Samsung touchwiz


Kan ingen ge mig den här sötnosen? Jag som vill ha en ny mobil och allt med tanke på att min är helt sönderslagen och repig.

Samsung touchwiz
  • 5 Megapixelkamera
  • FM-radio
  • Musik igenkänning
  • Stödjer mobilt bredband (upp till 7,2 Mbit).

Touchwiz är en fullmatad och avancerad pekskärmsmobil, bara något större än ett kreditkort. Framsidan är en enda stor pekskärm på 2,8 tum. Tydliga menyikoner och en svag vibrationsbekräftelse när du byter funktion bidrar till mobilens användarvänlighet. Mobilt bredband, 5-megapixelkamera, blogg-funktion och en mp3-spelare med videofunktionalitet och musikigenkänning gör Touchwiz fullständig. Startmenyn utformar du som du vill genom att ”dra och släppa” de funktioner du vill ha nära tillhands som exempelvis klockan, mp3-spelaren, foton eller födelsedagspåminnelser. Läs din e-post i mobilen och synka dina kontakter, kalender och anteckningar med Outlook. Den inbyggda WAP-browsern stödjer HTML så att du kan surfa på vanliga webbsidor. Kameran har ansiktsigenkänning som automatiskt framhäver ansikten och optimerar både färger och kontrast. Den kan till och med med känna av när personen du fotar ler och ta ett kort med automatik. Fotolampa och bildstabilisator bidrar till hög bildkvalitet.


Fortfarande sjuk.

Idag när jag vaknade hade jag så otroligt ont i halsen, ni vet när man är sjuk och typ andas genom munnen när man sover för att man när så täppt i näsan och när man vaknar är man torr i halsen och det gör ont? Så kändes det, fast typ 100 gånger värre. Det kändes som att man hade bränt upp hela halsen, och det ville inte gå bort heller, jag låg och svalde hur länge som helst men det försvann inte. Nu har jag varit sjuk i ca två veckor, men det är helt och hållet mitt fel, jag har inte tagit mig tid att ligga och bli frisk, jag har bara varit i stallet och skött om Godde och Herkules, och idag ska jag iväg och rida på LRK. Jag får skylla mig själv helt enkelt. Som tur är kommer mamma hem med tidningar, julmust och mars åt mig snart, då blir jag säkert lite piggare. Jag som hade tänkt gå på stan idag, det är ju typiskt, men snart får jag börja bli frisk tycker jag. Nu ska jag se på lite Chobits, ni friska får ha en bra dag!

Tråkig halloween?

Sitter och läser allas bloggar om vad dom ska klä ut sig till på Halloween, själv ska man sitta hemma. Har man inget liv eller vadå?! Men men, sånt är livet.

Ni som är roliga och har något liv, vad ska ni klä ut er till?

My Chemical Romance.

Fick nyss ett ryck och började lyssna på MCR, varje gång jag lyssnar på dom så börjar jag alltid tänka på en av världens bästa dagar, MCR konserten, det var väl för typ två år sen nu tror jag? Gud va jag var uppspelt, jag och Jennki skulle dessutom träffa Erik (en av mina bästa kompisar som bor i Sthlm) för första gången. Dagen innan konserten hade dom skivsingering på Bengans, det var helt otroligt att få se dom i verkligheten och faktiskt till och med prata med dom och få en kram. På konsertdagen satt vi och köade från kanske tolv på förmiddagen till halv sju på kvällen, det var ju höst och ruggigt där nere i huvudstaden, men vi kämpade på och spelade kort. När alla började bli hungriga fick jag och Erik springa iväg och leta efter något ätbart, vi var ute vid Fryshuset och visste inte alls vart vi skulle leta, men vi sprang iväg och tillslut hittade vi en grill där vi köpte en stor påse (ja, påse xP) pommes frites som alla kunde dela på. Inne på Fryshuset var det mer eller mindre kaos, som tur var hamnade vi nästan längst fram, jag, Jennki och Erik höll ihop medan dom andra försvann någonstans bland allt folk. Jag kan säga att det var den bästa konserten jag någonsin har varit på, jag grät mestadels, men det var för att jag var lycklig, och för att en del låtar är så otroligt.. bra bara. haha.

Nu har dom ju tagit en paus men som jag förstår så skriver dom lite nya låtar och kommer nog tillbaka förr eller senare, och när dom gör det så ska jag vara där.


Frankie
Foto: Mickicasas

Mätt och belåten.

Kanske glömde att säga att jag bakade tidigare idag? Vi hade nämligen ett par småbruna bananer som behöves användas, och jag hade ett recept på banankaka med smält choklad på som jag jättelänge har velat testa. Så då blev det till att baka och jag måste säga att det blev bland det godaste jag någonsin bakat! Tog en bit för ett litet tag sen tillsammans med lite grädde och jag mår typ illa, är så hiskeligt mätt xP Ska nog släppa ut kaninen ett tag och sen traska iväg till Christoffer och sova där inatt, orkar inte riktigt vara hemma, det är rent jävla kaos här >.<


Men jag vet att jag är snygg!

Zip leggings.

Upptäckte just dom här på Vero Modas hemsida. Skitsnyggt med en lång dragkedja på baksidan, dom ska jag absolut gå och kolla på, om dom nu finns här i Luleå. Annars har jag spanat in en jättefin, höstig skjorta i skyltfönstret som jag hade tänkt prova och kanske köpa imorgon. Vi får se.


Dagens outfit.

Äntligen kommer det en ny dagens outfit, jag ber om ursäkt för att jag har varit dålig på att ladda upp men jag har gått i myskläder dom senaste dagarna och det kanske inte är så mycket att se. Men här kommer den i alla fall.



Svart fodral- Gina Tricot
Brun väst- Gina Tricot
Halsband med fisk- H&M
Skor (NYA)- Vagabond (tror jag xP)

Crazy freakin dream.

God morgon!
Måste bara berätta lite snabbt om världens bästa dröm jag hade xP Det började med att jag och Jeremie skulle åka med buss till Umeå, det regnade så in i helvete men istället för att komma till Umeå så kom vi till Sthlm där det var någon festival festival, men det var liksom inte Sthlm, eller det såg inte ut som det gör där. Mina kompisar hade också kommit dit på något sätt. Men hur som helst så bodde vi i något hus i ett villa område och helt plötsligt kommer mamma och Arne förbi med ett släp och frågar om jag vill ha ett skåp. Ja, det ville jag i alla fall. Sen gick vi på stan och då kommer folk upp till oss och frågar om vi vill ha värsta makeovers (typ som i Top Model), så då gick vi till Make Up Store av någon anledning, jag var tvungen att gå iväg ett tag men när jag kom tillbaka så hade Sanna fått världens hårförlängningar och det skulle jag också få. Tror ni jag var lite lycklig? Jag som har velat ha hårförlängningar i typ evigheter xP Efter det var vi på någon slags gårdsfest, eller någon kanske hade gift sig, minns inte, och sen vaknade jag.

