Chai latte premiär!

Idag vågade jag mig äntligen på att prova Waynes coffees chai latte. Eftersom att man hela tiden läser på alla bloggar hur gott det är med chai latte och att folk verkar dricka flera liter om dagen. Efter skolan gick jag med Anna och satte oss på Waynes, jag köpte då en chai latte men även en bit devilscake med nougat (HUR GOTT SOM HELST!), spänningen var hög när jag skulle ta första smutten på chai latten och jag var jäkligt skeptisk, men det var faktiskt helt okej. Dock förstår jag inte att folk är helt galen i den för nog har jag smakat godare saker men den var som sagt helt okej, absolut något som jag skulle kunna köpa då och då, men aldrig varje dag, den var så otroligt söt och sliskig!



Betyg: 3/5 stjärnor.



En dag med uttern.

I söndags var jag med mamma, Arne och Marcus och åkte i stora uttern som finns i stadsparken, eller rättare sagt, Marcus åkte och vi kollade på. Men man blev ju nästan lite sugen :)


Tänk att det kan vara så roligt.


En glad lillebror.

I'm in love!

Jag är hemskt ledsen Christoffer älskling, men jag måste dumpa dig för jag har blivit så jäkla kär!

... i dessa skor!! Hur snygga kan ett par skor bli?! Vet ni vad det bästa är? Dom kostar bara 400:-, det är nästan så jag ska köpa dom bara för att, kommer ju aldrig ha användning för dom men bara att dom står i min garderob är ju nog! Sthlm DG kommer dom ifrån ifall någon vill veta.

Let me entertain you

Shit va dåligt jag är på att skriva alltså, det kändes som att det var hundra år sen sist. Hur som helst har dagen varit ganska rolig, den började på Helex där vi skulle ha en spinningpass, fy fasiken va jobbigt det var! Fast jag blev bara ännu mer pepp på att börja träna där, varför ska det vara så jäkla dyrt? Dagen gick vidare med lite svenska som nästan inte ens behövs nämnas för det var så tråkigt. Lunch och sen fick jag veta att vi skulle sända vårat TV program om TV idag, PANIK? Alla var jättenervösa och det tog längre tid än väntat att få iordning allt, men tillslut kunde vi i alla fall sända och jag gjorde faktiskt inte bort mig (dock var jag bara framför kameran en gång, sen skötte jag allt bakom kamerorna). Nu tar jag en LÅÅÅÅÅNG rast tills vi slutar och då ska jag iväg med Christoffer på "Sommarjobbens dag" sen ska jag springa omkring på stan en snabbis och köpa några tröjor åt mamma.

Fettokväll med Doodely

Hej och godkväll!

Idag efter hockeyn knackade lilla Jennki Doodely på dörren, det var verkligen längesen vi sågs. Hur som helst skulle vi bara mysa och se på melodifestivalen som förövrigt sög! Vi sprang iväg till kvantum i snöstormen och köpte oss en massa godsaker. Godis, kladdkaka, cheesecake m.m. Klockan åtta bänkade vi oss framför TV.n för att se bland annat EMD och BWO. Jag måste erkänna att starfältet var otroligt svagt, inte ens EMDs låt var bra. Vi ledsnade på det när Molly Sandén gick till final och bytte till 6an där When a stranger calls precis började, den suger ju också men jag och Jennifer är experter på att hitta saker att hacka på, så nu underhåller vi oss med det, vi får väl se vad som händer sen. Hoppas alla får en trevlig kväll! Puss :*


Det är såhär det ska se ut på en lördagkväll!

Luleå vs. HV71

Fick hockeybiljetter av Arne till matchen Luleå mot HV71, såklart blir man ju jätteglad över biljetterna då jag älskar att gå på hockey, fattar inget men det är spännande. Christoffer tackade gladeligen ja när jag frågade om han ville följa med, så det blev en liten "romantisk" lördag med hockeytacklingar och Hot snacks. Matchen var verkligen jättespännande och jag tror aldrig jag har sett så många bråk och utvisningar i en hockeymatch. HV71 gjorde första målet i andra perioden och då kändes allt ganska hopplöst, men Luleå kom igen och i tredje och sista perioden så gjorde dom 2-1 målet som dom sedan vann med. En härlig match med många ögonblick då man höll andan.

