Elin Kling <3 H&M



TITTA vad jag hittade för någon dag sen på H&M här i Umeå, helt ensam i ett hörn. Som jag letade efter denna i Stockholm utan framgång. Måste ha varit ödet. Tyvärr är det storlek 38 och kanske är aningen för stor. Det skiter jag dock i eftersom att den är FANTASTISK!

Jewellery by Micki in Nöjesmagasinet



Bor du i Umeå och fortfarande inte har hämtat ditt ex av Nöjesmagasinet så är det hög tid nu. Jewellery by Micki står nämligen för en del av accessoarerna i modereportaget, bland annat den svarta cuffen på framsidan och den röda till höger. Kan inte vara mycket stoltare över mig själv och mer tacksam att Monika på Schmäck valde att ha med dom!

Details


Nya halsbandet från Style by Tyra åkte på idag. LOVE IT!

Makaroner!


I Stockholm så passade jag på att testa dom omtalade macarons. En vanilj och en svarta vinbär blev det och jag måste säga att jag inte riktigt förstår hypen. Visst, dom är söta som bara fasiken men inte så mycket mer än så. Smakade mest biskvier... Men man måste ju testa!

Nom nom nom nom


JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖR! Klarar inte av att se den för att jag börjar gråta av lycka. Har ni sett något mer underbart?


I'm okay now


En av låtarna som spelades i fredags. Väcker många minnen.


Mjölk kommer från kossan



Blev ett besök på Ben & Jerrys igår. Milkshaken var god, men kossan var såklart höjdpunkten.

Whoa whoa!



Knappt någon shopping alls här i Stockholm (inte likt mig). Dock har jag kommit hem med några riktiga gobitar, bland annat det överdrivet snygga halsbandet från Mango, en cape från Gina och mitt favoritlinne från Acne i ny tappning. Me like!

Indestructible


Gårdagens outfit från blåsiga och ganska så kalla Stockholm
Jacka Lanvin for H&M, väska Joy, skor Wholesale-Dress

My Chemical Romance @ Annexet, 18/3




Konsertet var otroligt bra. Härlig mix av gamla och nya MCR och en hel del flashbacks från sin egna tid som fjortonårig emotjej med lite för mycket kajal.

Teenage dream

You make me
Feel like
I'm living a Teenage Dream
The way you turn me on
I can't sleep
Let's runaway
And don't ever look back
Don't ever look back

My heart stops

When you look at me
Just one touch
Now baby I believe
This is real
So take a chance
And don't ever look back
Don't ever look back

Party!


Den här bilden får sammanfatta gårdagens inte så rumsrena aktiviteter. Puss på Alex och puss på alla som var där!


News



Nya cuffs och örhängen som ska iväg till Schmäck Kompaniet. Örhängena går även att köpa online på Jewellery By Micki från och med idag.


Kanelbullar



Efter önskemål från vän och pojkvän så ställde jag mig och bakade lite bullar och detta är resultatet. Själv är jag inte ett så stort fan av bullar men dom verkar vara nöjda och det är ju det viktigaste. Mormor skulle ha varit stolt över mig just nu, kanske tar över titeln som bullbakerskan i familjen snart?

You can dance





Härliga bilder från i fredags när det var födelsedagsfest för Klara. Alldeles för mycket gott att äta, stora tepåsepresenter, krälande på golvet och ABBA-singstar hela natten. Kan ju avslöja att jag var ganska hes dagen efter. Underbar kväll!

En väldigt händelserik vecka

Mycket att göra denna vecka, inte ofta det händer

Måndag: Skola, köpa mer cuff-material samt cuffmaking
Tisdag: Skola, stan med Alex och förberedande inför morgondagen
Onsdag: Möte och personalfest, paaarty paaarty!
Torsdag: Skola, tid hos sjukgymnasten och packa
Fredag: Vakna alldeles för tidigt och flyga till Stockholm! MCR-konsert och utgång
Lördag: Hotellfrukost, Ikea och mys i huvudstaden
Söndag: Hotellfrukost, mys och flyga hem


Känner mig taggad och redo!

Pretty woman, walking down the street

Kryper ner i sängen med chips, grönsaksstavar och dip, Pretty Woman på tv och längtar efter en väldigt händelserik nästa vecka.

Spring colors


Otroligt söta små väskor i härliga färger från Topshop. Gul är min favorit, vilken hade ni valt?

JBM at Schmäck Kompaniet


(Kass mobilbild)
OMGaga! Gissa vem som säljer smycken på Schmäck Kompaniet?! Tror aldrig jag har varit så stolt över något i hela mitt liv. Tack Monika för att du tror på mina babys och tack för att du vill ha dom i butiken. Iväg med er till Schmäck Kompaniet och kläm och känn på mina cuffs nu! Glöm inte att dom även finns på Jewellerybymicki-bloggen.

Nelly Trend


Idag släpptes nya Nelly Trend och jag var snabb som fasiken in på sidan för att se vad det fanns för spännande. Äntligen fanns den silvriga klänningen som jag sett på reklamen och suktat efter länge, så den norpade jag åt mig. Hittade även en ring från Nelly Trend, ett supersnyggt Acnelinne i samma modell som det jag har och ett till nude läppstift från Wet n' Wild (var inte riktigt nöjd med nyansen på det förra). Nu längtar jag efter detta paket!

Maya look-a-like


Var in på Eurosko för någon dag sen och möttes av dessa skor. Ser ni vilka dom liknar? Acne Maya såklart! Pep till lite, sprang fram, tog en sko och provade den på en gång. Hur fin som helst på! När jag provade dessa blev jag dock ledsen för att jag inte lyckades få tag på den riktigt varan. Men dessa ska absolut inhandlas till sommaren! 899:- från Roots, finns på t.ex. D.N.A och Eurosko.

Party at Corona




Glowsticks, fyra timmars dansande i världens skönasta klackar, gamla vänner och pommes med dressing. HÄRLIG kväll på Corona, tack girls and boys!

Put your hands on me, John F Kennedy


Oh my Gaga! Lady Gaga på Thierry Muglers a/w 11 runway show. Totally gorgeous! Inte nog med att man får se Lady Gaga gå skiten ur dom andra modellerna så får man även höra en preview på en låt från nya albumet. Remixen är helt bananas, showen är fantastisk och Gaga stjäl showen!


New in!

Jag rekommenderar er att skynda er till min smyckesshop. Har precis fyllt på med två SUPERSNYGGA fjäder ear cuffs och imorgon kommer det upp armband. Skynda skynda! (Klicka på bilden nedan för att komma dit)


Don't be a drag, just be a queen


Solen sken igår och jag drog på mig skinnjackan, underbart!

Byxor Gina Tricot, jacka Second hand, tischa Acne, brillor Forever21


RSS 2.0