Jag kan inte hjälpa dig upp, kan inte lysa upp den väg du springer.

Förlåt för dålig uppdatering och noll bilder idag. Slutade jättesent idag, sen sprang jag och Christoffer iväg på stan, han shoppade lite t-shirtar, sockar och ett par vantar. Själv hann jag inte gå något på stan, men som tur är så är det kvällsöppet på stan på torsdag, så då ska jag väl spendera lite pengar ifall jag hittar något. Dessutom kommer Pingu och besöker stan, det kan man ju inte missa. Efter stan blev jag medtvingad till stallet för att skritta Micce lite, det var mörkt och kallt, men ganska mysigt ändå. Nu har jag precis kollat klart på Gossip Girl, kan knappt vänta till nästa vecka. Vet dock inte vad jag ska hitta på nu, får väl ligga och kolla på tv ett tag innan jag går och lägger mig.

Godnatt.

Medieproduktion A

Hallojs!
Nu är det egentligen meningen att vi ska ha medieproduktion, men eftersom att den är tre timmar lång och vi är så snabba så fick vi ledigt nu. hehe! Ni kanske undrar vad vi gör där? Vi har fått prova på alla olika inriktningar, text, grafisk kommunikation och nu har vi börjat med den sista inriktningen, rörlig bild. Så vi ska göra en film på två minuter om förföljelse. Idag var Frank, våran lärare sjuk, så vi fick i uppgift att skriva bildmanus. Ingen var speciellt engagerad, men vi fick ihop en jäkligt bra film ialla fall :) Slutar 16.20 idag (urk) men efteråt ska jag gå på stan med Christoffer lite grann, har ju fått mitt första studiebidrag nu. Så jag kommer säkert hem med något.

Föressten, fick mina uggs lookalike idag, HUR FINA SOM HELST och jättemysiga. Dom blir en hit i vinter. Ska fota dom när jag kommer hem.

Ha en bra dag! :D

Obehagligt.

Idag när vi kom till datakunskapen berättade våran lärare att en i klassen har blivit knivhuggen. Jag minns att mamma sa det i helgen och att jag har läst det i både kuriren och till och med i Aftonbladet. Man hör ju ofta om ungdomar som blir misshandlad och sånt, men man tror ju aldrig att det kan hända någon i ens närhet. Han har tydligen haft allvarliga skador och legat på intensiven, men nu är hans tillstånd stabilt. Anledningen var egentligen ingenting, som jag uppfattade det så hade han och hans kompisar lekt med en boll och sen hade det blivit bråk med några andra.

Det är hemskt att sånt oprovocerat våld ska inträffa, och det ökar bara. Sånt måste ju stoppas, man blir ju orolig att man själv ska gå ute på stan med sina kompisar och helt plötsligt blir man nedslagen eller knivhuggen. Något måste göras!

Även om jag inte tycker om honom speciellt mycket så hoppas jag att han blir bra fort.

Namnsdag :D

Idag har jag namnsdag, så alla måste gratta mig. hehe.

080928

Yay, 9 stycken unika besökare. Rekord :D

Klockan är 22.00 och jag har INGET att göra. Funderar seriöst på att gå och lägga mig, men jag är inte ett dugg trött. Kanske ska måla naglarna...Rött eller mörklila?

Ska väl försöka hålla mig vaken till My name is Earl som börjar om typ en timme eller så.


Haha, jag ser ut som ett litet kinesbarn med påsar under ögonen. Jag bjuder på den.

Dagens outfit.

 
Kände för att vara lite rolig idag :P
Linne- Vero Moda
Chinos- Gina Tricot
Sjal (NY) och väska- H&M

Ninen.

Detta är min nin (KA-nin) Ninja heter hon.
Om ni inte tycker hon är söt så är ni inte normala.



Forever 21


alla dom här kan få flytta in i min garderob. love love!

Myslördag.

Idag har jag BARA haft det mysigt. Sov hos Christoffer, jag tror vi vaknade vid elva. Vi fick något ryck och började göra american pancakes, det tog typ en timme eller något sånt att göra. Men det var de värt :) Sen la vi oss och kollade på South Park, men vi somnade. HAHA! Vid fyra åkte jag hem och mamma tvingade mig att cykla iväg och handla, som tur var väntade ett paket från Ellos på mig. Tröjan var jättefin, ska nog ha den med min nya sjal och mina uggs som borde komma i veckan.


