Lazy

Sorry för dålig uppdatering. Har haft en riktig mys/springa omkring helg hemma i Luleå. Igår var jag på en ENORM fyndmarknad med en massa skrot. Hittade dock det snygga smyckesträdet från Ikea som var poppis för ett tag sen. Jag har även försökt hitta en vinterjacka utan framsteg. Vet inte om jag ska köpa en fuskpäls eller en kappa, jag vill ju ha båda... Men jag fortsätter jaga den perfekta jackan. Har ni tips så hojta! Vi får se när jag åker hem, beror på om jag får jobba något i veckan.

Solen skiner idag och jag ska ta mig en dusch för att sedan möta upp Christoffer för en fika. Hoppas ni får en slö och mysig söndag!

Let's party


Tjohooo! Partygrejer har kommit in på H&M. Allt från dam till home är glitter och glamour nu! Kunde jag låta bli att beställa hem lite? Såklart inte! Kilklackar med glitterklack, skalbaggering och lite skinnbrallor. Jag är kär i vartenda item jag klickade hem. Såklart finns det ju en hel drös med supersnygga festklänningar som jag tycker ni borde kolla in! Vad säger ni, någon favorit på bilden?

I like it

Sitter här och skriver på min projektplan, kontaktar folk och funderar över om detta verkligen går att genomföra. Personligen tycker jag det är en väldigt rolig idé, men när man är ensam och utan kontakter så kan det gå åt helsike också. Vad tror ni mitt projektarbete är?

Big decision


Min fantastiskt fina pojkvän har lovat mig ett par skor från Melba. Frågan är bara... vilka ska jag ta? Acne eller Jeffrey Campbell lookalikes? Hjälp mig!

Black and blue

Vandrade på stan idag, lyckades komma hem med en stor BikBok påse. Lite rea och lite kamel. Mysigt!

basker Glitter, topp Acne, leggings H&M, jacka Second hand, skor Skopunkten


Nu är det jul igen


Nu är julen nära!

Old shoes, new owner


Dessa snyggingar hittade jag på Myrorna för några dagar sen. JÄKLAR vilket Myrorna Umeå har, jag hade kunnat vandra omkring där i tre timmar. Underbart! 145 svenska enkronor fick jag betala för finskorna.

Stuff for fall and winter


Jag DOG lite grann när jag hittade snyggponchon på Forever 21 hemsida. Såklart kunde jag inte låta bli att lägga ännu en beställning. Finfina grejer, ponchon och hatten är mina favoriter. Vad tycker ni?

Black with a splash of color


Jag hade gärna vandrat på stan klädd såhär imorgon.
Vilket nagellack hade ni haft till outfiten? Jag hade nog målat på det lila eller rosa.

Det som finns utanför mitt fönster



Välkommen till Umeå...

Mässing-ninen


Hittade en ny, helt fantastisk butik för någon dag sen, Schmäck kompaniet. Bor ni i Umeå och inte har varit där, gå dit direkt! Jag kunde inte låta bli att köpa med mig lite fågeldekorationer, men det absolut finaste som fick följa hem i den blåa lilla påsen var detta kaninörhänge från Johanna N. Fint va?

Golden


Nya ringar från Tradera

Black


Liten provrumsoutfit
jacka second hand, kofta Laredoute, klänning & skärp H&M, skor Skopunkten, väska Friis & company


Just gonna stand there

Jag har alltså trängts på en buss i 35 minuter för att sedan komma till en lärarlös lektion. Fantastiskt...

UPDATE: HAN ÄR SJUUUUUUUUUK! Vilket betyder att jag bara har några minuters mentorstid idag.

Purple, black and silver


Släng inte in din maxiklänning längst in i garderoben riktigt ännu!
Matcha den med skinnjacka och pälsväst nu till hösten.

Dirty little secrets


Tio saker som ni förmodligen inte vet om mig:
- Jag är född samma dag som Hitler
- Jag har gått på sju olika skolor sen jag började sexårs
- Jag har ett extremt kontrollbehov och vill gärna veta saker minst ett halvår i förväg
- Min pappa är från Chile vilket betyder att jag är typ halvt latinogirl
- Jag är livrädd för ALLA slags kryp man kan tänka sig
- Jag är född på Karolinska i Stockholm och spenderade mina första år i huvudstaden
- Under högstadiet var jag extremt super emo
- Jag sjunger ALLTID när jag är ensam och brukar ofta gå och mima för mig själv när jag är ute på promenad (Ja, det har hänt att folk har sett mig och undrat vafan jag håller på med)
- Har ett ca 12 cm långt ärr under knät efter jag skar upp benet på en glasflaska i vattnet
- Jag har ett sjukligt beroende av mineralvatten av olika slag, men HATAR Loka Citron

Perfumes part 2


Lolita Lempicka. My favourite!


Want you to make me feel...


Favoritlåten just nu. Vet dock inte om jag gillar videon, men låten är i alla fall ruskigt bra!


