Come on and run

Yes! Dessa skor och lite annat smått och gott är påväg hem till mig! Har varit så sugen på skorna hur länge som helst nu och nu lyckades jag hitta dom för ca hundra kronor. Då kan man ju inte låta bli!

I'm gonna marry the night

Var hårmodell för en frisörkurs igår. Killar från en salong i Stockholm kom hit och färgade våra hår och visade upp underbara "hårsmycken" för ett gäng frisörer från Umeå. Det blev en lång dag (06-ca 17.30) men det var verkligen värt det! Blev supernöjd med håret och det var ju otroligt roligt att bli, sminkad och stylad.

"Make sure they remember you"


Min absoluta favoritbok blir film och nu har trailern ÄNTLIGEN släppts. Gåshud...

Don't wanna waste another day

Nu är ännu en helg slut, en väldigt lyckad sådan. Började med klackarna i taket i fredags tillsammans med bästaste Alex och snyggaste Victor. Detta följdes av en superslö lördag, lyxbakismat och hockey på Olearys. Söndagen har bestått av ännu lite mer slöfasoner med älsklingen. Europe Music Awards, film och snacks i massor! Tillslut får vi ju inte glömma den GUDOMLIGA pasta carbonaran som Victor slängde ihop idag. Pretty much en perfekt helg!

Never stop, never stop


Det blir mycket mys i höstmörkret nu för tiden. Den här gången med cola light, ny choklad från Marabou och en bok. Man kan ju inte låta bli att älska hösten lite.

Midseason shopping


Blev en liten beställning från Nelly. Var tvungen att slå till på Acne Flex Cuts nu när dom var på rea, hoppas dom passar. Lite stickat, lite ringar och lite smink smet också ner i beställningen.

RSS 2.0