Såhär ser min lördag ut. Chic, godis och en coca cola plus. MUMS!

Gårdagens outfit.


Visst är min nya kofta fin? :) Jättemysig är den också.
Kofta (Ny)- Indiska
Linne- Vero Moda
Jeans- Cheap Monday

Fredag, äntligen!

God dag alla härliga människor!

Sitter just nu på datorkunskapen och jobbar med Word, måste säga att det inte är världens roligaste. hehe. Slutar halv två idag, då ska jag svänga förbi stan och köpa en kofta åt mamma, en sjal åt mig själv och förhoppningsvis så hittar jag ett par gråa grovstickade strumpbyxor också. Sen ska jag nog lägga mig och sova i några timmar innan det bär av till stallet, idag ska vi hoppa, ser verkligen fram emot det. Om jag har tur så får jag Titten också, då blir jag extra glad :)

Ska även fota dagen outfit när jag kommer hem så ni får se min nya kofta, alla påpekar att den ser jättemysig ut och det är den verkligen. Hoppas ni får en bra fredag.

Just ja, igår hade jag 5 unika besökare, vilka är ni? Är det någon som läser min blogg hela tiden eller kommer ni bara in på den av misstag, vill gärna veta.

Puss!

Torsdag.

Hallå!
Förlåt för den dåliga uppdateringen igår, somnade typ direkt jag kom hem ifrån skolan. hehe. Idag har vi haft en ganska slapp dag, mediekunskapen var rolig, vi såg orginalversionen av King Kong, OJ OJ vilka specialeffekter alltså. Sen fick vi sluta en timme tidigare också, härligt! Efter skolan mötte jag upp mamma på stan, vi gick och glodde lite och jag hittade en übersnygg sjal som jag förövrigt ska köpa imorgon, hittade även supersnygga boots från Din sko, men dom har jag inte råd med, speciellt inte nu när jag har fått två par skor :( men jag fick ialla fall med mig en jättesnygg kofta från Indiska, ska fota den imorgon så får ni se.

Nu ska jag skriva en sak till mediekommunikationen om Årets bild utställningen. Sen bär det nog av till Christoffer.
Puss!

Förlåt.

Förlåt för utbrottet tidigare, vet inte vad som flög i mig. Känner verkligen bara att jag vill kasta allt i väggen och bara lägga mig i sängen. Jag får sådana utbrott oftare och oftare, och jag vet inte vad det beror på. Sömn? Dåliga matvanor? Har det att göra med min konstanta huvudvärk? Jag vet inte. Jobbigt är det ialla fall, jobbigt att gå omkring och vara sur hela tiden, bara vilja skrika åt folk. Jag behöver komma bort. Sova, vila, äta nyttigt och sen komma tillbaka som en helt ny Micki. Det är en dröm.

Ingen som har några tankar om vad det kan bero på?

080923


JAG HATAR SVENSKA OCH DEN HÄR JÄKLA MENINGSLÖSA UPPGIFTEN!!

Blä.

Ny header :)

Som ni kanske ser så har jag en ny header, verkligen inget speciellt. Men kände att jag ville byta och nu när jag ändå hade tillgång till photoshop så passade jag på. Hoppas att ni kan stå ut med den.

Just nu sitter jag och segar, det är en kvart kvar på våran tre timmar långa medieproduktion, sen är det bara redovisning på engelskan kvar, då är dom sega dagarna över! Imorgon har vi idrott på Inpuls, vi ska ha ett PSI pass, ska faktiskt bli ganska roligt. Funderar på om jag ska sova hos Christoffer idag, fast jag har ju sovit där i typ en vecka i sträck nu :P men det känns så tomt att sova utan någon bredvid en. Vi får väl se, annars blir det väl The Sims 2 kväll idag igen. Vilket liv jag har. Imorgon får ni nog se mig i mitt svarta fodral, förhoppningsvis är det tillräckligt långt, vill inte att det ska sluta halvvägs ner på rumpan. hehe.

Dagens tråkiga outfit.


Ingen fantasi idag som ni kanske ser.

Linne- Monki
Oversize kort kofta- BikBok
Jeans- Wrangler
Gamla, slitna skor- Converse

God morgon!