Lite knäppt. Jaja, idag ska jag nog gå in till stan och prova dom där snygga skorna från Din Sko, och så ska jag baka ;D
Vad ska ni göra idag?

Veckans låt.

Ännu en gång en Paramore låt, förlåt men jag nöter dom jättemycket just nu ;P Låten är kickass i alla fall! LOVE IT!



Paramore-Decoy

MC-boots

Jag har länge funderat på att köpa mig ett par snygga MC-boots med klack. Har även fått inspiration från andras bloggar där det ser så otroligt snyggt ut. Dessutom har jag gått och klämt på ett par såna skor från Din Sko. Så jag funderar på att köpa dom nu när jag får mitt studiebidrag.

Vad tycker ni om dom?


Visst är dom bara för snygga?!
Din Sko, 449:-

Utmanad!

Jag har blivit utmanad av Louise, eller rättare sagt, jag tog den xP

Regler
- Sätt in dessa regler på din blogg och länka gärna till den som utmanat dig.
- Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa!
- Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka dem.
- Låt dem få veta att de har blivit utmanade!

- Jag har ett långt ärr under knät från när jag skar upp benet på en glasflaska i vattnet.
- Jag är jätte socker beroende.
- Jag tycker inte att jag passar i kjolar och klänningar.
- Min pappa är från Chile.
- Jag har inte sett min naturliga hårfärg på flera år.
- Jag föddes i Stockholm.
- Jag är rädd för alla slags kryp.

Jag utmanar alla som vill!

Blogg makeover.

Nu ni mina kära vänner! Blev jättenöjd med tha makeover. Så nu får det se ut såhär ett tag framöver. Hoppas att ni gillar det eller i alla fall kan stå ut med det :)

Crushcruschcrusch

Hallå!
Dagen har varit hyfsat lyckad, Herkules uppförde sig jättebra under våran lilla skrittur och mamma har köpt mer julmust. Jag kommer seriöst bli fet av all julmust! Hade tänkt baka idag, men jag somnade vid halv fem och har sovit tills nu, så jag ska baka imorgon istället för då kommer tydligen mormor och morfar. På fredag får jag mitt studiebidrag woho! Dock får jag bara 400:- pågrund av övertrasseringen som jag fortfarande är lite förbannad över, men 400 är alltid 400, ska försöka spara dom i några dagar i alla fall.

Men nu ska jag påbörja den andra blogg makeovern och hoppas på att den blir bättre.

Kylig onsdag.

God morgon alla trötta (eller kanske pigga?) människor!
Vad har ni för er?
Själv ligger jag och slöar och ser på MTV, försöker ta mod till mig och ringa 24 Norrbotten angående APU. Sen ska jag väl släpa mig ut och hälsa på Herkules lite grann, hoppas bara att han är lika snäll som förra gången xP Jag har bestämt mig för att jag inte gillade min lilla blogg makeover, så jag ska försöka göra om den igen. hehe. Vi får se hur det blir denna gång.

Just ja, glöm inte att vara noga med att tvätta händerna nu, för influensan är påväg! ;D

Hoppas att ni får en bra dag. Puss!

Taylor Momsen.

Såg på Gossip Girl idag (följer det från USA) och upptäckte att Taylor Momsen (Jenny Humphrey) har ändrat stil lite grann och ser mycket tuffare och rockigare ut nu. Personligen tycker jag det är mycket snyggare, hon ser äldre ut och bara alltmänt snyggare. Sotade ögon och lite rufsig frisyr, så vill jag också se ut. Snyggt, mycket snyggt.
Vad tycker ni? Nya eller gamla Taylor?


Ny design.

Som ni kanske ser så har jag rört om lite i bloggen, bytt header och sånt stuff. Hoppas ni tycker om det. Själv vet jag inte riktigt vad jag tycker om det ännu, vi får se, kanske ändrar igen. hehe.

Skolfoto.

Idag väntade mitt skolfoto på mig när jag kom hem. Bara så ni vet så hatar jag skolfoton, jag blev inte nöjd med något på högstadiet. MEN! Gruppfotot blev verkligen jättebra! Alla såg bra ut, förutom två xP porträttet blev inte lika vackert tack vare att jag hade världens jättefinne i pannan. haha! Ska se om jag kan få något bra foto på gruppbilden så ska ni få se.

Idag är det ännu en sån där slödag, jag har en tendens att bara slöa på lov eftersom att alla åker bort. Men slöa är inte helt fel de, skulle dock inte ha något emot att få klä upp mig lite och hitta på något. Men det blir nog att äta godis, dricka julmust och se på anime ^^
Vad ska ni göra idag?

I <3 Ms Bijoux

Jag har alltid avgudat Ms Bijoux smyckerna, har faktiskt ett par örhängen och ett armband därifrån, men om jag fick välja så skulle jag plocka med mig allting. Dom nya cloisonne smyckerna är superfina! Plockade ihop ett litet urval av allt jag skulle vilja ha. Vad gillade ni bäst?


Überdag!

Oj oj, vilken underbart bra helg jag har haft. Berättade ju tidigare om gårdagen. Hur som helst, idag åkte jag iväg till Herkules ganska tidigt, skulle ju både rida och pyssla i stallet och det tar ju sin lilla tid. När mamma ringde så sa hon att dom hade några presenter åt mig, och när dom säger det så brukar det betyda typ lite godis och nya sockar, men när jag öppnade bildörren så låg det ett Guitar Hero och tittade på mig, överlycklig eller vadå?! MEN! det bästa var ändå att dom hade hittat julmust och skumtomtar, aaaah! Tyvärr så kunde jag inte skrika eftersom att jag är jättehes, men jag försökte i alla fall. Sen hade jag även fått en julstjärna och en ask till mina berlocker och annat armbandsmaterial. Om ett tag ska vi dessutom till mormor och morfar och äta mormors special chokladbollar, förhoppningsvis får jag en liten slant ^^

Mycket bra dag.
Puss!

Föressten, vad säger ni om att jag gör om bloggen lite? Typ header och färger, den ser så tråkig ut nu.

Do you wanna ride my horse?

Nu ni mina kära vänner. Det har varit en SÅ bra dag. Vaknade dock imorse och mådde bajs, men jag släpade mig upp i sängen och drog på mig ridkläderna och åkte iväg med Moa till stallet för dagens klubbtävling. Förut har det alltid varit jättestressigt och man har alltid fått skynda sig som bara fan, men idag hade vi hur mycket tid på oss som helst och jag hann till och med gå upp till fiket och köpa en macka.

