Dagens små accessoarer


(Måste bara påpeka att bilderna såg jävligt äckliga ut. På den högra ser det ut som att jag inte har någon tumme. Haha!)


Ringar från Glitter, Indiska och H&M Armband från Vila.


Can't get enough


Känns som att man måste köpa de här skorna... Måste man det? Ruskigt snygga!! Du hittar de på Skona mig.


Everything you say to me

Det är som sagt dags för fredagsmys. Nästa stopp på Fredagsmyset är en tidningsläsning.se. Såklart har man laddat upp med Sofis Mode, Chic, Glaze och Bubbleroom Magazine. Nu ska jag gotta mig i allt skvaller och mode!

Vad läser ni för tidningar?

 


Pink pants and mesh

Detta är resultatet från gårdagens shopping. Två par leggings (ett par med mesh på sidorna och det andra med lackimitation på halva benen), en skjorta och ett par rosa/beiga leggings som man fick gratis. De var faktiskt en positiv överraskning, var faktiskt finare än jag trodde och gratis är ju alltid gott. Idag kom jag äntligen hem med de blommiga leggingsen från The Garden Collection och fjärilsringen i guld.

Nu är det bara fredagsmys som gäller!

 


We like it light and flowy


Nu får det fanimig bli vår och sommar. Ge mig  långa, chiffongklänningar och luftiga plagg. Sommar, sommar, sommar!

 


Pieces of me

Har haft en fantastiskt mysig dag med min kära mor idag. Fick äntligen tag på det jag har letat efter några veckor nu (och lite till faktiskt). Vad det är får ni se imorgon. Nu ska jag krypa ner och se på lite American Dad! God natt snyggingar!

 


Been down this sling so many times before

Fan. Kan det vara så att jag har hamnat i ännu en svacka? Nu när solen skiner på den gnistrande, men ändå så förjävliga snön. Jag känner inte den minsta glädje i något vardagligt. Jag drömmer mig bort till lov och Stockholmsresa som automatiskt betyder ledighet från skolan. Jag tar på mig så mycket jobb som möjligt för att slippa skolan och när jag väl vill gå till skolan så blir man bara besviken och mött av kyliga personer.

Jag undrar ofta om det är något fel på mig. Jag gled på något rosa supermoln i början av tvåan som snabbt försvann. Nybörjartur kanske? Nu känner jag mig som samma person jag var i ettan. Blyg och tillbakadragen. Satt alltid ensam vid ett bord, längst bak i klassrummet. Ovälkommen är ordet jag söker! Jag kommer ofta på mig själv funderandes på hur jag egentligen känner för min klass. Det är ju en jättefin och rolig klass, men ännu en gång så känner jag mig så jävla ovälkommen! Är jag otrevlig på något sätt? Passar jag inte in mer personerna som jag tvingas umgås med fem dagar i veckan? Man kanske är en ensamvarg ändå, eller så kanske jag bara har hamnat i helt fel sällskap?

Jag är less på skiten som jag har varit tvungen att leva med genom nästan hela högstadiet och nu även i gymnasiet. Men vad ska jag göra? Jag kan inte fly som en fegis men jag orkar inte stanna kvar. Jag kanske bara är paranoid och tror att alla hatar mig? Kanske behöver jag hjälp? Eller så kanske det helt enkelt är så att folk går bakom min rygg, skrattar och egentligen inte alls vill veta av mig. Just nu skiter jag i vilket, det enda som lockar är en varm säng som jag får ha helt för mig själv. Jag trodde att jag hade allt, men det visade sig att jag hade mindre än jag någonsin kunnat tro.

I was aiming for the sky


DETTA är inspiration!

Pic: Karin Bylund

 


We're going all the way up

Då var den dagen över. Ett tio timmars arbetspass senare. Ett oväntat, väldigt trevligt och väl behövt besök senare.  En trött Mikaela med extrem värk i axlar och nacke. Det är en dag imorgon också. Den dagen betyder arbete och nöje blandat med arbete. Jag och Yäz har fixat presskort till inomhusfestivalen Minus 30 här i stan. Vilket betyder att vi får vara sådär coola och stå längst fram vid scenen och fota med våra bad-ass systemkameror. Tror det kommer bli en succé.