Idag är det då tisdag, ligger och kollar på Vakna med The Voice, Elin Kling håller på att prata om höst mode om jag inte hörde fel, men borde verkligen börja röra på mig. Idag slutar vi halv fem, VILKEN PLÅGA! Men efter det ska jag gå och köpa det där fodralet, mamma var gullig och gav mig lite pengar till den. Men nu ska jag bara lägga ut dagens tråkiga outfit och sen susa iväg med cykeln.

Puss!

God natt!

Mamma kom just in och kollade på mig när jag satt i mörket med datorn i famnen, klockan är redan tolv och jag har spelat The Sims 2 i flera timmar nu, det är ju nästan så jag skäms. haha. Så jag orkar inte duscha ikväll, gör det imorgon på morgonen istället, måste ju ändå släppa ut kaninen nu. Sen blir det sovtime!

Måste påpeka att ni är så OTROLIGT dåliga på att kommentera. Idag har jag haft sju läsare (nytt rekord, woho!) och EN har kommenterat, dålig stil av er tycker jag! Man vill ju veta vad ni tycker om bloggen. Kommentera lite mera, gnäll på mig om jag är tråkig, vad som helst :P

Nu får ni sova så gott och så hörs vi imorgon.
Kram på er!

Måndag.

Äntligen hemma, som jag sa imorse så har jag lång dag idag med MÅNGA lektioner. Men det har gått bra. På NK.n fick vi baka en kaka, det var lite random. Efter skolan mötte jag Christoffer och så gick vi på stan, han skulle köpa lite småsaker, jag hann springa in på Gina och hitta en massa härligheter som man bara vill plocka åt sig, fanns ett svart kort fodral på ett rea ställ som jag SÅ gärna vill ha, men trots att det bara kostade 64:- så känner jag att jag verkligen inte har råd. Ska försöka tigga lite pengar av mamma.

Nu ligger jag i sängen bland en massa kuddar och myser, hittade lite choklad i kylen så då var min dag gjort :D Funderar på om jag ska spela lite The Sims 2. Jösses, jag har blivit helt beroende av det.



"Rabbits need a balanced diet and plenty of exercise"
Det är ju min t-shirt, kaninägare och allt.
T-shirt store, 279:-

Dagens outfit.


Äntligen fick jag ta på mig mina skor! Dom är så snygga!

Tröja- BikBok
Jeans- Cheap Monday
Sjal- Vero Moda
Väska och skor- H&M

Medieproduktion A

Sitter och segar på medieproduktionen nu, har liksom fastnat på våran uppgift. Vi ska göra en filmaffisch till intervjun vi skrev när vi hade text (nu har vi grafisk kommunikation), såhär långt har jag kommit. Ja, jag vet att jag inte är expert på Photoshop, men det är skoj ialla fall :P Har ingen inspiration till något, vet inte vilken stil texten ska vara eller något. Och för att livet ska bli ännu värre är typ Rix Fm på, så jag sitter och sjunger till en massa dålig musik. Usch usch xD
Just nu spelar dom No one. Härligt!

 

God morgon.

Hallå!
Måndag igen då, urk. Kändes segt att stiga upp idag, kunde inte somna igår så jag var uppe ett bra tag. Dessutom är det lång dag idag med bland annat Naturkunskap A, BLÄ! Men det ska bli kul att fula omkring med alla igen, dom gör dagarna helt okej dom där människorna. OJ! Såg inte att klockan var åtta, nu måste jag snabbt som attan ta på mig mina supersnygga skor och springa iväg till skolan, tur att den bara är runt hörnet ;D

Puss!

Söndag.

Gud vilken slösöndag! Jag och Christoffer vaknade vid tolv, åt frukost och sen har vi BARA suttit framför datorn och gjort inget. Helt plötsligt ringde mamma och ville att jag skulle fara til Ica och hämta ut mitt paket och hon trodde att det bara var öppet till fyra, och klockan var halv fyra! Snacka om att det blev fart på mig! Usch, ville nästan spy när vi var framme. Åkte hur som helst till Ica och såg att dom hade öppet till sju, tror ni man blev liiiite ledsen? :P Jaja, åkte hem och öppnade paketet från HM med mina ÜBERSNYGGA skor i, och det bästa var att dom passade! Fick även sno mammas väska för att den passade så bra till en av mina sjalar ;D Så nu ska jag vingla omkring på typ 9cm kilklack imorgon på skolan, vi får se hur det går.

