canon powershot g12


Har FINALLY beställt hem denna skönhet, som jag har längtat! Tidig tjugoårspresent till mig själv kallar jag den! Borde landa hos mig om ca två veckor, snacka om att jag ser fram emot att få testa den!

fashion against aids 2012

Gissa om jag kommer sitta bänkad framför datorn när nya FAA kollektionen släpps den 26e april!

butterfly fly away


Gud vilka härliga dagar! Soliga vår (nästan sommar) dagar, lugn jobbvecka, härliga kortspelskvällar med gänget, erbjudande om en lägenhet och nu ryktas det om att en Mrs. Pug ska flytta hem till mamma min. Vill inte jinxa detta men... ÅH SÅ HÄRLIGT MED LITE FLYT!

look where we are now


Underbart att få sitta i sängen och sminka sig varje morgon samtidigt som Spotify står på och solen strålar

Maxgänget


Här är hela gänget som jag bor med tillsammas i Maxlyan! Vi har bara bott tillsammans i några dagar men det verkar som att det kommer bli tre roliga och spännande veckor tillsammans.

Some new shoes

Nya snyggskorna som fyndades på halvareapriset! Supersnygga och fram för allt hur sköna som helst!

wild ones
Pyssel och hundmys hos Alexandra. One Teaspoon kan ju eat my shorts!


she doesn't mind


Shit, bara fem dagar kvar tills det bär av till Kalmar i fem veckor för lite jobb. Känns lite småläskigt eftersom att man ska vara borta så länge, som tur är så har jag ju med mig både Alex och Victor så det ska väl gå bra. Hus på Öland, bil och nytt folk är väl aldrig helt fel? Pluspoäng till att vädret tydligen ska bli helt fantastiskt därnere, fjorton grader på onsdag. Badkläder någon?

We are not just art for MichelangeloHemma bra men borta bäst?


Starbucks Amsterdam

Sitter och längtar till allt roligt som kommer hända i sommar. Tredje juni drar jag och finaste Victor till Barcelona i fem dagar, i juli svänger jag först förbi Stockholm för en liten shoppingtur med Alexandra och sen hinner jag med en liten sväng ner till Göteborg och Bruce Springsteen, i augusti är det väl tänkt att jag ska hinna med en långweekend i London också, måste bara se till att boka den snart. God va jag längtar!

Big black bag

Måste ju visa min nya älskling! Från Accent och pimpad med favoritsvansen.

RSS 2.0