Dessutom gjorde dom det två gånger. Puckon >.< Kvällen avslutades på MAX där vi åt lite pommes och milkshake. Nu är man nyduschad och ska krypa ner under Christoffers underbara duntäcke. Huvudet värker dock lite och jag har fortfarande förbannat ont efter den där tandläkaren/sköterskan? skrapade upp mitt tandkött av grejen man tar avtryck med. Hoppas bara det inte blir infekterat. Aja, hur som helst. Jättemysig kväll! Puss på er!



Såhär glad blir  man när man får ner en pinne!


Man kan ju inte annat än älska mina kindben. haha!

Eurovision song contest kväll

Norge vann, dåligt dåligt! Okej, det är kul att någon från norden vinner men låten var ju helt VÄRLDELÖS! Hur som helst, kvällen var jättetrevlig. Vi åt kinamat och frossade i godis och bäst av allt. Kritiserade allt och alla i ESC. haha! Supertrevlig kväll i alla fall!

Maaaaaat!



Och en del del flummande i soffan. Visst är jag sexig i Christoffer keps? hehe

Fet lördagskväll!

Gah, jag är så jävla tråkig. Förlåt. Skolan har varit jobbig och jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Det är i alla fall superfint väder är i Luleå för en gångs skull. Igår cyklade jag till och med omkring i tischa. Ikväll ska jag och Christoffer till Jennki för att äta kinamat och se på finalen av Eurovision song contest. Dock måste man vara schlagerklädd och jag har verkligen inget glittrigt hemma. Ska i alla fall fixa mitt år och dra på lite eyeliner så jag ser lite häftig ut. Bilder kommer nog också att komma, Jennifer brukar vara ganska duktig på att ta såna där riktigt pinsamt fula bilder. haha

Matthew Williamson i Luleå!

Vilken härlig dag! Solen skiner och det är riktigt sommarväder (förutom att det blåser som satan.) Var ju på jobbintervju idag och det gick verkligen JÄTTEBRA! Egentligen var det väl inte en intervju vilket jag trodde utan det var mer information. Det visade sig att jag redan hade ett jobb som jag blev erbjuden, jag trodde att det var mer att dom ville se mig och sen bestämma sig. Men jag har ett sommarjobb! Jag ska sälja jordgubbar på Coop Forum. Det kanske låter patetiskt men jag är verkligen jätteglad. Jag tror att det är betydligt bättre än kommunens jobb och dessutom bättre betalt. Chefen var jättetrevlig och allt gick super! Hon ska kontakta mig närmare skolavslutningen eftersom att vi som ska jobba måste ha kassaträning. Heja mig! Hur som helst, eftersom att jag var på storheden så passade jag på att gå på Myrorna och även H&M som finns därute eftersom att jag gillar det bättre och vet ni vad som fanns? Jo! Matthew Williamson kollektionen, inte så många plagg men bland annat en UNDERBAR tunika, lite badkläder och några toppar. Fann direkt en t-shirt som jag föll för. Vit med ett stort påfågeltryck på, så jag kunde ju inte låta bli att köpa den. Inne i stan fanns det lite mer grejer, bland annat solglasögon och väska. Båda hade gärna fått följa med mig hem men jag är ju tyvärr inte rik. Men det var ju kul att man fick tag i något eftersom att allt är slut på hemsidan. Det märks att Luleåbor inte är lika inne i mode som resten av Sverige, då borde ju allt ha varit slut på två röda. haha


Denna snygging fick följa med hem (utan skärp)