Sen har jag en liten fråga, det är typ två stycken som läser min blogg varje dag (oj oj oj vilken stor skara :P) men jag är lite nyfiken på vilka ni är, så ni får gärna skriva namn, ålder, vart ni bor och varför ni läser min blogg. Skulle vara jättegulligt ^^
Puss

Övermätt.

Jösses, jag tror jag spricker. Har ätit som en gris idag! Först har jag proppat i mig en massa godis på morgonen, sen till middag gjorde jag och Christoffer typ bacon och köttfärs med spaghetti, och på toppen av det så har vi bakat kärleksmums. Ah, jag tror jag dör! Annars har vi väl bara slöat, och jo! vi har bestämt att vi drar till Stockholm om tre veckor och har världens mysigaste weekend där. Gud va mysigt och självklart blir det väl en hel del shopping för min del ;D Får berätta mer när vi har bokat allt. Nu ska jag se filmen Forgetting Sarah Marshall som jag började se för någon dag sen.
Ha det så bra!

God morgon.

God morgon allihopa!
Har ni sovit gott? Det har då jag, jag hann bara lägga huvudet på kudden igår kväll och så somnade jag. Har sovmorgon idag eftersom att våran mediekommunikations lärare ska på möte, så vi börjar inte förrän 9.35 och så slutar vi 13.25. Härligt härligt! Mamma beställde lite saker från ellos igår, fick bland annat "uggsen" som Emelie Isaksson har, dom är SÅ snygga, fick även en slapp farfars tröja i rosa som jag nog kommer använda mycket.

Nä, nu ropar Christoffer på mig, han har gjort gröt till frukost.
xoxo

Dagens outfit.



Tråkig outfit idag också, ni får ursäkta för både det och att det står toapellets till kaninen i bakgrunden :P
Stickad väst- Gina Tricot
Lång t-shirt- JC
Jeans- Wrangler

Sovaaa!

Oj oj vilken seg dag, hade ju sovmorgon i morse men jag var ändå tvungen att vakna kvart i sju för att väcka Christoffer. Men det var faktiskt inte så farligt, var dock tvungen att gå ut med Cesar innan jag gick till skolan. Jag mötte upp Anna på skolan och vi gick iväg till Pontushallen, på vägen träffade vi även Micke, så då gick vi alla tre och bytte om på pontus. Vi gick iväg till Golfängen som ligger en ganska bra bit bort, dessutom var det kallt. Så jag var inte glad. Ja, sen idrottade vi ju såklart, vi spelade frisbee, blev tacklad ett antal gånger. hehe. Efter lunchen hade vi våra power-point presentationer. Självklart krånglade det ju för mig och jag var ju ändå tillräckligt nervös, och på toppen av allt så applåderade dom inte ens när jag var klar, det hade dom gjort åt alla. Snacka om lite sårad man blev. När vi slutade skyndade jag mig hem till Christoffer som låg och kollade på film, jag la mig bredvid honom och somnade, så vi sov i nästan två timmar, det var SÅ SKÖNT! Nu sitter jag här och funderar på om jag ska orka gå ner till kvantum och köpa dåliga saker. Vi får väl se.

xoxo

Ont i huvudet.

Förlåt så hemskt mycket för att jag har varit så osocial med er! Har inte mått toppen bra och har verkligen inte haft någon som helst lust att skriva, jag ska försöka bättra mig.

Idag har jag haft ont i huvudet PRECIS hela dagen, ögonen har typ hållt på att ploppa ur. Så min mentor tvingade mig att söka upp skolsköterskan, tyvärr var hon inte på skolan idag men imorgon ska jag nog svänga förbi henne och se var hon säger. Själv tror jag det beror på att jag sover och äter dåligt. Annars har vi haft LÅNG dag idag. Fick reda på att vi får sovmorgon imorgon för att svenskaläraren ska på kurs i Stockholm, alla jublade. Personligen hade jag gärna följt med dit och våran engelska lärare har meddelat att hon är gravid (SURPRISE!) vilket jag har gissat i typ två veckor nu eftersom att hon har tighta tröjor och världens putmage. Blev även påmind om att jag måste göra Power-point presentationen om mig själv, men den får bli sent ikväll för nu ska jag se Gossip girl! :D

xoxo

Dagens outfit.


