Nyår i Östersund

God morgon.
Förlåt för att jag inte bloggade något igår som jag lovade, men det var tjorv med bussarna hela vägen från Luleå till Östersund. Mellan Luleå och Umeå blev dom flesta satta i en extrabuss som bara gick till Umeå istället för den ordinariebussen som går mellan Haparanda och Sundsvall. I Umeå kom det två småbussar som skulle ta alla passagerare till Östersund, så istället för att få sitta på dubbeldäckaren Sextitrean så fick alla åka i små skitbussar istället, därav inget internet. Resan var jäkligt seg måste jag säga, försökte sova ett antal gånger men det slutade med att jag sov i kanske högst 2 timmar sammanlagt. När jag kom fram blev jag mött av Christoffer och hans vän Linus, vi gick och åt på Subway, dock åt jag inget, fick bara en liten påse chips. Väl hemma hos Linus (som vi sov hos inatt) så spelade jag lite Guitar Hero world tour medan Christoffer sjöng med sin vackra stämma. Det blev ändå en ganska tidig natt, men eftersom att jag sovit ca 3 timmar natten innan och fick nästan ingen sömn på bussen så lyckades jag ändå sova til 12.45. Nu duschar alla och klär på sig för att sedan åka till Jesper för middag och sen blir det någon liten, mysig nyårsfest hos Jespers kompis. Jag tror att denna dag kommer bli väldigt lyckad.

Hoppas alla får ett jättebra nyår!

Honey honey

Imorgon åker jag, 10 timmars bussresa. Fy fan! Har nästan packat klart, det som inte är nedpackat är t.ex tandborste och smink, sånt som jag behöver imorgon. Tråkigt nog hinner jag inte få min mobil innan jag åker, men då blir det ju destå roligare att komma hem. Haha, min väska håller på att sprängas och jag ska bara vara borta i några dagar, så äre att vara tjej. Jag är inte säker på att jag kommer att kunna blogga något under tiden jag är där, kanske om vi ska nattgibba. Vi får se om någon har trådlöst internet, annars bloggar jag som fasiken på bussen.

Vad ska alla göra på nyår?
Och om jag nu inte hinner blogga något mer så GOTT NYTT ÅR på er allihopa så syns vi nästa år!

Another sunday

Ännu en söndag har passerat. Ska jag vara helt ärlig så har jag sovit bort hela dagen! Vaknade första gången vid nio, satte på tvn och sen somnade jag och sov till ett-tiden. Efter det har jag bara legat och kollat på tv tills mamma kom in på rummet vid fem och sa att vi skulle och äta hos Arnes mamma, då vare bara att klä på sig. När vi kom hem har jag bara suttit och knåpat på en ny design som är klar nu. Blev inte så himla nöjd, fast jag blir aldrig nöjd ^^

Imorgon ska jag på stan och köpa lite stuff som behövs inför resan, sen blir det bara till att packa allt. Jag hatar att packa, vet aldrig vad jag ska packa och det är alltid något som glöms. Åker på tisdag klockan 11.50 och är framme i Östersund 21.55, nästan 11 timmar lång resa. YIPPIE! En positiv sak är att jag har med mig datorn, och om det finns plats så kommer jag att sitta i affärsklass mellan Luleå och Umeå (byter buss i Umeå) och på bussen mellan Umeå och Östersund så finns det trådlöst internet, så då kan jag bomba er med blogginlägg och kanske lite roliga bussbilder. haha.

Dagens outfit.


En fin liten outfit.
T-shirt- Merde
Jeans- Cheap Monday
Sjal- BikBok

These boots are made for walking


Bild från bsgserviceworld på tradera.com


Kolla vad jag har klickat hem från tradera! Eftersom att skorna från Din Sko har varit slut i åratal så hittade jag tillslut dessa skönheter på tradera, ca 300:- (inkl frakt) fick jag betala för dessa vilket jag tycker är jättebra. Nu är det bara hoppas att dom passar, annars har jag dom ändå. haha.

Lördag, 26 december.

