Lanvin fur


Titta vad jag lyckades lägga mina vantar på! Rea på H&M Shop online och min för typ 650 riksdaler. Hoppas den är lika snygg i verkligheten!


Njuter lite grann

Njuter av lediga dagar och lite mellandags shopping. Njuter dock inte så mycket av kylan, ungefär minus 25 grader uppe i Luleå. Inte okej... Annars, helt okej!

Jullov

Äntligen lite ledigt! Efter ett litet jobbpass och en buss som var försenad cirkus 40 minuter så ligger jag tillslut helt ensam i en dubbelsäng i mitt gamla rum. Har precis vaknat efter en lång nap och slår på lite bra tv-serie. I Luleå är det närmare 30 grader kallt och det märks. Tur att man har storhalsduken när man ska iväg till mormor och morfar på julfika imorgon. Nu blir det två mysiga dagar här i norr innan jag åker tillbaka jobbar två dagar och tar bussen upp igen. Intensivt, men ganska trevligt! Ha nu en trevlig dan före dopparedan och en ännu trevligare julafton!Update:
Glömde ju säga att mor och Arne fixade fram en julgran och det är jag evigt tacksam för. Blev nästan tårögd när jag möttes av en julgran (även om glittret stinker gammal död råtta). Paket och allt har vi stoppat under den. Fasiken vilken mysig jul!

Tea party by Micki

Glöm inte att kolla in Tea party by Micki-bloggen! Har uppdaterat och ni måste hjälpa mig! Så kom igen nu, klicka på länken till vänster!

Christmas tree


Tredje advent och nu är lillgranen klädd. Nästan så man fick en tår i ögat när lamporna tändes. Utan tvekan den finaste julgranen jag någonsin haft och självklart hänger det en cupcake och en liten xboxkontoll hänger såklart i granen!


Silver


Nu är jag på jakt efter dessa smycken från BikBok's Jenny Skavlan kollektion. Verkar inte som att den finns i Umeå och därför undrar jag ifall någon i övriga Sverige har sett dessa smycken eller kanske har något hemma som ligger och skräpar som kanske kan skicka hit mot betalning och en superstor kram?


Danger days!

Stockholm och My chemical romance i mars! YES säger jag till det! Biljetter är köpta och jag är supertaggad!

 Tired

Omg, helt slutkörd. Har jobbat typ fem dagar i streck och idag har jag haft ledigt. Jag har somnat så fort jag klivit innanför dörren och därför har bloggen blivit lidande. Är inte riktigt van vid att jobba hårt igen och dessutom sover jag riktigt dåligt. Ska försöka örfila mig själv och blogga lite mer. Vad vill ni se i bloggen egentligen?

RSS 2.0