Inte så avancerad outfit idag, men grymt mysig :)
STOR stickad kofta- Lindex
Jeans- Wrangler
Armband- Topshop

Nyfärgat hår.

Puh! Äntligen klar med färgningen. Blev lite smått misslyckat, men roligt med ny hårfärg i alla fall, har ju som sagt haft svart hur länge som helst nu. Blev lite brunrött, förlåt för den dåliga bilden, ni får bättre någon annan dag.
Vad passar jag bäst i då? (bortse från bilderna, tänk bara på färgen)
  
NU                                                                 


Rödhårig?

Nu har jag varit och köpt hårfärg, tyvärr fanns det inte avfärgning på Willys så det fick bli extrem blondering istället och sen en mahogany brunröd färg. Vi får väl se hur det blir. Ni får nog mest troligt se resultatet ikväll.


Dagens mys outfit.

 
Shit, upptäckte först nu hur skitig spegeln var. Förlåt så hemskt mycket. Ska genast gå och torka av den.

Oversize  kort kofta- BikBok
Linne- Indiska
Chinos- Gina Tricot
Stickad sjal- Köpt på Tradera
Mössa- Indiska
Armband- Ms Bijoux

Färga håret?

Vad tror ni om att jag skulle färga håret? Jag har haft svart hår så länge jag kan minnas och nu börjar jag bli lite smått less på det. Funderar på att färga ungefär som hon har, fast kanske lite rödare. Eller vad tror ni? Vad skulle jag passa i?

Americas Next Top Model, cycle 10

Tävling hos Wysteriia.

Provar väl vara med i en tävling. Priserna var ju jättehärliga, nagellacken var superfina färger.
Tävlingen hittar du HÄR!

Klänning från Chicy.se - Sjal från H&M - Solglasögon från Solbrillor.se - Väska från Ingelita - Lip plumping shimmer enhancer lip gloss i färgen Sweet Melody (rosa), Lösnaglar , Lösögonfransar och fyra nagellack från Depend.

Lördag morgon.

God morgon! :)
Idag är det superfint väder här, dock ganska kallt. Men det är soligt och allt ^^ Funderar på att hoppa in i duschen även om jag inte ska göra så mycket idag. Jag sitter väl inne och spelar The Sims 2 eller något. Haha, vilket liv jag har!

Sitter fortfarande och funderar på den där snygga oversize koftan från Bik Bok, den är ju så snygg! Men, ska jag köpa den i vitt eller grått? Tror det lutar mot den vita. Förhoppningsvis får jag mina skor nästa vecka också, det ska bli kul. Men det brukar ju alltid bli tjorv när man beställer saker.


Hittade dom här snygga skorna på tradera, vill nog ha dom i rosa. Eller vad tycker ni?

Nu ska jag satsa!

Kom hem från stallet för ett tag sen, ridningen gick helt okej. Om två veckor har vi hoppning, yay! ^^ Passade även på att anmäla mig till en dressyrkurs i början av oktober och ställa mig i kö till träningsgruppen i hoppning. Nu blir det allvar med ridningen, ska verkligen försöka börja tävla lite mer och vara med på lite mer.

Dom svarta chinosen fanns i Piteå, så nu har jag ett par gråa och ett par svarta. Bra med nya byxor inför höst och vinter. Sitter även och funderar på om jag ska köpa en jättefin lite oversize stickad kofta från BikBok, men den kostar ändå 400:- och jag behöver en ny väska. Vi får se. Måste ju ha råd att åka till Stockholm också.

I helgen ska jag bara vara hemma, städa och göra en massa tråkigt, ska nog rensa min garderob lite också, det är så stökigt där. Rolig helg, eller hur? Vad ska ni göra i helgen då?

Datorkunskap.

Sitter på datorkunskapen just nu. Vi ska göra en presentation av oss själva i Power-point. LAME! Det är typ 2 av 32 personer som kan det, jag är en av dom. Det är så enkelt, ska försöka få den lilla guldkanten man kunde få om det var riktigt bra ;D Sen har vi bara matte kvar innan vi slutar. WOHO! Måste jobba på jättemycket, ligger redan efter. haha. Matte är verkligen inte min grej. Jaja, det är väl lika bra att sätta igång med power-pointen, det ska nog bli ganska kul.