Ont i kroppen har jag. Varenda morgon när jag vaknar gör det ont i axlarna och ryggen. Trots detta släpade jag mig upp och åkte iväg till jysk där jag köpte ett klädställ. Gick i flera timmar på stan sen, hittade två saker, men när jag gick tillbaka för att köpa dom var dom SLUT! Kul. Så jag köpte bara en mascara (Masterpiece, den nya som är svart istället för guld, det är väl typ extra volym i den xP) och all-in-one nagellack. Värsta va tråkig jag är då. Hoppas bara mascaran funkar bra.

Mellandags-shopping.

Phew! Att folk inte kan ha något annat för sig än att gå på mellandagsrea xP Jag har slagits, knuffats och svettats. På Gina Tricot gick det inte ens att gå in på, så jag skippade det. Men jag hittade faktiskt lite grejer som jag köpte. En kofta från Lindex, två t-shirtar från Merde och en stor, jättegosig sjal från BikBok. Köpte även en glittrig prydnadsren som var på rea från Åhlens och en ny burk med Lee Stafford kladd ;) Hittade även ett par mockasiner för 300:- på Vagabond, dum som jag var så köpte jag dom inte, men om dom finns kvar imorgon (hoppas hoppas!) så ska jag köpa dom.

Har ni varit på mellandagsrea?


Allt detta för strax under 700:-

Dagens pyjamas outfit.

Yay, en liten outfit-bild. Supersnygg är det också, har bara lufsat omkring i pyjamas hela dagen. Fick den av mormor i julklapp, jag får alltid pyjamas av mormor i julklapp och det är faktiskt jättebra, för man går ju inte själv och köper en pyjamas, inte då jag i alla fall. Och det behövs ju uppdateras i pyjamaslådan då och då också.


Jag tycker att jag ser otroligt smal ut i pyjamasen, vilket såklart är en bra sak xP

Vintage sunglasses

Skitsnygga, askassa och oredigerade mobilbilder.

Idag när vi var och åt hos mormor och morfar så hade mormor hittat ett par jättegamla, supercoola solglasögon. Det ser lite ut som större wayfarers, dessutom är dom röda ^^ Dom kommer nog bli välanvända till sommaren.

Klickat hem från Topshop

ÄNTLIGEN har jag klickat hem två tröjor från Topshop! Har länge suktat efter en långärmad, rosa tröja med leopardtryck på, och för ett tag sen upptäckte jag ju Woody for Topshop som jag blev helt kär i. Igår gick jag in på Topshop för att se om den förstnämda tröjan fanns kvar, jadå, och dessutom var den på rea! Snacka om glad jag blev! Så jag pratade med mamma och vi bestämde oss för att klicka hem tröjorna idag, och nu är det gjort! Dom hinner nog inte komma innan Östersund, men till skolstarten så har jag två fina tröjor. Hoppas bara att dom passar.


Ny kamera?

Jag har länge funderat på att köpa en ny digitalkamera, gärna en rosa ^^ Men vet inte riktigt vad jag ska köpa för någon. Vill ha någon med bra slutartid och ganska många inställningar på (typ macro, porträtt m.m.) en inställning som är ett måste är sån där rörelseinställning, typ att det blir bra foton även i rörelse. En grej som jag också har upptäckt på mina gamla digitalkameror är att om man har blixten avslagen och fotar inomhus så blir bilderna väldigt suddiga. Hur kommer det sig? Det skulle jag gärna också vilja slippa.

Är det någon som har något förslag på kamera?


Sleepy sleepy!

Snacka om att jag har segat denna juldag. Somnade för det första vid tretiden, sov till tolv, var uppe i någon timme och åt lite mat, sen gick jag och sov igen. haha. Jag är ju för mycket, dagen har bara försvunnit. Vi åkte till mormor och morfar för lite middag, fick 500:- av dom till Östersundsresan. Har bestämt att jag ska spara minst 500:- från mina julklappspengar och i januari får jag min lön+studiebidrag så ska jag nog gå till frissan och stoppa in hårförlängningar, gud va kul det skulle vara. Ska prata lite med mammas kusin som är frisör och fråga vad hon tycker. Vill ju gärna få tjockare hår, men även längre. Imorgon ska jag till Björsbyn och rida Godde, sen bär det av till stan med mamma och shoppa på mellandagsrean! Wihoo!

