Florens Santa maria del fiore


En dag bestämde vi oss för att vandra upp för dom 463 plågsamma trappstegen till toppen på kupolen på den enorma katedralen, jag kan ju säga att det var så värt det! Vilken utsikt! Man måste nog ha sett hela Florens och lite till. Åker ni till Florens så rekommenderar jag VERKLIGEN att gå upp dit. Vackrare får du nog leta efter.

A new adventure


Tänkte lägga upp ännu lite fler bilder från Florens men jag insåg precis att jag satt vid fel dator så det får bli imorgon när jag vaknar istället. Veckan är fullspäckad med jobb hela dagarna och kvällarna. Dock blir det jobb på ett nytt ställe på fredag, har nämligen lyckats knipa ett extraknäck på Accent och på fredag ska jag dit på introduktion. TROR NI JAG ÄR TAGGAD ELLER?! Ska bli otroligt kul att få jobba med något som man älskar. Nu blev det ett sånt här tråkigt jag-vet-inte-vad-jag-ska-skriva-men-känner-att-jag-måste inlägg. Ni får överleva tills imorgon. Iväg och jobba nu!

Höst wanties


Någon annan än jag som känner BEHOVET av att äga dessa skor?! Alla finns att köpa på Henry Kole.

Florens bildbomb no.3Fashion magazines


Lyckades få med mig lite italian fashion magazines från Florens, kände behovet av att köpa Elles Trendbibel nummer och Styleby hade ramlat ner i brevlådan när jag kom hem. MYCKET att bläddra i! Perfekt för ruskiga höstkvällar.

Florens bildbomb no.2


New look


Efter mycket beslutsångest blev det tillslut ett klipp. Mest tack vare att väskan försvann påväg till Stockholm och jag var utan borste och hårprodukter. Blev verkligen supernöjd och ångrar mig absolut inte. Hade inte vågat utan era peppningar. Såå... Vad tror ni om detta?!

Florens bildbomb no.1
RSS 2.0