Lite shopping

Var på stan både idag och igår. Hittade lite grejer båda dagarna. Igår hittade jag två toppar från H&M, en behöll jag men den andra var inte alls lika fin på som jag hade förväntat mig så den fick jag säga hej då till. Idag hittade jag lite smycken på Gina, just nu har dom alla rea smycken för 19:- och då kan man ju egentligen plocka på sig hur mycket som helst, men det blev i alla fall en enorm ring och ett halsband i form av guldkedjor. På Lindex fann jag en underbart fin svart tunika med enorma ärmar. Verkligen superfin, kommer bli awsome med ett par slitna jeansshorts och gladiatorsandaler i sommar! Hade nationellt prov idag, gick väl sådär. Inte bra alls... var även hos tandläkaren och fick göra en bettskena åt mig själv, eller rättare sagt jag fick plågas med nå jäkla järngrejer i munnen och gegga som man tryckte upp som tog avtryck av tänderna. Den 27e ska jag dit igen och få den men tills vidare ska jag hålla på med nå avslappningsövningar. För er som inte vet så har jag länge haft huvudvärk och tryck bakom ögonen, så mycket att jag inte har kunnat gå till skolan ibland och ibland känns det som att jag ska tuppa av. Min mormor som är gammal tandsköterska rekomenderade att jag skulle gå till tandläkaren och kolla mina käkar. Tydligen så kan man spänna dom och gnissla tänder i sömnen om man är stressad eller liknande. Så vi får se om det hjälper, hoppas hoppas! Mina armar är dessutom värre idag, den där förbannade amerikanska fotbollen tog fan kål på en. Har nästan inte kunnat använda armarna idag och när jag skulle sätta mig vid datorn och skriva så började hela armen skaka. Haha, jag är inte lite vek! Åh, nu börjar Gränsbevakarna Australien alldelens strax. Det måste jag se. Puss på er sötnosar!





Papegoj-tröja, svart tunika och ring. Mycket bra köp!

Tisdag, 090512

Hallå på er! Kan knappt skriva men jag ska göra mtit bästa. Vi har nyss kommit från idrotten och sitter nu på svenskan och ska egentligen skriva ännu en uppsats. hehe! På idrotten hade vi i alla fall amerikans fotboll. Några killar från Luleå Eskimos (?) kom och hade en lektion med oss. Det var HEMSKT! Helt jäkla galet! För det första var dom såna där biffiga snubbar som trodde att dom var så jäkla tuffa. Så vi blev kallade prinsessor och en massa. Dom var ju inte snälla heller, om vi inte gjorde som dom sa så skulle vi dö (herregud!) Vi fick lära oss lite grunder och sen spela doppboll (om det nu hette så). Efter utvecklingssamtalet igår så har jag bestämt mig för att ta nästa steg i idrotten och kämpa ännu mer eftersom att min idrottslärare/mentor sa att jag ligger på ett starkt G. Så jag kutade, kämpade, fångade bollar och fick även en på tummen. Nu efteråt så skakar mina armar, jag kan inte spänna dom och kunde knappt måla på mascara. Så jäkla tränad man är alltså! Efter lunchen blir det ett två timmars långt samtal om relationer på Ungdomens hus med hela klassen. Inte så himla kul. Sen ska jag faktiskt fortsätta min eviga jakt efter jeans. Puss på er!

Svar på frågestunden

Jag är patetisk! Fick tre frågor varav en var från en av mina bästa vänner. Haha! Men hur som helst, här kommer svaren och kom ihåg att det bara är att fråga på! När som helst snyggingar!

Vad har du för politisk läggning? Eller, vad lutar du mot mer?
Jag ska vara jättetråkig och säga att jag faktiskt don't give a fuck about politik. Vet absolut inget förutom att våran stadsminister heter Fredrik Reinfeldt. Nu tycker ni väl att jag är hemsk som inte bryr mig om Sveriges politik, men så är det. Jag är hemskt ledsen.

Hur ser dina framtidsplaner ut för tillfället, och hur såg de ut för 3 år sen?

Kul fråga! Just nu vill jag bara komma in på frisörprogrammet och ta studenten. Sen även utbilda mig till make-up artist och jobba med det och sen såklart flytta till Sthlm! Vad fasiken gjorde jag för tre år sen då? Haha, jag började väl sjuan? Då ville jag bara spela musik!

Vad är det pinsammaste du har gjort? :D
Oj, svår fråga. Jag är så jäkla dåligt minne. Haha. Det pinsammaste jag har gjort... Måste ju ha varit i lågstadiet då vi åt lunch (vi åt lunch i klassrummet då) och det var bara jag, en kille och en lärare som var kvar i klassrummet. Jag drack mjölk och precis då sa han något roligt. Vad tror ni händer? Jag börjar ju asgarva och mjölken flyger på pojkstackarn som sitter mitt emot mig. Det var väl inte så himla kul!

Matthew Williamson for H&M sommarkollektionen



För ett tag sen släppte Matthew Williamson den första delen av sin H&M kollektion. Den 14 maj släpps andra delen av kollektionen i butiker och online. Jag kan ju inte förneka att jag skulle vilja äga ALLT! Både från förra och kommande kollektion. Här är lite smakprov på vad som komma skall.


Färgstarkt och totally sommar! Love it!