Ciao!

Snyggskorna och chinos.

Oj oj oj va mina nya chinos är snygga, och riktigt sköna också. Tyvärr var jag tvungen att byta från en 36 till en 34 och 34 fanns bara i grått, hade velat ha svarta, men dom gråa är också riktigt snygga och mamma ska ringa till Gina Tricot i Piteå och fråga om dom finns i svart. Mamma beställde även VÄRLDENS snyggaste skor till mig idag.

Så dessa kommer förhoppningsvis hem till mig redan nästa vecka, så då ska jag matcha dom med mina chinos. Snyggt snyggt!

Hann klart med Medieproduktions läxan idag, den var faktiskt inte så jobbig som jag trodde, det bara flöt på. Så jag hoppas att läraren gillar det jag skrev. Men nu ska jag krypa ner i sängen och hitta på något, kanske läser lite, är faktiskt väldigt pigg. Imorgon blir det stan igen innan jag åker till stallet på kvällen. Hittade lite snygga saker idag som jag nog måste prova imorgon.
God natt! :)

Jordens undergång?

Ja, idag satte dom ju igång den där stora maskinen som ska återskapa big bang och enligt vissa forskare kommer jorden gå under. Alla på skolan var helt galna och trodde att vi skulle dö, men i själva verket så har dom ju inte ens gjorde det stora experimentet ännu. Så vem vet, vi kanske slukas av ett svart hål trots allt.

Hur som helst, seg dag idag med idrott, det var faktiskt ganska kul, vi spelade brännboll. Efter skolan gick jag på stan för att leta efter ett par chinos och jeans, hittade både och så imorgon ska jag gå och köpa chinosen, svarta från Gina Tricot. MYCKET snygga! Passar på att äta lunch hos pappa imorgon, då får jag väl även pengar till jeansen, hoppas jag iaf.

Har världens ångest över hur mitt rum ser ut, måste verkligen städa. Ska även försöka hitta min locktång så jag kan testa locka mitt hår nu när det har blivit så långt. Men det blir väl i helgen eller något. Nu ska jag sova, håller på att somna på datorn. Sov så gott allihopa! :)

Dagens outfit.

 

Klänning- Från någonstans i Souk gallerian, sthlm.
Skor- Din Sko
Armband- Topshop
Skärp- Cubus

Toblerone och sofis mode.

Måndag igen, helgerna går så fort. Hur som helst fick vi sluta tidigare idag eftersom att läraren i mediekunskap var hemma med sjukt barn, HÄRLIGT! Det är alltid lika kul på skolan, tro det eller ej! Vi flummar omkring och skrattar, jag trivs verkligen.

The family kom hem från Stockholm idag med mycket fina presenter, bland annat armband från Topshop och Japanese cherry blossom bodybutter från Body Shop, oj oj va jag har suktat efter den länge men har inte hittat något i den serien. Ska ta på mig allt nytt imorgon och ta en dagens outfit bild.

Nu ska jag nog spela lite The Sims 2 och sen lägga mig och läsa Sofis Mode och äta en massa toblerone.
Ciao!

Seg söndag.

Usch va seg jag har varit idag, har bara sprungit ut med hunden när det har behövts. När man talar om trollen så sitter hon och glor på mig och gnäller just nu. Imorgon kommer familjen hem så då slipper man vara hundvakt. Jag ser fram emot skolan även om jag inte har någon aning om vad jag ska ha på mig. Förhoppningsvis kommer mamma hem med något snyggt från Stockholm. Nu när dom har varit där blir jag också så himla sugen på att åka, men jag får vänta till slutet av nästa månad, som tur är brukar veckorna gå rätt fort.

Jag är SÅHÄR nära på att promenera iväg till kvantum och köpa glass, men det ekar på kontot och jag är lat. Dessutom vill jag ju gå ner i vikt, så glass kanske inte är det ultimata att äta. Jag får gå och blanda ett glas persikosaft istället och kanske gräva lite i kylen, börjar bli hungrig.

Hoppas det blir varmt imorgon också, enligt mamma ska det tydligen bli det. Då kanske man slipper klä på sig som ett dagisbarn. Nu ska jag krypa ner i sängen och kanske somna tidigt. Ni får sova så gott!

Vill ha!



