Lindex Fall 2012


pics: Lindex.com
Nu börjar pressbilder på höstkläderna synas på internet, först ut är Lindex som bjuder på Sixties mood, Gritty chic och Earthy spirit. Själv vill jag ha leobrallorna, knallröda tröjorna och nitväskorna.

25/5 - Friday


pic: weheartit
Solen skiner ute och jag ska iväg och jobba hela dagen och natten. Det är Brännbollsyran här i Umeå i helgen vilket betyder full bemanning och gaaalen försäljning. Men det gäller att se det från den ljusa sidan, bara helgen kvar sen är det ledighet, flytt och Barcelona som står på schemat!

put a spell on me

Jahapp, hur ska man kunna sluta tänka på dom här skönheterna då? Väskan känner ni säkert igen från många bloggar och den finns i många fina färger men den vita kändes lite extra fin. Toppen hade varit så snygg i sommar, gärna med virkade shorts som tjejen på bilden. Synd bara att each piece kostar över tusen kronor. Men man kan ju alltid drömma. Allt är från Spell/Kyssjohanna.

sometimes i get a good feeling


Igår bjöds det på sol och fantastiskt väder. Självklart fäller man upp lilla balkongmöblerna och sätter sig ute och äter. Lite starka korvar och stor sallad fick bli lunch, mums!

I love


Var dum nog att gå in och kika på Nellys nyheter och stötte såklart på dom här skönheterna. Dom gör verkligen rätt för sitt namn, "I love". Ja, I LOVE och jag vill ha alla tre!

Black jesus amen fashion


Nya favoritsmycket är ett halsband som jag lyckades snoka rätt på i Luleå. Har det till praktiskt taget allt! Love love love!

some new stuff


Halva priset på allt på JC resulterade i lite fynd, en härlig ny sjal och en slapp basic tischa. Båda kommer nog användas flitigt i vår och sommar!

tonight, we are young


pic weheartit
Nu räknar jag dagarna till Barcelona. Idag var vi på stan och växlade pengar samt köpte lite nödvändigheter till resan. Nitton dagar kvar för att vara exakt, men innan vi får packa väskan och fly vardagen så ska det flyttas till våran egna lilla lägenhet. Kan ju erkänna att jag längtar rejält efter det med.

Zara TRF lookbook - May


Zara levererar vitt, skirt och pastell i maj. Snart är det sommar!

where have you been


Njuter av en ledig dag med finfrukost och en ny tidning, sånt är fasiken priceless <3

i just can't get enough


Dom senaste tillskotten till min Stickat-samling. Gillar jag stickade tröjor eller?

florens bildbomb no.4Lite oredigerade, opublicerade bilder från resan till världens finaste Florens. PRICK en månad kvar till Barcelona nu, pirr i magen!

RSS 2.0