Frågestund?

Eftersom att jag har SVINLÅNG skoldag idag så tänkte jag att vi kunde köra en liten frågestund. Fråga precis vad ni vill, mest troligt svarar jag på allt. Kanske blir lite svårt eftersom att jag bara har typ 6 unika läsare per dag, men någon fråga kan man ju hoppas på. Fråga fråga fråga!

Söndag, 090510

God morgon, eller kanske god dag.
Det blev visst ganska sent igår med allt spelande. Christoffer har ju fått mig att börja spela Warcraft 3, men nu är jag sur och har slutat. Sen kväll betyder sen morgon. Vaknade inte förrän vid elvatiden. Jag är JÄTTE!!! rastlös och vettefan vart jag ska ta vägen. Jag vill fika och typ springa runt runt i cirklar. FIKA! Hur som helst, tvdagen.se idag. One Tree Hill, Gossip Girl och Wipeout. Älskar söndagar! Något som inte är lika roligt är att det är skola imorgon. Är så otroligt jäkla less! Dessutom har jag utvecklingssamtal imorgon, tandläkartid på onsdag och jobbintervju på torsdag. Torsdagen längtar jag däremot till, vill så gärna ha det där jobbet så jag kan göra något roligt i sommar. Hoppas hoppas! Nu ska jag klä på mig och sen åka in till stan och köpa lite nödvändiga grejer.


Såhär vill jag se ut idag.

En bloggares bästa vänner...

... i smyckesform. Cocoo.se har fått in supersnygga halsband med kameror och laptops, och det är ju indeed bloggarens bästa vänner. För hur skulle vi kunna blogga utan en dator och en kamera? För 295:- kan du få din egna blingade minikamera runt halsen och för 249:- kan du äga din alldelens egna MINIlaptop. Kolla in cocoo.se


Pretty Reckless feat. Taylor Momsen

Alla skådespelare verkar vilja bli artister nu för tiden. Leighton Meester har gjort en låt med Cobra Starship och nu har Taylor Momsen uppträtt med Pretty Reckless på en klubb i New York. Svettig och endast iklädd någon slags nude, spets underklänning stod hon på scen och sjöng och påminde faktiskt lite om Courtney Love. Med endast 15 år på nacken är Taylor Momsen redan en stilikon, rockigt och en massa kajal. You go girl!




Not bad actually.

Kaninlampa!

Mique i Smedjan ska byta lokal och har därför haft utförsäljning från i torsdags. Idag och imorgon är det 50% på allt i butiken. Igår när jag var in där såg jag en liten vit kanin som satt på en låda och lyste. Det var ju min kära kaninlampa! Eftersom att det var 50% idag så lämnade jag min kanin och hoppades på att han skulle sitta kvar imorgon. Så jag ställde klockan på nio så att jag skulle kunna cykla dit när dom öppnade. Trodde det skulle vara tomt där, men såklart var det ju smockfullt med folk på just Mique bara för att dom hade utförsäljning. Men min kanin stod kvar och jag frågade om det var den sista. Det var de och jag fick plocka ner den. Typ 245:- fick jag ge för den och det var han absolut värd. Har velat ha en kaninlampa i evigheter (pinsamt att säga men jag samlar på kaniner, inte riktiga då. haha) men dom är ju inte världens billigaste. Nu står han i alla fall i mitt fönster och lyser och Ninja har fått sig en lysande vän. haha.

Det kanske är en tjej?...

Dagens outfit

Trots hemsk mensvärk och ett huvudvärk och tryck bakom ögonen så drog jag på mig lite kläder och åkte in till stan.


Stickad sjal Gina Tricot
Orkesterjacka Ellos
Jeansskjorta Second Hand
Linne Monki
Jeans Cheap Monday
Väska Friis & Company
Skor Converse
och såklart min underbara ring från älsklingen.

Sommarens checklista: KLÄDER


Ett litet urval av vad som måste finnas i min garderob nu till våren och sommaren, självklart finns det ju en hel del andra saker som också gärna får bo hemma hos mig. Men dessa känns som ett måste, har ni något plagg som bara MÅSTE finnas i garderoben till sommaren?

Kondom missöde!