Hur som helst, när vi kom in på banan fick vi rida fram lite och prova hoppa ett hinder, det gick åt helvete. Första blev världens känguruskutt över och jag höll på att flyga av, nästa hopp tappade jag stigbygeln och ja, det gick ju inte heller så bra. Titten var stressad av all publik och jag blev uppskrämd av dom totalt misslyckade hoppen, men jag fick lite tips och helt plötsligt var det min tur, så jag bara körde på, och det gick faktiskt bra, JÄTTEBRA, bästa tävlingen någonsin och självklart red jag felfritt och fick en lilavit Clear Round rosett (Clear round betyder att alla som rider felfritt får pris). Både mamma och Christoffer filmade, tyvärr dog Christoffers videokamera efter typ halva banan, men imorgon ska jag be han skicka filmen så ska ni får se när jag hoppar dom OTROLIGT höga hindrerna (typ 50cm, det var nästan lite pinsamt xP)

Efter tävlingen åkte jag direkt till Godde och skrittade ut med honom innan det blev mörkt och sen väntade en jättegod middag på mig hemma, lax. Det kan aldrig bli fel. Så jag åt mig fet och gick sedan och la mig, somnade till i kanske en halvtimma, tro mig det behövdes, var helt slutkörd. Men nu är jag pigg och ska se på lite tv och proppa i mig godis. Imorgon ska jag först till Herkules och sen äta hos mormor och morfar.
Puss!



Titten med rosetten, jättedålig bild, men han ville inte riktigt vara med och batteriet i kameran höll på att ta slut.

            
Cesar fick också prova rosetten.   Godde, matvraket.

MVG-barnet.se

Måste bara berätta att jag fick MVG på Wordprovet idag, gissa om jag blev både förvånad och JÄTTEGLAD! Jag typ skrek xD Så den här veckan har varit superbra, MVG på svenskauppsatsen, VG på engelskaprovet och nu MVG på datakunskapen. Nu fattas det bara att det går bra imorgon på tävlingen. Christoffer ska filma så jag kan lägga in videon på datorn så kan ni få se, haha det blir ingen vacker syn.

Just ja! Var ju på stan med mamma idag, vi skulle ju kolla efter skor åt mig. Hittade ett par jättefina skor på Sko Söder och mamma gillade dom också, men jag hittade även en jättefin jacka som jag också ville ha och tillslut lyckades jag övertala mamma att köpa båda och jag behöver bara betala 300:- av totalt 900:- så det var ju bra. Ska fota jackan och skorna imorgon om jag orkar. Kommer nog även inte skriva något i bloggen innan imorgon kväll eftersom att jag åker iväg till tävlingen vid åtta på morgonen, och direkt när det är slut åker jag till Godde och skrittar honom. Men ni får ha en bra lördag utan mig och önska mig lycka till på tävlingen :)

Dagens citat.

"Jag är vacker, jag är bra. Allt jag vill klarar jag." - Sanna
Det är lite internt skämt, men det var roligt i alla fall xP

Vinterskor från Din Sko

Mamma har lovat mig ett par nya "vinterskor", har suttit och kollat igenom Din Sko's hemsida och har hittat dessa som jag gillar.



Vilka tycker ni är snyggast?

Dagens outfit.


Förlåt för den extremt fula och tråkiga bilden, och för kartongerna i bakgrunden, kaninen har fått hem nytt hö från stugan och jag orkade inte flytta på dom :P
Oversize t-shirt- BikBok
Jeans- BikBok
Skor- Din Sko
Skärp med nitar- Köpt på PDOL

Dinosaurie!

Sitter i Alfred och har hål till 13.20, då ska vi på någon föreläsning (eller något sånt) på engelska, ska faktiskt bli ganska intressant. Inte för att jag vet vad det är om, men jag är positiv xP Dagen har gått jättesnabbt och engelskan är våran sista lektion, sen ska jag hem och skriva klart filmanalysen om Patrik 1,5 till Mediekunskapen. Mamma har även lovat att vi ska gå iväg och köpa lite tidningar och sånt och mysa ikväll, härligt ;D Ska ta en outfit bild direkt jag kommer hem så ni får se mina nya kläder. Ska även måla naglarna, köpte nämligen ett silvermetallic nagellack idag, så vi får se hur det ser ut.

Hoppas alla har en bra dag!

Caroline Stenvall

Måste även berätta att man har hittat Caroline Stenvalls kropp ikväll. För er som inte ser nyheterna eller läser tidningarna så försvann hon utanför Gällivare för ca 6 veckor sen, sedan dess har polisen letat efter henne utan några framgångar, först för någon vecka sedan kunde dom ta fast en man och nu sitter han häktad och har erkänt att han dödat Caroline men hävdat att han inte minns vart han hade dumpat kroppen, och nu har dom äntligen hittat hennes kropp. Jag och mamma låg och kollade på Efterlyst då helt plötsligt Hasse Aro sa att dom hade hittat henne, så det måste ju ha hänt för bara någon timme sedan. Ska hålla utkik efter uppdateringar på tidningarnas hemsidor. Man vill ju veta vad han gjorde med henne och varför. Men det måste vara skönt för hennes släkt och vänner att hon är funnen, då kanske dom tillslut kan få ett avslut på denna långa mardröm. R.I.P Caroline Stenvall.

Shopping och hästar=kärlek!

Vilken dag alltså! Vi hade idrott på Inpuls idag, lätt aerobic. Ganska simpelt, lite för simpelt, men tydligen så är det många som inte har någon som helst rytm i kroppen och det är ganska roligt. Förlåt om jag mobbar någon nu xP På eftermiddagen hade vi prov i svenska, typ analysera någon novell och samtidigt fick jag tillbaka en uppsats om en betydelsefull person, och gissa vad jag fick för betyg. MVG! Oh yeah! Det var ju lite pinsamt att sitta och fnissa och flina i ett rum där folk är tysta och gör prov, men jag kunde inte låta bli. Blev så otroligt lycklig. Så efter skolan begav jag mig ut på jeansjakt, och vad tror ni händer? Jo, på BikBok har dom typ världens rea (hade kunnat plocka med mig hela rea-avdelningen!) och såklart eftersom att det är min lyckodag så hittar jag ett par supersnygga, enkla gråa jeans för 200:- OCH en oversize t-shirt som det har stått om i några tidningar för typ en hundring, så jag bara tog det och sprang till kassan. Superkul! Ska nog ha på mig jeansen imorgon, men tröjan får nog vänta för jag måste skaffa ett smalt skärp till den först. Idag kom även ett snyggt, tjockt flätat skärp som jag traderade hem, det ska jag också skaffa en tröja till.

