En fri dag!

Hej på er i värmen! Dock är det faktiskt inte lika varmt idag så jag började nästan frysa eftersom att jag bara hade jeansshorts på mig. Aja, varmt ändå. Har varit lite på stan idag och hittat ett par roliga saker. Nivet den där zebraklänningen som har varit jättepoppis var på rea hos H&M och fanns endast en 36a kvar så den fick följa med hem. En superfulsnygg ring från Indiska fick följa med i en liten påse. Ska försöka orka fota allt sen men nu är det så jävla stökigt i mitt rum så jag ska faktiskt städa först. Hoppas ni har det lika mysigt som mig. Puss på er!

Lite småshopping

Eftersom att lönen ÄNTLIGEN kom idag så bestämde jag mig för att småshoppa lite. Behövde nämligen en ny mascara so bad och så såg jag ju såklart att Ur & Penn hade "uförsäljning" på allt så då passade jag på att plocka med mig ett armband som jag har kollat på länge och även ett halsband. Köpte även ett till nitarmband från Lindex men det glömde jag fota.


Ny frisyr


Ursäkta den hemska "after"bilden, svettig och trött men det bjuder jag på.

Äntligen fick man klippa av sig det där slitna jäkla håret. Nu har jag istället en lång page som jag faktiskt är ganska nöjd med. Fast det blir ändå hårförlängningar till hösten. Men nu kan man ju visa sig ute bland folk. Vad tycker ni? Hiss eller diss?

Utväxt is the new black?


Jag satt och kollade på hårförlängningar och såg denna bild.
Micki:
Älskling, ska jag inte skaffa sånt hår?
Christoffer:
Vadå, ska det föreställa en utväxt eller?
Jag kan ju säga att jag asgarvade en hel del. Helt underbart sagt!

Rea shoppingen

Här kommer fynden jag gjorde på all rea som pågår i stan. Ångrade dock att jag inte köpte en kavaj från Monki. Nu är den väl troligtvis slut. Men men, det kommer fler tillfällen.


Armband från BikBok och Glitter
Skjorta från Monki
Jeansshorts från BikBok
Oversizetischa från Nümph/Diva

Dagens outfit 24/6-09


Tillslut kommer en outfit från i onsdags.
Linne med nitar BikBok
Jeansleggings Vila
Gladiatorsandaler Ellos
Armband från Ms Bijoux och Lindex
Solglajjor Gina T
Väska Lindex

30 grader varmt och jobb

Herregud vilka dagar det har varit! Termometern har nästan gått i taket av det varma vädret och jag har kämpat med att plocka upp varor och sälja jordgubbar. Igår började jag mitt andra jobb på Coop som består av att plocka upp varor måndag till fredag i fyra timmar. Utöver det så jobbar jag ju med jordgubbarna i några veckor till så jag har fullt upp. Dagarna har varit supervarma! Och då menar jag allvar. Nästan trettio grader och ofta vindstilla. Drömmen att stå ute och sälja jordgubbar då, not. Jag har i alla fall kämpat mig igenom dagarna och på tisdag är jag helt ledig om jag inte minns fel. Nu ska jag bara slappna av och låta mina stackars fötter vila. Imorgon är ännu en dag på jobbet. 12-17.30 (brukar bli 18.10). Hoppas ni får njuta av det vackra vädret mer än mig. Puss på er!


Jobba, jobba, jobba.

Michael Jackson är död.

I eftermiddags drabbades kungen av pop av en hjärtattack och nu är han dödsförklarad enligt tmz.com. Enligt källor var han död redan när ambulans hade kommit. Michael Jackson blev bara 50 år gammal. Rest in peace.


tmz.com

Är man duktig eller vadå?