HEJA LULEÅ!



Mommy mommy! Can I keep him?!

Jag har länge velat ha en liten Pomeranian kille, av någon anledning så har jag förälskat mig i dom underbara varelserna. Kanske är det för att dom är så fluffiga? Idag hittade jag i alla fall en valp som var till salu och jag avled, ni ANAR inte hur söt den var! Jag är inte rik, men ett par tusen hade jag nog ändå kunnat punga ut för den lilla ängeln, men han kostade hela 17.000:-! Det är ju groteskt mycket pengar!! Okej att både Pomeranians och Chihuahuor är jättepopulära, men 17.000? Det är ju för fasiken en jävla resa till Spanien. Så där tog min dröm om en liten Pomeranian som sover vid mina fötter slut, jag får nog nöja mig med min lilla lurvtuss till kanin.


Vem skulle INTE vilja ha en sån här liten krabat?
bild: Google

Pimp my blogg.

FINNS DET INGEN VÄNLIG SJÄL SOM SKULLE VILJA PIMPA MIN BLOGG?
Just nu har jag inget photoshop, väntar på skivan som jag ska låna av min medielärare men just nu är det lång kö på den. Känner ingen inspiration att skriva något när min bloggdesign är så otroligt tråkig och ful.

Den som pimpar min blogg får en fika av mig!! haha.

Sjuk. IGEN!!

Jani kära vänner, idag fick man gå hem från skolan på grund av EXTREM huvudvärk och feber, kunde inte jobba på matten, direkt jag kom hem la jag mig och hade feberfrossa och snorade. Jag skyller allt på mormor. haha! Jag har i alla fall blivit lite uppmuntrad med en marabou chokladkaka som jag smällde i mig på två sekunder, inte undra på att jag är fet. En positiv sak som hände idag var att vi fick veta hur det gick på senaste matteprovet och tror ni inte att jag fick VG! Det är fasiken jag får högre än G på något inom matte, läraren var jättenöjd och tycker att mina uträkningar är väldigt prydliga, snacka om självförtroende boost!

Just ja! Shoppade ju faktiskt lite igår, trots att jag är totalt jättepank! Hade nämligen en kupong från H&M på 150:- för att jag är så duktig och använder mitt H&M kort. Det blev ett par tights med dragkedja längst ner som jag har letat efter hur länge som helst och ett par jättestora, glittriga klämmor. Micki är väldigt nöjd.

Nu ska jag fortsätta tycka synd om mig själv och göra absolut inget. Har ni inget tips på vad man kan pyssla med när man har tråkigt? Gärna något knepigt och knåpigt.
Puss :*


Slänger in en bild som alltid gör mig glad, detta var väl för kanske mer än ett år sen, snacka om att Christoffer har förändrats, men lika underbar är han ännu ^^

Jag säger bara OMG!

Måste slänga in ett inlägg fast jag egentligen borde gå till bussen. När jag gick upp idag så gick jag till köket för att kolla temperaturen... TJUGOSJU GRADER! 27!!!!!!!!!!!!! Herre min gud! Det är fasiken nästan så jag inte går ut! Såhär går det när man bor i Norrbotten, jäkla Lappland! Någon annan som vaknade till 27 minusgrader idag?


Vinterland och 27 grader kallt. USCH!

Fancy nails

Här är då resultatet av min nagelförlängning:

Topparna är svagt silverglittriga och sen fick jag välja bland en hel del dekorationer och det blev tillslut dessa som var ganska diskreta men jättefina. Blev jättenöjd med längden, man kan faktiskt göra saker, så helt handikappad är jag inte, men man vänjer nog sig mer och mer.