Goddes ägare ringde även idag och frågade om jag ville ut och skritta med honom, så lite hästar hann jag även med, kom inte hem förrän vid niotiden. Jag och Christoffers mamma for ut och skrittade i över en timme, det blåste och var lite eländigt, men ändå ganska mysigt.

Nu är det South Park.
Puss!

Nytt rekord.

Woho, 13 unika besökare idag, cooligt värre!
Tänkte bara säga godnatt till alla och påminna dom med dålig humor att South Park börjar på MTV nu.


Kände mig tvungen att visa en bild på världens bästa (och snyggaste) pojkvän, nu blir ni allt avundsjuka va? ;D Erkänn han ser ut att höra till typ EMD eller något. haha!

Use your own energy

Älskar den här MTV Switch videon som visas på MTV just nu, läs mer om vad det är på MTV Switch.


Cupcakes


Fick ett ryck och bakade lite chokladcupcakes idag, som ni kanske ser så är några redan borta. hehe. Dom blev hur som helst supergoda, stoppade i små bitar vit choklad i och frostingen är med philadelphiaost och mosade hallon. Mums!

Lillebror.


Var bara tvungen att visa denna snygga bild på min lillebror Marcus, 4 år. Han har lånat mina monster hårsnoddar, tyckte dom passade bättre på honom. hehe. Han förbereder sig för kamerablixten. Tjockishunden Emma syns i bakgrunden också.

Dagens outfit.


Jättekass bild, jag vet.
Stickad tröja- BikBok
Jeans- Wrangler
Skor- H&M

Måste man vara som dom?

Jag är inte trött konstigt nog. Inte trött, men väldigt rastlös. Ligger och läser en massa bloggar och blir bara mer och mer avundsjuk. Jag ville väl också gå på Blog Awards eller få presskit eller vad det nu hette från Ms Bijoux, jag älskar Ms Bijoux! Jag blir så avundsjuk på alla unga tjejer som får vara en inspirationskälla till andra unga tjejer. Jag blir avundsjuk på såna småsaker, ytliga saker, materiella saker. Varför? Jag vill väl vara som dom, jag menar, räck upp en hand du som inte vill se ut som Kenza. Men, tycker man inte att "normalt" folk borde vara en inspirationskälla till andra, att lära sig vara nöjd med sig själv även om man inte ser ut som Kenza eller kan shoppa lika mycket som henne. Eller är det bara jag som är knasig? Måste vi se upp till folk som är vackrare och rikare än oss så vi känner och fulare och fattigare?

Nu ska jag sluta skriva för jag ser redan att jag sänder ut dubbla budskap.

Att vara en sjukling

Ligger hemma med datorn i knät, måste säga att det är ganska mysigt. Är fortfarande sjuk, mår dock bättre men jag nyser som en galning. hehe. Idag ska vi åka till Piteå och prata med banken om mitt kort, kommer antagligen skrika åt dom. Men jag har i alla fall två hundra kronor på mig, så det blir säkert någon minishopping, ska se om hobbyaffären har några fina berlocker till mina armband. Sen har jag blivit lovad fika också. härligt ^^

Ska fota dagens outfit sen, det känns som att det var hundra år sen.
Ha en bra dag!

Only



Allt är från Only, är lite speciellt kär i den stickade tröjan längst ner i vänster hörn och linnet i nedre högra hörnet.

One of the brightest stars.

Sitter och läser allas bloggar om hur det var igår på Blog awards, man blir ju inte lite avundsjuk alltså. Men om det blir någon fler gång så ska jag då vara där, promise!

Hur som helst, om man berättar om vad en icke Blog Awardsande tjej har gjort idag då så kan jag berätta att jag har haft feber hela dagen på skolan, Wordprovet gick åt helvete (ursäkta ordvalet) och jag höll på att börja gråta när vi fick tillbaka matteprovet, så dåligt gick det verkligen, var på gränsen att få IG, och det är verkligen inte bra! Dessutom har det regnat idag. Urk säger jag bara. Men maten var i alla fall god, det är ju positivt. Lite senare ska jag iväg och rida, förhoppningsvis rider vi inte ut idag eftersom att det är så dåligt väder. Men vi får väl se.

Sitter och kollar på Onlys hemsida, jag måste säga att dom har OTROLIGT mycket snygga kläder, ska slänga ihop något fult litet kollage så får ni se vad jag suktar efter. Tror jag ska beställa där i från när pengarna rullar in.

Vill ha!































Jacka och kofta- Only
Väska- Forever 21
Skor och byxor- H&M

Sjuk?

Jag tror jag håller på att bli sjuk, halsen bara värker och jag lider varje gång jag sväljer. Att vara sjuk suger APA ärligt talat. Det känns ju knäppt att säga att man vill gå till skolan, men jag vill faktiskt det. Jag har alltid lika roligt där, det var helt annorlunda på högstadiet, där vantrivdes jag, stannade ofta hemma och kände att jag behövde bete mig och klä mig på att speciellt sätt för att passa in hos dom få som faktiskt pratade med mig. Nu går jag nästan helt utan smink och kan se förjävlig ut ibland, men folk gillar mig ändå, folk pratar med mig. På något sätt så känner jag mig mer hälsosam, kanske inte kroppsligt, men inombords, jag är gladare, piggare och mer nöjd med mig själv.
Jag är stolt över mig själv helt enkelt.


Jag i februari, 2008



Jag i oktober, 2008

Höstrusk.

Usch, om man kollar ut genom fönstret ser man bara löv på marken och trädet som vinglar fram och tillbaka, det är verkligen höst nu. Ute blåser det och är kallt, känner dessutom att min hals börjar lägga av. Vill bara krypa ner under ett stort fluffigt duntäcke och ha en kopp te bredvid mig.

Imorgon har vi i alla fall datakunskaps prov i Word, hur kul kan man ha det?! Dessutom får vi reda på hur det gick på matteprovet, jag har inte höga förväntningar kan jag säga mina kära vänner. Det är bara att hoppas på det bästa.
Nu ska jag sätta mig ner och plugga lite inför imorgon, kanske avundas dom som får gå på blog awards, det hade ju varit något eller hur. Få klä upp sig, vilket jag ALDRIG gör, mingla med lite folk och bara ha det trevligt. Hoppas alla får en bra kväll!

Veckans låt.

Den här låten har suttit på min skalle hur länge som helst nu, men det är väl inte konstigt med tanke på att den är helt underbart bra, dessutom är hon ju inte helt kass på att sjunga heller.


