Oj...


Sötaste reklamen EVER!

Sometimes I get a good feeling


Liten snabbtitt på lite av det som fick följa med hem från Stockholm

Walking in a winter wonderland

Fjärde advent och det är först i helgen som snön har börjat visa sig här nere i Stockholm (får ju en att undra hur det ser ut i Umeå). Sjukt hur lite julstämning jag känner just nu, kan det bero på bristen av snö, julpynt och lukten av pepparkakor och lussebullar? Tre übermysiga dagar i Stockholm med massvis av julshopping och gott ätande har i alla fall gjort mig redo att ta mig an julveckan som är packad med jobb, jobb och lite mer jobb innan jag får åka hem och fira jul i två dagar. Sen bär det av hem till Umeå igen för ännu lite till jobb. Lite för mycket arbetande ibland kanske... Hur som helst, lägger upp en bild eller två från min långweekend tillsammans med älsklingen när jag kommer hem!

maxskolanHärliga bilder från Maxskolan, bland det bästa jag har gjort i mina dagar. Fick många nya vänner, lärde mig otroligt mycket och hade så fantastiskt roligt. Saknar alla!

leave nothing on the streets to explore


Sitter och plågar mig själv med att kolla på bilder från Florens. Längtar tillbaka? Liiiiite kanske! Det snackas mycket om en månads ledighet i sommar tillsammans med Victor och Alex. Ser just nu ut som att det blir Peace & Love, tågluffa genom Europa och avsluta stort med Bruce Springsteen på Ullevi (Yes, I've got tickets!). Sommar nu tack!

RSS 2.0