Mysdag.se


Såhär har jag spenderat min dag. Avis?

Ingen kommentar.



Liksom... va... vafan? Alltså.. vad... VAFAN ÄR DETTA?! Ska man behöva vakna till SNÖSTORM på morgonen? Det är fan mitten av oktober! Lägg ner... SNÖSTORM! Nä, nu är jag less. Jag låster dörren och drar igen persiennerna. Hejdå.

New in

Big silver bracelet from Nelly

My love for black


En liten oredigerad outfitbild. Det var ju ett tag sen.

Topp Acne, sjal Indiska, sammetsleggings & huvudthingyn H&M,
skor Skopunkten, halsband Forever 21 & Urban Outfitters

Perfumes part 1


Harajuku Lovers Baby


Flower jacket


Ett av fynden från Myrorna. Min nya favorit i garderoben!


Give me those bright lights


ÄNTLIGEN köpte jag dessa jäkla skor! Senast dom fanns på Skopunkten provade jag dom kanske... tre gånger? Men fick aldrig med mig dom hem. Nu hade det kommit ännu ett lass och den här gånger slog jag till. Ångrar jag mig? Hell no!


Nude and lace


Vogue Paris pic: Mert Alas & Marcus Piggott

Jag känner mig naken... exposed. Har precis tagit ur mina hårförlängningar och kvar är några stackars tussar kvar hår på huvudet. Antar att det är en mix mellan att jag faktiskt har tappat en del hår och att jag är ovan. Nu blire till att beställa clip-ons fort som attan!

Har hittat kameraladdaren! Ska fota lite allt möjligt idag så ni får lite nytt och spännande att titta på. Lite godis, lite fynd, lite outfits. Vad sägs om det?

Arg

Nä alltså... Nu har jag letat i typ en vecka efter min kameraladdare. Den är SPÅRLÖST försvunnen! Jag minns att jag höll i den en dag men la den åt sidan och nu är den puts väck... Jag har fasiken hur mycket som helst att fota och visa er, men det blir ju lite svårt utan kamera. Arsel.

The hunger games


Måste bara tipsa om dessa böcker. Fick första boken av mormor i julas och var väl lite småskeptisk till en början. Tillslut satte jag mig ner med den och slutade inte läsa förrän den var slut. Det måste ha varit den bästa boken jag någonsin läst! För ett tag sedan fick jag tag i tvåan och tokläste även den, nu har precis tredje och sista delen släppts och den är redan påväg hem till mig. Nu har även Lionsgate bestämt sig för att göra denna fantastika triologi till film. Can't wait! Men tills dess tycker jag ni ska underhålla er med dessa böcker. Ni kommer INTE bli besvikna!

Hungerspelen: Varje år direktsänds Hungerspelen som en av de största mediala händelserna. Från varje distrikt väljs två ungdomar mellan tolv och arton ut att delta. De lottas fram, och skickas till huvudstaden där de ska stajlas, tränas och visas upp i direktsända intervjuer. De måste se till att vinna folkets gunst för att få sponsorer. Varje år konstrueras en ny spelplats där ungdomarna släpps ut. Men bara den som överlever får åka hem!

Don't look back


Har varit upptagen typ heeeeela dagen. Vaknade sent, åkte in till stan, fika, strosa i butiker, prova skor, åkte hem, ångra att jag inte köpte skor, åkte tillbaka, åkte hem igen och åkte iväg till Stugun. Som ni ser har det inte funnits så mycket tid för bloggande, har inte ens ätit något. Så ja... hoppas ni har haft det mysigt i alla fall!


Bloppis

Glöm inte att kolla in min lilla bloppis som är under uppbyggnad!
http://bloppisbymicki.blogg.se/

The pretty reckless - Zombie

Demo version:


Akustisk version:



Har hittat en ny favoritlåt. Vet dock inte vilken version jag tycker bäst om... Skönt med lite drag men Taylor låter betydligt bättre i den akustiska versionen. Låten är bra hur som helst.

Vilken tycker ni bäst om?

Beige, blue and burgundy


Lyckades klicka hem lite från Forever21. Denna gång blev det ringar, halsband, väska, tunika och kofta. Lite höstiga grejer tycker jag.
Vad tycker ni? Hiss eller diss?


These are a few of my favourite things


Vaaaaad har jag fått för spännande paket?


Knit mania




Vogue China har fattat vad höstens trend är. Stickat, stickat, stickat!
pics: Josh Olins


I wonder why


V Magazine pic: Catherine Servel


Shopping at Myrorna


STORshopping på Myrorna idag och jag är SUPERnöjd! Sjal, jacka, blus, klänning och skärp för ca 240:- Mucho nöjd! Mucho, mucho.


Matilda the dog

pic: lookbook

Laddar inte upp den här bilden för att tjejen är awesome (det är hon ju, ganska rejält) men på grund av hunden. KOLLA HUNDEN!!! SÅ JÄKLA SÖT! Ska gå till H&M och köpa mig en direkt!

 


RSS 2.0