Tack ännu en gång till Xtreme Beauty för att jag fick komma och fixa mina naglar :)


Tisdag tisdag

Nu är jag på skolan, kom precis från Xtreme Beauty där jag fick mina naglar gjorda av någon jättegullig tjej som utbildade sig. Ska fota naglarna direkt när jag kommer hem så får ni se hur det blev, jag borde ha haft en "before" bild också, men jag kan ju säga att mina naglar såg förjävliga ut! Jag var där från 9.00-ca 11.30, ganska länge men tiden gick jättefort. Nu får man bara hoppas att Maria hör av sig om dom ska ha någon hårförlängningskurs som jag kan sitta modell på. hehe.

Nä, nu måste jag väl börja göra något så jag hinner klart. vi ska nämligen göra DST (digital story telling) och manuset ska vara klart till nästa vecka.

Tack till Maria och Lizette (var det så hon hette? Snälla rätta mig om jag har fel) :)

Weekend.

God morgon, 15 februari och både fredag den 13e och alla hjärtans dag är avverkade utan större problem. I fredags så firade vi mamma med en liten hjärttårta innan jag stack iväg till stallet, desstom hade vi bara en halv lektion den dagen så jag gick väl skola från 10.00-ca 11.00 (normal tid 9.35-13.05) så jag måste säga att jag hade mer tur än otur den dagen. Igår så var det då alla hjärtans dag vilket betydde mysig middag med Christoffer, han hade bestämt att vi skulle äta typ stekt ost med pasta (what what? o.O) och vit choklad pannacotta till efterrätt. Båda rätterna var HUR GODA SOM HELST! Min man är inte helt världelös, haha. Såg på melodifestivalen sen (ensam) medan Christoffer sprang iväg till Statoil och köpte pepsi och godisnappar till mig, tack älskling :) Måste faktiskt erkänna att Lili och Susie ägde, synd att dom bara gick till Andra chansen, men det var ju roligt att Heat överraskade lite och slog Amy Diamond (yes!) Efter det somnade jag faktiskt och nu sitter jag här. Hoppas ni får en trevlig söndag och kanske vakna bredvid eran alla hjärtans dag dejt.

Puss puss.

I am a celebrity

Väldigt slapp dag måste jag säga. Började 8.15, gick och hade matteprov som förövrigt gick jättebra! (peppar peppar ta i trä), på engelskan ska läraren att våran mediekunskapslärare var sjuk och att vi fick åka hem och jobba engelska så vi slutade runt tio. Gick på stan i någon timme och köpte en födelsedagspresent åt mamma (presentkort på Indiska, hon AVGUDAR Indiska), hon fyller nämligen år på fredag den 13e. Fick veta igår att jag ska få göra naglarna gratis på typ någon "nagelskola" eller något liknande, så på tisdag klockan 9 ska jag infinna mig någonstans som jag inte riktigt vet ännu, men det blir kul, har alltid velat fixa naglarna men jag är så jäkla snål.

Monki öppnar här i Luleå i mars på tal om inget, LÄNGTAR!
Dessutom kanske det blir stockholm på påsklovet. HOPPAS!

Dagens outfit


Stickad tröja (NY)- Vero Moda
Fodral- Gina Tricot
Halsband- Pilgrim
Strumpbyxor- Åhlens

I put my new shoes on

Dagens tröstshopping/shopping för att fira beroende på hur det går på svenskan (får reda på betyget imorgon). Hittade en jättesöt t-shirt på H&M, organic till och med. Har dock inte fotat den men jag lägger upp en outfit bild imorgon. Hur som helst blev det ett par skor också, helt vanliga vita sneakers med rosa undersida och skosnören för 99:- på Din Sko.


I don't know why bilden blev så suddig. Men ni ser ju i alla fall hur dom ser ut ^^

Oversize

Vi hade ingen medieproduktion idag och Christoffer hade lektion så jag passade på att gå lite på stan innan det var lunch. Gick in på Vero Moda där det fanns en snurra med "Bestsellers" 25% rabatt. Jag har länge kollat på en stickad tröja som tog slut direkt, när jag såg den hänga på snurrar praktiskt taget kutade jag dit och slet åt mig den, dock var det en XL men den såg så liten ut så jag provade den ändå och vet ni va? Den satt jättefint! Den blev lite lagom oversize och armarna på den var jättemysiga, så jag bestämde mig för att köpa den på en gång eftersom att jag tittat på den flera gånger förut. 150:- fick jag betala för den och det var ju inte alls farligt.