A very merry christmas.

God jul på er allihopa!
Hoppas alla har haft en jättebra jul, det har då i alla fall jag haft. Firade jul hos pappa i år, har ätit julbord till lunch och middag. haha. Fick en datorväska, en HEL DEL godis och 1500:- av dom, mycket uppskattat. Vid sju kom mamma och arne och hämtade upp mig för att fira lite jul hemma också. Vi åkte hem och satte oss direkt för att öppna julklappar. Hemma fick jag Leilas bok, en roman, pyjamas, ett armband från Ms Bijoux, vinterridbyxor, fodral till datorn, bakform, en ENORM berlock, massor av smink, 800:- och presentkort på Gina för 500:- också VÄLDIGT uppskattat. Nu är det bara att vänta på min touchwiz som borde komma om ca 4 arbetsdagar. SKYNDA MOBILHELSIKE!

Sammanfattningsvis så har min jul varit jättemysig, hoppas eran har varit det också.
GOD JUL!

Woody for Topshop

"Inspired by blustery winter nights spent daydreaming and watching the stars, Zara Wood's limited edition range of tees for Topshop will make you want to visit the moon. Featuring the illustrator's trademark wishing-upon-a-star harlequin girls and other wide-eyed cuties playing in the galaxy, Woody's new collection will bring out the whimsical side of you. Available from Topshop Oxford Circus and Topshop.com, dress up in Woody's Star Gaze tees and go on star spotting exhibitions, rather than wrapping up and daydreaming about Saturn."

Jag tycker kläderna är helt underbara, trycken är precis i min stil. Skulle kunna beställa hem varenda tröja. Har funderat på att klicka hem någon i alla fall.





Jag ska nog klicka hem tröjan till vänster, älskar trycket och den ser otroligt slapp och mysig ut.

Maaaaaj preciiiiiiooooouuuus!


Idag när jag kom hem från jobbet (Dom ringde från HS Copy och frågade om jag kunde jobba idag och imorgon, lycka kallas det :D) så fick jag ett kuvert från Telia, där stod det att en Samsung touchwiz (rosa såklart!) är min! Den hinner dock inte komma innan julafton eftersom att Telia hade skickat kontraktet till fel adress. FAAAIIIIIL! Men förhoppningsvis så hinner den komma innan jag åker till Östersund.

TACK MAMMA OCH ARNE!


Satans julgranskulor?

Jag och Christoffer var på Åhlens idag och kollade lite på allt julpynt, han började klaga över att julgranen ska vara grön med rött pynt, inte blått, guld eller något annat. Han såg då några svarta pumlor och annat pynt som hängde på en krok, såklart blev han ju helt till sig (på ett dåligt sätt då)

Christoffer: Men... men... men (jätte frustrerad) vem har SVARTA julgranskulor?!
Jag: Öhm... djävulen?
Christoffer: JA! SATAN HAR SVARTA JULGRANSKULOR!

Så nu vet ni, dom svarta pumlorna är satans verk ^^


Satans verk? :O
Foto: Aftonbladet

Almost christmas!

God kväll!
Nu har jag varit dålig på att uppdatera igen, fy på mig. Men nu i helgen har jag bara varit med Christoffer och spelat Guild Wars ;D Igår var vi och fikade innan jag åkte iväg och red för sista gången den här terminen, fick Bo Kasper, blev tvingad xD men det fick faktiskt ganska bra, han är bara så himla feg, flyger i taket om någon ställer sig upp på läktaren. Idag gick vi på stan bland allt folk och köpte julklappar åt Christoffers föräldrar, själv köpte jag bara lite inslagningsgrejer. Tänk att det är jul om bara fyra dagar, snacka om att jag längtar! Sen blir det mellandagsrea och Östersund, ska också bli otroligt roligt.

Såg just att Love Actually är på TV4, så jag ska springa iväg och se på den. Julpussar på er alla :*

It's a new day.

