A lot of black


Härlig beställning från H&M som blir en julklapp till mig själv!


Lusse kisse katt


Efter några timmars lussebak så ligger det nu en hög med nybakta lussebullar i vårat kök. Kanske inte dom finaste lussebullarna man har sett, men goda var dom!


Dear santa...


Vi firar första advent med att lägga upp den perfekta önskelistan. TOMTEN! Jag hoppas att du läser min blogg! Annars ska du få se på andra (lusse)bullar!


It's christmas time



Julpyntat kök! Jag tänker typ flytta in där, helt fantastiskt var lite rött och en ljusstake kan göra. Såklart står den hemmagjorda knäcken på bordet. Vad säger ni? Får ni lite julkänsla?


Furry shoes and cardigan


Kofta, tunika och pannband Bik Bok, skor H&M


Friday 26/9 2010

Jösses vilken gårdag! Kunde inte somna på natten vilket resulterade i att jag var vaken till sjutiden, somnade och vaknade vid tolv. Jag och Jesper drog iväg på stan för att shoppa jeans åt honom, köpa julpynt och handla. Det slutade med att vi var borta i flera, flera timmar. Med julpynt för flera hundra i ena handen och fredagsmys i andra kämpade vi oss igenom snöstormen (ja, fucking kämpade!) Väl hemma gjorde vi mat på en gång, tacos såklart och till efterrätt frukt och bär i ugnen med en massa vit choklad över. Ni kan ju tänka er hur jäkla nöjd man var efteråt. Jag la mig och på en halv sekund somnade jag som ett litet barn. Ganska så trevlig fredag!

Bulletproof heart

gravity
don't mean too much to me
i'm who i've got to be
these pigs are after me
after you
run away
like it was yesterday
and we could run away
if we could run away
run away from here

Tänk att man kan känna sig så jävla ensam ibland.
Det är för sent att skaffa vänner, när man är arton är alla bra människor redan tagna.
Sju månader kvar.

Blue poncho



poncho Forever 21, shoes Nelly


Na Na Na

För några år sen var jag väldigt "emo" och mitt absolut favoritband då var My Chemical Romance. Skivor, konserter, hemsidor, bilder. Totally galen i dom! Jag minns när deras förra album skulle komma ut, då släppte dom alla låtar på en speciell hemsida och där satt jag fastklistrad hela dagarna. Bara lyssnade på låtarna om och om igen. Nu har dom varit borta i några år men nu är det dags för dom att släppa nytt album och jag lyckades snubbla över det på Youtube. I die! Vilken förbannat jäkla bra album! Snacka om att bli påmind om varför jag älskade dom förut. Lyssna och fall in love!

Favoritlåten på nya skivan Bulletproof Heart



Lite gamla godingar (hade kunnat lägga upp alla deras låtar, för alla är minst lika bra):
Famous last words


To the end


Welcome to the black parade


Cancer


Dead!


The sharpest lives

Jeffrey Campbell invasion


O-M-G! En hel drös med Jeffrey Campbell skor på Nelly.com! Dessa plus några till har kommit in under dom senaste dagarna och jag dör lite grann. Ett par måste jag ju köpa, men vilket? Just nu lutar det åt Denmark, den med ludd. Vad tycker ni? Vilka skor hade ni köpt?

Black always works


Hatt Forever 21, stickad koftaktig sak Bik Bok, armband Indiska, skor & skärp H&M

Green bracelet


Nytt armband från H&M, finns i en massa olika färger och jag vill ha ALLA!

Sunday

Dålig uppdatering JAG VEEEEET! Har haft utbildning på jobbet några dagar i sträck nu och har somnat så fort jag satt foten innanför dörren. I veckan ska det bli bättre, promise! Ska försöka fota lite roliga stuff nu när jag har fått låna en Canon EOS 450D från skolan. Ska skaffa mig en egen så fort pengarna börjar rulla in. Nu är det nattjobb som gäller imorgon och sen ska jag jobba på ett uppdrag från skolan.

Jag hade i alla fall en rolig och fullspäckad helg, trevligt sällskap och lite sömn. Precis som det ska vara!

New job!

Första dagen på nya jobbet är avklarad. Mycket ny info och en mycket utmattad Mikaela. Nu jobbar jag alltså som restaurangbiträde på Max och jag känner redan hur pengarna rullar in. Underbart!

tea party by Micki

Nu har mitt projektarbete kickat igång rejält och jag har skapat en blogg där jag kommer dokumentera allt som görs. Ni kanske är nyfikna på att veta vad mitt projektarbete är? Jag har bestämt mig för att anordna ett litet tea party för några bloggerskor här i Umeå. Planen är att en eftermiddag träffas, fika en massa gott fika och mingla. Såklart kommer det även delas ut en mysig goodiebag! Just nu är jag i ett ganska tidigt skede av planeringen men jag hoppas såklart att detta ska bli ett lyckat event där Umeås bloggerskor får lära känna varandra lite bättre.