Skulle ge er värsta bildbomben med reafynd som har fått följa med mig hem+gårdagens outfit. Men duktig som jag är så har jag glömt sladden hos Christoffer. Så ni får helt enkelt vänta till imorgon. Nu ska jag sitta bänkad framför Nellys stora sommarea så jag kanske återkommer med ännu mer reafynd. Förresten så har det brunnit på en bilfirma här i Luleå idag. Ett enormt, mörkgrått moln sågs ända till stan. Nu har dom fått stopp på branden men bilfirman plus en Expertbutik och MAX restaurang klarade sig inte. Vi körde förbi alldeles nyss och kvar finns bara en svart klump av hus. Obehagligt som bara den. Solen skiner i alla fall även idag och det har varit ännu varmare idag om det är möjligt. Ska till pappa om någon timme och få ännu fler jobbtider. Har nämligen fått ett till jobb på Coop Forum så nu kommer jag jobba 5-7 dagar i veckan fram till skolan börjar. PENGAR TILL MIG! Hoppas ni har haft en lika fin dag som mig. Puss!


Coolcesar får avsluta detta inlägg. Sådär skulle han se ut en varm sommardag.

Micki <3 Topshop


Finns det något vackrare? Tro fasiken inte det. Ge mig dom!!

Facination!

Hej på er världens bästa! Fy *censur* vilken varm dag!!! Tack och lov så har man stått under tak hela dagen. Trots den hårda vinden som förövrigt var typ lika varm som luften så har det varit galet varmt. När jag har gått bort från "tältet" för att fixa med blommorna så har solen gassat på benen. Galet varmt! Imorgon är jag ledig och förhoppningsvis så är det lika varmt och fint då. Måste få tag i en fruktsmoothie från Waynes, har suktat efter en hur länge som helst nu. Hur som helst, dagen har gått bra och hyfsat fort. Trevligt folk har handlat idag också (dom flesta i alla fall) och killen jag byter skift med är jätterolig. Blir trevligt att jobba några timmar med han i helgen. Nu pratar jag bara på. Ni får gårdagens outfit. Puss på er!


Tröja Lindex
Jeans Cubus
Skor Converse
Solglajjor och väska Gina T

Soliga måndag

Hej på er! Det är måndag och solen SKINER verkligen! Tyvärr bor jag ju i Luleå och det betyder att det är tornado här varje dag. Så även om det är 30 grader varmt så blåser det kallt så in i helvete. Inte så kul. Hur som helst, vi ska inte tänka på det nu. Jag jobbar ju ändå hela dagen. Börjar klockan två. Var på stan nu på förmiddagen men jag blev bara deprimerad av all rea och att min plånbok ekar så jag åkte till Willys och handlade lite mat istället. Det fanns så otroligt mycket jag ville ha på rean! Två par jeans från Gina T, skjorta och kavaj från Monki och några toppar från andra ställen. Måste fråga mamma om jag kan få mitt sista studiebidrag i förskott. Får ju ändå stor, fet lön den 15e juli. När den kommer så är det inte länge kvar till yran. Tyvärr kan jag nog inte åka direkt till sthlm och se Lady Gaga där också. Måste nog jobba i två veckor till. Men det betyder ju mer pengar och sen drar jag ner till huvudstaden ändå. Can't wait!!

Just another sunday

Hej på er söta människor!
Det är varmt och jag är så himla trött! Har jobbat lite idag och det måste ha varit bland det segaste jag har gjort. Det var ganska tomt på folk och jag jobbade ensam i flera timmar. Jaja, det är ju inget hemskt jobb precis. Imorgon börjar jag två så jag får en rejäl sovmorgon. Solen verkar ha hittat tillbaka till Norrland och Sverige. Den här veckan ska det tydligen bli galet fint väder, kul att jag jobbar hela veckan förutom onsdag och torsdag. Haha! Men på onsdag ska jag in till stan och bränna upp min lön. Det är ju rea på Monki!!! Det är bara att kämpa! Jag ser så otroligt mycket fram emot allt roligt jag ska ha för min feta lön som jag kommer få för allt jordgubbsätande. hehe. Hoppas det är lika fint väder hos er som det är hos mig. Puss på er!

Förresten! Jag avskyr folk som inte lämnar bloggadress eller mejl efter sig när dom kommenterar. Vem är du Yarr? Känner vi varandra eller? Blir så otroligt nyfiken.

Micki's having fun!