God morgon!
Tror ni inte att jag försov mig sista dagen? Johorå! Jag drömde att jag var i en skog med någon och vi blev jagade av snubbar i lila, tighta outfits. Hur som helst så tänker jag faktiskt vara så fräck att skippa skolan idag. Ska bara förbi och lämna matkort och databok eftersom att jag nog går på stan med mamma istället. Tänkte bara meddela det.

Hoppas ni får en bra dag!

Bangs bangs!

Oj va jag saknar min lugg ibland, jag passar faktiskt himla bra i lugg och det tycker typ alla andra också. Men jag ska inte klippa lugg igen! Fy, inte ens tänka på det! Jag ska bara låta mitt hår växa. Växa, växa, växa!


Vad tycker ni om min lugg? :O

Christmas contest!

Okej, tänkte testa ha en liten tävling. Det är absolut inget speciellt.

Jag tänkte lotta ut ett armband (my own design liksom), jag vet att många gör liknande armband med mockaband och berlocker, men jag tycker dom är jättefina och bestämde mig för att börja göra egna istället för att köpa andras.
Det armbandet jag lottar ut är i blått/marinblått mockaband med en stor hästsko i guld, armbandet är ca 17 cm långt men det är enkelt att reglera det lite grann ifall du vill att jag ska göra det.



Tävlingen pågår till den 20e december och det enda du behöver göra är att lämna en liten kommentar i detta inlägget så är du med. Jag drar en vinnare och meddelar denna via mejl (så glöm inte att lämna mejl och bloggadress!)

Lycka till!

Make this go on forever

Förlåt för dålig uppdatering i helgen, kände att jag tog lite ledigt från bloggen eftersom att jag och Christoffer firade två år igår, det var verkligen jättemysigt! I present fick jag ett par Steven Shein örhängen med hjärtan och hästar på, har velat ha dom hur länge som helst! På förmiddagen gick vi en liten sväng på stan och jag letade efter en nyårs outfit som jag tillslut fann. Det blev ett spetslinne från Vila som jag ska ha med mina stentvättade Cheap Monday jeans och kilklackar från H&M. Efter det gick vi och handlade lite till pannacottan som vi skulle göra, vit choklad pannacotta! Egentligen skulle vi även laga något gott hemma, men vi hade inga idéer så vi gick på Thai Thai och åt istället. Hur gott som helst! Sen hade vi det bara mysigt och spelade lite Guild Wars (typiskt oss xD)

I'm a shopaholic!

Detta fick/köpte jag idag på stan: (mycket bra köp, är väldigt nöjd)


Guldarmband med rosett till jul och nyår.


Gråa, lite stentvättade Cheap Monday jeans.

Lucia och julshopping.

Hej allihopa! Äntligen är man hemma. Mamma väckte mig vid halv tio idag och sa att jag skulle börja göra mig iordning eftersom att vi skulle till stan. Jag gjorde en liten frukost på sängen åt mig och Christoffer och slängde sedan på mig lite kläder. Ute är det ju världens blötsnö-oväder, ni kan ju gissa att man blev sjöblöt så fort man gick ut. Hur som helst gick vi av vid Shopping och vandrade omkring lite på bland annat Glitter och Indiska, på Glitter fick jag ett par helt vanliga guld örhängen och ett jättegulligt armband som jag nog ska ha på jul och nyår. På Smedjan hittade jag ett par lite stentvättade jeans från Cheap Monday, jag provade dom och dom satt så jäkla snyggt, mina ben såg jättesmala ut i dom och det är ju aldrig fel :P Mamma sa att hon kunde betala 200:- av dom, det var ju himla snällt måste jag säga, så jag köpte ju dom såklart. Sen blev det bara lite julklappar åt mormor och pappa. När vi satt och tog en macka på Waynes så kom norrbottens lucian med sina tärnor och sjöng för oss, det var ju ganska mysigt. Såg en jättesnygg sammetsklänning på Gina som jag tror att jag ska köpa och ha på nyår, kostade bara 199:- Vad tror ni?

Nu ska vi baka jättegoda småkakor med smörkräm och en massa smarrigt. Sen blir det till att bara mysa, det var jobbigt att springa på stan bland en massa folk i flera timmar.


Lucian och tärnorna.

Hit me baby one more time!