Fy vilken plågsam dag, först nationellt prov i engelska, listening och sen reading. Proven gick nog faktiskt hyffsat bra. Åt lunch med Christoffer hos pappa, man kan ju inte låta bli att gå dit när man väl går skola nästan granne med hans restaurang. Baconinlindad kyckling med ris var det i alla fall, supergott! Efter lunch skulle vi ha mediekunskap men fick besök av två människor från Ungdomsmottagningen som pratade om könssjukdomar, man kan ju säga att jag hade hört ALLT förut, men mannen som var där var helt underbar. Han verkade verkligen passionerad om det han pratade om och dessutom såg det ut som att han hade något uppstucket därbak, plågsamt! Såklart fick vi ju kondomer också som hamnade i väskan och kommer väl aldrig användas? Hur som helst så gick jag på stan efter skolan och på Gina köpte jag ett par örhängen. När jag skulle slita upp plånboken så hör man hur något faller till marken. Jag kollar ner och ser att något fyrkantigt och blått ligger några meter från mina fötter. Tror ni inte att kondomerna hade flygit ur väskan och ner på golvet! Snabbt som attan tog jag upp dom och slängde ner dom i väskan igen, förhoppningsvis såg ingen mitt lilla missöde. Haha! Fick gå lite på Myrorna och åt lite rån med ost på hos mormor och morfar. Mysigt värre. Nu har jag nyss sett Americas next top model och Hjälp! jag är med i en japansk tv-show. HEJA KJELL! och nu ska jag lägga mig ner och tycka synd om mig själv tror jag. Ha det bäst sötnosar!

Diagnos Okänd?

Mina ögonlock håller på att falla ner, jag är jättetrött, varm, det bränner i ögonen och huvudet känns som gegga. Ändå kan jag inte sova. Syntestet igår visade bara att jag hade världens minsta synfel och enligt kvinnan som gjorde det så kan inte det lilla synfelet orsaka mina besvär. Jakten går vidare, själv tror jag att jag är paranoid och inbillar mig allt, skulle inte förvåna mig. Men vem vet, jag kanske har en hjärntumör eller jätte, jätte sällsynt sjukdom? Hur som helst så släpade jag mig till stan idag och hittade en superfin jeansskjorta på Kupan för 20:- SOM HITTAT! Köpte även ett superstort armband med en stor svart plastros på för 19:- och en korallfärgad tröja från Gina Tricot igår när jag sprang på stan halv 6. Ska försöka orka fota det imorgon, just nu vill jag bara ha en stor, iskall pepsi och mitt varma täcke. Måste släpa mig upp till skolan imorgon, nationellt prov i engelska. Kämpa på Micki, kämpa på!

Att göra en Lady Gaga bow.

Fick en fråga för någon dag sen om hur jag gjorde den superfräna Lady Gaga rosetten på mamma, genom Fokis blogg hittade jag en japanks tjej på Youtube som lägger upp en drös massa coola håruppsättningar och där fanns bland annat hennes version av the famous Lady Gaga bow. Försökte hitta andra men ingen var lika bra som hennes. Så kolla in den och alla hennes andra youtube klipp! Kan ju även säga att hon snackar på japanska men man förstår hur man ska göra ändå.




HÄR hittar ni henne.

Snyggaste skolarbetet?

Har precis gjort klart vårat andra uppgift på Medieproduktionen, just nu håller vi på med bildhantering i Photoshop och har fått göra en massa fula bilder i veckan, detta är den senaste.
Hahahahahaha! Hur snygg är inte den?! Tänk att jag har gjort den! Jag är fasiken stolt över mig själv för äpplet var faktiskt svårt att göra. Ser ni vilka photoshop skills jag har? Klå det om ni kan!

Pink is the new black


Är inte detta allt en tjej behöver? Kamera, minipc, mobil och en mp3. Allt i rosa! Själv äger jag den übersnygga mobilen som jag förövrigt är jättenöjd med, skulle behöva kameran och vill verkligen ha datorn, speciellt när man åker buss i över 10 timmar för att ta sig till Östersund. Ja, tänk om man bara hade oändligt med pengar. Vad är ett måste i eran vardag? Dator? Mobil?

