Don't you just love shopping?


Sale på Vila, fick hem ett par leggings och en tunika från Acne. Tack!!


Plus VÄRLDENS snyggaste halsband från Indiska!


Sol och kallt

Testade använda mina nya Fashion against Aids sandaler idag. I will tell you guys... it was freakin' cold! Här i Luleå är det då fasiken inte varmt bara för att solen skiner. Men, what to do? Blusen kommer från Indiska och jeansen från H&M. Båda hyfsat nya. Hoppas ni fick frysa mindre än mig idag.

 


Leopants


Kanske ska göra lite reklam för dessa supersexiga byxor som jag fick hem för några dagar sen. Ivrig som en liten flicka slet jag upp paketet och möttes av ett par byxor som var för stora. Snacka om att jag blev deppig. Dom var ju så JÄKLA snygga! Så ifall ni är sugna på ett par så säljer jag dom på Tradera. Och ifall det är någon som har ett par i storlek 34 som bara ligger och skräpar. Hör av dig!


The magic of shoes and some sleep

Yep... nu är dom beställda. Svarta Minimarketkängor kommer dimpa ner i min brevlåda någon gång i juli. Jag börjar känna ett beroende av svenska märkesskor nu när jag har en stadig inkomst. Inte bra... Hur som helst så hoppas jag på att dom passar och är lika snygga i verkligheten som på bild. Förlåt för dålig uppdatering. Har jobbat hela dagarna och nu under helgen när jag har varit ledig har jag mått riktigt dåligt och mest sovit. Ska bitchslapa mig själv och börja blogga igen. Nu ska jag krypa ner under mitt leopardtäcke och kolla på alla kanaler som finns! (Yep, har varenda kanal. Suck on that bitches!)

Minimarket in my heart

Nu har jag hittat dessa fantastiska skor som jag har suktat över i typ hundra år. Nu är bara frågan, vilken färg ska jag köpa? Svart är alltid svart och svart är lika med kärlek. Men grått var ju supersnyggt! Vad tycker ni?


Animals in my closet

Insåg att den svarta långklänningen jag hade beställt saknades och när jag kollade på följesedeln stod det att den var slutsåld. Inte fasiken är den slutsåld! Tänkte jag och gick in på H&M's hemsida. Helt rätt, där fanns den i storlek 36, så jag ringde till kundtjänst och möttes av VÄRLDENS sötaste kvinna. Jag förklarade mitt problem och hon kollade upp det. Snabbt som attan hade hon gjort en beställning och jag passade på att fråga om två slutsålda grejer från Fashion Against Aids kollektionen. Jajemen, dom fanns också. Sista paret byxor i min storlek. Så nu är dom påväg hem till mig. Tack söta kvinnan från H&M's kundtjänst. Det är så servicefolk ska vara! Alla rosor till dig!


Boop beep

Äntligen är paketet här! Sex kilo tungt and I love it!


Tingel tangel

Hittade mig ett handsmycke och ett armband på stan idag. Måste tillbaka till affären på lördag och handla upp deras lager av tibetsmycken.


27 Dresses

Igår var jag på studenternas bal i Stadsparken för att mysa lite med min äldsta vän Jennki (Grön klänning). Måste säga att jag var både avundsjuk och stolt som en liten höna. Fin var hon ju också! Jag menar, kolla bara på henne!

Snart är det min tur för fasiken. Snart!


Don't call my name Alejandro

FAN-FUCKING-TASTISK! Se och njut för mer genialt än såhär blir det inte!


At this point I've got to choose, nothing to lose



Detta är vad jag kom hem med igår. Jag vet att det är dåliga bilder. Men som ni ser så lyckades jag få tag på den randiga korta kavajen som tillslut nått H&M här i Luleå (YES!). Ni skulle sett hur snabb jag var på att rycka åt mig en. Men min absoluta favorit är blusen längst ner till höger. Den ser inte alls ut som något, men på är den helt fantastisk! Oj oj, bästa köpet på länge!

Hello Sweetheart

Mötte upp söta Therez idag för att köpa detta fantastiska skärp av henne. Kändes nästan lite jobbigt att möta upp henne eftersom att jag har läst hennes blogg ett bra tag nu. Där gick jag i en stor tischa, svarta leggings och mina gamla, slitna kängor och såg ut som bara fan. Vad möttes jag av? Världens snyggaste tjej med världens snyggaste skor (ville slå ner henne, ta skorna och springa). Hur som helst så är jag mer än nöjd med skärpet, det är verkligen så mycket snyggare i verkligheten och jag vill matcha det med hela min garderob!


Like a satellite

Fem nya snyggingar fick flytta in i min garderob idag. Bland dessa finns min nya kärlek. Ni får se mer imorgon!


Manifesto of Little Monsters



Theres something heroic about the way my fans operate their cameras so precisely, so intricately, and so proudly. Like kings writing the history of their people.

Its their prolific nature that both creates and procures what will later be perceived as the "kingdom". So, the real truth about Lady Gaga fans my little monsters lies in this sentence: They are the kings, they are the queens; they write the history of the kingdom, and I am something of a devoted jester.

It is in the theory of perception that we have established our bond, or the lie, I should say, for which we kill. We are nothing without our image, without our projection, without the spiritual hologram of who we perceive ourselves to be, or rather to become in the future.

When you are lonely, Ill be lonely, too.

...and this is The Fame

12/18/1974 --- Lady GaGa


Som foten i skon


Dom är här! Jag älskar dom! Mitt liv är fullbordat!


Torsdag, 3 Juni 2010

God morgon snyggingar!

Upp tidigt idag, måste till skolan en snabbis. Sen ska jag fasiken hem fortare än blixten för att förhoppningsvis välkomna mina nya skor. Senare blir det jobb i några timmar. Ganska lugn och trevlig dag måste jag säga. Dock är jag lite upprörd över att solen har bestämt sig för att ta ledigt idag. Så det blir jacka och sjal på när jag ska cykla iväg. Vilket är typ... nu!


Glad Micki på hotellrummet i Stockholm


Nice little story


Jeans H&M, Converse, linne JC, kofta Kappahl, ringar och armband Glitter, Bik Bok, Indiska, Cocoo


How you look at it


pic: Poppy De Villeneuve

Ännu en solig och fin dag. Denna ska dock tas vara på till skillnad från igår. Ut i värmen ska jag! Måste cykla in till stan och lämna igen en sak, köpa ointressant dataskit till Christoffer och bjuda han på en glass. Det blir nog bra.

 

Åh! Vet ni vad som kommer ramla ner i min brevlåda imorgon?! Ett par supersnygga, brutalt grymma Acne Shank! Yes! Jag lyckades hitta en stackars tjej som ville sälja dom. Jag kommer vara i extas imorgon så förvänta er Shank pics! Wiho!


Fame, doin' it for the Fame.


Lite slapp outfit när man bara ska till Coop och handla lite nödvändigheter.

Spetstischa, jeans, halsband, glajjor H&M
Skor Converse
Hatt Bik Bok

I just can't get enough


Blev visst lite tillskott i min H&M beställning. Hehe... Två skjorts, linne, klänning, harembyxor. Så nu väntar jag på denna ENORMA beställning som ska komma om två veckor. Känner mig som en barn på julafton!


RSS 2.0