God kväll.
Denna dag har varit otroligt bra måste jag säga. Var ju som vanligt trött på morgonen, och såklart fick jag sitta och laminera i ca 3 timmar, segt segt. Men jag hade sällskap av en snubbe som extrajobbade där ett tag. Lunch åts på MAX (det var hundra år sen!) tillsammans med Christoffer, sen tog jag lite extra lunch och vi gick på Smedjan och kollade på julklapp åt pappa, vet dock inte vad jag ska köpa åt dom. Efter lunch fick jag binda lite böcker, då kom chefen och frågade om jag kunde tänka mig att extrajobba där om det behövdes någon gång, SÅKLART JAG VILL! Så han tog mitt namn och telefonnummer, hoppas att dom ringer snarast. hehe. När jag skulle gå på toa så ropade han in mig på sitt kontor (oj så fel det låter.) och gav mig ett litet fyrkantigt kuvert och sa att det var för att jag har jobbat så bra. Man kunde ju ana att det var pengar, kanske sådär tre-fyra hundra, det sitter ju superfint nu när man är fattig inför jul. Men vet ni vad, skit i lådan det var fasiken ETT TUSEN FEMHUNDRA FREAKIN' KRONOR! Liksom AH MAH GADH! Man kunde ju inte låta bli att flina. Så resten av dagen blev rena rama himmelriket. Direkt från jobbet till stallet där vi tränade bakdelsvändningar, jag fick Fakir (han är ENORM!, ca 175cm i mankhöjd, det är stoooort!) och det gick faktiskt ganska bra, fick lite beröm för att jag inte spände mig så mycket vilket är något jag gör ganska ofta.

För att då sammanfatta denna dag i ett ord: GOOOOOOD!
Nu ska jag lägga mig och mysa med Christoffer och Cesar och imorgon blir det stan med min kära moder.
Vad ska ni göra? Någon luciavaka på gång?

Nightmare

Måste bara slänga in en så otroligt härlig låt, har lyssnat på den om och om igen i två dagar nu. Mycket LÖÖÖV till den! :3


I have hörtings in my axlar!

God kväll kära vänner.
Idag är det faktiskt redan torsdag, skönt så in i norden. Dock har inte dagen varit den bästa. På morgonen var jag jättetrött (som vanligt) så ska jag vara helt ärlig så minns jag typ inget från morgonen, jag stod bara och hålade en massa papper, öronen stängdes typ av. På lunchen gick jag och köpte en Red Bull så jag skulle vakna till lite och gick sedan till Christoffer som stod i fiket på hans skola. Efter lunchen fick jag binda böcker (like always) och sen upptäckte vi att jag hade gjort fel, PÅ ALLA BÖCKER! Det var typ 50 stycken eller något! Under tiden kände jag att jag började få jätteont i axlarna och det strålade upp i nacken och ner i armarna, jag är jättekänslig i axlarna och får jätteont om jag bär en väska som är det minsta tung. Såklart blev det bara värre och värre så tillslut kunde jag nästan inte jobba, jag försökte massera lite själv men det hjälpte inte. Tror det onda beror dels på att jag inte har något vettigt skrivbord till datorn utan ligger alltid på mage med datorn framför mig och trycker upp axlar och skulderblad, inte bra. Som tur var ringde mamma och sa att mormor och morfar skulle göra palt och frågade om inte jag kunde sluta lite tidigare, jag frågade Ola som sa att det var okej, så istället för att sluta fem så slutade jag vid tre-tiden, det behövdes verkligen, känner fortfarande att jag har ont över axlarna.

Vad har ni gjort idag?

Everything you do is like me.