Paramore - We are broken

Klasskampen fika.

Eftersom att vi ägde ut alla på klasskampen förra onsdagen så belönades vi med VÄRLDENS fika, se på detta och bli avundsjuka.


Sånt här fika får man ENDAST på NTI ;D
Kanelbulle, ballerina, cocosboll, kladdkaka med grädde och glass och saft.



Micke och Anna lärde mig även hur man stoppar en sked på näsan, tro det eller ej, men jag klarade det faktiskt!

Lite bilder från bion.

Vi hittade ju en enorm kartong Wall-E igår på bion, här är resultatet av det ;D


Jag, lika stunning som vanligt. NOT! Ser ut som en fjortis, men jag bjuder på den bara så ni kan se hur söt Wall-E var ;D

Köpa nya converse.

Jag har bestämt mig för att nya converse, dels för att mina gamla håller på att falla isär och dels för att jag inte vill ha några andra skor xP Men det finns två olika modeller som jag funderar på, vet inte riktigt vilka jag ska välja.


Helt vanliga, vita converse allstar.
Dom är ju alltid lika snygga, men jag får lite clownfötter i dom.


Converse light allstar.
Lite slimmare modell, mer tjejig. Dom ser ju snygga ut, men för mig är det inte converse.


Vill ju ha båda, men jag är ju inte rikast i världen, så det kan nog bara bli ett par.
Vilka tycker ni är snyggast?

Patrik 1,5

Kom nyss hem från bion, var och såg Patrik 1,5 med några vänner. Jag måste säga att det var otroligt, jäkla jättebra, verkligen supergullig ^^ Och han som spelade Patrik var ju inte helt fel, übersöt. hehe. Det är roligt att ha varit på två biofilmer på mindre än 3 veckor och båda har varit bra. Det är skoj. Men i alla fall, se den :)

Gossip girl

Äntligen har det kommit ut ett nytt avsnitt av Gossip Girl, blev ju förkrossad förra veckan när det visade sig att det inte var något då. Men nu, efter två veckors lidande så har det kommit ut. Så om några minuter blir det Gossip Girl för hela slanten. Måste bara påpeka när jag ändå är inne på Gossip Girl att Blake Livley (Serena) är bland dom vackraste EVER! Om jag fick se ut som jag ville så skulle jag absolut se ut som henne. Helt underbar! Någon som håller med?


Lite trött?

Blev just väckt av slutlåten på Ouran High School Host Club, slocknade visst lite snabbt. Är nog bestämt lite trött. Ska nog gå och tvätta ansiktet, borsta tänderna och sen krypa ner i min gosiga säng tillsammans med min gosekossa. Imorgon är det lång dag, men set blir det bio med Micke, Anna, Sanna och Jeremie. FUN FUN! :3

Hoppas alla har haft en bra dag.
God natt :)

What what in the butt.



Detta måste ju vara en av världens bästa låtar. Det är precis min humor, jag och Sanna satt och diggade med den på en lektion för inte så längesen, undra vad folk trodde om oss. haha!

"Vill bara dö"-dag

Måste få släppa ut lite ilska för den här dagen har varit SÅ SÄMST!

För det första så har vi varit ute och studerat skogen idag på NK'n, hur kul var det då? Kallt och eländigt, dessutom hatar jag att vara ute i skogen. På lunchen så fanns det ingen mat kvar, så till lunch åt jag tre mackor. Skojjigt. Sen skulle då jag och Sanna ringa och se om vi kunde få APU plats någonstans, jag tror vi ringde till typ 7 ställen och ALLA sa nej, varenda en. Efter skolan gick vi inne i stan på typ reklambyråer, SR, BD pop och en massa andra "mediaställen" inte en enda sa ja. Dessutom, om man inte får någon APU plats så måste man stanna kvar på skolan och göra något projekt. När jag skulle ta ett kontoutdrag så stod det att jag hade en skuld på över 300:- JAG KAN INTE ENS HA SKULD PÅ MITT KORT!!! Så nu kommer jag ju inte ha råd att köpa det jag skulle (jeans och converse) för mitt studiebidrag, haha på oss som lever som fattiga studenter. Och nu sist av allt så kan inte Christoffers mamma följa med och kolla på en häst jag kanske ska börja sköta, så där brast det. Tårarna rinner, säkert bara för att jag är både trött och less.

Nu är jag nöjd, ville bara skriva av mig lite, förlåt för det dåliga humöret.
Puss.

Lördagens outfit.

Äntligen kommer lördagens outfit, igår ville ju inte bloggen funka. Men här är den i alla fall!


Mössa- Indiska (Har bara stoppat en rosett på den)
Röd topp med rådjur- Nümph
Svart "bikerkofta"- H&M
Jeans- Wrangler
Väska- Friis & Company
Skor- Din Sko

Lördagsmys

Sorry för dålig uppdatering, har dessutom ingen sladd till kameran eftersom att jag ska sova hos Christoffer, så jag laddar upp dagens outfit imorgon istället.

Hur som helst så har jag haft det supermysigt idag måste jag säga. Mötte upp Christoffer på stan och gick och köpte nå grejs till hans dator, sen gick vi och fikade på Roasters, kladdkaka såklart, ville även ha en smoothie men dom hade ingen yoghurt >.< så det fick bli en cola istället, har märkt att jag har blivit lite småberoende av cola nu. Sen gick vi hem och mekade med datorn, dessutom tvingade Christoffers mamma ut och och plocka rönnbär, oj va vi skrattade, just nu pågår det nämligen någon "fest" här hemma hos Christoffer med en massa hästtjejer, jag borde ju ha varit med xP Christoffer blev sugen på att gå ut och äta, så vi fick pengar av hans mamma för att vi hjälpte henne lite. Dock fann vi det väldigt svårt att få äta någonstans, vi gick först till Waldorf där det var fullt, efter det till Exotic där vi aldrig fick beställa, så då gick vi till Baan Thai, dom är alltid lika trevliga och gulliga där ^^ och precis när vi hade beställt och fått våra drickor så kommer Moa och Robin in, så helt plötsligt blev vi ett gäng på fyra, måste säga att det var väldigt mysigt, det var jätte längesen vi var med varandra allihopa. Vi satt bara och pratade en massa och åt av varandras mat. Jag tog fyra små thailändska rätter :) Dom skulle tydligen på bio vid nio så vi följdes åt till Hemmakväll och köpte godis, jag och Christoffer ska nämligen lana lite Guild Wars ikväll, hujja va nördig jag är xD

Jaja, nu väntar Christoffer på mig, ni får ha en bra kväll så kommer det lite bilder på kaninen och mig imorgon.
Puss!

Äntligen helg!