Hittade lite småfula bilder på Christoffers mobil från grillkvällen hos Jennki. Självklart lekte jag och Christoffer i lekparken som finns på gården och den absoluta favoriten var den enorma gungbrädan. Här är resultatet!



Måste bara förstora upp min absoluta favoritbild. Så otroligt ful. haha!

Midsommarmums!

God middag och såklart en god efterätt är ju vad som behövs en midsommar. Vi gjorde någon slags Gino vilket är massa frukt och bär med vit choklad över som man slänger in i ugnen och äter sedan med glass. Gott som bara fasiken var det kan jag säga er! Och bilden på mig bjuder jag på. Haha, är man inte snygg så kan man lika gärna gör sig lite extra ful! Puss och glad midsommar på er!

Kjell Eriksson är min idol!

Kjell Eriksson vann Hjälp jag är med i en japansk tv show! Världsbäst tycker jag, Kjell är min idol utan tvekan! Heja Kjell!!!

Micki <3 second hand


Min nya "kavajaktiga" kreation. 50:- kostade den och kommer nog användas flitigt både i sommar och höst.
Vad tycker ni?

Leighton Meester


Åh! Hur snyggt är inte detta?! Allt från håret till skorna är helt galet snyggt!

Så ont i axlarna!

Andra dagen avklarad. Det har gått jättebra även idag, men jag är lite skärrad inför imorgon. Då kommer det vara galet från morgon till kväll eftersom att alla ska ha jordgubbar till midsommar. Som tur är så jobbar jag med Evelina och vi är världens bästa team. haha! Pratade även med chefen Jeanette idag om min lön och dom hade fuckat upp det, men nu är det fixat och den ska komma nästa vecka, peppar peppar ta i trä! Fick även min vinst av Wysteriia idag. Superfina grejer så tack så jättemycket Wysteriia, naglarna ska målas rosa till helgen! Såg just att mina betyg att satta och Kalle var så otroligt gullig och gav mig VG i mediekunskap även fast jag inte hade skrivit filmanalysen. Jag älskar dig Kalle! Betygen kunde ha varit bättre men även mycket sämre. Ettan avslutades med 2 MVGn, 4 VGn och 3 G. Jag har två år till på mig som tur är. Nä, nu ska jag sluta babbla på om inget och gå och lägga mig. Mina axlar värker så otroligt mycket. Ska fota en sak som jag köpte idagm så ni får se den imorgon! Puss på er sötnosar och glöm inte att köpa jordgubbar!

Första dagen på jobbet!

Då var första dagens jobb avklarat. Herregud så hemskt det var dom första tio minutrarna. Min hjärna var typ "Öööh, en kassa? Vad är det? Hur gör man?" Jag kom inte ihåg NÅGOT från kassaträningen och när en grej körde ihop sig så körde allt ihop sig. Som tur var fick jag hjälp och sen var jag igång. Kunde faktiskt inte ha gått så mycket bättre efter det. Det är så otroligt roligt att få umgås med folk hela dagen, sen finns det ju tyvärr dom som är riktiga bitches and hoes. Men jag försöker att tänka på dom positiva och glada människorna man får träffa, och det är en hel del. Det var ganska lugnt idag men det är ju midsommar snart så det borde ju bli lite jobbigare imorgon och på torsdag. Jobbar 14.00-20.30 båda dagarna så det är skönt med en riktig sovmorgon. Måste dock prata med någon angående min lön imorgon, min kompis har fått lön för kassaträningsdagarna men inte jag. Så det MÅSTE fixas! Nu blir det mys och glass, sen ska jag sova ut ordentligt. Önska mig lycka till imorgon och kom gärna förbi och köp otroligt goda jordgubbar om ni bor i Luleå. hehe. Puss på er!


Bild från i lördags. Tror aldrig mitt hår har varit sådär fint.

Lite hemklickat

Har LÄNGE suktat efter en massa armband från mitt favoritmärke Ms Bijoux. Nu slog jag äntligen till eftersom at LeShop har tag 3 betala för 2. Så det blev tre armband från just Ms Bijoux. Tyvärr fanns bara ett på lager så det kommer väl ta ca två veckor att få allt. Men men, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Right?