Shiiiiisus vilken dag. Jag tog mig inte upp ur sängen i morse för att jag gick och la mig vid ett (jag var jättepigg på kvällen, som alltid). På morgonen och förmiddagen fick jag bara sitta och laminera en massa Ericsson fram och baksidor, dessutom drack jag en hel del varm choklad eftersom att av någon anledning så drar det jättemycket just där man sitter och laminerar så jag fick världens febershock och kunde inte sluta frysa. Lunchen var inte heller nå god så jag åt bara en massa sallad. På eftermiddagen blev saker mycket roligare, jag fick hjälpa till att skära ut saker på en jättestor skärmaskin och sen fick jag sitta och leka med InDesign och Photoshop på en ENORM skärm (typ lika stor som min tv, och den är väl typ 28"), jag håller nämligen på att göra ett enormt klistermärke till dörren med Totoro på, jag kanske har berättat det? Dagens värsta var ändå när jag höll på att plocka upp en massa plastskivor som skulle slängas ur en stor låda. Jag tog tag i några skivor och drog ut dom, och när dom lossnade så flög min armbåge bakåt och rakt in i en dörrkant, tror ni inte den träffade den där nerven i armbågen som gör så ont att slå i? Men joho du! Det bara small! Direkt efter kände jag att lill och ringfingret och den halvan av armen blev alldeles varm och armen domnade bort, jag kunde inte röra på lillfingret, det var helt ihopkrullat, usch jag fick lite panik faktiskt. hehe. Men efter ett tag försvann det som tur var, men jag har aldrig varit med om dess like. Usch usch.


Min personliga lilla arbetsplats. Laminering, varm choklad och frukt.


Nu ligger jag och kollar på My Super Sweet 16 på MTV, bortskämda skitungar säger jag bara, snacka om att inte vara tacksam för något. Väntar även på att maten ska bli klar, jag är jättehungrig som vanligt.
Hoppas ni får en mysig kväll!

Where did you go?

Gud vilket underbart avsnitt av Gossip Girl, det måste ha varit det bästa någonsin. Bättre än i OC när Seth åker iväg med sin segelbåt i sista avsnittet av första säsongen, jag kan erkänna att det föll några tårar, men nu sprutade det verkligen, ville bara böla. Nu låter jag som någon liten fan-girl fjortis, men det var verkligen... oj oj, nä jag ska inte avslöja något. Underbart var det i alla fall, vill se det igen!

Slänger med en otroligt fin låt som är med i avsnittet.

Give a little bit of your love to me.

Jag har tagit mig igenom änu en dag av hårt arbetande, en ganska tråkig dag. Fanns inte lika mycket att göra så jag har suttit och bläddrat i tidningar och annat smått och gott idag. Dom fyllde dessutom på godisskålen idag, snacka om att jag har ätit upp typ halva, var så himla godissugen idag och igår. Efter jobbet gick jag på stan och köpte ett jättegulligt halsband som jag ska fota så fort jag har sett Gossip girl som är klart nu. Berättar mer sen!

Puss!

Snö och rusk.

Ännu en måndag, jösses va tiden går snabbt. Snart är det jul, den ska firas hos pappa och sen på kvällen ska jag mysa med andra halvan av familjen (mamma, marcus och arne), det blir presenter hela dagen! Idag har det varit ännu en dag av att binda ihop Ericsson häften, tack och lov så har Madelene hållt mig sällskap men dock kommer hon inte tillbaka imorgon, man får ju hoppas att hon får jobba någon fler dag innan jag rör mig tillbaka till skolan nästa onsdag. Nu har dom i alla fall fyllt på choklad i kaffemaskinen på HS Copy, jag drack två koppar efter varandra. haha! Nu i veckan måste jag gå och köpa julklapp/2års present till Christoffer, tror nog det blir en hatt och en t-shirt faktiskt. Men nu ska jag bara sitta och ta det lugnt och hålla mig undan kylan som finns utanför huset, tror det var ca 17-19 minusgrader ute idag, usch usch!

Jag funderar förresten på att starta en liten jultävling, kanske ett juligt armband? Vad tror ni?

Stjärnor på is.