Nu när jag börjar filosofera lite över veckan så kommer jag på att jag minns inte ett jäkla skit av veckan som gått, det enda jag minns är när vi redigerade film i tisdag, det var då en upplevelse! Hur som helst, kom ganska nyss hem från stallet, har såklart anmält mig till klubbtävlingen som är den 25.e oktober, och den här gången fick jag ÄNTLIGEN Titten, WOHO! Så nu ska jag äga ut alla småbarn ;D

Mamma meddelade att vi ska vara barnvakt åt Wilda imorgon, för er som inte vet så är det mormor och morfars hund. Hon är helt galen, men jättesöt. Så jag kanske går ut och promenerar med henne om vädret inte är allt för dåligt. Ska nog även till Jennki och kolla på The breakfast club, älskar den filmen.

Men nu ska jag steka lite potatisbullar (LOVE IT!) och sen lägga mig och sega lite innan jag sover.
Ha en bra och säkert lite mer intressant kväll än mig. Kram!

081009

Hej, och förlåt så hemskt mycket för den dåliga uppdateringen idag.
Idag har vi i alla fall haft prov i engelska grammatik, ska inte säga hur det gick för jag har verkligen ingen aning. Men nog tror jag att jag får godkänt i alla fall. Dagen har gått hemskt snabbt tycker jag. Efter skolan gick jag till Christoffer och såg på lite South Park och väntade på att hans mamma skulle komma hem. Hon skulle nämligen följa med mig när jag provred en häst idag. Som jag kunde lista ut så blev hon jättesen eftersom att hon var i stallet och tog hand om sig egna häst först. Men vi kom iväg innan det blev mörkt och åkte iväg till Rutviksreveln där lilla Brooklyn stod. Brooklyn som hästen då hette var ett jättesött litet varmblod, jag fick göra iordning henne, sen skrittade vi iväg till en äng där jag fick testa rida henne lite grann. Hon var ganska pigg och hetsig och kunde nästan inte galoppera i höger galopp. Hur som helst så bestämde vi att jag skulle komma någon fler gång och testa rida henne lite mer, så vi får se. Har inte riktigt bestämt mig ännu.

Nu ska jag i alla fall se på Americas Next Top Model. Så ha en bra kväll :)

Klasskampen.

Idag hade vi då klasskampen på Arcus. Det var vi (MP1A) mot EM1B och EC1A. Det var typ HUR många grenar som helst, bland annat att man skulle trampa sönder varandras ballonger och 100m sprint. Det första vi fick göra var att klassvis ställa oss i längdordning utan att prata. Helt plötsligt spydde en snubbe o.O Alla backade typ 10 meter. Tyckte faktiskt lite synd om honom, men han kom tillbaka och var med sen. Vid tolv tiden hade vi lunch, snälla som NTI är så fick vi mackor från Dagobert och en cola, vi fick även se ställningen, vi ledde. SÅ KLART! Alla var verkligen jättepepp och det var faktiskt roligare än jag trodde. Efter fem grenar till så samlades alla för att få veta vem som vann.
Vinnarna var: MP1A!! Wooooooohoo! Vi ägde alltså ut alla andra. Så nästan onsdag får vi världens brakfika ;D

Hur som helst, nu ska jag plugga lite inför engelskaprovet imorgon och sen ska jag duscha, åka till mormor och morfar och äta middag, sen möter jag upp Christoffer för att gå på bio. Så dagen är fullbokad.

Nya väskan <3



Visst är den fin? :) 449:- köpt på Diva.

Onsdag, 081008.

God morgon.
Idag har vi haft sovmorgon, ska vara på skolan 9.20. Vi ska tydligen till Arcus och ha klasskampen med alla andra ettor. Yay. Upptäckte att jag hade kunnat sova jättelänge eftersom att jag inte behövde fixa till mig, drog bara på mig mjukisbyxor och ett linne och lite mascara. Men och man ser det från den ljusa sidan så hann jag äta frukost och bara ta det lugnt.

Just ja, igår slog jag till och köpte ÄNTLIGEN en ny väska, det stod mellan en från Accent och en från Friis & Company, köpte den från Friis, har suktat efter den länge, hur snygg som helst. Ska fota den när jag orkar. Förhoppningsvis så blir det bio med lite folk ikväll, annars blir det nästa vecka. Hur som helst så ska vi till mormor och morfar och äta middag ikväll, det är alltid mysigt :) Nu ska jag gosa lite med kaninen innan jag cyklar iväg.

Ha en bra dag!

081007

God morgon.
Sov alldelens för länge idag, dock var det ingen stress. Vi steg upp och skulle äta frukost när jag kände att jag mådde apilla. Så nu sitter jag på Mediekommunikationen och typ håller på att spy, är det influensa på gång?

Provade klänningen både idag och igår och har kommit fram till att jag nog inte gillar den. Så jag lämnar nog tillbaka den och köper den där väskan istället. Vill dock hitta något snyggt linne, så om jag orkar så kanske jag springer omkring och letar lite.

Vad har ni för er idag då?

Sova sova sova!

Äntligen är jag klar med svenska uppgiften, har även hunnit duscha, så nu ska jag krypa ner bredvid en mysig pojkvän och en lurvig hund som gärna tar all plats. Imorgon ska jag kanske gå förbi Accent och köpa en ny väska.

God natt allihopa!

Nya berlocker!

Idag fick jag hem lite nya berlocker som jag hade lyckats tradera hem. En enhörning som jag blev lite besviken på då den var PYTTELITEN, men den var gullig ändå. Sen fick jag även hem fyra stycken hästskor i lite antik guld, så jag satte mig direkt och gjorde två nya armband med dom berlockerna och det blåa mockabandet. Detta blev resultatet.


Lite shopping.

Gick på stan idag efter skolan för att köpa mörkblått mockaband till mina armband. Smet då in på Gina en snabbt och såg att dom hade fått in klänningen som jag har suktat efter i några veckor nu, jag bestämde mig för att köpa den. Sen gick jag och Christoffer och tog en milkshake på Blå Gåsen, ÄLSKAR deras milkshakes!


Gina Tricot, 199:-
Snygg eller hur?!

Ge mig jul!

Jag börjar känna att julen börjar smyga sig på mig, jag längtar efter att pynta rummen med stjärnor och hänga upp en massa juliga saker. Man känner verkligen när julen är påväg, det blir bara mörkare och mörkare, men i varje fönster ser man en stjärna lysa i fönstret och snön ligger tjock och fluffig över gatorna. Julen är härlig.

Någon jag längtar efter mer än nästan själva julklapparna är julskum (eller som jag säger, skumtomtar) och julmust, det är ju det bästa med hela julen! Jag praktiskt taget lever på det under december månad.
Vad tycker ni är det bästa med julen?

