you know how the time flies


Vad gör man när älsklingen åker iväg och jobbar och man sitter hemma helt ensam? Kryper ner under filten med lite Loka, tuna salad och Rachel Zoe Project. So much better then trängas ute på krogen, bränna onödiga pengar och må arsle dagen efter.

I rather die, without you and I


Ett halvår med älsklingspandan idag. Helt otroligt var tiden har gått fort!

Candy and fashion


Efter mycket svärande och elände är jag framme i Luleå och har äntligen fått lägga mig ner med datorn på magen och en massa godis bredvid mig. Project runway heeela kvällen!

Lite spontan sådär

Blev visst en bokning av en spontanresa till Stockholm för någon dag sen. Lång weekend med julshopping, goooood frukost och myspys med älsklingen den 15-18 december. Lite måste man ju få unna sig. Lääängtar!

City Monster Ball


Interlude film från Lady Gaga's Monster Ball Tour, dom här filmerna var fasiken bland det bästa på hela konserten. Vilka minnen...

Rack of clothes


Var och köpte en klädställning på Coop strax efter vi flyttade in i nya lägenheten, såhär fint blev det! Tyvärr gick den sönder efter ca tjugofyra timmar, så nu måste jag hitta en ny. Någon som har något tips?

Yum yum


Efter en hård arbetsvecka lägger jag mig i soffan tillsammans med myspandan, magen mätt av carbonara och en STOR skål med godis. Underbart!

RSS 2.0