Igår var det ju då final av Stjärnor på is, jag som är übernördig och följer det satt såklart bänkad framför tvn med glögg, pepparkakor och lussebullar. Att Lars åkte ut först var ju ingen överraskning, men man var ju grymt nervös när vinnaren skulle koras, Jesper hade ju åkt så mycket bättre och hans sista åk var ju otroligt bra! Men Markus vann, jösses va glad jag blev för jag trodde verkligen inte att han skulle vinna. Som ni kanske fattar så hejade jag på Markus ^^

Först vinnare av Idol och nu Stjärnor på is, vad kommer här näst för Markus Fagervall?
Man kan ju inte förneka att han är superduktig, dessutom jäkligt snygg ;D


Markus och Johanna
Foto: Tv4

Pretty.Odd

Oj herre min gud! Kollade precis på rexnet (NTIs intranät) och såg att dataläraren hade skickat ut mejl angående bytet av intranätet och förklarade att han skulle skicka ut ett meddelande till alla om hur det gick på Excel och teorin istället för ett mejl eftersom att mejlen slutar funka på måndag. Såklart nyfiken som jag var (hade dock inga höga förväntningar på teorin, excel visste jag redan) kollade jag mina meddelanden, och jag hade fått ett litet meddelande där det stod VG+ och *trumvirvel* MVG! TYP AH MAAH GAAAADH säger jag bara! Det trodde jag verkligen inte, det som gick så OTROLIGT dåligt på teorin. Så nu får jag väl mest troligt MVG på kursen, det sa då läraren iaf. Ifall det går bra på teorin så skulle det inte ha varit omöjligt att få MVG och vad kan vara bättre än MVG? Jag är hur som helst extremt stolt över mig själv just nu. Nu blir det firande med julmust och godis ikväll. hihi ^^

A family day.

Gud va dålig jag är på att uppdatera, kanske är för att jag jobbar 8-17 måndag till fredag i två veckor nu (APU.n). Igår var jag dessutom och red, så då kom jag hem, åt och åkte iväg till stallet.

Idag har jag varit med familjen på SSAB dagen, dom har det för alla anställda varje år runt jul, det är faktiskt ganska roligt även om det mest är för småbarnen, men lite barnslig måste man ju få vara, eller hur? Lite senare ikväll har jag blivit tvingad till Christoffer eftersom att hans föräldrar typ ska bort på middag och han vågar inte vara hemma helt själv ;P Självklart ska jag bänka mig framför deras TV och se finalen av Stjärnor på is, HEJA MARKUS FAGERVALL! Han är heeeet xD

Hur ser eran lördag ut?


Christoffers framtida karriär? x'D

Slask i Luleå.

Usch vilken hyfsat plågsam dag. Det börjar med att jag går ut på morgonen och inser att det har regnat så mycket att minst hälften av all snö har smält bort och fryst på, vilket resulterar i GRYM halka+slask.se! Jag som älskar slask. På HS Copy fick jag hjälpa till att starta en maskin och lite annat smått och gott. Dagarna verkar gå så himla snabbt när jag är där.  Tyvärr har det kommit någon snubbe som går i trean, jag gissar att han också har APU. Han ser lite läskig ut, så jag håller mig undan xD Efter lunchen fick jag dock sitta och stoppa in nå papper i små plaskfickor, gud så otroligt ont jag fick i mina axlar och nacke (har fortfarande det) och som avslutning fick jag stå och håla (ja, håla, inte hålla xP) typ 10 stycken 15cm breda buntar med papper. Nu sitter jag hemma i fotöljen och är mätt och belåten. Imorgon är det fredag och jag måste säga att det ska bli extremt jätteskönt med helg!

Vad ska ni göra i helgen?

Vagabond

Vagabond, 1200:-

På Vagabond butiken här i Luleå står det ett bar underbart vackra skor. Kilklack, dragkedja, kan det bli bättre?
Kan inte jag få dom i julklapp? Snälla?

On a rainy monday.

(... fast nu är det ju faktiskt onsdag.)

Idag var det då första dagen på min APU-plats HP Copy. Jag fick en liten rundtur av en tjej, sen fanns det inte så mycket att göra så jag satt och kollade på någon som höll på att göra en stor väggvepa till Colorama. Någon timme innan lunchen så fick jag hjälpa en kille att skriva ut STORA, inte affischer, men ja, till Banverket och sen skära till dom, fortsatte med det efter lunch då jag också fick stoppa upp gud va heter dom, typ ett klistermärke som täcker hela dörren xP ett sånt i alla fall som föreställde ett lejon, svettigt svettigt. Magnus som killen hette har sagt att jag ska få en egen sån, så jag fick sätta mig vid en dator och hitta en bild som jag ville ha, valde en bild på Totoro, så imorgon ska jag nog få skriva ut den ^^

Efter jobbet (kan man säga så? xP) så gick jag till Kupan och köpte mig ett par snygga skor. Hittade även en stor "kula" på Chinatown som jag nu har gjort till ett halsband. För er som inte ser så är det en glad panda på den :) Köpte även en t-shirt från H&Ms killavdelning, men den visar jag nog imorgon.