Mina absoluta julfavoriter!

Give me some love.

Just ja, har ju glömt att berätta hur det gick med mitt stackars ögonbryn. Just nu är det väl sådär, slapp ialla fall blåmärke, men det är en stor bula under ögonbrynet som gör SÅ ONT >.< Jag ser ut som en neandertalare. haha!! men det kunde ha vart värre. Jag kan nog visa mig på skolfotot imorgon, dock vet jag inte vad jag ska ha på mig, men något ska man väl hitta i sin mini walk-in-closet som man inte ens kan gå i, men det är faktiskt ganska mysigt.

Föressten! Vädret här är PISS! Uscha säger jag bara, det regnar och blåser som om jag vet inte vad. Vet inte hur jag ska ta mig till skolan imorgon om det är sånt här väder, min cykel är ju typ pajj. Illa illa.
Hoppas att ni har bättre väder än mig.

081005

Hejsan alla!
Förlåt för den dåliga uppdateringen idag, vaknade ganska sent och sen blev jag direkt tvingad att städa mitt rum och flytta på kaninens bur. Idag har vi ialla fall firat min lillebror som fyllde fyra år, jag hann äta lite tårta innan jag åkte iväg till Moa för att fira henne också. Mår typ illa av allt fika jag har ätit. haha! Jag tror att jag och Christoffer ska gå på bio ikväll, tror vi ska se Mirrors, känner att jag måste se den även om alla säger att den är jättedålig. Men vi får väl se vad som händer.

Vad ska ni göra ikväll då?

Sämst?

Alltså, hur dålig får man vara?! Jag gick nyss på toa, släckte lampan innan jag gick ut och hela lägenheten var typ kolsvart. Jag sträckte ut handen för att hitta dörröppningen (stängde aldrig dörren.) och BANG så gick jag rakt in i kanten på väggen med ögonbrynet. Ursäkta, men FYFAN va ont det gjorde! Fick sätta mig ner på golvet i mörkret och bara hålla handen för. När jag kunde ställa mig upp kylde jag ner ögonbrynet lite ovanför handfatet och då såg man hur det var helt blått nedanför ögonbrynet. KUL! Då får man gå med världens blåmärke vid ögonbrynet imorgon, smällen tog lite på kindbenet också, men det tror jag inte är någon fara. Känner hur det dunkar i ögonbrynet >.< Vi får väl se om det ser ut som att jag har varit i slagsmål imorgon, då måste jag väl nästan fota.

Nu ska jag ialla fall tycka synd om mig själv och fortsätta se på Ouran High School Host Club.
God natt!

Ska jag färga det?

Har i några dagar funderat på om jag ska färga mitt hår svart igen och dra på mig mina fina hårförlängningar. Visst, jag gillar min hårfärg nu, men mitt hår är så jäkla platt och tråkigt. Dessutom gillar jag det svart, har ju haft det i flera år.

Vad tycker ni?
Svart med hårförlängningar eller rödbrunt kort hår?

South park.

Nu börjar South Park filmen på 6.an. Missa inte den om du har lika dålig humor som mig!



En jobbig lista.

Nu får ni veta lite tråkiga saker om mig.

1. Vad heter du? Mikaela
2. Vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Hmm.. kanske Malin?
3. Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? Viktoria.
4. Vilket stjärntecken är du? Vädur/Oxe
5. Vilken årgång är du? 92.a
6. Vart bor du? Luleå
7. Bott utomlands? Nej nej :P
8. Flyttat antal gånger? 8 gånger tror jag.
9. Vart skulle du vilja bo? Stockholm, New York eller Tokyo.
10. Vilken skolklass? Ettan på gymnasiet.
11. Vad vill du bli när du blir äldre? Modejournalist eller fotograf.

UTSEENDE
1. Hur lång är du?
168 cm
2. Hur mycket väger du? För mycket
3. Hårfärg och frisyr? Axellångt, uppklippt med lugg. Rödbrunt.
4. Ögonfärg? Bruna
5. Mest nöjd med? Öhm.. inget?
6. Minst nöjd med? Mina lår.
7. Skostorlek? 38
8. Glasögon? Nope, men hade det när jag var mindre. Mitt synfel växte bort.
9. Har du några piercingar/tatueringar? En, i läppen.

FAVORITER
1. Filmer? Oj, svår fråga. Min Granne Totoro och Elisabethtown.
2. Låtar? Allt på James Blunt's skiva "All the lost souls"
3. Årstider? Vår
4. Mat/dryck? Favoritmat vet jag faktiskt inte. Dryck är absolut iste!
5. Djur? Kanin och häst
6. Färg? Jag måste väl säga rosa. haha.
7. Parfym? Använder sällan parfym, just nu har jag Body Shops Japanese cherry blossom bodybutter.
8. Tv-program? Gossip Girl!!! och One tree hill.
9. Ämne i skolan? Allt med media i sig, alltså mediekunskap, mediekommunikation och medieproduktion.
10. Sysselsättning? Rida, bloggen.

KLÄDER
1. Vad använder du just nu för jacka? Min skinnjacka från Vila.
2. Vad använder du just nu för skor? Uggsen eller converse.
3. Favoritfärg på kläder? Jag är tråkig och säger svart.
4. Favoritmaterial på kläder? Bomull
5. Vilka kläder skulle du vilja ha just nu? En burberry halsduk och ett par supersnygga skor som jag har spanat in på Din Sko, lite biker inspirerade.
6. Favoritaffärer? H&M, BikBok, Gina och Monki.
7. För ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? Hela studiebidraget, 1050:-, mer om jag får pengar av familjen.
8. Favoritmärke? Är faktiskt inte så brydd om märken, kläder blir inte snygga för att det är märkeskläder.
9. Vad har du för byxstorlek? 28/32
10. Vad har du för tröjstorlek? 36-38

BLANDAT
1. Vad heter din morfar?
Sigurd aka Sigge.
2. Var har du i din:
a) Jackficka just nu? Massa gamla kvitton.
b) Jobbväska just nu? En hel del skolpapper, mattebok, smink och plånbok.
c) Handväska eller liknande just nu? Samma som jobbväskan.
3. Vad är du beroende av? Godis och Coca Cola light plus vitamins.
4. Vilket land kommer du i från? Sverige.
5. Vilken sorts cerat använder du? Ett jag fick för att jag spelade Guitar Hero på Yran, det är faktiskt en SJ logga på det, luktar vanilj. I love vanilj.
6. Vad tror du på? Kärleken
7. Vilken religion tillhör du, om du nu tillhör någon? Jag är med i svenska kyrkan men ser mig inte som kristen.
8. Vad köpte du senast? En läsk på stallet.
9. Har du nåt husdjur? En kanin och en hund.
10. Var bor du? Bergviken, Luleå.