Jeans och väska- Forever21
Skor och linne- Topshop

Monki


Jag är så KÄR i dom här skorna. Mamma var in och frågade efter dom nu när dom är i Stockholm. Men dom kommer inte in förrän i slutet av september. GAH! Förhoppningsvis finns dom när jag åker ner på höstlovet i oktober.

Naturkunskap

Usch, insåg just att jag har en NK/svenska uppgift att skriva till imorgon och jag har inte den blekaste aning om vad jag ska skriva om! Jag får väl göra det sent ikväll, känner mig så himla seg idag, jag bara äter godis och blir tjock >.<
Jag vill verkligen gå ner i vikt, speciellt nu när jag har gått UPP i vikt på senaste tiden, men jag vettefan hur det ska gå till, jag har forsökt förut men utan resultat. Vad ska man äta? Vad ska man göra? Hur svårt är det att gå ner 5kg?
Någon som har förslag?

Sjuuuuk!

Usch usch, nu vill jag bara dö. Jag fryser som en gnu och jag har en knöl i gomen (gommen?) som jag SKITONT! kan inte svälja, äta eller liknande. Sitter här i tjocka mjukisbyxor och min klasströja, har även min morgonrock runt mig. Jag vill inte bli dödssjuk! Jag vill ju hänga med på skolan och allt, jag har inte tid att vara sjuk!

Pratade med mamma idag, dom hade det bra i Stockholm, och hon hade redan köpt på presenter till mig =) vill dock ha ett par skor från Monki som hon inte hittade. Vet någon om det går att typ ringa dom och be dom skicka ett par eller något sånt? Vill verkligen ha dom.

Nä, nu ska jag krypa ner i sängen och bli FRISK! punkt slut.
Sov så gott :D


Gillar faktiskt mina bruna ögon på den här bilden. Kände mig extra söt idag, kanske var för att det skulle vända om och göra mig sjuk sen.

dagens outfit.

God morgon!
Sitter här och snabbloggar lite innan jag ska susa iväg till skolan med cykeln. Idag slutar vi jättetidigt, närmare bestämt 13.25. HÄRLIGT! Så jag tror att jag ska springa lite på stan och sen ikväll blir det ju stallet.
Lägger upp en dagens outfit bild eftersom att det inte blev någon igår.
Ha en bra dag! =)



Kofta- Åhlens
Jeans- Cheap Monday
Skor- Chicas
Sjal- Vero Moda

Snart fredag.

Usch, känner hur halsen bara värker och huvudet bara dunkar, inte kul. Längtar till helgen, då ska jag bara sitta och mysa (förutom lördag förmiddag) och bli ännu mer tjock än jag redan är.
Skolan var väl inte världens roligaste idag, jag hade ju matte (spyr!), mediakunskapen var ganska kul, vi ska börja jobba om typ massmedia och sen film som klassen valde. På engelskan satt jag och Micke och pratade om fula saker, vi hade faktiskt ganska roligt, tror ni vi gjorde något av våran uppgift, icke xP

Ikväll ska jag se om jag får igång The Sims 2, då ska jag väl sitta och nörda det, funderar på att åka iväg till kvantum och köpa Frida, men vi får se om jag orkar.
Ni får ha en trevlig kväll.

Förlåt.

Förlåt att jag har varit så off dom senaste dagarna, det har varit jobbigt att ställa om sig till skolan (vi börjar 8.15 varje dag) så jag har typ somnat direkt jag har kommit hem. Men nu är jag lite utvilad eftersom att jag har sovit hos Christoffer.
Skolan har varit jättebra, trivs verkligen i klassen och har hittat lite vänner, så hittills går allt bra, men imorgon börjar matte A, så då kommer jag väl inte vara på så bra humör. Imorgon åker familjen till stockholm och jag blir lämnad ensam i regninga Luleå. Fast jag har hoppkurs på lördag som jag ser fram emot ENORMT mycket!

Fick äntligen mitt Ms Bijoux armband som jag köpte på tradera idag, det har tagit typ två veckor, så jag började bli lite orolig. Men nu är det här, och det var otroligt jättefint :)

Hur fint som helst!

Nu ska jag fortsätta se på TV innan jag går och lägger mig, ska försöka komma ihåg att ta outfit bild imorgon eftersom att jag köpte en ny tröja idag.
Godnatt!

RSS 2.0