Såg de två sista avsnitten av Glamorama nyss. Fantastiskt bra show. Älskar alla tre. Fast jag måste favorisera Anna Hibbs lite, hon är typ min idol nu. Helt galet bra kvinna må jag säga! Anna! Jag kan vara din assistent! Sorgligt att den redan är slut, men jag ska fan ringa och skrika åt tv3 ifall de inte gör en till säsong!

Nu är det på tiden att gå och sova. Som sagt, det är en dag imorgon också. Hoppas nu att ni får en riktigt fin helg!


Fina ord


I was aiming for the sky,
ended up flat on the ground
But once again the sun is rising,
I better keep on walking
Keep on walking


Gaga, oh la la!

Jag är totalt slutkörd! Igår gick jag skola till tre, hade två möten, en artikel att skriva plus att jag var i stallet i typ tre-fyra timmar. Idag steg jag upp klockan sju för att jobba till fem. Nu ligger jag här i sängen, helt utslagen och orkar knappt kolla på datorn. Det är en vecka med många bollar i luften. Överlever jag? Man kan ju alltid hoppas. Jobbet blev lite enklare av en doft av nyduschad som var i min näsa hela dagen. Nu ska jag bara sova och ladda inför morgondagen. Skola+jobb. Heja Mikaela!

It's all about the wedges

Hittade dessa på Scorett's hemsida. Ny version på de galet ombloggade kilklackarna. Dessa ser dock ut att vara lite lägre och inte i något slags mockamaterial, de är några hundralappar billigare dessutom. Gillar de starkt faktiskt! Måste gå ut på jakt när de kommer ut i butik.

 


Hello, hello, baby You called, I can't hear a thing

Snacka om att man får dåligt självförtroende när man ser den där videon. Det är ju galet jäkla bra! Men vem skulle inte vilja se ut som Miss Lady Gaga? Nog har hon tappat en hel del vikt sen Just Dance. Men i mina ögon blir hon bara bättre och bättre, utveckar sig själv och sin stil. Men det känns verkligen som att det är dags för hårdträning inför Beach 2010. Några tips kanske?

 


Klick, klick, klick

Såhär ser söndagskvällen ut för mig. Glass med en massa bär, datorn i knät och pojkvännen vid andra datorn. Det är då man känner sig som tryggast. Pojkvännen är dock väldigt inne i sitt spelande eftersom att han just har köpt en Starcraft 2 beta key (fråga inte). Men det är ganska så mysigt ändå. Imorgon väntar skola och en jobbintervju, spännande!

 


Lördagar som ska vara fläshiga dagar...

Vilken jävla kväll, rent ut sagt. Om jag hade varit 18 så hade jag gått ut och tröstsupit nu. Först förlorar Luleå Hockey ödesmatchen mot Timrå, inget slutspel för Luleå denna säsong. Jag kommer hem och slänger mig i soffan för att heja på Salem i Melodifestivalen. Han ligger etta efter juryns röster. Men vad händer sen? Han får bara 88 poäng av folket. Istället vinner Anna Bergendahl med sin Amy Macdonald kopia. Inte nog med att jag måste flytta från Luleå, jag måste flytta från Sverige också! Usch vilken dålig kväll! Lägg ner både hockeyn och Melodifestivalen för fan!

I've got dollar green nails

Även jag har hakat på trenden med mintgrönt nagellack. Måste faktiskt säga att jag inte är riktigt säker på vad jag tycker. Just nu ser det mest ut som att mina naglar har influensa... Men till en riktigt brun kropp blir det nog säkert snyggt. Till vinter No thanks, till sommaren Yes please!

 


Lets have some fun, this beat is sick

Såhär coola är vi när vi har hämtat ut våra Lady Gaga biljetter! Så nu blir det läktare B med Jennki på fredagen och läktare A på lördagen med Christoffer. Kan det bli en bättre början på maj månad? Tror fasiken inte det! Nu är det bara hotell och flyg som ska fixas, sen är vi praktiskt taget påväg. Stockholm och Lady Gaga wohoo!