081004

Det snöade idag. DET SNÖADE! Nu går jag i ide, så var beredd på många inlägg varje dag. hehe. På med uggsen bara. Hatar vintern, det är väldigt svårt att inte se ut som michelin (hur det nu stavas) gubben. Stor jacka, stor halsduk, jättevantar.

Blev bjuden på Moas lilla födelsedagsfika imorgon, så jag gjorde ett armband åt henne, det är nästan så jag tar det själv, blev så himla nöjd med det ^^


Ljusrosa mockaband med ett silverhjärta och pinglor.


Glöm inte att kommentera, har haft 5 unika besökare idag och ingen lämnar ett spår efter sig, tråkigt tråkigt. Kom även ihåg att jag säljer lite armband ifall ni vill köpa ett :)
Puss!

Lördag.

God morgon.
Sitter och kollar på TRL och drygar lite på datorn, känner mig inte alls pepp för något idag. Vill mest ligga i sängen och vara fet. Men det kan jag inte göra. Ska iväg till stallet om två timmar på en dressyrkurs. vi får väl se hur det går. Sen ska jag nog hjälpa mamma att baka tårta eftersom att min lillebror fyller fyra år imorgon, grattis till honom.

Just ja, ikväll visar dom South Park filmen på 6.an, missa inte den ;D

PINGUU :D:D

Vi mötte Pingu i Shopping, förlåt för dom dåliga mobilbilderna.
Alla ungar var typ helt galna som ni kanske ser, alla petade på honom och ville bli fotat med honom. Stackars Pingu. hehe.


Haha, SÅ SÖT HAN VAR :'D


Armbands grejer.

Idag fick jag mina saker från Pagoni. Det var lite verktyg och mockaband, sen fick jag även tre berlocker som tack för att jag hade handlat där, det var ju gulligt ^^ Blev dock lite besviken på sakerna som man klämmer fast i sluten av armbandet, så jag åkte till Pearlshop och köpte andra som dessutom är mycket finare. Satte mig direkt ner och gjorde några armband, två till mamma och ett till mig.

Berlocken satt egentligen på ett mobilsmycke som jag köpte från Gina Tricot igår, för er som inte ser så är det en flugsvamp.


Än en gång, för er som är intresserade av att köpa ett armband, hör av er. Jag kan fixa dom flesta färgerna och berlocker får jag hem nästa vecka, bland annat hästskor och sköldpaddor, och mer kommer om någon vecka.
Armbanden kommer gå på runt 50:- beroende på vilken berlock du vill ha och om du vill ha extra berlocker på den.

Dagens outfit.


Jag var så överextremt ful på denna bild, så det blev inget huvud med idag.
Älskar förövrigt min nya hoodie, den är en av två saker jag kom hem med igår. Supermysig :)

Hoodie (NY!!)- Cubus
Jeans- Wrangler

Gårdagens outfit.


Såhär såg jag då ut igår när vi gick på kvällöppet.
Stor kofta- Lindex
Jeans- Wrangler
Skor med kilklack- H&M

Mediekommunikation A

Hallå!
Sitter på mediekommunikationen och ska analysera en reklambild och en nyhetsbild, inte så roligt. Sen har vi datakunskap, det blir väl att träna till Wordprovet nästa fredag. Vet ni vad vi får till lunch idag? TACOS! hehe, deni ;D Om vi hinner så ska vi springa till Pressbyrån och köpa lite kanelbullar, det är ju trotsallt kanelbullens dag imorgon.

Efter skolan kanske jag och Micke går och fikar på Waynes, vill ha deras iste, det var ju GRYMT gott!

Just ja, jag såg Pingu igår, han var ju jättesöt :3 Stackars människa som var i den där enorma Pingu kostymen, alla barn petade och klämde på honom. Ska lägga ut bilder på honom när jag kommer hem. Nu ska jag skriva klart analysen innan vi slutar.

Ha en bra dag!

081002

Goddagens!
Matteprovet gick dåligt, var ju inte alls dom grejerna vi hade jobbat med, blev lite smått sur. Men men, jag gjorde mitt bästa iallafall. Efter det hade vi Mediekunskap, men våran lärare blev så irriterad på datorn så vi fick sluta tjugo minuter tidigare, vilket resulterade i att klockan var 10.45 när vi gick hem från skolan. Jag och några andra gick och svullade på Max och sen sprang vi omkring på stan. Hittade en snygg tröja på Indiska som jag funderar på att köpa ikväll. Sen hade vi sån tur att det var en från klassen som satt och spelade Rock Band på Game, självklart fick vi vara med. Trummorna var typ JÄTTEROLIGA, ägde såklart på det ;D
Förhoppningsvis funkar några batterier till kameran så jag kan fota Pingu.

Ha en fortsatt bra dag :)

So you think you can dance.



Ser just nu på säsongsfinalen av So you think you can dance, dom är ju helt GALET bra! Råkade ju gå in på deras hemsida och såg vem som hade vunnit, men jag säger inget. Mina favoriter var ialla fall Courtney och Twitch. Men alla är ju så grymt bra så det är ju inte sant, jag ryser när dom dansar. Tänk om man kunde dansa så, det hade ju varit ganska coolt.

Så om ni inte redar kollar på det så slå på Kanal 5 NU!

Plugga, plugga.

Sitter med matteboken vid mig och försöker plugga, men det går verkligen inte att börja. Har bläddrat igenom kapitlet vi har och jag känner mig ganska säker. Tror nog att jag bara ska gå dit och göra mitt bästa. Så länge jag får godkänt så är jag nöjd.

Imorgon ska jag gå på stan när det är kvällsöppet med mamma, man måste ju träffa Pingu!


Shine on.

Jag har hakat på "trenden" att göra egna armband, dels för att det verkar jätteroligt att pyssla med och dels för att dom är grymt snygga. Så idag var jag förbi Pearlshop och köpte lite mockaband och tillbehör, kunde inte vänta till min leverans från Pagoni som borde komma i början av nästa vecka. Sitter även och Traderar hem en massa fina berlocker, saknar dock peacetecken, så ifall någon vet vart det finns att köpa så blir jag jätteglad ifall ni lämnar en liten kommentar om det.

Sen ifall någon är intresserad av att köpa ett armband så hör av er så kan jag ju visa bilder på färger och berlocker. Priset kommer ligga runt 50:- beroende på vad du vill ha för berlock och om du vill ha flera.


Mamma fick ett rött och jag gjorde ett brunt åt mig själv.

RSS 2.0