We could be the same

Denna låt spelas konstant hemma hos mig just nu. Turkiets bidrag i årets Eurovision Song Contest. Hörde gruppen redan när dom vann pris på EMA's 2009. Såklart kom dom tvåa, jäkla Tyskland! Men ruskigt bra är den och den borde verkligen ha vunnit.


A picture says more than a thousand words


Nyss släpptes H&M's efterlängtade Fashion Against Aids kollektion som har varit galet ombloggad i flera månader och sålde slut innan de flesta hade hunnit vakna. Såklart hade jag spanat in några plagg som jag tänkt roffa åt mig. En av de plaggen var klänningen till vänster.

Nu har många av de populära plaggen hamnat ute på bland annat Tradera. Där hittade jag klänningen till vänster. Tydligen ska det föreställa samma klänning som jag har beställt hem. Vafan?! Säger jag! Hur i helsike kan detta vara samma klänning? Jag säger precis som söta Ulrika gör i detta inlägg. Klänningen är ju absolut inte ful, men det är ju verkligen inte samma klänning. Annat mönster, annan urringning, annat band i midjan. Dåligt gjort av H&M. Nu får man ju bara hoppas att klänningen man får är fin och passar. Liten minidiss...


Cool with Clogs


Träskor är finns ju vart man än kollar nu för tiden. Höga, låga, bruna, beiga. You name it. Jag hade nog gärna tagit ett par lite beige-nude färgade med mörkbrun kilklack.

 

Hur ser era drömclogs ut?

 


Give me!


Åter igen så vädjar jag till bloggvärlden om dessa skor, Acne Shank. Finns det NÅGON i vårat avlånga land som kan tänka sig att sälja ett par i storlek 38 till mig? Jag är villig att betala vad som helst. Kom igen!


Beställning från H&M


Lyckades få tag i det mesta från Fashion Against Aids. Mucho nöjd!


Gick lös på Indiska igår


Allt från Indiska.


Wake up in the morning feeling like P Diddy

Blev mött av ett stort GRATTIS mejl idag. Antog att det var något virusmejl men nyfiken som jag är kunde jag ju inte låta bli att kolla. Där stor det att jag hade vunnit månadens Make Up Store tävling och att vinsten skickas till mig på posten. Jag har ingen aning om vad det är men man tackar ju nej till något från Make Up Store. Tack tack säger jag!

Dagens små detaljer


Cocoo, Indiska, Kappahl


Sånt som måste hänga i min garderob


Måste... ha... grejerna...


Shopping in Stockholm

Linnen, halsband, väska, fickspegel, sjal, jacka, läppglans

En sån där liten efterlysning


Helt ärligt. Jag kan ge mitt liv för de här skorna. Finns det ingen som har ett par som jag kan få köpa? Eller finns de kanske kvar på Acne Archive? MÅSTE ha skorna. Måste...


pic: www.anywho.dk/2009/11/03/boooots/

Lady Gaga x2


Ta inte mina bilder va?

Lady Gaga

NU KÖR VI!!!

Control yourself


Fyra ringar på en dag... Har jag ett beroende?


Show me a way to beat the monster

Bloggen blir alltid lidande när det finns annat att göra. Förra veckan var det fullt upp med flytten, har inte haft dator på några dagar och i söndags åkte jag och Christoffer till Ikea för att samla några vuxenpoäng. Jag har ju trots allt fyllt 18. Men nu ska jag rycka upp mig och ta tag i bloggen, försöka göra om den liten när jag kommer hem från Stockholmsresan. Just fan, i övermorgon drar jag. Oj oj så jag har längtat! Ni kan ju vänta er enorma bildbomber därifrån. Nä, bloggen ska återupplivas. Vad säger ni? Är ni med mig?


Vouge Italia may 2010
Anne Vyalitsyna, photographer Michelangelo di Battista


He ate my heart

                  Nu kan resan börja!

RSS 2.0