Ett litet skotips!


Kollade runt på have2have's hemsida och hittade dessa. Jag kanske är jätteefter men jag tänkte bara tipsa om dom eftersom att jag ofta ser folk som efterlyser dom jättepopulära skorna från Topshop som bland annat synts på Elin Kling. Dom kostar 545:- vilket jag tycker är ett jäkla kap!

Jäkla skit.

Min lön för kassaträningen skulle ha kommit idag, men icke. Vet inte varför så jag måste kontakta hon som har hand om det imorgon när jag är på jobbet. Trots saknaden av pengar så var jag på stan idag och spenderade lite av det jag fick utav mormor. Det blev 2 halsband, 2 armband, en kofta och ett par skor. Smyckerna var från Cubus där massor av smycken kostade typ 9kr och det andra är second hand. Hittade supersnygga saker på rea men eftersom att jag inte hade speciellt mycket pengar så blev det inget. Hur som helst så börjar jag jobba imorgon och det ska bli jäkla kul! Nu ska jag fortsätta frossa i godis och se på Simpsons. Önska mig lycka till på jobbet! Puss på er!

Student och grillfest

Fredag och lördag har spenderats genom att kolla när alla treor tog studenten, bland annat Christoffer som är arbetslös nu. haha! På natten töntade vi oss med Danne och Johan och spelade en massa Rock Band 2. Vi vaknade klockan två dagen efter och jag hade huvudvärk. Vilken student. Igår så var det då dags för grillfest med Jennki och ett helt gäng. Vädret var dock inte på våran sidan men vi klarade oss i alla fall från regn. God mat var det. Kycklingspett med potatis, potatissallad, tzatsiki, grönsallad m.m. till. Till efterrätt var det tårta och mintkladdkaka. Mycket lyckad kväll. Nu ska jag bara ladda upp inför jobb på tisdag. HEJA MIG!


SP3B tar studenten.


Självklart ska man sitta längst fram!

MP08, tuktklassen.


Bästa klassen, vi syns om 10 veckor! Tukt!

Sista dagen med klassen

Igår hade vi en mysig liten klassdag med brännboll, hamburgergrillning och bowling. Det var verkligen otroligt mysigt, dock hade jag tankarna på annat håll men fick ändå skratta en hel del. Vi lekte även fotleken som var en väldigt intim lek, haha. Dessutom såg vi en levande gräsklippare! En häst som drog någon gammal slags gräsklippare, det var jättegulligt och jag blev ju såklart lite kär i hästen! Det negativa var väl att man luktade rök efter det, lite jobbigt eftersom att jag skulle gå på stan när vi hade slutat. Men trots detta så var det verkligen en jättehärlig dag och jag kommer verkligen sakna min kära klass under sommarlovet. Men jag ska nog kunna sysselsätta mig. MP08 är the tuktmasters!


Dagens avslutningsoutfit


Dagens kääääzza outfit!
Tunika-Lindex
Jeansleggings-Vila
Nitarmband-Lindex
och ett par vita converse till det ;D

Fri i tio veckor!

Nu är skolan äntligen slut! Tänk att det redan har gått ett år sen blyga lilla Mikaela klev in på NTI skolan i Luleå för att börja ett nytt liv som gymnasieelev. Inte en själ kände man. Nu ett år senare känner jag mig som en annan person, starkare och mer självsäker. Efter klasskvällen förändrades verkligen allt, hela klassen blev mer öppen mot varandra och jag känner mig mycket tryggare i klassen nu än för några månader sen. Frågan jag måste ställa mig själv nu är dock om jag ska gå kvar till hösten eller faktiskt byta linje. Vågar jag göra om samma sak som för ett år sen eller ska jag stanna kvar med folk jag har lärt känna. Jag vet faktiskt inte. Det är ju väldigt kul att så många (inklusive lärarna) verkligen vill att jag ska stanna kvar. Man känner sig otroligt älskad. haha. Vi får se hur det blir. Just nu fokuserar jag på sommaren, jobb, Yran och Stockholm. Ska bli otroligt kul med allt detta! Ska försöka få tag i en gruppbild som vi tog idag. Nu ska jag bara njuta av friheten.