Skorna, 50:-             Pandahalsbandet.
Usch, jag skäms över kvalitén på min mobilkamera, hade tänkt tigga en Samsung Touchwiz av familjen. Tillsvidare får ni tyvärr stå ut med dom få bilderna jag lägger upp.

Dåligdag.se?

God kväll cutiepies!
Denna dag har verkligen inte varit en bra dag. Det börjar med teoriprov i datakunskap som jag totalt failar på, fick blackout efter ca 3 frågor, sen får vi veta vårat svenskabetyg på debatten, personligen tyckte jag att jag ägde totalt men fick trots det ändå bara VG vilket jag blev grymt besviken på. Den dåliga dagen började väl egentligen redan igår då jag fick veta att jag bara fick VG på Excelprovet som jag också ägde på, jag gjorde inte ETT enda fel, trodde jag. Men tydligen hade jag missat ett litet dollartecken, trots att jag hade visat att jag kunde hantera dollartecken så fick jag ändå bara VG vilket betydde att jag inte kunde få MVG på kursen. Så den dåliga dagen började redan igår och jag somnade arg som fan.

Hur som helst, inte mer om det nu, ska försöka förtränga den här dagen. Imorgon börjar i alla fall min apu på HS Copy nere i norra hamn, ska faktiskt bli ganska roligt att få göra något annat än bara skola skola skola. Min handledare verkar jättetrevlig, dock får jag ingen sovmorgon utan ska vara där vid åtta-tiden imorgon. Inte skoj. Jag tror nog jag ska gå och lägga mig ganska snart eftersom att jag har sovit jättelite dom senaste dagar och börjar känna av det. Man vill ju inte vara helt nerdrogad första dagen på apun då man vill göra ett bra och seriöst intryck. Wish me luck! Imorgon ska jag även gå och köpa julklapp åt Christoffer, vet vad jag ska köpa nu men jag kan inte säga det eftersom att han sitter bredvid mig. hehe. Ska även gå och köpa garn eftersom att jag har bestämt mig för att sticka mig själv en gosig halsduk och som tur var så hade mormor stickor åt mig, så det slipper jag köpa. Känner verkligen att jag vill börja pyssla mer med saker, göra smycken, sticka, sy, allt möjligt. Har ni några förslag på vad jag kan hitta på för kul att sysselsätta mig med?

Nä, nu ska jag börja dra mig mot sängen och ett mycket varmt och fluffigt täcke. Hoppas ni sover gott. :*

From yesterday it's coming

Första december kära vänner, bara 24 dagar till jul och 19 dagar till jullov. Ni anar inte hur mycket jag längtar! Julen ska firas hemma med familj och det nya året firas i Östersund tillsammans med Christoffer och hans vänner. Tror jag ska gå och kolla efter lite julklappar idag, ska dock bara köpa åt typ Christoffer och Doodely, antagligen åt pappa också eftersom att jag mest troligt firar jul med honom också. Till Christoffer ska jag nog köpa en bok som han vill ha eller en tjock, mysig stickad kofta, kanske världens opersonligaste julklapp men hans föräldrar ska köpa typ parfym åt honom (ska tipsa om Jean Paul Gaultiers Le Male) så det kan man ju inte köpa, men jag tycker att en kofta låter ganska bra, eller en riktigt snygg t-shirt från Carlings kanske? Vi får se, ska gå på klappjakt någon dag nu i veckan.

Vad önskar ni er och vad ska ni köpa åt era nära och kära? :3

Kära tomten...

I år önskar jag mig:













Canon digital Ixus 80IS rosa, A piece of cake, Vidal Sassoon plattång (rosa)

Sen önskar jag mig lite presentkort och sånt också, men dessa grejer ligger nog högst upp på listan.

RSS 2.0