 


Ett sånt där jobbigt, långt inlägg

För några veckor sen kom jag till skolan och möttes av en arg liten mening. Sen dess har jag och den personen inte pratat med varandra, inte kollat på varandra. Ignorerat varandra helt enkelt. Fråga mig inte varför och ifall jag skulle fråga henne så skulle jag antagligen få höra att det är jag som har gjort något fel. Det var en person som jag faktiskt litade på och berättade allt för. Så att bara bli utstött helt plötsligt gör ganska ont. Tro mig, jag vet. Been there, done that liksom.

Jag anser mig själv vara en ganska bra vän. En sån där "hoppar du så hoppar jag"-vän. Finns säkert många som inte håller med mig eftersom att jag ofta får höra att jag är bitchig och dryg. Jag är ärlig, men älskar mina vänner, de få vänner jag har då. Men mina vänner är det bästa jag har, folk man kan fula sig med, skratta och gråta. Just nu känner jag mig ruskigt ensam trots att jag är omgiven av en massa personer. Jag känner ingen närhet till någon, de jag trodde var nära och kära vänner har jag börjat tvivla på och de har börjat hålla sig undan från mig. Jag flyter omkring bland skarorna och går till den som tar emot mig, skrattar lite och går sedan vidare.

Sen i slutet på ettan har jag blivit mer och mer öppen och social, faktiskt vågat prata med folk. Detta har såklart resulterat i en större bekantskapskrets. Leder detta automatiskt till att man inte får några "nära" vänner utan bara bekanta? Då hade jag nästan föredragit att fortsätta vara den där blyga och rädda lilla tjejen som bara var med en eller två personer.

Fasiken så emo jag låter, jag tycker så synd om mig själv. Men skitsamma då, man får faktiskt tycka synd om sig själv ibland. Hur som helst, den där personen som jag pratade om i början. Hon verkar inte bry sig, så varför ska jag bry mig? Jag har alltid varit hennes vän och är det fortfarande, duger inte det så är det väl hennes förlust. För jag är ruskigt less på att bli kastad hit och dit och bara duga när ingen annan finns. Då är jag nog fasiken hellre ensam än ett andrahands val.

Love the platform wedges!

Jag kanske är jätteretaderad och efter, men alltså... dessa skor. Jag dör! De svarta högst upp till vänster står högst upp på min önskelista just nu! Känns som att kilklack med jätteplatå kan vara lite svårt att gilla, men jag älskar det verkligen! De leopardfärgade känns verkligen Spice Girls. Måste spana efter de svarta i Stockholm.

Vad tycker ni? Snyggt med kilklack och enorm platå?

 

pics: vagabond & topshop


Dagens sötaste!


Detta måste ju ha varit det sötaste jag sett på länge! Grät mig igenom hela videon för att den var så söt. Maru's Kiss var ju oöverträfflig!



Update: Denna måste ni väl ändå ha sett? Världens sötaste!


Take it, take it. Baby, baby

Blev ägare av ännu ett par Converse igår. Denna går var det ett par superfina, hallonröda skor som fick flytta in i min garderob. Jag beställde de för ganska länge sen från Ellos, så det var ju inte riktigt planerat att jag skulle få två par av pappa från USA. Men nu är det som det är och man tackar väl aldrig nej till ett par skor? Köpte de faktiskt från barnavdelningen så jag var lite orolig att de skulle vara små. Men inte det, storlek 38 passade fint!

 


Formula 10.0.6

Testade att köpa dessa produkter idag. Ansiktsmasken som jag köpte för några dagar sen var av samma märke och av någon anledning så föll jag lite för utseendet på serien. Så idag gick jag in på Kicks och frågade vad tjejen i butiken tyckte om serien. Förklarade hur min hy var och hon frågade direkt: "Använder du apotekets produkter?". Det gör jag ju faktiskt och hon sa att det var det som var problemet och att många hade kommit in och hade precis samma problem som mig. Så hon övertalade mig till att köpa den rosa cleansern och det andra köpte jag för att det var mot porer. Nu har jag i alla fall tvättat mig med allt och jag måste säga att jag blev GALET mjuk i ansiktet, gissar att det var av skrubben. Nu får vi bara hoppas att det ger något resultat. Finns i alla fall att köpa på Kicks och Åhlens för 99:-/st.

