No wonder my happy heart sings


Hemma från solen och värmen, kan inte riktigt säga att jag har längtat hem. Tyvärr får bilder och prat vänta någon dag till eftersom att vi flyttar idag. Har FULLT upp! Men jag ser fram emot att få visa lite härliga bilder från Florens så håll ut!

Big eagle


Checka in ringen jag fick med mig hem idag, ca 90:- på Glitter. Skynda fynda!

One day left


Packa, packa, packa, ladda kameror, tömma kameror, städa skriva ut papper, köpa solkräm, köpa hatt, packa lite till, jobba, sova, ÅKAAA! Imorgon bär det av till Stockholm och sedan vidare till Florens på måndag. Fem dagar i Italien med min älsklingspanda. TROR NI JAG LÄNGTAR ELLER?!

På framsidan


Möttes av en rolig överraskning när jag gick in på blogg.se's hemsida idag. Mitt inlägg var på framsidan! Alltid lika roligt när det händer. Tack för det blogg.se!

Black, metallic and gold


Jäklar vilken superbeställning jag nyss gjorde på H&M. Helt galet så mycket snyggt dom hade fått in idag! Hoppas bara allt är lika fint i verkligheten. Nu längtar man ju nästan till hösten och alla snygga kläder!

You wanna go for a riiiide?


Vet inte om jag har bloggat om dom här underbara mopsarna förut. Annars är det fasiken på tiden nu! Fasiken det sötaste jag har sett på länge.

It's getting hot in here


Alltså... kommer man överleva i Florens i detta väder? Vi landar runt tvåtiden måndag 22 augusti och då ska det vara 36 grader. Varje gång sidan uppdateras blir det dessutom bara varmare och varmare. Igår var det 34 grader på söndagen och nu är det 37. 37 JÄKLA GRADER! Freaking öken i Afrika ju! Tack och lov att vi åker till staden med Italiens bästa glassbarer.

Anyway you want it


Unnade mig lite vardagslyx idag. En fruktsmoothie och några påsar från stan piggar upp vem som helst.

Something, something about this place


Allt är bokat och klart. Flyg och hotell till Florens, flyg ner till Stockholm, Rest and fly på Arlanda, hotell i Stockholm när vi kommer tillbaka (stannar där i tre dagar). Kan inte känna mig mer redo! 11 dagar kvar nu...

Bunny case


Beställde precis hem världens sötaste case till mobilen. Inte det enklaste att få tag på men efter några timmars letande så hittade jag en på amazon.com som skickade till Sverige, ca 88:- blev det sammanlagt. Ska ta runt två veckor så nu är det bara att vänta och se om det dyker upp.

Följa strömmen


Sitter här och velar över om jag ska klippa av mig håret lite eller inte. Alla verkar klippa sig och det blir alltid lika fint. Hade bestämt mig för att göra det men nu är jag osäker igen. Självklart skulle det bli en lång page med mittbena. Mamma! Ska jag klippa mig eller inte?!

This time I'm not leaving without you


Detta måste vara ett av Gagas bästa framträdanden någonsin. LOVE IT!

You can't buy a house in heaven
Promenerade till Gammlia med Victor idag och kollade på sötdjuren och den vackra miljön, ganska mysigt kan jag ju säga.

RSS 2.0