Baby I was born this way


SE OCH NJUT!
Lady Gaga-Born This Way


Magazine mania


Lite inspiration och läsning såhär på söndagen


Bohemian Luxury


Fick ett presentkort från Bohemian Luxury på bloggfesten och jag tänkte att det var dags att använda det. Fastnade för den här fantastiska ringen som fick flytta hem till mig. Men det är ju nästan så förpackningen är finare än själva innehållet, verkligen Bohemian Luxury!


Details of today

 


Allt från H&M förutom linnet som kommer från Gina Tricot


Här vaktar jag!



Och Cesar har gjort det igen. Vilken hund rullar ner mellan sängen och soffan och ligger där utan att faktiskt fatta vad som har hänt? Men Cesar såklart. Där satt han fastklämd och njöt av uppmärksamheten och goset han fick. Stackaren var helt ovetande om att vi stod och asgarvade åt honom. Vakthunden.se!


Golden animal rings


Lite nya ringar som införskaffades i Luleå. Den stora med hornen hade jag en precis likadan från Topshop tidigare, tyvärr satte jag mig på den med mitt feta ass och så var den trasig. Nu hittade jag en exakt kopia av ringen på Gina Tricot och tog den såklart direkt! Det är en av mina absoluta favoritringar genom tiderna.


Yay!

Just nu sitter jag i ett rum FULLT av killar. Några sitter på Facebook, en sitter och spelar något CS-liknande spel och dom flesta har mjukisbyxor och hoodie på sig. Så går det när man läser svenska med en el-klass. Yay!....

Topshop Unique SS11


En del av Topshops Unique kollektion. Mönster och lite boho känsla, love it! Tischan och väskan hade mer än gärna fått hänga i min garderob, tyvärr är kollektionen ganska dyr. Men den som pengar borde verkligen surfa in på Topshop snabbt som attan.

Snabbt, stabilt och jätte, jättebra!

Jag tog med mig en kamera, men ingen sladd. Kan man bli smartare? Så inga roliga bilder blir det här just nu... Bestämde mig för att stanna några dagar extra i otroligt varma Luleå eftersom att familjen verkade lagomt besviken när jag sa att jag skulle åka hem idag. Ikväll har det varit myskväll med mamma. Godis, ostbågar, loka och massa filmer, hur härligt som helst! Imorgon blir det stan, möjligtvis en roadtrip och middag hos pappa. Så nej, jag har inte dött, bara bloggen denna vecka. Återkommer med nya krafter nästa vecka!

Update

Imorgon bär det av hem till Luleå för att mysa med familjen i några dagar. Kanske borde ta mig i kragen och packa en liten väska? Det är bara så svårt att lyfta datorn från magen och sparka av sig täcket. Inatt är det i alla fall Grammy awards och Lady Gaga är där och uppträder med nya låten för första gången. Det kan man ju inte missa! 02.00 på Kanal9, be there or be square!

Lanvin zebra coat


h&m/Poupée de chiffon/Damernas värld/Jak & Jill/Lostmyhead

Eftersom Lanvinpälsen fick mig att se ut som en yeti så testar jag nu den fantastiskt snygga zebratrenchcoaten från samma kollektion. Tyvärr fanns den bara kvar i svart men det är väl fint det också. Nu får vi hoppas på att den sitter lika bra som på alla andra.

Baby I was born this way


Efter en evighets väntan så är äntligen Lady Gagas nya låt här! Efter att ha lyssnat på den hela dagen så har jag kommit fram till att den är bra men inte lika bra som hennes tidigare verk. Däremot är den verkligen diggvänlig. Så gå in och lyssna på den här här här nu nu nu!

Lita rainbow



Litas jag måste äga innan jag dör. Just nu står dom nudefärgade högst upp på listan. Tror Henry Kole får in Taupe suede nu i februari, lite beigare än dessa men dom ska jag fasiken lyckas få tag på!

Ännu mer studentsnack


Hittat lite nya studentklännings alternativ. Båda klänningarna kommer från H&M's nya By Night kollektion. Vad tycker ni?

Put on my make up


Nytt välbehövligt och kanske inte så välbehövligt smink från Nelly.com. Allt förutom den bruna ögonskuggan/eyelinern är från Wet n' Wild. Återkommer med lite åsikter!

Sommar, var är du?


Vi piggar upp vårat tråkiga vinterhumör och snoriga influensa näsor med en snygg, lite festival-isch sommar outfit från Topshop. Detta vinglar jag gärna runt i när sommaren kommer.

Gobitar från goodiebagsen




Vi blev ju överdrivet bortskämda av Therez och Anna i lördags. Hela TRE goodiebags fullproppade med allt från godis till trosor till nagellack. Måste nog säga att Humanity armbandet tog priset för bästa i goodiebagen. LOVE IT!

Faux fur


Leopälsen passade inte och jag är förkrossad. Har verkligen jagat en fin päls länge nu och denna från H&M är den jag har fastnat för. Provade den men köpte den aldrig och jag hatar mig än idag för det. Så därför undrar jag om den finns någon snäll själ ute i världen som kan tänka sig att sälja en i 36 eller 38 till mig?

Inte odödlig...

Nellypaket har kommit, min leopäls har kommit. Detta betyder att jag borde rusa till OKQ8 i ren lycka. Men varför gör jag inte det? För att jag har fått en släng av halsont, huvudont och rinnig näsa. Tack för den...

Bloggfesten


Hittade en bild på mig och fina Carro från bloggfesten i lördags. Tack för en fantastisk kväll allihopa!
pic: Devote.se

Black and green


Min outfit på bloggfesten. Jumpsuiten är sista minuten shopping och jag är verkligen supernöjd! Det är nog nya favoritplagget i garderoben.

Jumpsuit Gina Tricot, skor H&M, ear cuff Egengjort

Sneaky peaky


Liten sneak peak på morgondagens outfit, vad tror ni?

Silver armor


Ny fantastiskt snygg ring från Gina Tricot, 129:- om jag inte minns fel

Little girl, big party


Yes yes yes! Gissa vem som ska på bloggfest imorgon? Lilla jag! Måste ju tacka Carro för bra kontakter och påtryckningar om att jag skulle tävla. Fan vilken rolig kväll det kommer bli! Nu återstår bara frågan, vad i helsike ska jag ha på mig?!


My closet: Make a statement!


Denna del av garderoben används flitigt. Tyvärr börjar det bli lite överfullt, skulle kanske behöva en krok till? Jag älskar stora statement halsband och det kanske syns? Favorithalsbanden just nu är den bronsiga med stora bollar och det svarta och guldiga.


Pyon pyon!


Känner mig på oerhört bra humör. Kanske för att jag ska få vara tiger på lördag när jobbet har familjehelg. Vet inte hur många gånger jag har sagt till folk på jobbet att jag så gärna vill vara det? Och se på fan, u är det min tur! Ni tycker säkert att jag är helt koko och det får ni göra också. Jag tycker det ska bli roligt, pyon!


The first



BAM! Där har ni det! Min nya hobby, min baby. Kick-ass ear cuffs som kommer utvecklas, förfinas, bli större, bättre, mer fjädriga! Men där har ni det, The First original Jewellery by Micki feather ear cuff. How do you like it, how do you like it? More, more, more!


My closet: Addicted


Snabbtitt på en bråkdel av alla mina ringar. Bara här ser man runt femtio stycken. Har jag ett beroende måntro? ÄLSKAR varenda en av dom!


RSS 2.0