This sucks.

Jag har haft en sån otroligt dålig dag idag. För det första så har jag gjort bort mig så otroligt stort så nu är det fasiken säkert att jag byter skola till hösten. Kan fan inte gå kvar på NTI. Sen har ingen råd att köpa klänningen som jag skulle ha på mig imorgon på avslutningen och på Christoffers student. Så jag tänker inte gå till skolan imorgon. Dessutom är mina kinder galet varma och jag vet inte varför. Tror jag håller på att bli sjuk. Så jag kommer inte skriva något på ett tag, måste lugna ner mig. Puss på er.

Idag ska jag vara sportig!

God morgon på er. Idag fick man sovmorgon eftersom att dagen ska spenderas på skogsvallen där vi ska ha NTI-kampen med friidrott! Jippie! Så nu sitter jag här i mina mjukisbyxor och ett linne och väntar på att tiden ska gå. Usch, jag ser verkligen inte fram emot den här dagen. Hatar idrott, speciellt friidrott. haha men nu ska vi inte klaga! Nä, nu måste jag borsta igenom håret. Ni får ha en härlig dag! Puss på er!

Seg dag.. MEN!

Seg dag idag måste jag bara säga. Vi var väl inte mer än tio personer på våran enda lektion för dagen som varade i kanske en kvart. Satt dock kvar på skolan i några timmar, vi var vi tvugna att spela lite cs. Kom hem, kollade igenom och svarade på alla kommentarer jag hade fått och helt plötsligt ser jag detta:


Hur glad tror ni inte jag blev då? Jag hade ju vunnit en tävling hos Wysteriia. En mini-goodiebag med ett travelkit, läppglans och nagellack närmare bestämt. Skickade direkt iväg min adress till henne och kommer nu vänta spänt på min lilla vinst. Snacka om att det gjorde min dag! Jag som aldrig brukar vinna något. Tack Wysteriia!


Detta har jag vunnit. Bild: Wysteriia


En mysig (men blöt) söndag

Har inte uppdaterat något idag eftersom att jag vaknade med nosen i Christoffer nacke ganska sent, åt frukost och cyklade sedan iväg hem (var egentligen meningen att jag skulle cykla direkt till pappa men det blev ändrade planer). Mamma hade ringt tidigare och sa att det regnade/hade regnat. Såg inget regn utanför fönstret så jag borstade av det från mina axlar ganska snart och slängde mig på cykeln. Redan när jag låste upp den så märkte jag att det smådroppade lite men jag hoppades på att det inte skulle vara mer än så. Ungefär halvvägs märker jag att det kommer stora isklumpar från den gråa himlen. Men tror ni inte att det tokhaglar då?! Här sitter jag på min skrangliga gamla cykel i sammetskavaj och tunna jeansleggning i en hagelstorm. Fiiiint! Det var så hemskt väder så att jag fick stanna under en stor bro (eller vad man nu säger) när tågen kör. Insåg efter en stund att det inte skulle bli bättre på ett tag så jag kämpade hem. Hur blöt tror ni jag var när jag kom hem? Öronen frös och huvudvärken kom smygande. Jag bytte om och kröp ner i sängen ett tag. När solen vågade sig fram fick jag skjuts till pappa där jag såg Happy Feet och blev sedan bjuden på middag. Oxfilé med rucolasallad och tjocka pommes frites. Hur gott som helst! Alltså jag har haft en mysig dag med pappa, alltid lika trevligt att vara med honom.

Hur har eran söndag varit? Lika dåligt väder hos er eller?

Förjävligt väder!

Svar på en liten fråga

Fick en fråga av "Olle" om vad en bettskena är för något. För det första Olle, vem är du? Känner jag dig eller något? Haha. Så kontakta mig "Olle"! Men hur som helst, tillbaka till frågan. Jag har fått en bettskena för att jag spänner käkarna när jag sover och får GALET ont i huvudet och mår allmänt piss. Bettskenan ser ut som typ.. ett genomskinligt tandskydd som är format efter dina tänder (jag har varit och tagit avtryck tidigare) som man sover med på natten. Det är väl det man kan säga om det. Hoppas du fick svar på din fråga Olle. hehe och som sagt. HÖR AV DIG!