Cause you had a bad day

God morgon på er!
Måste bara klaga lite grann, eller rättare sagt tycka synd om mig själv. Dagen har börjat så jäkla dåligt, är på dåligt humör och mår verkligen jättedåligt! Ska bli otroligt skönt att få gå och göra syntest imorgon och se om det är min syn som spökar och orsakar detta eller om jag typ har en hjärntumör eller något liknande. Hur som helst, dålig dag och dessutom går vi till fyra. Kommer fasiken aldrig att överleva. Efter skolan ska jag i alla fall gå och se om en tröja som jag har kollat på i hundra år finns kvar och om dom har fått in en väska som jag vill ha på Gina Tricot. Vi hoppas på att något finns, annars dör jag väl. haha! Nu håller vi på att jobba med att göra reklam för en organisation, jag har valt Amnesty International och jag vette fan vad jag ska göra, suger på att göra reklam och känner mig inte ett dugg insatt i ämnet, men det går nog säkert bra. Vädret är väl sådär, det blåser som bara fan men solen verkar skina ute i alla fall, jag vill ju börja ha på mig mina hallonrosa sandaler för fasiken! Jaja, the show must go on. Ha en bra dag sötnosar!

Film!

Nu, Never Been Kissed på tv3.

Kusligt lika?

Är det bara jag som inte ser någon skillnad på dessa skor som kommer från gojane.com och nelly.com? Härmar Nelly GoJane eller tvärt om? Frågan är hur dom kan ha så otroligt lika skor, någon som vet?

Gårdagens mys.

Herregud vilken dag det var igår alltså, man hade kunnat lägga sig ner och sola. Jag och Christoffer var på stan och fikade och sen satt vi på balkongen en stund och bara hade det mysigt. Jag somnade ett tag på soffan och sen i sängen men alarmet ringde vid fyra eftersom att vi skulle ge oss av till pappa för att äta grillat. Det tog över en timme att gå till pappa för att vi var så otroligt trötta och gick i snigelfart. haha! När vi kom fram satt alla ute och grillen var igång, det luktar ju helt ljuvligt av grillat! Såklart åt man ju för mycket, det var chorizo, kött, potatissallad, någon god salsa och sallad. Sen var det ju efterrätt också, usch usch. Alldelens för mycket mat säger jag bara. Som tur var så bestämde jag och Christoffer oss för att gå hem, det behövdes kan jag säga er, sen var det jättehärligt väder ute också, svalt och skönt men inte kallt. Idag ska jag till Christoffer och äta tacos, sen blir det väl bara till att slöa som vanligt. Vad har ni för planer?


Pappa är grillmästaren!


Cesar chillar i solen och Christoffer är lite närgången.

Det är ju bara lördag!

Jag vaknade nyss och tänkte för mig själv hur hemskt det är att det redan är söndag, men sen kom jag ju på att det faktiskt inte är det. Det är ju för fasiken bara lördag! Solen skiner även idag, tror dock inte att det är lika varmt men det gör inget. Christoffer ligger och sover i sängen bakom mig, han gnisslar tänder vilket är galet jobbigt! På nätterna kan han väcka mig av det, men han är söt ändå. Idag ska jag nog pallra mig till Kupan och se vad dom har för roliga grejer, skulle behöva hitta ett par billiga jeans som jag kan göra shorts av, känns som att det är shortsdags snart. Om det är riktigt varmt ute kanske man tar sig en glass? Jag vet inte, vi får se. Ut ska jag i alla fall. Vi börjar i alla fall dagen med lite grymma outfits från Lookbook.



Lookbook.nu

Just beat it!

God morgon på er.
Förlåt för den dåliga uppdateringen igår, sprang på stan, låg och var allmänt omotiverad och sen åkte jag och åt middag hos Christoffer. Jag skulle egentligen följa med Emmeli till något ställe och fira valborg men hon hörde inte av sig så jag trodde inte att det skulle bli något, men sen fick jag ju såklart ett sms och vi möttes upp vid smedjan. Påväg dit sa jag att det är så jäkla skönt att gå någonstans där man inte känner något folk. Det första jag gör när jag kommer in är att jag ser en kille som jag har jobbat med och efter ett tag kommer Krilly och Moa, lyckat eller? Träffade även Sannas kompisar, jättetrevligt folk! Det slutade lite tråkigt dock, någon "pissade" i trappen och då förstördes stämningen lite grann, hade dock jätteroligt och jag hoppas att det blir någon fler gång. Christoffer kom och mötte upp mig och vi gick till Statoil och fick med oss en hamburgare hem. Herregud, det måste ha varit den godaste hamburgaren jag någonsin ätit, den smakade sådär härligt grillad! Ikväll blir det middag hos pappa och med det fina vädret som vi har här så tror jag nog att vi ska grilla. Hoppas ni får en trevlig 1a maj. Puss på er!

RSS 2.0