Någon som har testat Formula 10.0.6 produkterna?

Chocolate is a girls best friend

Råkade visst komma ut med lite gott från affären idag. Tydligen någon nyhet och sånt kan man ju inte motstå! Kan ju meddela att det var fantastisk jäkla choklad! Finns även i två andra smaker, noisette och dark något. Måste nog smaka de också.

 


Cowboyheels

Stötte på dessa spännande skor på Topshops hemsida. Kan inte riktigt bestämma mig ifall jag tycker att dom är döcoola eller bara blä. Fräna är dom ju, men är dom för mycket? Vad tycker ni?

Hiss eller diss?

Det är dags för ansiktsmaaaaask!

Yep. That's me med en ansiktsmask. Lite måste man ju bjuda på sig själv. Måste säga att jag totaltdiggar min frisyr, känns väldigt... jag när jag var fem år med hundra klämmor i håret. Är inte riktigt van vid ansiktsmasker och just nu känns det som att mitt ansikte sakta fräter sönder, kallt och eländigt. Men det blir nog fint sen (förhoppningsvis). Efter min lilla spabehandling ska jag krypa ner och kolla klart på Notting Hill, sen blir det nog sängen för min del. Har jobbat från tolv till nio, även om dom tre första timmarna var ganska slöa på grund av att vi hade strömavbrott. Imorgon blir det promenad med Cesar och så kommer Christoffer hem efter en vecka i fjällen. Bra dag!

 


There's nothing else I can say

Jag bara älskar att hitta en sån här fin kommentar bland alla "Åh, vilka fina skor!" "AWESOME SKOR!" "Älskar skorna!" kommentarer. Kände ju att jag blev så... sårad. Nu kan jag inte ha på mig skorna eftersom att jag är så "efter", Ella har ju haft dom sen förra påsken. Nu kastar jag bort skorna. Guess what Ella my love? I don't give a damn. Tydligen är du en sån där person som gillar att sitta i ditt rum, klia dig i arslet och fundera ut vad du kan skriva för något som får dig att framstå som bättre. Hoppas du har så kul med dina svarta converse från förra påsken. Kan garantera att mina är betydligt snyggare!

 


Speed of sound

Solen skinen, snön smälter lite smått och Mikaela är på superhumör! Har redan hunnit med en promenad och lunch hos pappa, nu väntar Inpuls x2 och sen sängen. Måste upp tidigt imorgon och slåss om biljetter plus att jag ska jobba. Aldrig en lung stund fast man har lov, men det är så det ska vara! Blir bara rastlös och irriterad. Hard working woman, det är vad jag är!


Som ett barn på julafton

Pappa och hans sambo kom precis hem från deras två veckors semester, kryssning i Bahamas och chill i Miami. Jag har ju varit kattvakt åt deras två katter under denna tid och även bott i deras lägenhet. Nu har dom i alla fall kommit hem och självfallet har jag fått lite presenter. Tack tack tack säger jag bara!


Awesome Converse, höll på att dö när pappa plockade fram dom. Passade perfekt ;D


En fin klocka som tack för att jag har varit kattvakt och ett armband från Bahamas


Lite NY stuff, t-shirtar och godis


Front page biatch!

Klickar mig in på blogg.se och möts av detta. Det är ju mitt lilla lyckoinlägg om Lady Gagas konsert. Alltid lika kul när ens inlägg hamnar på förstasidan! Tack för alla fina och roliga kommentarer som jag just nu håller på att svara på. Verkar som att det inte bara är jag som ska slåss om biljetterna, skulle kanske vara kul att samla ihop ett gäng och träffas? Vad säger ni om det?

 


Lady Gaga till Sverige!

Jag gråter, jag piper, jag skrattar, jag dör. Världens mest fantastiska och coola kvinna kommer än en gång till Sverige! Den 7 maj tar hon sin Monster Ball Tour till Globen och biljetterna kostar mellan 335 och 925:-. Detta betyder så jäkla mycket eftersom att jag missade hennes båda konserter förra sommaren på grund av jobb. Jag kommer vara där med den dyraste biljetten i handen. Stockholm och Lady Gaga, here I come!

pic: lady-gaga.net

RSS 2.0