En liten efterlysning


Foto: Tradera

Måste bara efterlysa en sak. Den här kjolen från Gina Tricot! Om jag inte minns fel har det funnits en liknande på H&M också, eller? Hur som helst, H&M eller Gina. Whatever. Om den är någon som har en sån här kjol i small eller medium och kanske inte använder den så ofta så hör av dig! Puss på er!

Jag bara råkade klicka!

Nu är det gjort, klickade hem lite grejer från H&Ms stora rea. Det bara hände! Ett par skor, en väska och en tröja blev det. Allt jag har kollat på tidigare och dregglat lite. Hade dock velat ha skorna i en annan färg, men skitsamma. Hoppas dom passar nu bara. Leverans v25 står det så nu är det bara att vänta.



Snyggt, snyggt, snyggt! Nu fattas bara ett par jeansshorts. Om någon vet vart det finns ett par ljusa, slitna för ett bra pris så HOJTA!

Du kan aldrig ha för många skor

Sitter här och velar. Att köpa eller inte köpa, det är frågan. Vad tycker ni?

Aussie Hair


Måste bara tipsa om typ världens bästa shampoo. Aussies serie är helt galet bra! Det finns Miracle Moist, Real Volume, Colour Mate och Luscious Long serier. Alla med ett shampoo, ett balsam och en inpackning som "hör ihop". Själv använder jag Real Volume shampoo och balsam men även 3 minute miracle reconstructor. Dom har gjort under för mitt hår, märker en enorm volymskillnad eftersom att jag egentligen har väldigt platt och tunnt hår. Förutom att dom är jättebra så luktar dom gudomligt! Dom finns att köpa på Kicks och Åhlens och kostar runt en hundring styck. Så skynda er iväg nu!

Shut up and let me go!

Såg just på min statistik att hela 18 stycken hade besökt mig igår. Varför det? Konstigt, jag har ju inte uppdaterat på år och jag brukar ha runt 4-6 besökare. Kul i alla fall. Jag kan nämligen med nöje säga att jag nu är klar med allt plugg och kan börja blogga igen! Nu är det bara fyra dagar kvar med brännboll, bowling och NTI-kampen. Sen är jag ledig i 5 dagar och efter det börjar jag jobba! Jag längtar otroligt mycket till både jobb och nöje i sommar. Inte minst till Yran och LADY GAGA! Herregud, förstår verkligen inte hur Östersund fick Lady Gaga att komma dit. Kul för mig i alla fall. Igår hade vi en lektion, matte. Vi fick veta nationella provet och det sista provet vi hade. Mer än hälften hade IG på det sista provet som var ett grafprov (ja, jag var en av dom. haha) men vi fick göra om det med en kompis. Så jag och Sanna har fixat det nu. Gick till pappa och åt god mat innan jag skulle till tandläkaren och få min bettskena. Fick även ta en glass så jag passade på att testa Magnum temptation och HELSIKE va god den var! Oj oj. Resten av kvällen gick åt till att plugga. Som tur var så har vi varit lediga idag så jag pluggade på morgonen också. Men nu är jag klar. Klar klar klar! Hoppas bara att det blir fint väder nästa vecka när alla tar studenten och allt.


Hur god var inte den här?!

I just want to die.

Förlåt så hemskt mycket för den SUPERDÅLIGA uppdateringen. Just nu är det så otroligt mycket med skolan och jag har inte sovit mer än 5 timmar varje natt dom senaste dagarna. Jag bara pluggar och går i skolan, sen orkar jag inte så mycket mer. På fredag slutar alla kurser och då lovar jag att det ska bli andra bullar. Men tills dess får ni stå ut med att det ekar tomt i bloggen. Jag har bara inte ork att göra något. Förlåt och snälla håll ut! Lägg gärna till mig på bloglovin också, klicka då på den söta lilla kaninen till vänster. Puss på er söta människor!

RSS 2.0