Den är dock inte lika fin på galgen som den är på, men jag ska försöka ta en outfit bild imorgon så ni får se.

NeverendingPen

Sitter på mediekommunikationen och väntar på att vi ska redovisa våra sexiga produkter. Jag och Anna har ju jobbat på en stiftpenna med stift som aldrig tar slut och nu har vi fått göra en affisch till den och detta är resultatet.



ERKÄNN NI VILL KÖPA DEN!! :D
Såklart är det jag med mina photoshop skillzzz som har gjort affischen, Anna ritade pennan som vi sedan scannade in och färgla.

Så 2010 kommer ni hitta NeverendingPen i alla butiker. Haha, kanske inte men man kan ju alltid hoppas.

Movietime

Söndag 21.00 betyder filmdags på tv. Idag finns det att välja mellan The break-up (TV3), Beck-flickan i jordkällaren (TV4) eller Collateral (TV4+). För mig blir det The break-up, har faktiskt sett den en gång men den är ju hur skön som helst, så det får bli den igen. Vince Vaughn är ju bäst!


Vad ska ni se?

Lööökbööök

Jag gör som alla andra och lägger in en massa inspiration från Lookbook, helt otroligt vad snygga folk är och vilken stil! Vart får dom allt ifrån?



Alla bilder är från Lookbook.nu

Sunday bloody sunday.

Godmorgon.
Här i Luleå är det fortfarande ca 20 grader kallt och snöstorm. Inte roligt. Hur som helst har jag ganska precis vaknat och väntar nu på att få gå och äta frukost, men Christoffer ser på Starcraft final (WTF liksom?) Idag ska jag i alla fall gå och köpa någonslags make-up remover eftersom att min nästan är slut. Man kanske kommer hem med något annat också? Skulle så gärna vilja ha nå snygga tights men det finns inte några på stan just nu. Tyvärr kan ni inte få några bilder förrän ikväll då jag inte har installerat programmet där man för över bilder ännu.

Tack för alla trevliga kommentarer, även om jag inte har bloggat på några dagar så ser jag att dom unika besökarna har varit uppe i typ 4 stycken (rekoooord? xP) och det är ju roligt. Fortsätt kommentera vettja ;D
Puss på er!

Lååååång lördag.

Oj vilken lördag. Dagen började med att jag vaknade vid halv åtta, svinigt pissnödig, gick såklart på toa och sen kunde jag inte somna om så jag släppte ut ninen och gick för att ta mig lite frukost. Det fick bli en macka och mjölk med special K jordgubb och mörk choklad. Vid tio började Christoffer vakna till liv och då blev det frukost en till gång innan vi låg och fetade oss lite framför TVn. Omelett till lunch och lite mer fetande vid televisionen, dom visade ju Kanadas next top model på 3an. Vid tretiden började vi dra oss mot Christoffer och en god middag, påvägen gjorde vi ett snabbt stopp på Godishuset och blev 68:- fattigare. Middagen var fantastisk, det serverades öring med übergott potatismos, hjortronsalsa och sallad och till efterrätt tiramisu. Vi bänkade oss framför TVn för att se melodifestivalen (ETT MÅSTE) och Christoffer var inte nöjd så jag nöjde mig med att se alla framträdanden och sen gick vi för att kurera min dator som inte längre orkade med Vista så XP skulle in genast. Såklart tjorvade det (när gör det inte det med datorer?), massa skit med drivrutiner och nätverkskort. Efter mycket om och men hittade vi i alla fall rätt och vi kunde få igång mitt internet. AMEN! Så nu är min dator en glad dator igen, dock nedgraderad till XP. Så nu ska jag försöka bli bättre på att uppdatera, funderar dock på att byta till Devote, vet inte varför men jag gillar det bara. Säg vad ni tycker om det!