Just nu har jag några på min inbjudningslista men bor du i Umeå och har en blogg eller kanske vet någon med en blogg som skulle vilja komma så hör av dig!


Klicka på den lilla kaninen för att komma till bloggen där du kan följa mig och planeringe!

Dance in the dark


(Varför blir det så fruktansvärt dålig bild?)
Taggar inför en kväll ute i Umeå och till det behövs såklart en uhn-tss lista!
uhn-tss

Beslutsångest


Dålig bild jag vet. Men vad tycker ni? Tunika eller leggings och tischa från Local Firm for Weekday med randig bustierliknande grej under? Och VILKA skor? Jag har världens beslutsångest. Help me!


Need some help

Springer omkring och ber min stackars rumskompis om smakråd till morgondagens party outfit. Har några idéer men jag är fasiken inte säker. Vad säger ni om att jag fotar och lägger upp dom olika förslagen så får ni rösta till imorgon kväll?

Rabbit ring


Ännu en ny ring till samlingen, all the way från Kina denna gång! Vad tycker ni?

Totally wrong

Men tror ni man blir lite less? Här har jag väntat på mitt H&M paket innehållandes ett par byxor som jag har sett fram emot SÅ mycket! Öppnar ivrigt paketet och vad hittar jag... någon ugly-ass stickad klänning i storlek medium. H&M har alltså skickat allt jag har beställt men byxorna är fel. Jag fattar inget. Det roliga är att på påsen med klänningen så finns det två etiketter. En där det står "Byxa svart" (min byxa) och en "Klänning beige". Man blir ju förtvivlad... Så nu måste jag skicka tillbaka klänningen och vänta på att H&M ska skicka mina byxor.

Förövrigt så var allt annat väldigt fint. Kilklackarna med glitterklack är verkligen att rekommendera! Fick även ett paket från Eleven som innehöll ett Nuxe läppglans, coolt torrschampoo och mammas julklapp. SÅÅ nöjd med den!

Jeffrey Campbell in Sweden


TITTA vad som har kommit in på Henry Kole's hemsida. Tre par jeffrey Campbell skor, bland annat den överhypade Lita! Jag säger bara OMFG! Något par måste köpas. Lita eller kilklacken? Vilka tycker ni?


Some new bling bling


H&M 99:-/39.50:-

Little red ridinghood


BikBok, Acne, Nuxe, Topshop

Redan julafton?


OMG! SO MUCH FUN!

Mystiskt

Två avier från utlandet? Ena kom medan jag var i Luleå, det andra väntade jag inte förrän om någon vecka. Kan det ha kommit så fort? Måste springa till OKQ8...

Inte kul

Städ och pluggdag. Inte pepp. Men måste göras.
Återkommer ikväll om jag inte har avlidit.

På busshållplatsen


En av nyheterna i min garderob, lite herraktig rock kappa whatever från Gina Tricot
Vad tycker ni? Är det en hiss eller diss?

New Dolores


Dessa skor har jag letat i typ en halv evighet, nu fanns det ett par i storlek 37 på Nelly.com. Jag chansade och beställde dom tillsammans med ett par andra kilklackar (reims), en ring och en långkjol. Jag tror ju dock inte att dom kommer passa eftersom att jag alltid har storlek 38. Men det går ju alltid att skicka tillbaka. Ifall det är någon som har en par i 38 som skräpar i garderoben kan du väl höra av dig?

Alexander Wang bag


ÄNTLIGEN har jag lyckats få tag i en Wang look-a-like! Dock inte för tusen kronor på Modekungen utan för 399 enkronor på Joy. Kan inte vara mer lycklig!


Leo and etno


Lyckodag! Lyckades få med mig en FET påse från Gina och något riktigt vackert från H&M igår
Kan ni se vad det är?

Disco


Nytt discohalsband som glittrar helt fantastiskt fint
H&M 149:-

Gold, grey, black


Torsdag är lika med nyheter på H&M shop online. Denna gång var det en ny Divided Style Guide som kom ut och med denna, en MASSA snygga grejer. Tror ni jag kunde låta bli att klicka hem lite, klart som fan att jag inte kunde låta bli! Halsband och armbandet som har funnits i butik fast i annan färgskala klickades snabbt hem och nu längtar jag till början av december!

RSS 2.0