Ha en bra natt.
Puss.

Datahelvete.

Om jag ska vara helt ärlig så är anledningen till att jag inte har bloggat dom senaste dagarna är dels för att internet har strulat och dels för att min dator håller på att ge upp. Min dator som inte ens är ett år gammal håller seriöst på att krascha. Det går t.ex. inte att lyssna på något på Youtube medan du surfar för då laggar musiken ihop. Så jag orkar helt enkelt inte tjafsa med den. Dagarna har hur som helst varit helt okej, idag jobbade vi med våran TV show (som vi har gjort varenda dag nu), jag och Viktor skrev manus och jag kan ju erkänna att vi inte var riktigt 100% seriösa. Men men. Såg idag att Monki har kommit ut med deras vår/sommar kollektion och jag kan ju säga att jag kan knappt VÄNTA tills dom öppnar här. 90% av kläderna skulle jag lätt kunna köpa, mysiga färger och mysiga kläder, precis som det ska vara till sommaren.

En till grej som stör mig är min blogg, vill så gärna göra om den men eftersom att jag suger på design så blir det ju inte så jättebra om man säger så. Så om någon känner för att göra en header åt mig så säg till!

Post-it

Måndag igen, det var inte roligt att vakna av alarmet. Dagen startade inte så bra heller, gissar att jag vaknade på fel sida. Hur som helst så tog jag mig till skolan och nu har vi mediekommunikation. Sitter och lyssnar på RixFM, dom har ätit Jämtländs sushi. Vad fasiken är det egentligen?

Aja, lång dag idag. Efter skolan ska jag fasiken gå på stan och shoppa, funderar på att köpa ett par nya skor, det finns nämligen några jag har spanat in. Sen ska jag krypa ner och mysa med Christoffer (man kanske kan fixa sig en fika också? Kladdkaka skulle inte sitta helt fel) som har varit borta sen i Torsdags. Usch va tråkig jag är. Vem fasiken vill veta vad jag ska göra idag? Jag tror att jag ska sluta skriva såna här inlägg. Vad tror ni? Försöka publicera lite intressantare inlägg, vad skulle ni vilja läsa om? Mode, musik etc?

Kattfan och omöjligt pussel.

Oj vilken härlig helg det har varit. Åkte till pappa igår vid fyratiden och fick pappas supergoda köttfärssås och spaghetti till middag. Efter det började vi pussla på världens svåraste svartvita pussel, det tog väl typ två-tre timmar att få ihop kantbitarna. När klockan blev åtta bänkade sig alla framför TVn och Körslaget finalen, personligen tyckte jag att fel lag vann, efter en spännande final så satte jag mig vid pusslet igen och en av katterna studerade mig från ett högt skåp. Helt plötsligt kom kattfan flygandes rakt på bordet (läs pusslet) och flög sedan vidare innan den andra också tog sig en svängom på bordet. Jahapp, det var hela pusslet det... hälften av bitarna låg på golvet och resten utspridda över bordet. Det som tog oss X antal timmar att bygga ihop var nu totalt förstört, tror ni jag blev något arg? Om ni inte har förstått det så består pusslet av 40% helvita, 40% helgråa och 20% svarta/mörka pusselbitar, så det finns inget att gå efter när man pusslar det. Jag tog mig hur som helst i kragen och byggde ihop allt igen innan jag gick och la mig för att kolla på lite South Park. Sussade sedan sött till ca tio nästa dag. Frukost bjöds det på och sedan pusslade jag och pappa lite till men tillslut gav vi upp, helt jäkla omöjligt var det ju tillslut! Resten av dagen bestod bara av onödigt spelande på datorn och en massa svullande. Åt middag och fick sedan skjuts hem. Nu hade jag tänkt sova.


Katt som behöver extremt mycket uppmärksamhet, samma katt som förstörde mitt liv (läs pussel)


God natt :*

RSS 2.0